Binnenland

Limburg haalt protestvlaggen weg vanwege ‘het toenemende onstuimige weer’: ‘Wat een slechte smoes’

Help anderen door deze informatie met kennissen op je socials te delen!

De provincie Limburg is bezig om de omgekeerde Nederlandse vlaggen weg te halen. Dat doet de provincie naar eigen zeggen vanwege ‘het onstuimige weer’ en ‘in verband met de verkeersveiligheid op de provinciale wegen’.

Om gevaarlijke situaties te voorkomen, worden de protestvlaggen uit voorzorg verwijderd, kondigt de provincie aan. Dit gebeurt ook in andere provincies.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nu het weer onstuimiger wordt, is de kans dat vlaggen losraken groot. Vlaggen kunnen afscheuren en op de voorruit van een auto of in het gezicht van fietsers en motorrijders terechtkomen, aldus de provincie.

Onwelgevallige uitingen de kop indrukken

“Net als elders in het land heeft de provincie de afgelopen tijd de protestvlaggen laten hangen om ruimte te geven aan dit geluid uit de samenleving. Op een aantal plaatsen bevinden zich daarom nu nog vlaggen die vanuit dit oogpunt niet eerder zijn weggehaald. In verband met het toenemende onstuimige weer zullen nu ook deze vlaggen verwijderd worden,” valt te lezen op de website van de provincie Limburg.

Forum voor Democratie Maastricht schrijft in een reactie: “De Provincie Limburg gaat protestvlaggen langs provinciale wegen verwijderen. Zogenaamd ‘om de verkeersveiligheid in het oog te houden’. Maastrichtenaren en Limburgers weten natuurlijk wel beter. Onwelgevallige uitingen moeten de kop worden ingedrukt.”

Try again

Tweede Kamerlid Simone Kerseboom (FVD), die met zwangerschapsverlof is, zegt tegen de provincie: “Wat een slechte smoes. Try again.”

4.8 98 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vout
Vout
1 jaar geleden

Er zit wel degelijk een kern van waarheid in deze smoes. Wie overigens denkt dat het ophangen van die omgekeerde vlaggen ook maar 1 zak uitmaakt is gek.

John
John
1 jaar geleden

Onwelgevallige uitingen moeten de kop worden ingedrukt.

Onwelgevallige koppen moeten hun uitingen worden ingedrukt.

De nl overheid/ambtenarij is een verradelijk achterbakse gluiperige dictatuur zonder weerga.
Waaraan heel veel ambtenarij meewerkt.

Volksverraders.
Landverraders.

Annette
Annette
1 jaar geleden

NATUURLIJK heeft dit alleen maar te maken met het slechter wordende weer!

Wat een ongelooflijke bullshit. Daar heeft het natuurlijk alleen maar een ietsje pietsje mee te maken. Maar méér ook niet.

Nee….. het heeft ALLES te maken met de alsmaar duidelijker wordende signalen, dat de Nederlandse bevolking het spuugzat is. En die omgekeerde vlaggen zijn DAAR een symbool van.

IK weet ook nog eens waar ik het over heb. Bij ons in de buurt zijn wij met deze ludieke actie begonnen op 10 JULI. Wij gaan vandaag de DERTIENDE WEEK in.

Vanaf het begin hebben wij regelmatig te maken gehad met bezoekjes van de politie. Die hebben duidelijk geconstateerd, dat wij op geen enkele manier de verkeersveiligheid in gevaar brachten.

Ik kan zonder meer zeggen, dat spandoeken zéér goed vastgezet worden met tie wraps. Eenmaal vast is het helemaal niet zo gemakkelijk om die los te krijgen, zoals jullie natuurlijk al lang weten.

Ook wat de harde wind betreft is wat de provincie Limburg zegt, niets anders dan grote bull shit.

Ik woon nota bene in het Westen van het land. En DAAR waait het nog altijd best een beetje meer dan daar in het heuvellandschap van Limburg.

En dan is het ook nog eens zo, dat harde wind net zo goed in de maanden juli, augustus en september voor kunnen komen. Dat hebben wij daar op het viaduct, waar wij staan, al meerdere keren mogen beleven.

Het enige dat je hoeft te doen is je gezonde verstand gebruiken. En onze groep, allemaal gelukkig ongeprikt met die experimentele gentechinjecties, heeft het verstand nog steeds op de goede plaats.

Waar het ZE daar in Limburg werkelijk om te doen is, is om symbolen van de steeds meer groeiende onrust en woede, weg te halen.

En dat is niets anders dan een teken van onmacht. Zoiets als: als je het niet ziet, dan bestaat het niet.

Maar IK weet zeker, dat ze daar in Limburg genoeg wakkere geesten hebben om daar wel weer een antwoord op te hebben.

Ik zou zeggen: VEEL SUCCES.

Herman R
Herman R
1 jaar geleden

Corruptie vanuit de (r)overheid!👿

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x