Het Complot

Beerput bizarre sekscult met Hollywood-ster gaat open. Dit is de link met de steenrijke Bronfmans en Rothschilds

Help door dit artikel met iedereen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Smallville-actrice Allison Mack mag haar rechtszaak buiten de gevangenis afwachten. Ze werd dinsdag vrijgelaten op borgtocht, maar is wel onder huisarrest geplaatst.

Mack wordt ervan verdacht een centrale rol te hebben in sekte NXIVM. Haar is kinder- en mensenhandel voor prostitutie en dwangarbeid ten laste gelegd.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

NXIVM profileerde zich als zelfhulpgroep, maar bleek in de praktijk een sekte. Vrouwen werden onder valse voorwendselen binnengehaald en gedwongen om seks te hebben met de leider van de club, Keith Raniere.

Sterk vertegenwoordigd

De actrice wordt er volgens de New York Post van verdacht vrouwen te hebben gerekruteerd voor Raniere. De deelnemers werden volgens de aanklacht uitgehongerd en gebrandmerkt, waarbij de initialen van Raniere in hun schaamstreek werden vereeuwigd.

Mack en Raniere, die ook werd aangehouden, beweren onschuldig te zijn.

Journalist Frank Parlato was betrokken bij de sekscult, die sterk vertegenwoordigd is in Hollywood. Volgens hem zitten 70 tot 80 vrouwen ‘gevangen’ in de sekte en zijn ze chantabel gemaakt met naaktfoto’s en getuigenissen.

De subafdeling, waar geen mannen bij zitten, is bekend als ‘DOS’, wat staat voor het Latijnse ‘dominus obsequious sororium’, oftewel ‘meester van de slavenvrouwen’.

Bronfman

NXIVM wordt gesponsord door enkele van de meest machtige en invloedrijke mensen ter wereld, met name de Bronfman-familie.

Deze Joods-Canadese familie is bekend van Seagram, dat ooit één van de grootste alcoholische distillatieconcerns ter wereld was. Door de loop der jaren werd de focus verlegd naar mediabedrijven.

De sekscult wordt nu geleid door Clare Bronfman, die eerder aan het roer stond bij Seagram, schrijft Artvoice. “Zij laat zien dat je vrijwel overal mee weg kunt komen als je maar genoeg geld hebt.”

Rothschilds

De Bronfman-familie is nauw verweven met een andere familie: de Rothschilds. Lynn de Rothschild, een goede vriendin van Hillary Clinton, zit in de bestuursraad van het bedrijf Bronfman Rothschild.

Wanneer wordt Clare Bronfman opgepakt wegens kinder- en mensenhandel?

Foto: Wikimedia Commons

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
6 jaren geleden

Alles wat mooi is moet lelijk worden.
Zoals het bedrijven van de liefde vervormd wordt tot het begaan van een gruwelijke daad.
Alles moet vies en lelijk worden.
Zo boven, zo onder.
Baphomet

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Erg opvallend is ook dat (kinder)verkrachters/(kinder)misbruikers altijd worden gevonden in de lagere klasses… Gelooft men nu werkelijk dat boeven maskers dragen en in zwart wit gestreepte pakken lopen en pedofielen alleen komen uit sociaal lagere niveaus? De macht offert gewoon af en toe wat zwakkere broeders, om daarmee de schijn hoog te houden dat het alleen daar de rottigheid aanwezig is.

Denk er maar eens over na hoe het kan dat er nooit mensen worden opgepakt voor dergelijke vergrijpen van hogere hand, je hoort er zelfs helemaal niets over, en dat mag toch op zich al wel een bel doen rinkelen. De grote, dure, chique, ‘nette’, gefortuneerden, degene met positie schijnen allen perfect te zijn. Die dragen iedere dag maagdelijk wit en schoon ondergoed, tenminste, zo moet het lijken.

Willie
Willie
6 jaren geleden
weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Ach, en wat kun je verwachten van een wereld waarin men mensen levend de organen uithaalt om deze door te verkopen. Legaal, tegenwoordig, ‘gewoon’ legaal.

Back to top button
26
0
We lezen graag je reactie!x