Homepagina » Het Complot » Beerput bizarre sekscult met Hollywood-ster gaat open. Dit is de link met de steenrijke Bronfmans en Rothschilds
Beerput bizarre sekscult met Hollywood-ster gaat open. Dit is de link met de steenrijke Bronfmans en Rothschilds

Beerput bizarre sekscult met Hollywood-ster gaat open. Dit is de link met de steenrijke Bronfmans en Rothschilds

Smallville-actrice Allison Mack mag haar rechtszaak buiten de gevangenis afwachten. Ze werd dinsdag vrijgelaten op borgtocht, maar is wel onder huisarrest geplaatst.

Mack wordt ervan verdacht een centrale rol te hebben in sekte NXIVM. Haar is kinder- en mensenhandel voor prostitutie en dwangarbeid ten laste gelegd.

NXIVM profileerde zich als zelfhulpgroep, maar bleek in de praktijk een sekte. Vrouwen werden onder valse voorwendselen binnengehaald en gedwongen om seks te hebben met de leider van de club, Keith Raniere.

Sterk vertegenwoordigd

De actrice wordt er volgens de New York Post van verdacht vrouwen te hebben gerekruteerd voor Raniere. De deelnemers werden volgens de aanklacht uitgehongerd en gebrandmerkt, waarbij de initialen van Raniere in hun schaamstreek werden vereeuwigd.

Mack en Raniere, die ook werd aangehouden, beweren onschuldig te zijn.

Journalist Frank Parlato was betrokken bij de sekscult, die sterk vertegenwoordigd is in Hollywood. Volgens hem zitten 70 tot 80 vrouwen ‘gevangen’ in de sekte en zijn ze chantabel gemaakt met naaktfoto’s en getuigenissen.

De subafdeling, waar geen mannen bij zitten, is bekend als ‘DOS’, wat staat voor het Latijnse ‘dominus obsequious sororium’, oftewel ‘meester van de slavenvrouwen’.

Bronfman

NXIVM wordt gesponsord door enkele van de meest machtige en invloedrijke mensen ter wereld, met name de Bronfman-familie.

Deze Joods-Canadese familie is bekend van Seagram, dat ooit één van de grootste alcoholische distillatieconcerns ter wereld was. Door de loop der jaren werd de focus verlegd naar mediabedrijven.

De sekscult wordt nu geleid door Clare Bronfman, die eerder aan het roer stond bij Seagram, schrijft Artvoice. “Zij laat zien dat je vrijwel overal mee weg kunt komen als je maar genoeg geld hebt.”

Rothschilds

De Bronfman-familie is nauw verweven met een andere familie: de Rothschilds. Lynn de Rothschild, een goede vriendin van Hillary Clinton, zit in de bestuursraad van het bedrijf Bronfman Rothschild.

Wanneer wordt Clare Bronfman opgepakt wegens kinder- en mensenhandel?

Foto: Wikimedia Commons

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
26 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Richard
Richard
2 jaren geleden

Alles wat mooi is moet lelijk worden.
Zoals het bedrijven van de liefde vervormd wordt tot het begaan van een gruwelijke daad.
Alles moet vies en lelijk worden.
Zo boven, zo onder.
Baphomet

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Erg opvallend is ook dat (kinder)verkrachters/(kinder)misbruikers altijd worden gevonden in de lagere klasses… Gelooft men nu werkelijk dat boeven maskers dragen en in zwart wit gestreepte pakken lopen en pedofielen alleen komen uit sociaal lagere niveaus? De macht offert gewoon af en toe wat zwakkere broeders, om daarmee de schijn hoog te houden dat het alleen daar de rottigheid aanwezig is.

Denk er maar eens over na hoe het kan dat er nooit mensen worden opgepakt voor dergelijke vergrijpen van hogere hand, je hoort er zelfs helemaal niets over, en dat mag toch op zich al wel een bel doen rinkelen. De grote, dure, chique, ‘nette’, gefortuneerden, degene met positie schijnen allen perfect te zijn. Die dragen iedere dag maagdelijk wit en schoon ondergoed, tenminste, zo moet het lijken.

Elles
Elles
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

De heksen die berecht werden, waren altijd oudere alleenstaande vrouwen, uit de lagere klasse.

Willie
Willie
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Klopt niet dat kinderverkrachters ALTIJD gevonden worden in de “lagere” milieus. Juist in de “hogere” milieus, maar die kunnen juist met hun vele geld- en bezit aan goederen alles afkopen, verdonkeremanen, klokkenluiders vermoorden omdat in de club van die lieden vele mensen met invloed zijn die alsook gecorrumpeerd zijn.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

@weg met ons,

Wederom geheel eens met u….!!

Zie mijn commentaar bij de vorige topic over de 3 politici welke in Engeland “opgepakt” zijn en…..nou ja, we zien wel. Heb zelf enkele tientallen docu’s bekeken hierover en meer dan genoeg gelezen.
Het ergste vind ik nog dat de gemiddelde Neanderlander je aankijkt alsof je verhaaltjes uit een sprookjesboek aan het vertellen bent en veelvuldig krijg ik dan ook opmerkingen in de zin van “nee kerel, dat geloof ik niet, daar zal de overheid wel voor zorgen…..!!!???”

Wil je het nog naïever hebben………..

Verder wil ik nog opmerken dat Dj Avicii recent is overleden (geverzelfmoord misschien omdat….zie video) en……nou ja, doe een linkje erbij van een van zijn laatste muziekvideo’s!!

https://www.youtube.com/watch?v=Xq-knHXSKYY&ab_channel=AviciiOfficialVEVO

“For a better Day” welke letterlijk gaat over het recht in eigen hand nemen en AFREKENEN met dit TUIG welk door ELKE OVERHEID gedekt wordt en niet zo’n beetje ook.

De wereld blijft achterlijk en het wordt voor mij steeds moeilijker om langs de kant van de weg te blijven staan en onze toekomst (onze kids) door het riool te zien wegdrijven……(300…!!!)

Gegroet Amice,

Gladiator

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

@Gladiator

Avicii zijn plotselinge dood zou best te maken kunnen hebben met een voorbeeld stellen en een boodschap uitzenden aan de rest van de ‘vrije’ jongens en meisjes” van de entertainmentindustrie die denken zich te kunnen verzetten tegen de gevestigde orde. Begrijp dat alle takken van zakelijke sport zijn vergiftigd door de macht van het grote geld en daar telt een mens niet meer mee.

Het is toch zo oud als de weg naar Rome dat wie zich verzet opgeruimd wordt en zeker degene die invloed kan uitoefenen op een groter publiek. De macht heeft geen enkele moeite met het uit de weg ruimen van obstakels, want zo zien ze een levend mens die dwars ligt of iemand die niet mee wil in de geesteszieke wereld van de machthebbers. En natuurlijk, het heeft in de regel ook vaak met geld te maken. Wie bezittingen heeft en niet horig is als goed verdienende slaaf kan maar beter niemand meer vertrouwen. Je zult als je een bepaald niveau hebt bereikt in de grote jongens en meisjes wereld toch echt mee moeten in het spel. Zeg maar “je ziel moeten verkopen” of je gaat horizontaal.

Dat men je in veel opzichten niet gelooft is duidelijk de ziekte van lethargie die overal doorrot en sluimert, vooral in Vernederland en omringende landen. Degene die niet willen uitzieken, daar praat ik niet meer mee, maar wacht rustig af tot ze op de keiharde feiten worden gedrukt. Alleen hoor en zie ik ze dan het hardst jammeren, maar ben niet thuis. Ook dan geef ik ze hartelijk de middelvinger. Dit zijn juist de mensen die gaan afrekenen met zichzelf en die je moet mijden en waar ik in ieder geval geen gram energie meer in wil stoppen. Je bent wakker of je bent aan het zombieën en gelooft wat de overheid en politiek of de mainstream media jou willen laten denken en vooral willen laten geloven. Het is als een simpel iemand die in de koplampen blijft staren van een aanstormende trein. Bekijk het maar, die slurpen niet langer mijn energie voorraad op, als het even kan.

Gegroet beste, blijf jezelf trouw.

Why!
Why!
Reactie op  Gladiator
2 jaren geleden

300!!!
M.V.G
WHY…

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

LS…

Ik vraag mij af wat voor brandmerk onze regering draagt dat hen doet liegen en kronkelen als een aal in een emmer snot…

deze
deze
Reactie op  Caesar Lion Cachet
2 jaren geleden

de schelp van de Shell ??
een van de brandmerken aan logo dacht ik zo..
uitgerekend Groningen viel de eer de beurt door hoog bezoek afgelopen K.. dag..
wat een smerig en eng spel spelen ze met de goedheid die in de mens zit, zie ook het ” memo-debat “.. je broek zakt er spontaan van af om te schijten, wat een leugens en gedraai en gekonkel.. maar goed.. de PUT is open nu

Willie
Willie
2 jaren geleden
weg met ons
weg met ons
Reactie op  Willie
2 jaren geleden

@Willie

Handel in organen. Hier gaat het zogenaamd nog over illegale handel, maar reken erop dat legale organen net zo worden verhandeld.

https://www.youtube.com/results?search_query=israel+middel+organ+trade

Joris
Joris
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

teken daarom voor het bevrijden van Alfie Evans: Een vaccin schade slachtoffer in een ziekenhuis waarover orgaanhandel geruchten zijn.

Geruchten, ik weet het, nog te bewijzen, vaccinschade, nog te bewijzen, maar eerst moet hij gered worden.

https://www.change.org/p/theresa-may-mp-urgent-give-baby-alfie-evans-a-chance-to-live/u/22681364

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Ach, en wat kun je verwachten van een wereld waarin men mensen levend de organen uithaalt om deze door te verkopen. Legaal, tegenwoordig, ‘gewoon’ legaal.

Richard
Richard
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

Dan kan je het beter op een roken en zuipen zetten en zorgen dat er aan het einde niets meer dan nutteloos vlees over blijft.

deze
deze
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

van mij nog geen n a g e l die ik doneer.. mijn zoon heeft 3 weken geleden ( op mijn aanraden ) zijn registratie bekend gemaakt.. tot op nu toe nog geen enkele registratiebevestiging ontvangen, hij bellen.. maar er werd aan ” gewerkt ” was het antwoord.. kortom : zelfs met het registreren nemen ze je in de maling door het te rekken, want je kan intussen dan wel overlijden en pikken ze alsnog je spullen uit je lijf, het is de wereld op de kop, maar er zijn gelukkig veel mensen die het door gaan hebben.. helaas gaat het langzaam
maar de kop is er af

trackback
Eindtijdsignalen en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
2 jaren geleden
RayOfLight
RayOfLight
2 jaren geleden

Sekscult dekt de lading bijlange na niet.

Na Abramovic denk ik steeds meer dat de waarheid nog maar marginaal met seks te maken heeft. En altijd lijkt het popt Hilary Clinton weer te voorschijn.

Nooit worden er aanslagen op rijke mensen politici gepleegt maar arme mensen worden platgereden. Er is zoveel mis met deze nepwereld die door psychopaten bestuurt wordt.

Dit zal wel netzo als Pizzagate in de doofpot gestopt worden.
Net zo als Nambla en Protheses voor kinderen …

Frans2
Frans2
Reactie op  RayOfLight
2 jaren geleden

Er is één groot slachtoffer van Pizzagate en dat is de man die het allemaal geloofde en met zijn wapen naar de pizzatent ging en nu 4 jaar achter de tralies zit.
Overigens wordt Pizzagate nog volop in leven gehouden door ene “Q” en is het wachten op een revival als de grotere alt-right media het weer oppikken.
Hier lees je hoe Pizzagate ontstond en werd uitgebouwd tot “Q” het overnam:
https://decorrespondent.nl/7938/de-zaak-pizzagate-of-hoe-nepnieuws-en-complottheorieen-hun-weg-vinden-naar-een-breed-publiek/386556786-1c0b5a60

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

Nou Ik hoef dat niet te lezen heb het allemaal gevolgt toen het gebeurde.
PG is real.

Het is heel makkelijk om PG nepnieuws te noemen (een term die na PG is ontstaan). Dan noem je het als 3de rangs slaafse journalist rechts-extremisme en gebeurt er niets.

Q is aant cosplayen en waarschijnlijk zit hier 4chan achter.

Maar in de tijd van PG , kwam er zoveel info vrij op forums dat bepaalde mensen zich rotschokken. Inmiddels is dat allemaal verwijdert. Zonder dat te onderzoeken. Dat is exact hoe de samenleving in het algemeen het probleem aanpakt. Er gebeurt niets… het gaat gewoon door. En als je erover praat is het nepnieuws en ben je rechts-extremist. Triest maar waar.

Frans2
Frans2
Reactie op  RayOfLight
2 jaren geleden

[ kwam er zoveel info vrij op forums]

Of werd verzonnen? Zoals de niet bestaande kelders in het pizzarestaurant?
De bronnen zijn maar al te vaak anoniem en zonder bewijs. Maar de groep zweept elkaar op en elk lid dikt het een beetje aan, zoals bij 9/11 uiteindelijk aliens met laserstralen de twin towers verstoft hebben.

RayOfLight
RayOfLight
Reactie op  Frans2
2 jaren geleden

tja of het allemaal verzonnen is weten we niet ,nepnieuws verzint ook een hoop.

Censuur heeft ervoor gezorgt dat het allang niet meer openbaar is. En media zorgt er wel voor dat de waarheid toch niet aant licht komt.

9/11 ? Ha laserstralen bestaan niet aliens wel. WTC7 viel gewoon vanzelf ineen geen vliegtuig nodig.

Retep
Retep
2 jaren geleden

Mijn oog valt dan ook altijd op de hollywood codes die er te zien zijn op posters en ander promotie materiaal. Neem dat Comic-con bijvoorbeeld. Een oog, en dan ‘con’ apart gezet. Dit zou dan moeten staan voor ‘convention’ is de uitleg, maar ‘Con’ betekent ook: oplichterij. Dan zag ik deze week ook Macaulay Culkin terug in de media, het jongetje vroeger in de film ‘Home Alone’ (is dat hoe ze het doen..?) en hij is een tijdlang bij een band geweest met de naam: PIZZA-underground. In de film heeft hij een stukje tekst dat luidt: “A lovely cheese pizza… just for me.” En inmiddels is het me duidelijk dat Steven Spielberg ook niet toevallig een Joodse naam heeft. Hij heeft als voornaamste taak om wereldwijd de shoah leugens in stand te houden. Maar zie nu zijn laatste produkt ‘Ready player One’, over een totaal vervallen wereld waar mensen het moeten doen met een VR-helm. Het is één groot bolwerk dat streeft naar een totaal satanische wereld. En volgens de bijbel gaat dat nog lukken ook. Satan krijgt de tijd om zijn fijne spelletjes met mensen te doen, voordat God ingrijpt. Oh, joy!

Alternatief
Alternatief
2 jaren geleden

Start van het grote ontwaken. Trump en het Q teammet de anons aan het werk. Hilary, Obama, soros enz enz zitten voor het eind van het jaar vast of zijn geëxecuteerd. Mark my words.

hendrik
hendrik
2 jaren geleden

Artikel van John Kaminski.

http://northerntruthseeker.blogspot.com/

PREDATOR
PREDATOR
2 jaren geleden

Antwoord op de laatste gestelde vraag uit de tekst:”Niet”.

x

Check Also

benjamin

Topbankier Benjamin de Rothschild (57) sterft plotseling

Baron Benjamin de Rothschild is op 57-jarige ...

paus

Great Reset in hogere versnelling: paus en Rothschild presenteren ‘Raad voor Inclusief Kapitalisme’

Deze week is de Raad voor Inclusief ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

26
0
We lezen graag je reactie!x