Homepagina » Binnenland » Brabantse boer die het opneemt voor Rusland is het volgende slachtoffer van de Inquisitie. Kijk hoe hij geframed wordt
Brabantse boer die het opneemt voor Rusland is het volgende slachtoffer van de Inquisitie. Kijk hoe hij geframed wordt

Brabantse boer die het opneemt voor Rusland is het volgende slachtoffer van de Inquisitie. Kijk hoe hij geframed wordt

Je kon erop wachten. Eenieder die in Nederland in het openbaar iets positiefs zegt over Rusland, wordt aangevallen. Deze Inquisitie wordt in de mainstream media geleid door NRC.

Dit keer moet de biologische boer Hugo Jansen het ontgelden. Hij was eerder in het nieuws omdat hij grote borden langs snelwegen had geplaatst waarop teksten stonden als: ‘Media: “Poetin is slecht” Hou toch op! Niemand gelooft jullie nog!’

Hoe kun je andersdenkenden het beste aanpakken? We hebben het in Groot-Brittannië gezien bij Labour-leider Jeremy Corbyn en in eigen land bij oud-justitieambtenaar Yasmina Haifi en kandidaat-raadslid Caroline Vonhoff. Door ze weg te zetten als antisemiet.

Framen

Men neme een uitspraak die ergens in een grijs verleden is gedaan, die iets met het Jodendom te maken heeft en die verder niets met het onderwerp te maken heeft. Vervolgens wordt om die ene uitspraak een heel verhaal gesponnen, in een poging de persoon in een kwaad daglicht te stellen.

NRC heeft eerder al laten zien erg goed te zijn in dit framen. Zo werd Kamerlid Pieter Omtzigt het slachtoffer van karaktermoord na een omstreden publicatie over een MH17-bijeenkomst. Half journalistiek Nederland viel over de krant heen, maar een rectificatie bleef uit.

Daarna was journalist Erik van de Beek aan de beurt, die onder meer artikelen schrijft voor De Andere Krant, een krant die is ontstaan om een ander geluid in de media te laten horen over onder andere Rusland.

Terug in de tijd

Van de Beek sprak van een ‘tendentieus en feitelijk onjuist artikel’.

Jansen blijkt de financier te zijn van De Andere Krant. Waar is dan de link met het antisemitisme zou je zeggen. We gaan acht jaar terug in de tijd.

“Joodse ‘Masters of Discourse’ bezitten de Media en besturen op die manier ons denken,” schreef Jansen in 2010 op zijn blog.

Nog een bericht uit 2010: “Ik toon aan dat de joden veel meer bloed aan hun handen hebben dan de islamieten.”

Enige

Gooi deze ingrediënten in de blender en er rolt een artikel uit met als titel: pro-Russische krant blijkt betaald door Brabantse bioboer die strijdt tegen ‘joodse elite’.

Eigenlijk is ‘Brabantse bioboer’ het enige wat feitelijk klopt aan deze kop.

Het begint steeds meer te lijken op CNN, waar men aan de lopende band tendentieuze artikelen blijft publiceren over Rusland terwijl de kijkcijfers kelderen.

Foto: Facebook/De Andere Krant

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RayOfLight
RayOfLight
2 jaren geleden

Tja dat is volledig waar. Iets positief over Rusland zeggen wordt door de elite en nep media als hoogverraad gezien. Feit is het dat de media wordt aangestuurd door de geheime diensten. Die dan weer een tak van de NATO zijn. De NAVO is een fossiel uit de koude oorlog dat eigenlijk geen bestaansrecht heeft. Dus de NATO heeft om te over leven een koude oorlog nodig. Dit is dus exact de reden waarom de NATO een koude oorlog wil want de leiders van de NATO zoals Donald Tusk verdienen flink aan deze organizatie.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  RayOfLight
2 jaren geleden

RayOfLight,

Mooi gesproken. Heb er niks aan toe te voegen behalve een paar quotes;

‘De ontwikkeling van China vormt geen bedreiging voor welk land dan ook. We zullen geen
overheersing nastreven of een groter China. Alleen zij die anderen bedreigen, beschouwen iedereen
om hun heen als een bedreiging.”

– Op citaat: President van China, Xi Jinpeng, Chinees volkscongres, 18 maart, 2018.

”The world will not be destroyed by those who do evil, but by those who watch them without doing
anything.”

– Albert Einstein.

duitinzakje
duitinzakje
2 jaren geleden

Waar kan ik de groenten kopen van deze boer?

densie
densie
Reactie op  duitinzakje
2 jaren geleden

LEUK!!!!!!!!!!!!!en mooi!!!!!!!!!!!!!

namaste

weg met ons
weg met ons
2 jaren geleden

Nog erger is dat de belastingslaven in NL dergelijke afgekeurde kranten kopen, hun leugens lezen en deze nog geloven ook. En dan trekken de stumpers van NRC van leer over een pro-Russische krant die gefinancierd wordt door een boer met meer verstand dan zijzelf? Dat lijkt me pure kinnesinne. Eigenaar van de krant zijn de Brenninckmeijers, Duitsland rijkste familie (nazi verleden?) En zelfs Derk Sauer heeft aandelen in de krant, deze Nederlander sleepte 150 miljoen uit Rusland binnen met de verkoop in 2005 van zijn uitgeverij aldaar.

NRC is dus de rete-afvalkruier van de strontfabriek van de machthebbers, want ik geloof dat ze zelf geen klap geven om de Semieten als het om de afd pseudo joden gaat, maar het hapt natuurlijk voor de zieltjes die het lezen wel zo makkelijk weg.

Het zionisme is heilig voor velen, waarom weten ze zelf niet eens, maar dat hebben ze gehersenspoeld gekregen op de staatsscholen en via de staats-tv. Dat er een verschil tussen pseudo joden met het zionisme en de Joden als religieuzen intresseert ze verder niet. Er moet gescoord worden over de rug van een boer, duidelijk lijkt me.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
2 jaren geleden

…Derk Sauer mag btw wel oppassen, want hij is typisch zo’n object die het nazi Westen graag gebruikt om op een gunstig moment gestrekt te leggen en daar de Russen vervolgens de schuld van te geven.

Onno
Onno
2 jaren geleden

Is Poetin gericht op psychopathie getest d.m.v. een moderne psychopatentest?

Nee?

Dan weet je helemaal niet of hij puur slecht is of niet. Dom giswerk allemaal.

METEN IS WETEN!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Onno
2 jaren geleden

@Onno

Laat men dan vooral hier in het brave Westen eerst in de politiek en overheid beginnen met de -onafhankelijk- psychologische testen….En dan vooral iedereen maandelijks testen op harddrugs gebruik en overmatig alcohol consumeren op kosten van de staat. Het zal dan een klapper geven die horen en zien doet vergaan.

En vergeet niet: met boeven vang je boeven, daarom knijpen machthebbers in het Westen ook zo de billen bij elkaar.

keeskontvleez
keeskontvleez
Reactie op  Onno
2 jaren geleden

Ga jij het universum mar es meten zijn we ook gelijk van je domme praat af dank u !

Bas van Stapelberg
Bas van Stapelberg
2 jaren geleden

Rusland is een bizar groot land daar kunnen wij Nederlanders geen voorstelling van maken. Russische bevolking heeft het zwaarst geleden onder de fascisten en daat het grootste offer voor betaald. En ja Nederland is na de tweede wereldoorlog zich helemaal gaan richten op de neoliberale cultuur, als je het een cultuur kunt noemen, van de Amerikanen. En ook al is Rusland niet optimaal vergeleken met Amerika is het wel verder ontwikkeld. Vanuit Amerika is alleen maar egoisme en ellende gekomen.

dna
dna
2 jaren geleden

Maar wordt putin (kgb/mossad) gefinacieert door een kazaarse …. regering? Laat hun, we wonen hier. Let op de kinderen en gooi de royale monarchen druit!

Gezinusk
Gezinusk
2 jaren geleden

dna,

Interessante vraag, omdat de sporen van het verleden nooit helemaal zijn uitgewist. Hiervoor hoeven we alleen naar de werken van Antony Sutton te kijken waaronder de connectie, Wall Street and the Bolshevik Revolution. Waar hij destijds veel moeite moest doen om zijn eerste onderzoeksgegevens in Amerika te slijten voor productie en wat niemand aandurfde. Het is de reden waarom zijn eerste werken in Australië werden gedrukt en uitgegeven.

Een boek die tegenwoordig door bol.com en amazon.com wordt gepromoot, sinds zijn dood. Waarschijnlijk omdat Sutton zijn onderzoeksresultaten niet meer zelf voor de M.S.M kan uitleggen en mogelijk verwachten dat zijn werk in de vergetelheid raakt, maar dan hebben ze zich vergist. Sutton raakte destijds een zeer belangrijke kern. Zo legde hij een staat uit waarin de wereld vandaag de dag in is terecht gekomen.

Een verhaal van corporatisme versus fascisme. Een kern waarvan alle wereldoorlogen zijn doordrenkt en waarbij de elite een belangrijke rol speelde. Echter viel Sutton nooit persoonlijk de elite aan in de zin dat hij van ze af wilde. Mogelijk omdat hij zag dat dergelijke ontwikkelingen verwaarloosbaar waren en omdat er een echte democratische oplossing simpel voor handen lag. Antony Sutton behoorde tot een speciale categorie. Hij was uit het zelfde hout gesneden als personen als Martin Luther King, Nelson Mandela, of Johan Cruijff. Stuk voor stuk personen die de beste en meest logische oplossingen al klaar hadden liggen voor de rest het begrepen had.

Enfin, vandaag is er maar één winnaar wat mij betreft. En dan heb ik het over een vergeten componist uit het hoge noorden of hoogland. Ede Staal was zijn naam. Een leraar en geweldige componist.

https://www.youtube.com/watch?v=LiOdZywQ5yQ

Peter
Peter
2 jaren geleden

Ben benieuwd wat er zou gebeuren als je een groot bord met de tekst : ‘Putin is evil’ in Rusland langs een snelweg zou plaatsen. Het antwoord laat zich raden..

x

Check Also

mondkapjes

Verzet tegen mondkapjes op school: ‘Deze angstpandemie moet per direct stoppen’

Sinds begin deze maand geldt voor leerlingen ...

biden

De familie Biden ‘is een criminele organisatie’

Het recente e-mailschandaal rond Hunter Biden laat ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

13
0
We lezen graag je reactie!x