Binnenland

Brabantse boer die het opneemt voor Rusland is het volgende slachtoffer van de Inquisitie. Kijk hoe hij geframed wordt

Help ons door dit met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Je kon erop wachten. Eenieder die in Nederland in het openbaar iets positiefs zegt over Rusland, wordt aangevallen. Deze Inquisitie wordt in de mainstream media geleid door NRC.

Dit keer moet de biologische boer Hugo Jansen het ontgelden. Hij was eerder in het nieuws omdat hij grote borden langs snelwegen had geplaatst waarop teksten stonden als: ‘Media: “Poetin is slecht” Hou toch op! Niemand gelooft jullie nog!’

Hoe kun je andersdenkenden het beste aanpakken? We hebben het in Groot-Brittannië gezien bij Labour-leider Jeremy Corbyn en in eigen land bij oud-justitieambtenaar Yasmina Haifi en kandidaat-raadslid Caroline Vonhoff. Door ze weg te zetten als antisemiet.

Framen

Men neme een uitspraak die ergens in een grijs verleden is gedaan, die iets met het Jodendom te maken heeft en die verder niets met het onderwerp te maken heeft. Vervolgens wordt om die ene uitspraak een heel verhaal gesponnen, in een poging de persoon in een kwaad daglicht te stellen.

NRC heeft eerder al laten zien erg goed te zijn in dit framen. Zo werd Kamerlid Pieter Omtzigt het slachtoffer van karaktermoord na een omstreden publicatie over een MH17-bijeenkomst. Half journalistiek Nederland viel over de krant heen, maar een rectificatie bleef uit.

Daarna was journalist Erik van de Beek aan de beurt, die onder meer artikelen schrijft voor De Andere Krant, een krant die is ontstaan om een ander geluid in de media te laten horen over onder andere Rusland.

Terug in de tijd

Van de Beek sprak van een ‘tendentieus en feitelijk onjuist artikel’.

Jansen blijkt de financier te zijn van De Andere Krant. Waar is dan de link met het antisemitisme zou je zeggen. We gaan acht jaar terug in de tijd.

“Joodse ‘Masters of Discourse’ bezitten de Media en besturen op die manier ons denken,” schreef Jansen in 2010 op zijn blog.

Nog een bericht uit 2010: “Ik toon aan dat de joden veel meer bloed aan hun handen hebben dan de islamieten.”

Enige

Gooi deze ingrediënten in de blender en er rolt een artikel uit met als titel: pro-Russische krant blijkt betaald door Brabantse bioboer die strijdt tegen ‘joodse elite’.

Eigenlijk is ‘Brabantse bioboer’ het enige wat feitelijk klopt aan deze kop.

Het begint steeds meer te lijken op CNN, waar men aan de lopende band tendentieuze artikelen blijft publiceren over Rusland terwijl de kijkcijfers kelderen.

Foto: Facebook/De Andere Krant

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
13 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
RayOfLight
RayOfLight
4 jaren geleden

Tja dat is volledig waar. Iets positief over Rusland zeggen wordt door de elite en nep media als hoogverraad gezien. Feit is het dat de media wordt aangestuurd door de geheime diensten. Die dan weer een tak van de NATO zijn. De NAVO is een fossiel uit de koude oorlog dat eigenlijk geen bestaansrecht heeft. Dus de NATO heeft om te over leven een koude oorlog nodig. Dit is dus exact de reden waarom de NATO een koude oorlog wil want de leiders van de NATO zoals Donald Tusk verdienen flink aan deze organizatie.

duitinzakje
duitinzakje
4 jaren geleden

Waar kan ik de groenten kopen van deze boer?

weg met ons
weg met ons
4 jaren geleden

Nog erger is dat de belastingslaven in NL dergelijke afgekeurde kranten kopen, hun leugens lezen en deze nog geloven ook. En dan trekken de stumpers van NRC van leer over een pro-Russische krant die gefinancierd wordt door een boer met meer verstand dan zijzelf? Dat lijkt me pure kinnesinne. Eigenaar van de krant zijn de Brenninckmeijers, Duitsland rijkste familie (nazi verleden?) En zelfs Derk Sauer heeft aandelen in de krant, deze Nederlander sleepte 150 miljoen uit Rusland binnen met de verkoop in 2005 van zijn uitgeverij aldaar.

NRC is dus de rete-afvalkruier van de strontfabriek van de machthebbers, want ik geloof dat ze zelf geen klap geven om de Semieten als het om de afd pseudo joden gaat, maar het hapt natuurlijk voor de zieltjes die het lezen wel zo makkelijk weg.

Het zionisme is heilig voor velen, waarom weten ze zelf niet eens, maar dat hebben ze gehersenspoeld gekregen op de staatsscholen en via de staats-tv. Dat er een verschil tussen pseudo joden met het zionisme en de Joden als religieuzen intresseert ze verder niet. Er moet gescoord worden over de rug van een boer, duidelijk lijkt me.

Onno
Onno
4 jaren geleden

Is Poetin gericht op psychopathie getest d.m.v. een moderne psychopatentest?

Nee?

Dan weet je helemaal niet of hij puur slecht is of niet. Dom giswerk allemaal.

METEN IS WETEN!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

13
0
We lezen graag je reactie!x