Het Complot

Beerput rond prins Bernhard gaat verder open

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Soms wordt nieuws simpelweg niet opgepikt. Onlangs kwam historicus Gerard Aalders met zijn boek ‘Niets was wat het leek’ met daarin nieuwe onthullingen over prins Bernhard. Op een paar krantenrecensies na ging de lancering van het boek aan vrijwel alle media voorbij.

Opvallend, stelt Sander ’t Sas, omdat Aalders in het boek onthult dat prins Bernhard de BVD (voorloper van de AIVD) in 1995 heeft verzocht hem papieren te verschaffen die zijn lidmaatschap van de NSDAP (Hitlers politieke partij) in de jaren dertig zouden kunnen bevestigen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Ook andere journalisten en onderzoekers hebben over het NSDAP-verleden van Bernhard geschreven, maar het is wel opmerkelijk dat Bernhard toen al een kort lijntje had met de Binnenlandse Veiligheidsdienst, aldus ’t Sas.

Onze premier Rutte heeft altijd ontkend dat de koninkljike familie, en prins Bernhard in het bijzonder, de BVD en later de AIVD voor persoonlijke doeleinden konden gebruiken. Afgelopen december gaf Rutte onder hoge druk van de Tweede Kamer schoorvoetend toe dat prins Bernhard de toenmalige BVD om een onderzoek naar Edwin de Roy van Zuydewijn had verzocht.

Het kostte Rutte en zijn voorganger Balkenende 10 jaar om de Kamer hierover juist te informeren. Op de SP na heeft geen enkele fractie vragen gesteld. Volgens ’t Sas is dat opmerkelijk te noemen.

IG Farben en de Rothschilds

Prins Bernhard ontkende altijd dat hij lid is geweest van de NSDAP, zelfs toen Gerard Aalders bewijs hiervoor had gepresenteerd. Wel gaf Bernhard aan dat hij (aspirant-)lid is geweest van de Sturmabteilung (SA) en/of de paramilitaire Schutzstaffel (SS).

Na zijn studie rechten ging Bernhard werken bij het Duitse chemiebedrijf IG Farben, waar hij als directie-secretaris geplaatst werd bij de Parijse vestiging. Hij behield die functie tot aan de dag van zijn verloving met prinses Juliana op 8 september 1936. De ontmoeting tussen Bernhard en Juliana was gearrangeerd.

IG Farben werkte nauw samen met de NSDAP. Zo werd bijvoorbeeld het gif Zyklon B geproduceerd, dat de nazi’s gebruikten om op grote schaal Joden en politieke tegenstanders uit de weg te ruimen. Het chemische bedrijf had een fabriek bij Auschwitz, waar 83.000 mensen onder dwang werkten. IG Farben is na de oorlog opgesplitst in onder meer Bayer, BASF en Agfa. Hoechst is gefuseerd met het Franse Rhône-Poulenc Roer, tegenwoordig Aventis genaamd.

IG Farben was door de Warburg-connectie het ware geesteskind van de familie Rothschild en vormde een uiterst machtig kartel. De oorspronkelijke bezielers van het project waren Carl Bosch (de neef van de bekende elektronicafabrikant Robert Bosch, die ook sponsor was van de NSDAP) en Carl Duisberg.

[Een Vandaag]

5 9 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

25 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
kengai
kengai
10 jaren geleden

Nog steeds geloven mensen dat onze koninklijke familie een onschuldige familie is, dat was zaterdag weer te zien in heel Nederland.
Niemand wil zien hoe crimineel deze familie is, een van de rijksten der Aarde, maar geen belasting betalen, ze staan aan het hoofd van de Shell, een goor bedrijf die de wereld manipuleerd, vandaar dat Groningen nooit hulp zal krijgen tegen de gaswinning. Kamps heeft hier helemaal niets over te zeggen, die danst naar de pijpen van deze familie.
Altijd prescent bij de Bilderberggroep met hun smerige vriendjes.
Ze mogen van mij zo snel mogelijk verhuizen naar Argentinie.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Die hele monarchie is corrupt, we zijn beter af bij een republiek.

Kalki
Kalki
10 jaren geleden

Bernhard stond ook aan het hoofd van de Bilderberggroep met hun genocide-plannen; over een beerput gesproken.

Pascal
Pascal
10 jaren geleden

Mensen we leven in een nieuw tijdperk en dat betekend dat het oude met het oude systeem moet worden afgesloten en dat gaat op deze gepaste wijze.

Alles is geregisseerd en het is dus een geheel THEATER!!!!

Back to top button
25
0
We lezen graag je reactie!x