Homepagina » Het Complot » Beerput rond prins Bernhard gaat verder open
Beerput rond prins Bernhard gaat verder open

Beerput rond prins Bernhard gaat verder open

Soms wordt nieuws simpelweg niet opgepikt. Onlangs kwam historicus Gerard Aalders met zijn boek ‘Niets was wat het leek’ met daarin nieuwe onthullingen over prins Bernhard. Op een paar krantenrecensies na ging de lancering van het boek aan vrijwel alle media voorbij.

Opvallend, stelt Sander ’t Sas, omdat Aalders in het boek onthult dat prins Bernhard de BVD (voorloper van de AIVD) in 1995 heeft verzocht hem papieren te verschaffen die zijn lidmaatschap van de NSDAP (Hitlers politieke partij) in de jaren dertig zouden kunnen bevestigen.

Ook andere journalisten en onderzoekers hebben over het NSDAP-verleden van Bernhard geschreven, maar het is wel opmerkelijk dat Bernhard toen al een kort lijntje had met de Binnenlandse Veiligheidsdienst, aldus ’t Sas.

Onze premier Rutte heeft altijd ontkend dat de koninkljike familie, en prins Bernhard in het bijzonder, de BVD en later de AIVD voor persoonlijke doeleinden konden gebruiken. Afgelopen december gaf Rutte onder hoge druk van de Tweede Kamer schoorvoetend toe dat prins Bernhard de toenmalige BVD om een onderzoek naar Edwin de Roy van Zuydewijn had verzocht.

Het kostte Rutte en zijn voorganger Balkenende 10 jaar om de Kamer hierover juist te informeren. Op de SP na heeft geen enkele fractie vragen gesteld. Volgens ’t Sas is dat opmerkelijk te noemen.

IG Farben en de Rothschilds

Prins Bernhard ontkende altijd dat hij lid is geweest van de NSDAP, zelfs toen Gerard Aalders bewijs hiervoor had gepresenteerd. Wel gaf Bernhard aan dat hij (aspirant-)lid is geweest van de Sturmabteilung (SA) en/of de paramilitaire Schutzstaffel (SS).

Na zijn studie rechten ging Bernhard werken bij het Duitse chemiebedrijf IG Farben, waar hij als directie-secretaris geplaatst werd bij de Parijse vestiging. Hij behield die functie tot aan de dag van zijn verloving met prinses Juliana op 8 september 1936. De ontmoeting tussen Bernhard en Juliana was gearrangeerd.

IG Farben werkte nauw samen met de NSDAP. Zo werd bijvoorbeeld het gif Zyklon B geproduceerd, dat de nazi’s gebruikten om op grote schaal Joden en politieke tegenstanders uit de weg te ruimen. Het chemische bedrijf had een fabriek bij Auschwitz, waar 83.000 mensen onder dwang werkten. IG Farben is na de oorlog opgesplitst in onder meer Bayer, BASF en Agfa. Hoechst is gefuseerd met het Franse Rhône-Poulenc Roer, tegenwoordig Aventis genaamd.

IG Farben was door de Warburg-connectie het ware geesteskind van de familie Rothschild en vormde een uiterst machtig kartel. De oorspronkelijke bezielers van het project waren Carl Bosch (de neef van de bekende elektronicafabrikant Robert Bosch, die ook sponsor was van de NSDAP) en Carl Duisberg.

[Een Vandaag]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • kengai schreef:

  Nog steeds geloven mensen dat onze koninklijke familie een onschuldige familie is, dat was zaterdag weer te zien in heel Nederland.
  Niemand wil zien hoe crimineel deze familie is, een van de rijksten der Aarde, maar geen belasting betalen, ze staan aan het hoofd van de Shell, een goor bedrijf die de wereld manipuleerd, vandaar dat Groningen nooit hulp zal krijgen tegen de gaswinning. Kamps heeft hier helemaal niets over te zeggen, die danst naar de pijpen van deze familie.
  Altijd prescent bij de Bilderberggroep met hun smerige vriendjes.
  Ze mogen van mij zo snel mogelijk verhuizen naar Argentinie.

  47 likes
  • Robert schreef:

   Onteigenen en het land uittrappen die corrupte zooi.

   21 likes
  • Ferrimassi schreef:

   Niets aan toe te voegen Kengai, behalve dan dat ik ze liever voor een tribunaal zie ipv van naar zuid amerika..

   17 likes
  • Jerry schreef:

   Zelf de kapsel van Beatrix heeft de vorm van shell logo. Heeft ze vast bewust gedaan.

   14 likes
  • Huisheks schreef:

   Vroeg laatst in een discussie on line aan een Argentijn, wat hij van Maxima vond……..
   Wat denk je; ze zijn daar helemaal niet zo van die familie gecharmeerd.
   Als dat hier zo gebracht wordt is dat allemaal PR lariekoek.
   En wat mij betreft mogen ze ook eens een tijdje aan de zelfkant van de maatschappij leven en eens meemaken hoe het is om van 750,– pm rond te moeten komen.
   Zo een goede les zijn…….

   5 likes
 • Ben schreef:

  Ach ja, we wisten het al langer dat de elite verrot is en vage feestjes op de bohemia grove houden inclusief sommige zwervers die zijn verdwenen van straat en liggen te wachten op het altaar. En wat er allemaal niet wordt besproken op een bilderberg ontmoeting, en dat Maxima en Willem dezelfde overgrootvader hebben, zodoende is het even uit de wet geschrapt dat familie niet met elkaar mag trouwen en later weer aangenomen na de bruiloft, wakker worden mensen die man en zijn familie kunnen ons pensioen met gemak betalen, wordt het niet eens tijd dat we opstaan uit deze droom (de regering is druk aan het werk voor ons met alles afpakken) en ons gaan realiseren dat het zo niet langer meer kan. Want er komt geen eind aan je zult zelf de spandoeken moeten pakken en petities tekenen, vredig verzet tonen en niet gaan rellen want dan speel je ze in de kaart en geef je ze aanleiding om het weer te verdraaien.

  27 likes
 • Kalki schreef:

  Die hele monarchie is corrupt, we zijn beter af bij een republiek.

  22 likes
 • Kalki schreef:

  Het koningshuis is een geldverslindende machine; afschaffen die onzin.

  18 likes
 • Albertien schreef:

  Kijk op gewoon-nieuws.nl. het misbruik van kinderen door paus fransiscus, daarin een filmpje van Toos Nijenhuis, die ook Bernhard heeft herkend tijdens haar misbruik in haar jonge kinderjaren, ze was toen ongeveer 9 jaar oud, satatische rituelen, wereldwijd worden er miljoen kinderen opgeofferd aan dit soort reptielen die zich alleen door jong bloed te drinken, zich in leven kunnen houden, goh, jongens, wat zijn het uiteindelijk toch zwakke wezens, we zouden ze zo in een hoek kunnen drijven, uitroken die handel, weg met deze elite met hun biljoenen geld, slavernij van mensen, het moet eens uit zijn met deze ellende.
  D’66, de puppet van de elite, de vrijmetselaarsgroep, kontenlikkers, eurofielen, pluchezitters, graaiers, er komt een dag, dan zal de afrekening komen en die zal niet mals zijn!

  15 likes
 • Twanno schreef:

  Dat baasje blijkt niet helemaal of beter gezegd helemaal niet zuiver te zijn geweest.
  Hij heeft alles en iedereen bedrogen (zoals bekend inclusief zijn eigen vrouw) en was alleen uit op eigen gewin. Het blijkt zelfs dat hij ten tijde van de Greet Hofmans affaire geprobeerd heeft Juliana op te laten nemen in een psychiatrische kliniek. Daarnaast dochterlief Beatrix naar voren te schuiven als nieuwe koningin met hemzelf als regent…… de boef (en dan druk ik me nog mild uit).

  Ik ben nooit zo anti koningshuis geweest maar sinds een paar jaar komt er steeds meer aan het licht over dat stelletje …….
  Zo ook de nieuwe koning. Vorige week in de reguliere media: dat 80% van de bevolking hem na het eerste jaar een goede koning vind. Ik twijfel over dat percentage. Ikzelf vind zijn eerste jaar een gemiste kans. Als hij nou echt een koning c.q. man van het volk is dan gaat ie wat doen aan de armoede in Nederland. Het is toch een schande dat mensen moeten leven van een voedselbank.
  Maar ja, dan komt de ware aard van dat cluppie weer naar boven.

  Zoals ik al eerder schreef, zal ik nu ook weer eindigen: Is het dan echt tijd voor een revolutie?

  8 likes
  • Silber eye schreef:

   Heey Twanno je kunt rustig aan alle Nederlandse onderzoek percentage’s twijfelen het Nederlands politburo met de onderdelen vrije media, rekenkamer, centraal bureau statistiek en de politieke rek en strek buikspreekpoppetjes ook wel het pluche genoemd bepalen al jaren hoe en wat wij behoren te denken en te weten.
   Al jaren word in Nederland de vrije nieuwsgaring geleid door selectief subsidie te verstrekken vele internet forums passen censuur toe, dat zal iedere forum bezoeker inmiddels wel door hebben.
   Kijk nu maar wat onze oorlogshitsers veroorzaakt hebben in de Ukraine, allemaal door middel de werkelijke feiten te verdraaien en in het geniep lopen politieke pluche criminelen zoals Timmermans in den vreemde soevereine bevolkingen te ontwrichten om persoonlijk gewin hier te lande valt niets meer te halen mensen kunnen hun medicijnen niet meer betalen en krijgen derderangs medicijnen ook hebben we als rijkste land ter wereld voedseluitdeelcentra’s welkeongestraft berooft worden door hetzelfde pluche.

   3 likes
 • Pascal schreef:

  Mensen we leven in een nieuw tijdperk en dat betekend dat het oude met het oude systeem moet worden afgesloten en dat gaat op deze gepaste wijze.

  Alles is geregisseerd en het is dus een geheel THEATER!!!!

  10 likes
 • Kalki schreef:

  Bernhard stond ook aan het hoofd van de Bilderberggroep met hun genocide-plannen; over een beerput gesproken.

  9 likes
 • Stn schreef:

  Een volkstribunaal onder common law kijk maar op de site van itccs.org

  6 likes
 • Jasper schreef:

  Interessant artikel, helaas is er weer wat info ingeslopen dat het gas zyklon-B verantwoordelijk zou kunnen zijn voor de vele doden in de concentratiekampen. Dat gas werd gebruikt om ziektekiemen te doden op kleren en te ontluizen, verder heerste er tyfus e.d. men verhongerde en stierf aan andere ziektebeelden en uitputting. Allemaal zeer zeker verschrikkelijk te noemen maar de gaskamer verhalen kloppen technisch gezien ook niet, het was gewoonweg niet haalbaar om op zoń schaal logistiek gezien zoveel mensen te vernietigen. Architektonisch had men die kampen niet echt ingericht om op industrieele schaal mensen te vergassen en te verbranden. Ook de zyklon-B sporen die er na het gebruik van dit gas ontstaan kwamen niet overeen met hetgeen gesuggereerd is, men heeft een mythe gecreerd rondom gevangenekampen en op die wijze gepropagandeerd als vernietigingskampen. David Cole’s tour of Auswitzch http://youtu.be/V1QvWLRLz9M

  5 likes
 • Wim schreef:

  “Soms wordt nieuws simpelweg niet opgepikt.”
  Het overgrote deel van de media valt onder het Bilderberg-gezag.
  Denk je nou echt, dat die aandacht schenken aan nieuws over hun oprichter??
  Ik dacht het niet!!

  5 likes
 • Guyla schreef:

  Noch het gerefereerde werk, noch de korte beschrijving bevatten echt nieuws. Dit alles was al 10-tallen jaren bekend. Ik weet dat al ruim 50 jaar. De verwijzing naar de productie van Zyklon B vind ik ronduit smakeloos en heeft niets met Prins Bernhard te maken. Ik vraag mij daarom ook af wat de werkelijke zin is van al die publicaties, het bevat niets nieuws. Als het de bedoeling is\was om een link te leggen naar de “Stadhoudersbrief” dan is dit wel erg zwak. Als die brief er ooit zou zijn geweest, dan zouden de Sowjets deze absoluut gebruikt hebben om hem op het hoogtepunt van zijn invloed te doen beschadigen. Want juist zij hadden er belang bij op het hoogtepunt van de koude oorlog om een crises in de NATO te veroorzaken. Waarbij ik ook nog wil opmerken dat de Prins optimaal gebruik heeft gemaakt van de tot zijn beschikking staande middelen, maar wie zou dat in een vergelijkbare positie niet doen, of hebben wij nu ineens boter op het hoofd?
  Pensioenfondsen, woning coöperaties, politici en noem maar verder op en dat kan allemaal wel????
  Ik wil echt geen lans voor hem breken, noch de minpunten bagatelliseren, maar dergelijke publicaties komen mij voor als uitsluitende bladvulling, zonder enige werkelijke inhoud.

  0 likes
  • Caesar Lion Cachet schreef:

   LS…

   Nou oude man ! Als je al 50 jaar weet dat Benno een van de meest verrotte figuren op aarde is, mag je af en toe wel iets lelijks over hem zeggen. Of ben jij roomser dan de paus ! En denk je nu werkelijk dat wat jij denkt te weten alles is waarom het draait ? Zolang er nog volksstammen in Nederland rondlopen die helemaal niets weten is deze site belangrijk

   4 likes
   • Jacob Vis schreef:

    “Verzetsheld” zkh prins Bernhard heeft na de oorlog als commissaris der KLM 150 Nazi oorlogsmisdadigers met familie helpen ontsnappen naar Argentinië. In de tijd erna was hij daar geruime tijd zoek. Hij zocht de Nazi vriendjes daar op (uitzending BBC2)
    Dochter hkh Beatrix ging ermee door en sloot vriendschap met de massamoordenaar- miljardair Carlos Blaquier en diens boezemvriend Jorge Zorreguieta Zijn liegende, alles ontkennende narcistische dochter, gepokt en gemazeld in dat milieu werd zonder enige tegenstand van onze brave politici onze koningin!
    De media is ook monddood gemaakt, dus alles in de doofpot! Zijn wij een monarchistische Dictatuur?

    0 likes
 • Albert vd Ven schreef:

  Even ge-googlet:
  Toch is dit niet helemaal aan de MSM voorbij gegaan:
  http://www.uitzendinggemist.nl/afleveringen/1408520
  Hij heeft nog meer lezenswaardige boeken gepubliceerd:
  http://www.bol.com/nl/c/boeken/gerard-aalders/4644/index.html

  4 likes
 • Frank Vink schreef:

  Het is sad but true. Als er een wereldkampioenschap was in wegstoppen/negeren en desinteresse staan de Nederlanders al jaren op 1!!

  3 likes
 • Yoghi schreef:

  Ennn alle Ford rijders moeten ook opgepakt en berecht worden , hoe durven ze de “schavuiten” om in een Ford te rijden

  1 likes
 • […] te helpen. Prins Bernhard ‘werkte ‘ook voor de Nazi als o.a. Spion en bij IG Faber, die later 10.000 Joden per week de dood in joeg in zijn fabrieken naast Auswitz. Net als Anton Mussert van de NSB was ook Den Uyl indertijd […]

 • x

  Check Also

  merkel

  Ambassadeur vergelijkt Merkel met Hitler: ‘Zijn droom is uitgekomen!’

  De Maltese ambassadeur in Finland heeft de ...

  woordvoerder

  Woordvoerder Amerikaanse Gezondheidsministerie: ‘Soros is het echte virus!’ (en Rothschilds ‘hunkeren naar macht’)

  Afgelopen week benoemde president Trump zijn voormalige ...

  >