UFO

Schilderij in middeleeuwse kerk in Roemenië bevat ‘vliegende schotel’

Help ons door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Toeristen die een oude kerk in de Roemeense stad Sighisoara in de regio Transsylvanië bezoeken zullen tot hun verbazing een afbeelding van een UFO zien op één van de muren. Dat meldt Romania Insider.

Het vreemde schilderij hangt aan een muur van de 13e-eeuwe Biserica Manastirii in de middeleeuwse citadel van Sighisoara. De kerk brandde in de 17e eeuw af en werd daarna weer opgebouwd. Vanaf dat moment verscheen er een aantal nieuwe schilderijen in de kerk. Op één van die schilderijen is een vreemd object te zien dat op een UFO lijkt.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
Schilderij in middeleeuwse kerk in Roemenië bevat vliegende schotel
UFO op schilderij (Catalina Borta)

“In de sacristie van de kerk bevindt zich inderdaad een schilderij met daarop een religieus tafereel dat een wolk voorstelt – mogelijk [profeet] Elia’s voorstelling van de hemel,” citeerde Agerpres directeur Nicolae Tescula van het historisch museum in Sighisoara. “Het object lijkt op een koepel, en kan mensen doen denken dat het een UFO is.”

Het schilderij is volgens Tescula gemaakt door een schilder uit Sighisoara. “Velen zeggen dat het een UFO is. Het lijkt op een UFO, het is de visie van de schilder. Ze lijken op de schilderijen van Leonardo da Vinci,” voegde hij toe.

De kerk, die precies in het midden van de middeleeuwse citadel is gelegen, is twee keer afgebrand. Om die reden bestaat het interieur uit verschillende stijlen. In de kerk ligt ook een grote verzameling oosterse gebedskleden, de op één na grootste verzameling van het land.

[Romania Insider]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

4 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
7 jaren geleden

De ‘UFO’ lijkt erg veel op 1 die op een munt staat uit 1680
Voor de afbeelding en info hierover de volgende link :
http://www.ufosightingsdaily.com/2016/03/strange-ufo-coin-from-1680-puzzles.html#

Kalki
Kalki
7 jaren geleden

Sinds het middeleeuwse (en lang daarvoor) zijn er al UFO’s die zich aanmelden en is het des temeer een grote schande dat tot heden toe dit allemaal in de doofpot wordt gehouden.

johnnyboy
johnnyboy
7 jaren geleden

Nicolae Tescula? waarom heb ik het idee dat die naam verzonnen is? lijkt namelijk wel heel erg op….

JeSuisRay
JeSuisRay
7 jaren geleden

Niks nieuws onder de zon.Hier een link met google afbeeldingen met ufo’s , onderzeeërs,jets en nog veel meer.Komt in alle geloven en culturen op aarde terug.Het geloof is gebasseerd op bezoek van buitenaf…Meerdere bezoekers door alle tijden heen.Van de sumeriërs tot de Phoenicians,Egyptenaren,Hindoe,Azteken,Tolteken,Inca’s Noorse goden,Germaanse goden enz.enz.Alien Species – From A – Z: https://www.youtube.com/watch?v=x9ZKq5Wgdjw

Back to top button
4
0
We lezen graag je reactie!x