Homepagina » UFO » Schilderij in middeleeuwse kerk in Roemenië bevat ‘vliegende schotel’
Schilderij in middeleeuwse kerk in Roemenië bevat vliegende schotel

Schilderij in middeleeuwse kerk in Roemenië bevat ‘vliegende schotel’

Toeristen die een oude kerk in de Roemeense stad Sighisoara in de regio Transsylvanië bezoeken zullen tot hun verbazing een afbeelding van een UFO zien op één van de muren. Dat meldt Romania Insider.

Het vreemde schilderij hangt aan een muur van de 13e-eeuwe Biserica Manastirii in de middeleeuwse citadel van Sighisoara. De kerk brandde in de 17e eeuw af en werd daarna weer opgebouwd. Vanaf dat moment verscheen er een aantal nieuwe schilderijen in de kerk. Op één van die schilderijen is een vreemd object te zien dat op een UFO lijkt.

Schilderij in middeleeuwse kerk in Roemenië bevat vliegende schotel

UFO op schilderij (Catalina Borta)

“In de sacristie van de kerk bevindt zich inderdaad een schilderij met daarop een religieus tafereel dat een wolk voorstelt – mogelijk [profeet] Elia’s voorstelling van de hemel,” citeerde Agerpres directeur Nicolae Tescula van het historisch museum in Sighisoara. “Het object lijkt op een koepel, en kan mensen doen denken dat het een UFO is.”

Het schilderij is volgens Tescula gemaakt door een schilder uit Sighisoara. “Velen zeggen dat het een UFO is. Het lijkt op een UFO, het is de visie van de schilder. Ze lijken op de schilderijen van Leonardo da Vinci,” voegde hij toe.

De kerk, die precies in het midden van de middeleeuwse citadel is gelegen, is twee keer afgebrand. Om die reden bestaat het interieur uit verschillende stijlen. In de kerk ligt ook een grote verzameling oosterse gebedskleden, de op één na grootste verzameling van het land.

[Romania Insider]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

4 reacties

 1. Sinds het middeleeuwse (en lang daarvoor) zijn er al UFO’s die zich aanmelden en is het des temeer een grote schande dat tot heden toe dit allemaal in de doofpot wordt gehouden.

  7 likes
 2. Nicolae Tescula? waarom heb ik het idee dat die naam verzonnen is? lijkt namelijk wel heel erg op….

  5 likes
 3. De ‘UFO’ lijkt erg veel op 1 die op een munt staat uit 1680
  Voor de afbeelding en info hierover de volgende link :
  http://www.ufosightingsdaily.com/2016/03/strange-ufo-coin-from-1680-puzzles.html#

  2 likes
 4. Niks nieuws onder de zon.Hier een link met google afbeeldingen met ufo’s , onderzeeërs,jets en nog veel meer.Komt in alle geloven en culturen op aarde terug.Het geloof is gebasseerd op bezoek van buitenaf…Meerdere bezoekers door alle tijden heen.Van de sumeriërs tot de Phoenicians,Egyptenaren,Hindoe,Azteken,Tolteken,Inca’s Noorse goden,Germaanse goden enz.enz.Alien Species – From A – Z: https://www.youtube.com/watch?v=x9ZKq5Wgdjw

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

trump

Trump: ‘Wat ik weet over aliens en Roswell? Het is heel interessant’

Donald Trump jr. vroeg zijn vader in ...

straaljagerpiloot

Het gedroeg zich niet volgens de normale natuurwetten. Straaljagerpiloot verbreekt na 15 jaar stilte over UFO

Straaljagerpiloot Chad Underwood legde in 2004 een ...