Homepagina » Gezondheid » ‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’
coronavaccin
Foto: Prefeitura de Itapevi CC BY 2.0

‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

De overheid zegt dat de coronapandemie pas ten einde zal komen als er een coronavaccin is. Talrijke experts waarschuwen echter voor een groot gevaar aangezien dergelijke vaccins het menselijk DNA veranderen. Bill Gates verwacht dat het vaccin bij 700.000 mensen bijwerkingen zal veroorzaken, zo liet hij in een interview weten. De massamedia verzwijgen deze gevaren, meldt website Klagemauer.tv. “Dit is een dringende wake-up call.”

De site verwijst naar de vaccinatiecampagne tijdens de Mexicaanse grieppandemie, waarna bij een aantal mensen de slaapziekte narcolepsie werd geconstateerd. Experts zijn bezorgd dat het coronavaccin nog veel meer dan 700.000 bijwerkingen zal veroorzaken.

Longarts Wolfgang Wodarg zei bijvoorbeeld: “Dit vaccin verandert de mens in genetisch opzicht. Door middel van zulke vaccins worden we gentechnisch veranderd. Ze willen miljarden mensen vaccineren. Dat is volstrekt onverantwoordelijk. Ik kan de mensen alleen maar adviseren: “Laat je kinderen niet inenten, laat je niet inenten. Dit zijn misdadige praktijken.”

Rode lijn overschreden

Ook professor Stefan Hockertz, directeur van het Instituut voor Experimentele en Klinische Farmacologie en Toxicologie van het academisch ziekenhuis Eppendorf, ziet weinig goeds in het vaccin. “Een dergelijk RNA-vaccin brengt genetisch materiaal in onze cellen. Dat betekent dat de mens gentechnisch veranderd wordt.”

Kla.tv merkt op dat bij deze onverantwoordelijke genetische experimenten op mensen niet open kaart wordt gespeeld. Opmerkelijk is dat de vaccinmakers niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eventuele schade die het coronavaccin veroorzaakt.

“Er wordt hier een rode lijn overschreden. De bevolking is onwetend, aangezien de massamedia niet kritisch berichten over vaccins. Wie waarschuwt de onwetende mensen als de massamedia zwijgen? Er is maar één manier: informeer zoveel mogelijk mensen hierover. Op deze manier zal de coronacrisis niet door een vaccin, maar door een ontwaakt volk worden beëindigd.”

[Kla.tv]
3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
1 jaar geleden

Goed advies.

Harry
Harry
1 jaar geleden

https://t.co/4HaSiULivD?amp=1
Wat ook goed is te weten, volgens fauci (van cdc, usa rivm, die corona bestrijdt) gaat het vaccin maar 50% effectief zijn en ook nog eens kortdurend. Wordt pas gegeven als het virus compleet is uitgewoed. media verzwijgen dit, evenals de positieve ondrzoeken van hcq, wat crimineel is. Wij worden geregeerd door geradicaliseerde mensen en als we niets doen hobbelen we een dictatuur in. Verwacht niets van de media, die is altijd de grote vriend van dictaturen op een enkele uitzondering na. De media zijn niet de vrienden van het volk.

Jan de Vries
Jan de Vries
1 jaar geleden

Mensen die denken dat een vaccin jouw dna kan veranderen weten niet waarover ze spreken .
Als dna verandering op deze manier zou kunnen, kan dat met alles wat je eet en drinkt.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
1 jaar geleden
x

Check Also

wodarg

Arts Wolfgang Wodarg waarschuwt: dit kan er gaan gebeuren komende winter

We omzeilen de natuurlijke immuniteit door de ...

de jonge

Rechter legt dwarsliggende De Jonge dwangsom op: ‘Hij gaat richting ‘ambtsmisdrijf’ hiermee’

Zorgminister Hugo de Jonge moet voor 30 ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

50
0
We lezen graag je reactie!x