GezondheidCorona

‘Dringende wake-up call: Coronavaccin verandert ons DNA!’

Help door dit met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De overheid zegt dat de coronapandemie pas ten einde zal komen als er een coronavaccin is. Talrijke experts waarschuwen echter voor een groot gevaar aangezien dergelijke vaccins het menselijk DNA veranderen. Bill Gates verwacht dat het vaccin bij 700.000 mensen bijwerkingen zal veroorzaken, zo liet hij in een interview weten. De massamedia verzwijgen deze gevaren, meldt website Klagemauer.tv. “Dit is een dringende wake-up call.”

De site verwijst naar de vaccinatiecampagne tijdens de Mexicaanse grieppandemie, waarna bij een aantal mensen de slaapziekte narcolepsie werd geconstateerd. Experts zijn bezorgd dat het coronavaccin nog veel meer dan 700.000 bijwerkingen zal veroorzaken.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/geert-pieter-dilan.png

Longarts Wolfgang Wodarg zei bijvoorbeeld: “Dit vaccin verandert de mens in genetisch opzicht. Door middel van zulke vaccins worden we gentechnisch veranderd. Ze willen miljarden mensen vaccineren. Dat is volstrekt onverantwoordelijk. Ik kan de mensen alleen maar adviseren: “Laat je kinderen niet inenten, laat je niet inenten. Dit zijn misdadige praktijken.”

Rode lijn overschreden

Ook professor Stefan Hockertz, directeur van het Instituut voor Experimentele en Klinische Farmacologie en Toxicologie van het academisch ziekenhuis Eppendorf, ziet weinig goeds in het vaccin. “Een dergelijk RNA-vaccin brengt genetisch materiaal in onze cellen. Dat betekent dat de mens gentechnisch veranderd wordt.”

Kla.tv merkt op dat bij deze onverantwoordelijke genetische experimenten op mensen niet open kaart wordt gespeeld. Opmerkelijk is dat de vaccinmakers niet aansprakelijk kunnen worden gesteld voor eventuele schade die het coronavaccin veroorzaakt.

“Er wordt hier een rode lijn overschreden. De bevolking is onwetend, aangezien de massamedia niet kritisch berichten over vaccins. Wie waarschuwt de onwetende mensen als de massamedia zwijgen? Er is maar één manier: informeer zoveel mogelijk mensen hierover. Op deze manier zal de coronacrisis niet door een vaccin, maar door een ontwaakt volk worden beëindigd.”

[Kla.tv]

3.7 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

50 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Petrus
Petrus
3 jaren geleden

Goed advies.

Harry
Harry
3 jaren geleden

https://t.co/4HaSiULivD?amp=1
Wat ook goed is te weten, volgens fauci (van cdc, usa rivm, die corona bestrijdt) gaat het vaccin maar 50% effectief zijn en ook nog eens kortdurend. Wordt pas gegeven als het virus compleet is uitgewoed. media verzwijgen dit, evenals de positieve ondrzoeken van hcq, wat crimineel is. Wij worden geregeerd door geradicaliseerde mensen en als we niets doen hobbelen we een dictatuur in. Verwacht niets van de media, die is altijd de grote vriend van dictaturen op een enkele uitzondering na. De media zijn niet de vrienden van het volk.

Jan de Vries
Jan de Vries
3 jaren geleden

Mensen die denken dat een vaccin jouw dna kan veranderen weten niet waarover ze spreken .
Als dna verandering op deze manier zou kunnen, kan dat met alles wat je eet en drinkt.

Andre Schoutsen
Andre Schoutsen
3 jaren geleden
Back to top button
50
0
We lezen graag je reactie!x