Homepagina » Mens en Dier » Zo ver reiken de tentakels van vaccinboer Bill Gates
gates
Foto: Masaru Kamikura CC BY 2.0

Zo ver reiken de tentakels van vaccinboer Bill Gates

Advocaat Robert F. Kennedy jr., de zoon van Robert F. Kennedy en neef van voormalig president John F. Kennedy, heeft een indrukwekkend stuk geschreven over de manier waarop Bill Gates probeert de wereldwijde voedselproductie te monopoliseren en domineren.

Gates heeft het vaak over ‘duurzaamheid’, ‘biodiversiteit’ en ‘klimaat’ om zijn dystopische plannen voor de mensheid te maskeren. Het enige waar de miljardair op uit is, is geld en macht, stelt Kennedy. De Microsoft-oprichter is al geruime tijd bezig om de controle te krijgen over de landbouw en voedselproductie.

Kennedy schrijft in zijn essay dat Gates de lockdowns mede orkestreerde die alleen al in de VS hebben geleid tot 100.000 faillissementen, die een miljard mensen in armoede hebben gestort en die iedere maand 10.000 Afrikaanse kinderen doden, terwijl hij zelf 20 miljard dollar mocht bijschrijven.

Tentakels

Daarnaast kocht hij stilletjes enorme hoeveelheden landbouwgrond op. Met bijna 100.000 hectare op zijn naam is hij de grootste eigenaar van landbouwgrond in de VS. Gates investeerde veel geld in genetisch gemodificeerde gewassen, zaadpatenten, kunstmatig voedsel, kunstmatige intelligentie en heeft een belang in voedselreuzen als Coca-Cola, Unilever, Philip Morris, Kellogg’s, Procter & Gamble en Amazon, en in multinationals zoals Monsanto en Bayer die pesticiden en kunstmest produceren. In de 18 Afrikaanse landen waar Gates transgene gewassen introduceerde, nam extreme honger toe met 30 procent.

Hij had in feite vrij spel, net als bij zijn vaccinatieprogramma’s, stelt Kennedy. Hij voegt toe dat Gates zijn pijlen niet alleen op de voedselproductie heeft gericht. Zijn tentakels reiken ook tot diep in de gezondheidszorg, het gevangeniswezen, online onderwijs, surveillance en kunstmatige intelligentie.

Dood en verderf

Gates heeft geleerd om te profiteren van wereldwijde crises, of het nu gaat om pandemieën, klimaat, hongersnood of massa-extinctie. Door samen te werken met bedrijven als Monsanto en genetisch aangepaste gewassen te promoten, voert hij een chemische oorlog tegen de menselijke gezondheid, aldus Kennedy.

Hij gaat in zijn diepgravende exposé ook in op de Grote Reset, die de elite wil gebruiken ‘om een wereldregering te installeren’. Het artikel van Kennedy maakt duidelijk hoe ver de macht van Gates reikt en hoe elk programma dat hij financiert gericht is op het zaaien van dood en verderf.

[Summit News via Children’s Health Defense]
4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Marrob BE
Marrob BE
2 maanden geleden

Levenslang

George84
George84
Reactie op  Marrob BE
2 maanden geleden

Is geen oplossing want na hem komt een andere gek. Belasting van 90% op alle miljardairs. Kapitalisme is een goed systeem maar kan zich ook tegen de mensheid keren. Daarom er is ook een remmechanisme nodig.

Angela Roso
Angela Roso
2 maanden geleden

Goede en betrouwbare informatie

Jeff
Jeff
2 maanden geleden

Tja, ik had ook niet verwacht dat het de bakker van om de hoek was. Dus niet echt verbazingwekkend hoor.

Renate
Renate
2 maanden geleden

Deze man heeft meer leed en dood veroorzaakt dan de ‘allergrootsten’ der aarde: Mao, Stalin, Hitler…. En dan hebben we het nog niet eens over de *mensen* die in het donker loeren en gezorgd hebben dat Bill op deze positie van macht kwam.

exegese
exegese
Reactie op  Renate
2 maanden geleden

Precies, de wereld zou heel wat beter af zijn zonder dit soort van invloedrijke totaal gestoorde geesten !

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Bill Gates “Vaccine maakt veel meer dan investeren in the stockmarket”

Vuurvretertje
Vuurvretertje
Reactie op  Joyce Ramgatie
2 maanden geleden

Tjonge jonge jonge, wat zijn we kennelijk gefrustreerd op Joyce.
Niet dat ik de beste ken, maar dit ?
Is toch wel zielig, als de mensen zich te beroerd voelen om iets te onderzoeken en het nog geen reden is om iemand af te branden.

Zielige en laffe nederlanders zo te zien, all of them.
De nsb-ers van het nieuwe normaal.

peter
peter
Reactie op  Vuurvretertje
2 maanden geleden

Dat zijn trollen die dat doen . Ik heb zojuist het omgekeerde even gedaan en jullie veel duimpjes omhoog gegeven .

Veterans_Resistance
Veterans_Resistance
Reactie op  peter
2 maanden geleden

Normaal gesproken hou ik hier niet zo van, maar dit is een uitzondering.
Ik heb hetzelfde gedaan.

Els
Els
2 maanden geleden

Ik denk dat GOD ZAL INGRIJPEN! HIJ GAAT TE VER!

veritas
veritas
Reactie op  Els
2 maanden geleden

daar ben ik ook van overtuigd en zij zullen
boeten

peter
peter
Reactie op  veritas
2 maanden geleden

Zou je toch zelf mee moeten helpen . Bidden alleen help niet .

Simon
Simon
Reactie op  Els
2 maanden geleden

Nee, ik vrees van niet. God heeft ons allang (bijna 2000 jaar geleden) opgegeven, niet meer te redden van hun hebzucht, destructie en corruptie. Gates is gewoon de optelsom van ons allemaal.

peter
peter
Reactie op  Els
2 maanden geleden

Er bestaat geen god . Als er een god zou bestaan die het goed voorhad met de mensheid had die god ons allang verlost van deze psychopaat . Het is van u een slap excuus om thuis te blijft zitten en niet tot daadwerkelijke actie overgaat . B.v. door te protesteren op straat .

Christina
Christina
Reactie op  peter
2 maanden geleden

Een protest is absoluut nodig, maar niet met een handjevol mensen. Overal in het land, in elk dorp en stad, zouden de mensen gezamenlijk en massaal, maar VREDEVOL, op straat moeten komen, en deze actie doen tot over de grenzen, want het is een wereldprobleem. Maar daarvoor hebben we een leider (meerdere leiders zelfs) nodig om de gezamenlijke actie te coördineren. En dit zouden we dan alle dagen moeten doen.

Een feit
Een feit
Reactie op  peter
2 maanden geleden

Dus volgens jou bestaat God niet?? Dus als een van je kinderen examen aflegt en een onvoldoende haalt, wordt jij dan ook boos omdat de examinator hem niet heeft geholpen om een voldoende te halen.???

Rob
Rob
Reactie op  Els
2 maanden geleden

Er komt niemand ingrijpen, al zou dat wel mooi zijn. Maar je bent hier uit vrije wil en dus moet je zelf de oplossing, de verandering, etc zijn. Er komt geen redder, als hier iets wil veranderen dan is het aan de mens zelf. Wij kunnen veranderen. Daarvoor moet je je eigen menselijkheid uitdrukken want dat is je eigen leven. Dan moet je dus ook in contact het leven om je heen gaan in plaats van je op een god te focussen. Religie is macht. Iedereen die gelooft in een god, een profeet etc wordt gecontroleerd. En het centrum van die controlerende macht op het gebied van religie is het Vaticaan.

loulou
loulou
Reactie op  Els
2 maanden geleden

ameen

voorjaar
voorjaar
Reactie op  Els
2 maanden geleden

zoals de paus ??

Jenne Sr.
Jenne Sr.
Reactie op  Els
2 maanden geleden

Zij hebben hun eigen God, die van het Geld, en dit is nog maar het begin, ook Kennedy durft de “”KERN”” van dit kwaad niet te benoemen !

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 maanden geleden

Gates heeft op dit moment een hoofdrol in de ondergang van de mensheid. Hij is altijd al een psychopaat geweest en hij heeft niets anders gedaan dan mensen omkopen, voor het blok zetten, voor zijn doel in te zetten en te gebruiken. Soort zoekt soort en op dit moment heeft hij veel medestanders die van zijn doelstellingen willen (mee)profiteren.

Deze medestanders zijn te herkennen aan het uitvoeren van zijn programma m.b.t. het inenten van de wereldbevolking en totale controle over de mensheid. De patenten die hij heeft m.b.t. Covid-19 en de registratieprogramma’s die daar bij horen, verraden dat hij buitenaardse gewoontes heeft.

Wat zullen vele mensen opgelucht zijn, wanneer hij van het toneel is verdwenen en tegelijkertijd zal de aarde een veel betere wereld zijn. Dan is er in elk geval een begin gemaakt en ik hoop dat de rest snel volgt.

Jopie
Jopie
2 maanden geleden

Monster 👿

Joost
Joost
2 maanden geleden

Die Robert Kennedy spreekt puike taal. Ik heb zo’n vermoeden dat de wereldwijde overreactie van slaafse wereldleiders en de belachelijke maatregelen die door gevoerd zijn, het nu eindelijk duidelijk wordt voor de slaafse normale slapende medemens. Je wordt belazerd, je vrijheid ontnomen en je bezit wordt afgepakt. We gaan niet zelf slaafje worden.

Paca
Paca
2 maanden geleden

ongeveer een jaar geleden schreven 2 correspondenten van het establishment medium De Correspondent een stuk over Gates en de financiering van de WHO. Met een voorzichtig vraagteken bij de belangenverstrengelingen. De reacties op dit stuk waren zo wereldvreemd, ik begreep er niks van. Iedereen (vooral mannen) zagen Gates als een soort afgod en filantropie, daar was niks mis mee ..dat betekende gewoon daadkracht etc.
Gates is een psychopaat en hij levert geen blanco checks. Hopelijk hebben de Correspondent lezers de slaap inmiddels uit hun ogen gewreven.

x

Check Also

florida

Gouverneur Florida: lockdowns waren ‘gigantische vergissing’

Gouverneur van Florida Ron DeSantis kondigde op ...

politica

Duitse politica klapt uit de school: corona is slechts voorwendsel voor Grote Reset

Een schokkend bericht uit Duitsland: er is ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

80
0
We lezen graag je reactie!x