Mens en Dier

Zo ver reiken de tentakels van vaccinboer Bill Gates

Help ons door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Advocaat Robert F. Kennedy jr., de zoon van Robert F. Kennedy en neef van voormalig president John F. Kennedy, heeft een indrukwekkend stuk geschreven over de manier waarop Bill Gates probeert de wereldwijde voedselproductie te monopoliseren en domineren.

Gates heeft het vaak over ‘duurzaamheid’, ‘biodiversiteit’ en ‘klimaat’ om zijn dystopische plannen voor de mensheid te maskeren. Het enige waar de miljardair op uit is, is geld en macht, stelt Kennedy. De Microsoft-oprichter is al geruime tijd bezig om de controle te krijgen over de landbouw en voedselproductie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Kennedy schrijft in zijn essay dat Gates de lockdowns mede orkestreerde die alleen al in de VS hebben geleid tot 100.000 faillissementen, die een miljard mensen in armoede hebben gestort en die iedere maand 10.000 Afrikaanse kinderen doden, terwijl hij zelf 20 miljard dollar mocht bijschrijven.

Tentakels

Daarnaast kocht hij stilletjes enorme hoeveelheden landbouwgrond op. Met bijna 100.000 hectare op zijn naam is hij de grootste eigenaar van landbouwgrond in de VS. Gates investeerde veel geld in genetisch gemodificeerde gewassen, zaadpatenten, kunstmatig voedsel, kunstmatige intelligentie en heeft een belang in voedselreuzen als Coca-Cola, Unilever, Philip Morris, Kellogg’s, Procter & Gamble en Amazon, en in multinationals zoals Monsanto en Bayer die pesticiden en kunstmest produceren. In de 18 Afrikaanse landen waar Gates transgene gewassen introduceerde, nam extreme honger toe met 30 procent.

Hij had in feite vrij spel, net als bij zijn vaccinatieprogramma’s, stelt Kennedy. Hij voegt toe dat Gates zijn pijlen niet alleen op de voedselproductie heeft gericht. Zijn tentakels reiken ook tot diep in de gezondheidszorg, het gevangeniswezen, online onderwijs, surveillance en kunstmatige intelligentie.

Dood en verderf

Gates heeft geleerd om te profiteren van wereldwijde crises, of het nu gaat om pandemieën, klimaat, hongersnood of massa-extinctie. Door samen te werken met bedrijven als Monsanto en genetisch aangepaste gewassen te promoten, voert hij een chemische oorlog tegen de menselijke gezondheid, aldus Kennedy.

Hij gaat in zijn diepgravende exposé ook in op de Grote Reset, die de elite wil gebruiken ‘om een wereldregering te installeren’. Het artikel van Kennedy maakt duidelijk hoe ver de macht van Gates reikt en hoe elk programma dat hij financiert gericht is op het zaaien van dood en verderf.

[Summit News via Children’s Health Defense]

4.8 87 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

81 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Angela Roso
Angela Roso
3 jaren geleden

Goede en betrouwbare informatie

Jeff
Jeff
3 jaren geleden

Tja, ik had ook niet verwacht dat het de bakker van om de hoek was. Dus niet echt verbazingwekkend hoor.

Renate
Renate
3 jaren geleden

Deze man heeft meer leed en dood veroorzaakt dan de ‘allergrootsten’ der aarde: Mao, Stalin, Hitler…. En dan hebben we het nog niet eens over de *mensen* die in het donker loeren en gezorgd hebben dat Bill op deze positie van macht kwam.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Bill Gates “Vaccine maakt veel meer dan investeren in the stockmarket”

Back to top button
81
0
We lezen graag je reactie!x