Homepagina » Buitenland » Onderzoek naar laboratorium in Wuhan onthult financiële banden met Biden
wuhan
Foto: Joe Biden (CC0)

Onderzoek naar laboratorium in Wuhan onthult financiële banden met Biden

Vorige maand deed een WHO-team in de Chinese stad Wuhan onderzoek naar het coronavirus. Het team, waar ook Marion Koopmans deel van uitmaakte, heeft naar eigen zeggen nog niet precies kunnen vaststellen wat de oorsprong van het virus is. Daarvoor is meer onderzoek nodig, maakte het team bekend op een persconferentie.

Een ander lid van het team, Peter Daszak, blijkt financiële banden te hebben met de Communistische Partij van China. Daszak, de enige Amerikaan in het WHO-team, werkte via de ngo EcoHealth Alliance bijna twee decennia samen met het Wuhan Instituut voor Virologie.

Hij hield zich bezig met onderzoek dat er volgens wetenschappers en artsen toe heeft geleid dat het virus het menselijk lichaam kan binnentreden. Dit onderzoek werd gefinancierd door zowel de Amerikaanse als de Chinese overheid, onthult Natalie Winters van The National Pulse.

Biden

Winters zegt dat in dit verband zo’n 16.000 studies spoorloos zijn verdwenen. Ze voegt toe dat Daszak de overige teamleden ervan heeft overtuigd dat er in het laboratorium ‘niets te onderzoeken valt’ en dat ze ook zonder al die data de oorsprong van corona kunnen achterhalen. Hij weigert het lab in Wuhan te onderzoeken.

Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt Daszak in vijf maanden tijd maar liefst 71 keer gedoneerd te hebben aan de campagne van president Joe Biden. In 2016 schonk hij aan de campagne van Hillary Clinton. Toch wordt hij door de media omschreven als een ‘neutrale’ of zelfs betrouwbare onderzoeker. Ze vertellen er alleen niet bij dat hij alleen geld doneert aan Democratische presidentskandidaten, aldus Winters.

Biowapenprogramma

Het voormalige hoofd van een Amerikaans team dat onderzoek heeft gedaan naar de oorsprong van het coronavirus, David Asher, zei onlangs op Sky News dat het virus mogelijk is voortgekomen uit een biowapenprogramma in Wuhan. Asher zei daarnaast dat het Wuhan-instituut ‘zeer waarschijnlijk’ de bron van de pandemie is.

[OAN]
4.8 44 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
1 maand geleden

Die financiële banden is niet zo verrassend daar de cabal overal inzit.
Zie https://jensen.nl/youtube-verwijdert-monopoly-een-totaalplaatje-van-the-great-reset/ (verwijderde filmpje van youtube die nu veilig zonder censuur op de server staat van Jensen.) Ik kan het niet beter uitleggen dan wat hij doet.

rc...
rc...
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

Van Jensen site kun je hem niet goed downloade. Maar heb hem op bitchute gevonden. Hier is de link https://www.bitchute.com/video/cHMwZURVEQMs/

Rob
Rob
Reactie op  ProAsfalt
1 maand geleden

En de reden die Jijbuis geeft voor het verwijderen: “Deze video is verwijderd wegens schending van het beleid van YouTube inzake intimiderende en kwetsende content”. Het is gewoon een duidelijke uitleg maar het kwetst natuurlijk henzelf als de waarheid wordt verteld. ZIJ vinden het immers kwetsend, niet wij.

Pieternella
Pieternella
Reactie op  Rob
1 maand geleden

Zo kun je alles wel onder de noemer kwetsend zetten. Ik zei wel eens gekscherend van mijn narcistische nicht dat ze zelfs de manier van ademhalen nog zou verwijten. Nou, echt ver zat ik daar niet naast. Op mijn werk werd ik zelfs geschorst wegens een illegale uitademing.

Rob
Rob
Reactie op  Pieternella
1 maand geleden

Illegale uitademing? Mag je maar een aantal keren per tijdsbestek ademen of zo. In wat voor gekkenhuis werk je dan? Niet naar jou persoonlijk bedoelt hè. Soms als je denkt dat je wel alles gezien (gelezen) hebt kom je weer iets tegen. En het zal niet het laatste zijn. Ze zijn overal echt compleet van de pot gepleurd, van god los, en verzin de rest er maar bij. Elke uitspraak die er bij past is van toepassing in deze tijd.

Als ik het zo hoor dan wordt alles zodanig gemanipuleerd dat iedereen, die zichzelf niet als man of vrouw ziet in het leven, zich overal mee gekwetst voelt. Wat je ook zegt. Het wordt dus doelgericht inde hand gewerkt dat hele slachtoffer gebeuren. Maar het gekwetste heeft daar nou juist mee te maken, dat je in het leven niet an of vrouw bent. Het lichaam is altijd manlijk of vrouwelijk. Als je je Zelf net zo ziet of ervaart dan sta je niet in je eigen leven als mens. In het leven zelf is er alleen maar man en vrouw as dualiteit. Al het andere is machtsinvloed en dat vernietigt het leven en dus ook het man-zijn en vrouw-zijn. Lesbisch worden als een geslacht beschouwd. Dat is geen geslacht maar seksuele voorkeur. Een lesbienne is nog steeds een vrouw maar prefereert een vrouw in plaats van een man. Voor homo’s geldt hetzelfde. Maar de rest die zichzelf niet als man of vrouw ziet, is niet zichzelf en die staat niet in eigen leven als zodanig. Daar kunnen grotere zaken achter zitten waar ik ooit eens een goed voorbeeld van heb gelezen. Maar ook de vernietigende invloed van deze wereld leidt tot dat soort ‘verlorenheid’. En met jonge kinderen met dat soort problemen zie je zelfs dat de ouders er niets aan doen om zo’n kind goed in zijn eigen lichaam te krijgen. Er zijn zelfs ouders die het alleen maar aanmoedigen dat kun kinderen zich zo gaan gedragen. Dan ben je als ouder ook niks waard want je helpt je eigen kind zijn leven naar de gallemiezen.

Geoffrey
Geoffrey
1 maand geleden

Tsja de wereld is corrupt en alles gaat volgens het draaiboek van de onzichtbare machthebbers. Presidenten worden vermoord (tanzania) verkiezingen worden gestolen (NL en VS, eigenlijk vanaf nu overal! Regimes die niet voldoen worden in oorlog gestort en daar wordt een leider geïnstalleerd die wel meewerken conform datzelfde draaiboek…..

Ik denk dat een goed geinformeerd mens voordelen heeft, maar alleen als je kan omgaan met alle tegenwerkingen, kritiek uit je omgeving en het eenzame gevoel…. Soms denk ik wel eens was ik maar dom en ontwetend, dan hoefde ik niet alle lasten te dragen, want het begint inmiddels zwaar op mijn rug te worden.

Het is zo frustrerend om het te weten, maar niets te zien veranderen. En als ik eerlijk ben denk ik ook niet, dat we dit kunnen veranderen. Ik ben gelovig en ik ben ervan overtuigd, dat er door de elite toe wordt gewerkt naar een Armageddon…

Dan is de vraag willen zij deze climax veroorzaken OF spelen ze hun rol (hoe kut die ook is) en worden ze gebruikt door de ALLERHOOGSTE om te komen tot die climax…..?

Zelf denk ik dat het hoe dan ook tot deze climax komt en ik wil niet te ver vooruit kijken, want dan wordt ik NEERSLACHTIGER, misschien moet ik wel leven in het nu en accepteren dat de wereld eerst stuk moet voordat er iets moois uit kan komen….

Ger
Ger
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Je ziel is in ieder geval vrij.

Storm
Storm
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Geoffrey, je schrijft dat je gelovig bent. Maar waar geloof je in en in wie geloof je? Zelf geloof ik dat God de Schepper van deze wereld is, maar ook dat Hij de Onderhouder hiervan is. Ja, zelfs de zee en alles wat daarin is en het heelal behoren Hem toe. Hij regeert en heerst. Nu lijkt het er momenteel steeds meer op dat mensen achter de Great Reset en Build Back Better denken God van de troon te kunnen stoten, maar dat zal ze in zoverre kunnen lukken dan God het toestaat.
En wellicht is deze duistere periode in de menselijke geschiedenis wel een roepstem om terug te keren naar Hem; Die is, Die was en Die komen zal. Het laatste Woord is aan Hem en geen mens zal Hem in Zijn plannen kunnen hinderen. Uiteindelijk weten we dat we hier geen blijvende stad hebben, maar dat we op zoek zijn naar de toekomende.
Ik hoop dat ik je hiermee enigszins mag bemoedigen. Mensen die in God geloven, zullen uiteindelijk samen met Hem ook Overwinnaar zijn.

Geoffrey
Geoffrey
Reactie op  Storm
1 maand geleden

Hey Storm ik geloof in dezelfde GOD als jij. Ik geloof in GOD en in zijn ZOON, maar ik ben geen kerkganger. Sterker nog ik heb een giga aversie tegen de kerk, want zij misbruiken het woord van GOD.

De Bijbel is waar, maar het vertelt niet alles met dankzij keizer Constantinus en zijn kornuiten. Ik durf dus rustig te zeggen de Bijbel gecensureerd is. Zelf heb ik heel erg veel gehad aan het boek van Henoch, want dat zorgt ervoor dat je ineens begrijpt wat de gevallen engelen (die goden van vroeger of de ufo’s van nu) allemaal aan hebben gericht…

Alle ouide culturen schrijven er over, maar met het ontbreken van het boek van Henoch uit de Bijbel snappen mensen niet waarom de zondevloed er was en waarom volkeren werden uitgemoord. Dit had alles te maken met het dna vd mens zoals we waren geschapen. De laatste die nog puur dna had en niet voortkwam uit de gevallen engelen was de lijn van Noah.

Ik ben ook heel diep gegaan in andere beschavingen, culturen en geloven en heb daar veel van geleerd.

Het komt er gewoon op neer, dat kerken bewust of onbewust meewerken aan het rijk vd anti christ. De Jesus zoals hij wordt afgebeeld in alle boeken en kerken is niet de JESUS waarover je leest in de BIJBEL. Dat beeld is het beeld vd komende anti-christ. Ik kan dat allemaal uitleggen, maar ik raad je echt aan om naar YT te gaan naar het volgende kanaal:

Tamara Desiree Magdalena the lioness of the YESHUA

Deze vrouw zegt het allemaal dmv beeld en trust me it aint pretty, maar ze weet waar ze het over heeft!! Dit is echt een aanrader voor iedereen en ik ga dit kanaal binnenkort in het nederlands vertalen, maar ga er zeker kijken want ze is zo scherp!

Bibi
Bibi
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Wow ik voel je!!
Maar uiteindelijk is NU het enige wat we zeker weten. Daarin verblijven zal je brengen waar je moet zijn
Het Ego is degene die gefrustreerd is en wil dat iedereen het ziet en weet want dan. . . . .
Verblijf in dat gene waarin Voelen, Zien, Denken en Weten verschijnt
Dan zal je vrij zijn en wordt er als vanzelf gehandeld of niet. . . . . . . . .

H.J.
H.J.
Reactie op  Geoffrey
1 maand geleden

Inderdaad Geoffrey,

De afbrand tactiek van het Linkse Rutte Kartel, vernietigt de democratie in Nederland.

Anders denkenden die op hun onbeschermde hoofd worden geslagen, een vrouw die voor een aanstormende auto wordt gesmeten door onze gezagdragers.
Wilders, Baudet en nu Omtzigt zijn de volksvertegenwoordigers, die het Linkse Rutte Kartel gewoon zonder schaamte, figuurlijk probeert te vernietigen.

Willem
Willem
1 maand geleden

Vroege informatie in maart 2020 op het internet gaf aan dat de oorsprong een militair Amerikaans virus was, dat in Wuhan veranderd moest worden.
De Amerikaanse laboratoria hadden deze techniek niet, Wuhan wel. In Wuhan zou het toen gestolen zijn. Nu is het een dekmantel voor de grote reset. daar lees je niets over. De media verblinden de mensen in de westerse wereld met corona statistieken.

R W
R W
Reactie op  Willem
1 maand geleden

De oorsprong van wat? Virus? Dat virus dat nog nergens gevonden cq bewezen is? Dat virus? Vanaf februari 2020 zitten we in 1 grote leugen en bijna niemand begint bij de basis. Virus? Bewijs eerst voordat we achterlijk met muilkorven gaan lopen en kinderen opsluiten. Geen bewijs? Doe dan gvd NORMAAL.

charlud
charlud
Reactie op  R W
1 maand geleden

Correct Willem . de wetenschap heeft nog geen enkele virus kunnen detecteren zie de website van Jon Rappoport. De hele PCR test kan geen enkele virus detecterren. Klik maar op Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel
dan downloaden PDF en op pagina 2 staat deze zin “Results are for the identification of 2019-nCoV RNA. The 2019-nCoV RNA is generally detectable in upper and lower respiratory specimens during infection. Positive results are indicative of active infection with 2019-nCoV but do not rule out bacterial infection or co-infection with other viruses. The agent detected may not be the definite cause of disease. Laboratories within the United States and its territories are required to report all positive results to the appropriate public health authorities”. Men zegt zelfs dat de infectie het gevolg kan zijn van een bacterie. Volgens de (leugen-)wetenschap is er een verschil tussen een bacterie en virus.
Een virus is volgens hen proteiene en rna/dna. de beelden van een virus verschillen niet veel met die van en zeemijn. Je kunt dit zelf controleren.
En de mutaties van covid-19 gebeuren met het knippen van de vingers. Wie dit gelooft kan beter een jaarrabonnement nemen voor de sprookjesbos van de Efteling.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
Reactie op  R W
1 maand geleden

@ RW. Een virus bestaat inderdaad niet. Wat Willem bedoelt is dat het virus een vergif is, dat te vergelijken is met o.a. SARS, MERS, HIV, EBOLA, etc. die allemaal in laboratoria zijn gemaakt.

Wegens schendingen heeft Obama de voortzetting in de USA verboden. Maar zelf denk ik dat de schending als excuus is gebruikt, zodat Fauci op zijn gemak met de Chinezen met de ontwikkeling van het vergif kon doorgaan.

Ik denk dat de Amerikanen de technieken wel hadden, maar het was veel gemakkelijker om dit in China voort te zetten. Alle Chinezen die met de ontwikkeling van Covid-19 te maken hebben gehad, zijn inmiddels dood. Is dat niet toevallig? In de USA zou dit teveel opvallen, maar daar ligt wel de basis (Fort Detrick).

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
1 maand geleden

Het gaat niet om het virus. Het ging over het verwijderen van TRUMP aan de macht en het VACCINEREN van IEDEREEN, het slavensysteem… Ze faalden – zoals de wereld op het PUNT staat te leren….

Dolf
Dolf
1 maand geleden

Voor mij: oud nieuws.

Randy
Randy
1 maand geleden

Enigste redding hierin is ome poetin

Mikkie
Mikkie
Reactie op  Randy
1 maand geleden

De VED russen

Jenne Sr.
Jenne Sr.
1 maand geleden

Er zijn genoeg intégre mensen, ook top intelligentia, maar ze lopen constant levens gevaar, niet alles is slecht en zwart, maar er is erg moeilijk tegen te vechten, om dat de mensen die de mogelijkheden om deze mensen te beschermen, het af laten weten, van wege angst en chantage op hun familie !

Jacob
Jacob
1 maand geleden

Heb ik altijd al vanaf het begin geroepen dat het virus uit het Lab. van Wuhan kwam, nu komt de waarheid eindelijk boven tafel. Je staat genoteerd meneer Daszak om voor het tribunaal te verschijnen en veroordeelt te worden.

R W
R W
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

Er is nergens een virus aangetoond, maar het komt wel uit een lab in Wuhan. Knap. Erg knap. Dat lab houdt deze fake pandemie mede in stand door geheimzinnig te doen. Ze hebben daar nog nooit een virus gezien, allemaal drukdoenerij en “kijk mij eens belangrijk zijn”.

Lange Fries
Lange Fries
Reactie op  Jacob
1 maand geleden

Bekijk het filmpje van Tim G op youtube of via Jensen.nl

https://jensen.nl/youtube-verwijdert-monopoly-een-totaalplaatje-van-the-great-reset/

Joost Visser
Joost Visser
1 maand geleden

Is er nog iets niet rot in deze wereld?

Marianna
Marianna
1 maand geleden

zolang de wereldbevolking zich zand in de ogen laat strooien, gaan ze gewoon door

x

Check Also

huisarts

Oud-huisarts confronteert medisch tijdschrift met ongemakkelijke vraag: ‘Waar is het virus?’

We horen vaak dat het virus overal ...

arts

Dit is waarom artsen zich grote zorgen maken over de experimentele coronavaccins

Artsen zijn zeer bezorgd over de experimentele ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x