Buitenland

Onderzoek naar laboratorium in Wuhan onthult financiële banden met Biden

Help anderen door dit met anderen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Vorige maand deed een WHO-team in de Chinese stad Wuhan onderzoek naar het coronavirus. Het team, waar ook Marion Koopmans deel van uitmaakte, heeft naar eigen zeggen nog niet precies kunnen vaststellen wat de oorsprong van het virus is. Daarvoor is meer onderzoek nodig, maakte het team bekend op een persconferentie.

Een ander lid van het team, Peter Daszak, blijkt financiële banden te hebben met de Communistische Partij van China. Daszak, de enige Amerikaan in het WHO-team, werkte via de ngo EcoHealth Alliance bijna twee decennia samen met het Wuhan Instituut voor Virologie.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij hield zich bezig met onderzoek dat er volgens wetenschappers en artsen toe heeft geleid dat het virus het menselijk lichaam kan binnentreden. Dit onderzoek werd gefinancierd door zowel de Amerikaanse als de Chinese overheid, onthult Natalie Winters van The National Pulse.

Biden

Winters zegt dat in dit verband zo’n 16.000 studies spoorloos zijn verdwenen. Ze voegt toe dat Daszak de overige teamleden ervan heeft overtuigd dat er in het laboratorium ‘niets te onderzoeken valt’ en dat ze ook zonder al die data de oorsprong van corona kunnen achterhalen. Hij weigert het lab in Wuhan te onderzoeken.

Alsof dat nog niet genoeg is, blijkt Daszak in vijf maanden tijd maar liefst 71 keer gedoneerd te hebben aan de campagne van president Joe Biden. In 2016 schonk hij aan de campagne van Hillary Clinton. Toch wordt hij door de media omschreven als een ‘neutrale’ of zelfs betrouwbare onderzoeker. Ze vertellen er alleen niet bij dat hij alleen geld doneert aan Democratische presidentskandidaten, aldus Winters.

Biowapenprogramma

Het voormalige hoofd van een Amerikaans team dat onderzoek heeft gedaan naar de oorsprong van het coronavirus, David Asher, zei onlangs op Sky News dat het virus mogelijk is voortgekomen uit een biowapenprogramma in Wuhan. Asher zei daarnaast dat het Wuhan-instituut ‘zeer waarschijnlijk’ de bron van de pandemie is.

[OAN]

4.7 46 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Die financiële banden is niet zo verrassend daar de cabal overal inzit.
Zie https://jensen.nl/youtube-verwijdert-monopoly-een-totaalplaatje-van-the-great-reset/ (verwijderde filmpje van youtube die nu veilig zonder censuur op de server staat van Jensen.) Ik kan het niet beter uitleggen dan wat hij doet.

Geoffrey
Geoffrey
3 jaren geleden

Tsja de wereld is corrupt en alles gaat volgens het draaiboek van de onzichtbare machthebbers. Presidenten worden vermoord (tanzania) verkiezingen worden gestolen (NL en VS, eigenlijk vanaf nu overal! Regimes die niet voldoen worden in oorlog gestort en daar wordt een leider geïnstalleerd die wel meewerken conform datzelfde draaiboek…..

Ik denk dat een goed geinformeerd mens voordelen heeft, maar alleen als je kan omgaan met alle tegenwerkingen, kritiek uit je omgeving en het eenzame gevoel…. Soms denk ik wel eens was ik maar dom en ontwetend, dan hoefde ik niet alle lasten te dragen, want het begint inmiddels zwaar op mijn rug te worden.

Het is zo frustrerend om het te weten, maar niets te zien veranderen. En als ik eerlijk ben denk ik ook niet, dat we dit kunnen veranderen. Ik ben gelovig en ik ben ervan overtuigd, dat er door de elite toe wordt gewerkt naar een Armageddon…

Dan is de vraag willen zij deze climax veroorzaken OF spelen ze hun rol (hoe kut die ook is) en worden ze gebruikt door de ALLERHOOGSTE om te komen tot die climax…..?

Zelf denk ik dat het hoe dan ook tot deze climax komt en ik wil niet te ver vooruit kijken, want dan wordt ik NEERSLACHTIGER, misschien moet ik wel leven in het nu en accepteren dat de wereld eerst stuk moet voordat er iets moois uit kan komen….

Willem
Willem
3 jaren geleden

Vroege informatie in maart 2020 op het internet gaf aan dat de oorsprong een militair Amerikaans virus was, dat in Wuhan veranderd moest worden.
De Amerikaanse laboratoria hadden deze techniek niet, Wuhan wel. In Wuhan zou het toen gestolen zijn. Nu is het een dekmantel voor de grote reset. daar lees je niets over. De media verblinden de mensen in de westerse wereld met corona statistieken.

Joyce Ramgatie
Joyce Ramgatie
3 jaren geleden

Het gaat niet om het virus. Het ging over het verwijderen van TRUMP aan de macht en het VACCINEREN van IEDEREEN, het slavensysteem… Ze faalden – zoals de wereld op het PUNT staat te leren….

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x