Binnenland

Belangrijkste rechtszaak in de Nederlandse geschiedenis van start: ‘Het is tijd om wakker te worden en in actie te komen’

Help mee door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Donderdag is de belangrijkste rechtszaak in de Nederlandse geschiedenis van start gegaan. Wat Jeroen Pols van Viruswaanzin betreft is dit het laatste middel om Nederland te redden van haar weg richting de afgrond.

Ouderen zijn geïsoleerd, operaties uitgesteld, bedrijven gesloten en mensen bang gemaakt voor elkaar. Er zijn tienduizenden boetes uitgedeeld, er is actief jacht gemaakt op mensen die zich niet aan de 1,5-meterregel hielden. De overheid zette drones en scanauto’s in om mensen te controleren. Er werden kliklijnen opgetuigd en vrijheidsbeperkingen opgelegd. “Het is tijd om wakker te worden en in actie te komen.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

De rechtszaak begon met een wraking van de rechter. Twee dagen (!) voor het begin van de rechtszaak werd de rechter vervangen. Het RIVM kwam tot drie keer toe niet met een antwoord op een zeer essentiële vraag, waarna de rechter geen actie ondernam. Zo weigerde de staat inhoudelijk in te gaan op de argumenten van Viruswaanzin. “Het enige verweer was eigenlijk dat bij het RIVM geweldige deskundigen werken en de regering daarom mag vertrouwen op hun adviezen.”

Volkomen onduidelijk

Daarnaast is het volkomen onduidelijk waarom Covid-19 is opgenomen op lijst A van de Wet publieke gezondheid. Hierop staan eigenlijk alleen maar hele dodelijke ziektes. “Het RIVM weigerde hier een verklaring voor te geven.”

Het RIVM gaf ook geen antwoord op de vraag hoe gevaarlijk Covid-19 eigenlijk is en hoeveel mensen daadwerkelijk dóór het virus zijn overleden. De rechter deed nauwelijks moeite om deze cruciale vragen beantwoord te krijgen, zo laat de actiegroep weten op haar website.

Grote demonstratie

Op 12 juni deed de rechter bovendien een omstreden uitspraak waar zij tijdens de zitting geen afstand van wilde doen. Pols besloot vervolgens om de rechter te wraken. Een opmerkelijke, maar zeer gefundeerde actie na een gloedvol pleidooi. De wrakingskamer beslist volgende week of een andere rechter de zaak overneemt. Zondag 28 juni organiseert Viruswaanzin één hele grote demonstratie op het Malieveld in Den Haag.

In onderstaande video van Café Weltschmerz spreken Jeroen Pols en Willem Engel van Viruswaanzin met Miriam Hekker over de rechtszaak:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

34 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
3 jaren geleden

En zo is het ! De democratische rechtsstaat is van ons en niet van de overheid. Wij horen te beslissen en niet de overheid ! Er is dus nog gigantisch veel werk aan de winkel.
Blijf alert op infiltranten, ze zijn NU druk bezig de buit volledig binnen te slepen en ze zullen dus alles doen wat wij nooit zullen verwachten, ze zullen alles doen wat niemand zou durven.

Piet
Piet
3 jaren geleden

We mogen al blij zijn dat er geen oorlog is losgebarsten.

In zekere zin zegt dit toch dat ‘we’ wakkerder zijn geworden.

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

Maar die belangrijkste rechtszaak van de eeuw wordt in de reguliere media nagenoeg doodgezwegen.

Verder wordt deze zaak zoveel mogelijk getraineerd lijkt het wel.

Aanvraag was 2 of 9 juni. behandelingsdatum 25 juni
2 dagen voor die tijd wordt rechter verwisseld door een kuchje. Die rechter moet in 48 uur alles bestuderen waarvoor de andere rechter kennelijk 4 weken voor nodig had.
Blijkt de nieuwe rechter 2 weken geleden een uitspraak heeft gedaan mbt corona waarbij is aangegeven ‘aanzienlijk hoeveel doden’.
Plus het feit dat de om de gedaagde onder druk te zetten minimaal was.
Toeval?
Dus wordt er gewraakt (hier werd natuurlijk op gespeculeerd door de overheid). Bij Wilders dezelfde dag de uitslag maar regulier schijnt dat 2 weken te mogen duren. Dus duurt het 2 weken. Uitspraak is dan niet rond 10 juli maar pas op 24 juli want wrakingsverzoek zal waarschijnlijk niet worden ingewilligd. Hoewel? Er bestaat best een kans dat deze wordt ingewilligd. Waarom? Dan moet de zaak opnieuw, en wordt een nieuwe datum 4 weken verder gepland. uitspraak wraking +/- 10 juli. plus 4 weken –> +/- 7 aug. Plus uitspraak 2 weken later dus rond 21 aug. Voilá, heeft de overheid 6 weken winst geboekt.
Dit scenario is absoluut niet uit te sluiten want als agenten in burger verkleed als holigans de demonstraties mogen verstoren zodat deze uiteengeslagen mogen worden dan kan bovenstaande theorie natuurlijk ook plus het feit dat van bovenaf HCQ nog steeds verboten is.

En zo zit het volk 6 weken langer opgesloten dan nodig en het volk wil dat maar al te graag gelet op de peilingen.

Rob Klaasen
Rob Klaasen
3 jaren geleden

Nederland is een baggerland , bij de rechter krijg je nooit gelijk gewoon omdat de regering stiekem een dikke vinger in de pap heeft dat is me onderhand wel duidelijk geworden . Rechters in Nederland zijn een lachertje een toneel stukje .
Politie is zelfs ook niet meer te vertrouwen want die mengen zichzelf verkleed ook stiekem onder demonstranten , dat zagen we maar al te goed gisteren op een filmpje , dat was uitzonderlijk en duidelijk bewijs . Rutte liegt tegen de klippen op en noem maar op . Willen we zo verder met dit kikkerlandje NEVER tenminste als het aan mij ligt .

Back to top button
34
0
We lezen graag je reactie!x