Homepagina » Binnenland » Belangrijkste rechtszaak in de Nederlandse geschiedenis van start: ‘Het is tijd om wakker te worden en in actie te komen’
rechtszaak
Foto: Twitter/Viruswaanzin.nl

Belangrijkste rechtszaak in de Nederlandse geschiedenis van start: ‘Het is tijd om wakker te worden en in actie te komen’

Donderdag is de belangrijkste rechtszaak in de Nederlandse geschiedenis van start gegaan. Wat Jeroen Pols van Viruswaanzin betreft is dit het laatste middel om Nederland te redden van haar weg richting de afgrond.

Ouderen zijn geïsoleerd, operaties uitgesteld, bedrijven gesloten en mensen bang gemaakt voor elkaar. Er zijn tienduizenden boetes uitgedeeld, er is actief jacht gemaakt op mensen die zich niet aan de 1,5-meterregel hielden. De overheid zette drones en scanauto’s in om mensen te controleren. Er werden kliklijnen opgetuigd en vrijheidsbeperkingen opgelegd. “Het is tijd om wakker te worden en in actie te komen.”

De rechtszaak begon met een wraking van de rechter. Twee dagen (!) voor het begin van de rechtszaak werd de rechter vervangen. Het RIVM kwam tot drie keer toe niet met een antwoord op een zeer essentiële vraag, waarna de rechter geen actie ondernam. Zo weigerde de staat inhoudelijk in te gaan op de argumenten van Viruswaanzin. “Het enige verweer was eigenlijk dat bij het RIVM geweldige deskundigen werken en de regering daarom mag vertrouwen op hun adviezen.”

Volkomen onduidelijk

Daarnaast is het volkomen onduidelijk waarom Covid-19 is opgenomen op lijst A van de Wet publieke gezondheid. Hierop staan eigenlijk alleen maar hele dodelijke ziektes. “Het RIVM weigerde hier een verklaring voor te geven.”

Het RIVM gaf ook geen antwoord op de vraag hoe gevaarlijk Covid-19 eigenlijk is en hoeveel mensen daadwerkelijk dóór het virus zijn overleden. De rechter deed nauwelijks moeite om deze cruciale vragen beantwoord te krijgen, zo laat de actiegroep weten op haar website.

Grote demonstratie

Op 12 juni deed de rechter bovendien een omstreden uitspraak waar zij tijdens de zitting geen afstand van wilde doen. Pols besloot vervolgens om de rechter te wraken. Een opmerkelijke, maar zeer gefundeerde actie na een gloedvol pleidooi. De wrakingskamer beslist volgende week of een andere rechter de zaak overneemt. Zondag 28 juni organiseert Viruswaanzin één hele grote demonstratie op het Malieveld in Den Haag.

In onderstaande video van Café Weltschmerz spreken Jeroen Pols en Willem Engel van Viruswaanzin met Miriam Hekker over de rechtszaak:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • exegese schreef:

  En zo is het ! De democratische rechtsstaat is van ons en niet van de overheid. Wij horen te beslissen en niet de overheid ! Er is dus nog gigantisch veel werk aan de winkel.
  Blijf alert op infiltranten, ze zijn NU druk bezig de buit volledig binnen te slepen en ze zullen dus alles doen wat wij nooit zullen verwachten, ze zullen alles doen wat niemand zou durven.

 • Piet schreef:

  We mogen al blij zijn dat er geen oorlog is losgebarsten.

  In zekere zin zegt dit toch dat ‘we’ wakkerder zijn geworden.

 • ProAsfalt schreef:

  Maar die belangrijkste rechtszaak van de eeuw wordt in de reguliere media nagenoeg doodgezwegen.

  Verder wordt deze zaak zoveel mogelijk getraineerd lijkt het wel.

  Aanvraag was 2 of 9 juni. behandelingsdatum 25 juni
  2 dagen voor die tijd wordt rechter verwisseld door een kuchje. Die rechter moet in 48 uur alles bestuderen waarvoor de andere rechter kennelijk 4 weken voor nodig had.
  Blijkt de nieuwe rechter 2 weken geleden een uitspraak heeft gedaan mbt corona waarbij is aangegeven ‘aanzienlijk hoeveel doden’.
  Plus het feit dat de om de gedaagde onder druk te zetten minimaal was.
  Toeval?
  Dus wordt er gewraakt (hier werd natuurlijk op gespeculeerd door de overheid). Bij Wilders dezelfde dag de uitslag maar regulier schijnt dat 2 weken te mogen duren. Dus duurt het 2 weken. Uitspraak is dan niet rond 10 juli maar pas op 24 juli want wrakingsverzoek zal waarschijnlijk niet worden ingewilligd. Hoewel? Er bestaat best een kans dat deze wordt ingewilligd. Waarom? Dan moet de zaak opnieuw, en wordt een nieuwe datum 4 weken verder gepland. uitspraak wraking +/- 10 juli. plus 4 weken –> +/- 7 aug. Plus uitspraak 2 weken later dus rond 21 aug. Voilá, heeft de overheid 6 weken winst geboekt.
  Dit scenario is absoluut niet uit te sluiten want als agenten in burger verkleed als holigans de demonstraties mogen verstoren zodat deze uiteengeslagen mogen worden dan kan bovenstaande theorie natuurlijk ook plus het feit dat van bovenaf HCQ nog steeds verboten is.

  En zo zit het volk 6 weken langer opgesloten dan nodig en het volk wil dat maar al te graag gelet op de peilingen.

  • Willem schreef:

   De nos schreef er heel lullig over, alsof viruswaanzin onzin vertelde en de staat met feiten kwam, jullie kennen die taal wel. Volgende demonstratie is ook verboden in Den Haag maar W Engel roept iedereen op te komen op persoonlijke titel, van W Engel dus. Dit schreef de Nos ook “De burgemeester van Den Haag verbiedt de demonstratie die de actiegroep Viruswaanzin zondag in de stad wil houden. Het protest van vorig weekend in Den Haag werd ook verboden, bij de demonstratie die uiteindelijk toch werd toegestaan werden 400 mensen aangehouden, waaronder veel voetbalhooligans. Altijd weer die taal en gezeik over hooligans wat gewoon agenten in burger waren, De Nos, de Msm pffff

   • Rob schreef:

    Als iedereen nou eensgezind was dan zou iedereen mee moeten gaan naar het politie bureau. Laat ze dat maar eens oplossen als er enkele duizenden zich in en bij het politie bureau zijn. Je leest toch steeds WWG1WGA? Hop, met zijn allen naar het politie bureau, uit eigen beweging. Dat zal e stuk lastiger zijn dan een relatief klein groepje gearresteerden. Op YT kwam ik een video tegen waarin een burger verslag deed terwijl hij op het Malieveld was. Een groep omsingelde mensen werd zonder signaal vooraf gearresteerd. Iemand die gearresteerd was zei dat er bij hem in de bus de helft geen protestgangers waren maar voorbijgangers. De politie lijkt dus alleen maar voor het plaatje arrestaties te verrichten, daarbij alles bij elkaar vegend wat er in de buurt is. Leuk detail: de NOS stond aan de andere kant van het kanaal en durfde niet eens het veld op te gaan. Pas toen politie agenten mensen de bus in werkten kwam de NOS met de politie mee. Stelletje angsthazen bij de NOS. De bussen die de protestgangers afvoerden hadden een aantal dagen eerder zelf in een protest mee gereden omdat de bedrijven zwaar gedupeerd werden door de corona maatregelen. Ze zullen dan wel betaald zijn om om de arrestanten af te voeren.

    Wat Hooligans betreft, er waren inderdaad provocateurs van de politie bezig. Maar in een video werd ook gezegd dat er van een aantal voetbalclubs aanhangers bij het protest waren. DIemand die daar bij betrokken was zei dat die clubs waren gekomen om de vredige protestgangers te beschermen, tegen politie geweld dus. Die zullen dan de agressie en het machtsvertoon van de politie opgevangen hebben en zo de politie bij de vredige protestgangers vandaan hebben gehouden. Voor een deel in ieder geval. Dat is wt ik er op uitgemaakt heb. Vredige protesten worden onder puur machtsvertoon aangepakt. Dus zal die club van voetbalclubs wel gedacht hebben dat alleen vredige protesten niet genoeg is. Dus zullen ze ook wel zin hebben gehad in wat actie. Politie agenten zien eruit als robots of drones. Lekker een hoop pantser graden om niet zelf een klap te krijgen en met wapens mensen aanvallen die niks geen bescherming hebben. Ze noemen het handhaving maar in mijn beleving is het lafhartigheid. Af en toe doen ze me denken aan afstandbestuurde of stembestuurde robots. Je geeft een commando en ze voeren het uit, net als eenmachine waar je een commando in stopt en de machine doet wat het ingegeven is. Misschien zijn die voetbalclubs dan een meer gelijkwaardige tegenstander, die kunnen zich nog gezamelijk verdedigen tegen politie geweld en machtsvertoon. De vredige protestgangers zijn een gemakkelijk doelwit voor de politie.

 • Rob Klaasen schreef:

  Nederland is een baggerland , bij de rechter krijg je nooit gelijk gewoon omdat de regering stiekem een dikke vinger in de pap heeft dat is me onderhand wel duidelijk geworden . Rechters in Nederland zijn een lachertje een toneel stukje .
  Politie is zelfs ook niet meer te vertrouwen want die mengen zichzelf verkleed ook stiekem onder demonstranten , dat zagen we maar al te goed gisteren op een filmpje , dat was uitzonderlijk en duidelijk bewijs . Rutte liegt tegen de klippen op en noem maar op . Willen we zo verder met dit kikkerlandje NEVER tenminste als het aan mij ligt .

  • Steven schreef:

   ..En op het nieuws (want ze hadden door gekregen dat de bevolking er lucht van had gekregen dat de verkleedpartijtje van de agentjes die terug rende naar de ME bus was gefilmd) probeerde ze dat weer goed te praten door te suggereren dat er mensen zijn die beweerden dat er agenten in burger paniek wilde zaaien. dat was dan om de agenten in een kwaad daglicht te zetten.
   De politie is er al lang niet meer voor de burgers. Die zijn er alleen nog om de staat te dienen en de omvolking in goede banen te leiden!

 • Louise schreef:

  Ik vind het wel aandoenlijk dat er steeds meer wakkere mensen proberen via een rechtszaak de politiek aan te klagen.. Echter als je het spel doorhebt weet je dat alles met elkaar verweven is……. misschien als tegemoet koming een reprimande? Het maakt helemaal niet meer uit of trutte of welke gast dan ook in die politiek zit, ze komen allemaal uit dezelfde doos… En die trein dendert door……Maar natuurlijk ben ik best benieuwd wat justitie uit de hoge hoed tovert…

  • Gladiator schreef:

   @Louise……

   Beste, NIETS is wat het lijkt…..

   Zie mijn andere algemene reactie!!

   Gegroet,

   Gladiator

   • Louise schreef:

    @Gladiator, zelfs mensen die denken wakker te zijn hebben geen idee wat ons nog te wachten staat de komende jaren. …en van een diversiteit waar ze het bestaan nog niet van afweten…….Uiteindelijk is het de bedoeling dat je bij je zelf blijft, schaduw boksen heeft geen enkele zin…..Het is een proces wat jaren kan duren…….Envertrouwen iets bijzonders is…..

 • Willem schreef:

  Rutte, een raar mannetje met een bril met een mavo opleiding en een IQ van 80 en nooit verder gekomen dan personeelschef bij Unilever, H de Jonge, ex basisschoolleraar ook met een gematigd IQ van hoogstens 80 staan daar heel Nederland met bijna 18 miljoen mensen te koeioneren, toveren overal opeens agenten en Boa’s enz vandaan en iedereen gehoorzaamt deze luileballen, onbegrijpelijk, zeker nu we allemaal weten dat het geen gevaarlijk virus is en de maatregelen alles slopen en toch gaan velen er mee in, ook horeca. Uit angst voor boetes door de bruinhemden en Nsb’ers die niet beseffen dat dit hen ook zal treffen.

 • Rop schreef:

  Wakker worden ? Hebben ze dan slapend al die maatregels genomen ? Je zou toch zeggen dat een regering wakker is ? Schijn toch dat ze veel aan het dromen zijn .en daaruit ook beslissingen maken die meer weg hebt een land die dromend door een slapende regering die denken dat het oplost met maatregelen..over wakker gesproken .maar slapend zonder vooruitkijken de meest verkeerde maatregel genomen die helemaal de maat hebben van het laten instorten op het gebied van angst ..in plaats angst weg te nemen .creeeren ze juist deze .

 • Elise schreef:

  Stelling: Wat is erger?
  Je moeder overlijdt door het virus, omdat ze een laag immuun systeem heeft door onderliggende ziektes.
  Of iemand pleegt zelfmoord, omdat die geen normaal leven meer kan leiden?

  • Walter schreef:

   Ik ben zelf voor de rechter geweest aantoonbaar zwart op wit had ik gelijk maar de rechter was voor een practise oplossing dus ik kreeg mijn gelijk niet. Ik geloof niet meer in een eerlijke rechtstaat. Ik haal vanaf nu mijn recht zelf.

   • salvar schreef:

    @Walter
    schijnbaar is het enigste nog dat ons rest een totale opstand.
    liever vechtend ten onder dan onder een regime waar je geen leven hebt.

    laten we allemaal een vuist ballen en tegen rutte en de regels schoppen.

    • Christgalactic schreef:

     Volgens het verstand zou dat inderdaad een uitweg moeten zijn, maar volgens het hart niet.

     Loslaten is de boodschap, dus aan de nodige zelfreflectie doen. Beperken in de beperking, zodanig dat deze elite het karma draagt.
     Karma is a bitch!

     Alles vergaat hier, het is enkel de Onvoorwaardelijke Liefde die blijft bestaan. Dus het gaat over de ziel, niet over materie!. Materie is maar 10% werkelijk, de geest 90%. We hebben dus de gnosis ( Christusbewustzijn) nodig om deze archonten te overstijgen.
     Het is dus goed om ons te verdiepen in het gnosticisme. Waar het verhaal van David Icke eindigt, daar begint de gnosis! Hieronder een link:
     https://www.youtube.com/watch?v=RJBn6ZKrQKo&list=PLGaKgV7uzhZ2CZQgGXvFZYumIATOqwvgo&index=6&t=3700s

   • Rob schreef:

    Walter. Het punt is dat niemand in die wereld van macht en controle de feiten gebruikt als uitgangspunt. Iedereen geeft een interpretatie aan of vormt een mening over de feiten. De feiten gaan over de realiteit, al die andere zaken zijn geen realiteit maar persoonlijke verhaaltjes. Die verhaaltjes nemen ze in de rechtspraak, politiek, etc van elkaar over om een machtsblok te vormen. En daarom krijg je ook nooit een antwoord op vragen die de feiten betreffen. De feiten spreken voor zich, die lulverhaaltjes hebben geen enkele basis of fundering want dat heeft niets met de feiten, en dus de waarheid, te maken. Ze geven dan geen antwoord op vragen omdat ze aan de ene kant de feiten volledig negeren en aan de andere kant heeft hun lulverhaal ook geen enkele realiteitszin. Kortom, het hele syssteem bestaat uit leugens, bedrog, ontkenning (van waarheid) en meer. Daar krijg je nooit gelijk van want het heeft helemaal niets met waarheid te maken, alleen met belangenverstrengelingen en wel heel duistere.

  • Louise schreef:

   Wel Elise , eerlijk gezegd heb ik er verdomd weinig zin meer in, maar misschien komt dat ook omdat ik weet dat het allemaal nog veel erger wordt…. Zelfmoord zou ik nooit doen, maar ga wel een stevig gesprek aan met m’n entiteiten …Ondanks dat ik voldoende hersens heb ben ik wel een Empath en m’n energie lekt weg……..

 • Edward schreef:

  En weer is de demonstratie a.s. zondag verboden. Voor een demonstratie hoeft in Nederland niet tevoren om toestemming worden gevraagd. De politie moet vreedzame demonstraties zelfs faciliteren.

 • Gladiator schreef:

  Toch ook even mijn mening over deze poppenkast welke nergens anders voor nodig is dan afleiding van het grote verhaal én tijdwinst!!!!!!!!

  Het grote verhaal moge gewoon duidelijk zijn, tweede golf komt eraan (waar moet in Godsnaam een tweede golf vandaan komen als er geen eerste golf is geweest….ik weiger na alle correcte info welke ik inmiddels bij elkaar gezocht heb en afkomstig is van de absolute wereldtop aan virologen te geloven dat wat voor een virus dan ook verantwoordelijk is voor welke ziekte dan ook!!!!! Er is nog nooit 1x aangetoond dat virussen ziektes veroorzaken dus EINDE VERHAAL!!) maar de tijd is nog niet rijp daar virussen pas actief worden van oktober tot ongeveer april. Daarna gaan de mensen meer naar BUITEN en is het bye bye voor dit ongemak want meer is het niet!!

  Ik maak me nu drukker om het FEIT dat we bij de allergrootste MISDAAD uit de menselijke geschiedenis staan en we ons druk maken om een achterlijke van tevoren afgesproken rechtszaak.

  Weten wat de uitkomst gaat worden……nee hoor, hopelijk wil niemand dit echt weten maar laat ik eenvoudig dit zeggen……de staat gaat winnen. Ook de man welke op een politiebureau aangifte heeft gedaan tegen die 3 kwasten loopt op niets uit.

  Echter, de misdaad waar ik het hier over heb is het FEIT dat mensen LETTERLIJK worden vermoord op DIT ogenblik, elke dag, met honderden zo niet duizenden tegelijk…….en wij lopen te zeiken over bijkomstigheden.

  In landen zoals Brazilië worden honderdduizenden mensen OPZETTELIJK met foutieve medicatie naar de hemelpoort verwezen!!!

  En hier in Europa….

  Je zal maar in een verzorgingstehuis liggen……en ongewild aan de ZUURSTOF MOETEN……tegen de wil van jezelf……tegen de wil van de kinderen…..die DUS door dit oh zo dodelijke VIRUS in afzondering worden gehouden en er zo ongewild voor zorgen dat de “coronacijfers de lucht in blijven schieten…..

  Mensen aub….er is echt wat enorm verschrikkelijks aan de hand en wij staan erbij en kijken ernaar en maken ons druk om controlled opp. Willem (liefde) Engel….(heeft wel zijn naam mee nietwaar??)

  Mensen, onze ouderen die dit land en de overige landen hier in de EU hebben opgebouwd na het staged event WOII worden nu op dit moment aan het GAS gelegd en willens en wetens vermoord!!

  En nog even dit…..

  NIEMAND heeft het over het Britse Koningshuis…..he le maal niemand……

  Queen Elizabeth II is WEG
  Haar gemaal Prins Phillip “the virus” is WEG
  Prins Andrew (u weet wel, pedogekkie) is WEG
  Prins Charles en zijn vlam Camilla WEG WEG WEG
  Alle koninklijke zegels op de poorten van Buckingham pallace WEG WEG WEG!!!!
  En hun kroost…..uitgetreden uit het “koningshuis en ERGENS in Amerika…..out of the picture….!!

  Beste mensen, er staan op dit ogenblik dingen te gebeuren welke recht voor de deur staan…….vandaar al die onnozele afleiding…en ik zou zeggen…..

  Google aub zelf eens een beetje….

  Kijk eens bij John Rappoport en eventueel bij Henry Makov Phd……daar staat het een en ander…..wat misschien wel interessant is om te weten….

  Sorry, iets langer geworden dan de bedoeling was maar het moest even!!

  Gegroet allen en succes….

  Indien er vragen zijn ben ik graag bereid te antwoorden….(indien nodig of gewenst!)

  Gladiator

 • H.J. schreef:

  Het is zo simpel, de Nederlandse overheid is een marionetten club, van de club van Opa Bernhard niets meer en niets minder.
  Bernhard – Beatrix en nu W.A.
  Die laveren met hun vriendjes en vriendinnetjes, het schip Nederland, op de koers die achter gesloten deuren wordt bepaald.
  De Nederlandse kiezers worden de kant op gedreven, van het totale Linkse gedachte goed.
  En wie niet doet wat op de rol staat, ervaart een meedogenloze niets ontziende instelling, Koekoek , Fortuyn , Wilders en nu Baudet en het Cordon-Sanitair.

  Verschrikkelijk, de Nederlandse Gele Hesjes waren te zachtaardig en nu is de vraag naar meer meer aan de beurt, ik wens Willem Engel en zijn club veel succes en als mijn benen het aan kunnen kom ik waarschijnlijk ook.

 • ikzelfzelf schreef:

  Alle clubs die in de aandacht staan horen bij het toneelspel van de overheden.
  Viruswaanzin is ook een club die bij het toneelspel van de overheid hoort.

  Zodra je “echt” wakker bent, dan ga je het inzien.

  • Elise schreef:

   Je hebt gelijk, maar wat moet je dan? Niks doen? Alles accepteren en proberen door te leven? Je toch overhalen voor een vaccin? Mensen dood laten gaan door de maatregelingen en zelf roepen we hebben mensen gered? Jeetje, dan houd je jezelf toch ook voor de gek.

 • charlud schreef:

  men kan zelf de PCR-test lezen. klik op “Real-Time RT-PCR Diagnostic Panel “in google dan klik op”
  CDC 2019-Novel Coronavirus – FDA” . er wordt dan en PDF gedownload. Ga hierna naar pagina 2 en wel alinea met de begin letters “Results are for the identification of 2019-nCoV RNA.” Dit heeft niets met wetenschap te maken. Het is namelijk een of .. of .. resultaat. Als men met deze test geen specifieke virus kan detecteren hoe weet men dan dat het covid-19 is????? Het is alles een complete leugen en de zogenaamde virologen weten dit ook maar men zwijgt omdat dit anders hun carriere negatief kan beinvloeden. Waar draait het tenslotte om: Mammon de god van geld. Er zijn wel enkele wetenschappers die hun mond durven open te doen maar ze komen niet aan het woord in de reguliere media en wel alleen via de alternatieve media wat dus resulteert op de stempel “complot”.

 • Laat je niet beïnvloeden | stop de corona dictatuur | Sleep Rutte het torentje uit | @demonstratie van het volk schreef:

  Ik hoop dat iedereen die hier leest beseft dat het tijd is. Het is tijd om Nederland te redden van de ondergang. Als we zondag massaal eenheid tonen dan staan wij als volk al heel sterk. Ik ben trots op de manier hoe het is verlopen. In april stond ik met misschien 80 mensen bij het Binnenhof. Ik voelde veel trots toen ik om mee heen keek op het Malieveld. Ik hoop van harte dat iederen zich niet laat intimideren door de overheid.

  Ik hoop dat jullie er allemaal zijn. Samen bevrijden wij Nederland van dictatuur 🇳🇱✊

 • :adrianus-johannes. schreef:

  simpel is het spel van de edelen elite politiek ; google synoniem van plolitiek en meer is het niet..

  hoe is het u nu dit te weten..

  speel het spel en leer hoe de grond wet in elkaar zit.. 90 dagen zijn 90 dagen.. mensen rechten zijn in de VN geproclameerd voor alle landen ter wereld.. zij verklaren deze te handhaven en bekend te maken aan de nederlandse burger..! .. en ken jij ze?

  speel mee en leer art. 120 GW en weet dan dat er geen wetten zijn in de rechtspaleizen van nederland..
  speel het spel mee en bevrijd je van het juk dat niet bestaat onder mensen.. er is alleen jou belemmering in jou persoon..
  maar dat is een lang verhaal en zeker als je nog niet wakker bent..
  tot zondag rond het maliveld blijf op afstand om te leren dat politie het enigste is, dat deze manifestatie verstoort..

 • Cekay schreef:

  Misschien al bekend, maar voor diegene, die het nog niet gelezen hebben, raad ik de volgende site aan.
  stopworldcontrol.com Klik op het logo en dan bij Nederlands.
  Voor mij het beste overzicht over het hele Corona verhaal.
  Voor de nog niet wakkere mensen is dit een mooie introductie. Heel uitgebreid en overzichtelijk.

 • Straalmans schreef:

  Rechtstaat of rechtse staat? Intussen lijkt het het laatste wel. Sinds Maximala hier is, voeren de regeringen steeds meer Videla-achtige acties. Het begon al met Kok en zijn kwartje.
  Overigens, mijn opvatting van Links is dat het zoveel mogelijk vrijheid biedt en dat van Rechts is dat het zoveel mogelijk vrijheid ontneemt. In Nederland is er helaas geen Links meer. PvdA, Groen Rechts, SP, PvdDieren zijn geen linkse partijen (meer). De een verbiedt dit, de ander verbiedt dat, allemaal verboden en geboden. Erger dan de Bijbel.
  Rechts is al helemaal waanzinnig geworden. Ze hebben allemaal de V van Vrijheid in hun partijnaam, maar allemaal werken aan de onderdrukking van die Vrijheid. De christelijke partijen zijn het ergst. Ze hebben allemaal de zoektocht naar verlossing als laatste punt op hun agenda staan.

 • N.F. Van Veen schreef:

  Wij zijn door toedoen van gemeente Groningen anderhalf miljoen aan onroerend goed kwijt geraakt.
  Bij het aanvragen van benodigde vergunningen bleken ambtenaren van RoEz volledig onbekwaam te zijn.
  De procedures werden een groot drama intern waarvan wij natuurlijk niet van op de hoogte werden gesteld.h
  Na anderhalf jaar kwam er schot in de zaak maar had de bank als medefinancierder er genoeg van en stortte voor ons alles in elkaar. De Nat. Ombudsman stelde een groot onderzoek in en concludeerde al gauw dat het een grote janboel was bij deze gemeente en eiste o grond van onze klachten per direct reorganisatie van deze afdelingen!
  Het rapport gaf ons op 14 punten gelijk en betitelde de Ombudsman de gemeente als zeer slordig, onrechtmatig,
  Onbekwaam etc.
  Met het rapport gingen wij naar de rechtbank en werd de gemeente van onrechtmatig handelen beticht, het rapport werd ter zijde geschoven en de rechter zei:
  U had moeten inzien wat voor een zooitje het achter de loketten was en had derhalve uw rechtsmaatregelingen moeten treffen!
  De waarheid is dat er een heimelijk afspraak is tussen deStaat en het Rechtssysteem dat de Staat nooit een onrechtmatige daad ten laste zal worden gelegd!
  Dit is ons rechtssysteem, zoek maar eens o rechtbank uitspraken en je zult geen enkele zaak vinden die ooit o deze basis gewonnen is. Hoezo een eerlijk rechtssysteem!

 • x

  Check Also

  advocaten

  Het gaat gebeuren: Advocaten klagen WHO aan wegens misleiding over pandemie

  Advocaten zijn van plan de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) ...

  hoogleraar

  Hoogleraar: ‘Strengere maatregelen zijn nergens voor nodig. Horeca sluiten is bullsh*t’

  Strengere coronamaatregelen zijn nergens voor nodig, zegt ...

  >