CoronaBuitenland

Arts doet verontrustende ontdekking bij onderzoek naar overlijdensberichten

Help ons door dit met anderen op je social media te delen!

Arts Pierre Kory heeft een verontrustende trend ontwaard. Hij verwees in de show van Jimmy Dore naar een onderzoek van een legerveteraan die vermoedde dat sommige vrienden waren overleden door de coronaprikken en besloot overlijdensberichten met daarin de woorden ‘plotseling’ en ‘onverwachts’ van de afgelopen zeven jaar te analyseren.

Hij deed een alarmerende ontdekking: het aantal berichten met de woorden ‘plotseling’ en ‘onverwachts’ is sinds de uitrol van de coronavaccins bijna verdubbeld.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Tussen 2016 en 2020 waren er ongeveer evenveel overlijdensberichten met die woorden, in 2020 daalde het aantal zelfs, onthulde Kory. In 2021 en 2022 schoot het aantal omhoog.

(Video verwijderd? Klik hier...)

Tot het tegendeel bewezen is

Als een jong iemand onverwachts overlijdt, komt dat door het vaccin, tot het tegendeel bewezen is, zei hij.

Hij schreef in een opiniestuk voor website The Hill dat er in de eerste negen maanden van 2023 158.000 meer Amerikanen zijn gestorven in vergelijking met dezelfde periode in 2019.

Deze cijfers hebben we nog nooit eerder gezien

“Dat is meer dan het totale aantal slachtoffers in alle oorlogen sinds Vietnam bij elkaar,” zei Laura Ingraham daarover in haar tv-programma The Ingraham Angle. Vooral jonge mensen worden getroffen. Onder verzekerden in de leeftijdsgroep 35 tot 44 jaar was de sterfte 26 procent hoger en 19 procent voor 25- tot 35-jarigen.

“Waarom sterven de gezondste mensen sinds 2021 plotseling massaal? Wat gebeurde er in 2021 dat heeft geleid tot deze ongekende sterfte? Deze cijfers hebben we nog nooit eerder gezien,” zei Kory in het programma. Volgens hem draagt het coronavaccin bij aan de sterftepieken.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.9 151 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

64 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
ludo
ludo
2 maanden geleden

Volgens hem draagt het coronavaccin bij aan de sterftepieken.

werkelijk? goh dat wist ik niet!

Anne
Anne
2 maanden geleden

We zijn 4 jaar verder, alles word weggewuifd of ontkent. Er is tal van bewijs maar zo makkelijk is het niet als de staatsmedia zegt dat er niets aan de hand is, tsja, die heeft de waarheid in pacht he? We kunnen zeggen wat we willen, ik vertrouw die prikken niet. Maar bewijs de oversterfte maar. Als jij dit aan je omgeving zegt, geloven ze toch niet dat prikken dodelijk zijn. Er zijn veel wakkeren maar ook veel niet. Waar staan we nu na 4 jaar? Haat tegen elkaar, meer vaccinaties, steeds meer drang en betutteling en nooit is één iemand gearresteerd tegen misdaden tegen de mensheid. Niet om prikken en niet vanwege oorlog. De trein tijd gewoon door, die stopt niet.

Frits
Frits
2 maanden geleden

De mensen die dit horen of zien weten wel dat dit waar is. Statistisch gezien is een verdubbeling zeer vreemd. De ontkenners zullen zeggen dat dit geen bewijs is. De mensen die we moeten bereiken die lezen dit niet. Het zijn en blijven makke schapen tot de dood er op volgt. Alle maatregelen die tegen de mensheid gericht zijn vinden zonder al teveel weerstand toch doorgang. Alleen een massale opstand kan dit nog tegenhouden. Misschien begint het wel met de boerenopstand in verschillende landen. Laten we het hopen.

Julia
Julia
2 maanden geleden

Nogmaals we kunnen lang en kort argumenteren de slapende schapen blijven slapen en van onderzoeken komt geen hout terecht. Alles wordt de doofpot ingeflikkerd. Wat is er ooit van welk onderzoek dan ook van commissie hier en daar terecht gekomen namelijk één ding algehele geldverspilling al die commissies hangen aan elkaar van politici die uitgerangeerd zijn in de politiek waarvoor een zakkenvullend baantje voor in de plaats is gekomen. Geloof en vooral vertrouwen in onderzoeken en overheid is voor mij algeheel verloren.

Back to top button
64
0
We lezen graag je reactie!x