Mens en DierCorona

Dit is de corona-persconferentie die je niet mag horen: ‘Ik ben hier om je wakker te houden’

Help door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Comedian en influencer Tisjeboy Jay veegt in een ‘corona-persconferentie’ de vloer aan met Rutte en zijn coronabeleid. “Ik ga je uitleggen waarom je kritisch moet blijven op dit beleid en op de versoepelingen. Ze spelen namelijk een psychologisch spelletje met je. Ik ben hier om je wakker te houden.”

Eerst hebben ze de meest absurde maatregelen getroffen voor het coronavirus. Elke versoepeling van deze absurde maatregelen lijkt op een verademing. En als het aantal besmettingen weer gaat stijgen, dan kunnen de versoepelingen alsnog teruggedraaid worden. “En dan begint het hele verhaaltje weer opnieuw.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

Landen om ons heen volgen hetzelfde beleid, maar dat zijn allemaal landen die zijn aangesloten bij de WHO. Ze hebben allemaal dezelfde baas. “Waarom heeft premier Rutte het niet meer over Amerika? Weet je waarom? Amerika heeft de WHO eruit gezet. Opdonderen.”

‘Klopt voor geen 1,5 meter’

“Het Amerikaanse RIVM heeft gemeld dat het IFR-getal van het coronavirus 0,02 procent is. IFR staat voor infection fatality rate en geeft dus weer hoe dodelijk het virus is. Ze maken je bang met besmettingen, maar besmet zijn en ziek zijn, dat zijn twee verschillende dingen. Veel mensen zijn al besmet of raken besmet, maar merken niet eens iets van het virus.”

Door de coronamaatregelen zijn we andere ziektes gaan negeren. Denk aan kanker of depressie. Behandelingen van kanker zijn gestopt, het aantal mensen met een depressie neemt toe, het aantal zelfmoorden stijgt. “Zijn dat bijzaken? Kanker is geen bijzaak. Depressie is geen bijzaak. Dat zijn ziektes.”

“Als de overheid erkent dat het virus zich verspreidt via aerosolen, dan is de 1,5 meter foetsie. Ik hoor alleen maar 1,5 meter en heb nog niks gehoord over goede ventilatie. En dat klopt voor geen 1,5 meter. Ik roep al vanaf het begin dat we goed moeten ventileren en dat besmettingen in de buitenlucht nauwelijks voorkomen. En nu pas komen de mainstream media daar mee.”

Bekijk de hele corona-persconferentie van Tisjeboy Jay hieronder:

5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Comedian en influencer 

probleem met influencers is dat ze onderdeel van het systeem zijn. Ook zijn ze niet in staat om een echte ‘vuist’ — is dit in deze context wel de juiste metafoor? — te maken.
Klappen ze uit de school blijven ze namelijk vrolijk op socialmedia en gaan ze klagen wanneer ze gecensureerd worden. Dit gaat dan eeuwig zo door I.p.v collectief actie te ondernemen.

Ook heb ik zo mijn vermoedens dat de meeste influencers en big YT’ers gewoon zo groot zijn geworden omdat het betreffende netwerk deze aanstuurt.

Luister eens na wat deze ‘Redhead’ te vertellen heeft
https://www.youtube.com/watch?v=ri8g3M8jJMw

Tisjeboy Jay

voor de rest deel ‘Tisje’ hier rake klappen uit. Vooral het feit dat andere ziektes nu bijzaak lijken te zijn is stuitend. Veel ouderen kwijnen/kwijnden weg – persoonlijke ervaring hiervan – de media besteed hier natuurlijk niet of nauwelijks aandacht aan. Komt de coronashow weer terug – lijkt op dit moment de agenda – dan wordt het driedubbel zo erg. In de winter kan SAD (seasonal affected disorder) in combinatie met opsluiting en geen toekomstperspectief heel snel tot depressie leiden. Bedenk ook nog dat winter feesten –sinterklaas en kerstmis – in feite al afgeschaft zijn.

Conclusie Ik voorspel een ramp onder ouderen en zwakkeren als de ‘coronashow’ weer doorgaat en de ‘vrijheden’ weer terug gedraaid worden.

Wanneer 2de Golf

Verder is het zo dat WHO gewoon het hondje van CCP is. Dus in feite is de wereld met CCP aan het vechten (Deepstate). Dit is een 4GWF — fourth generation warfare –, Generaal Flynn (nu ‘vindicated’) heeft zich hierin verdiept en dit betekend in feite niets meer dan een verborgen oorlog.
Trump heeft een aantal goede zetten gedaan te weten BLM,ANTIFA call out. En EO’s getekend. Verder is hij langzaam in de aanval gegaan. Dus natuurlijk zal ons Ruttekopje niet meer over Amerika praten.
TrumpAdmin met o.a. de ‘MAGA movement/Q movement/Patriots’ bestrijdt DS. Vandaar als reactie al die rellen van BLM/Antifa.
Er is reden tot voorzichtig optimisme. Maar in Nederland onder met Rutte als nieuwslezer is het ‘Playball’ want Rutte en ‘friends’ hebben ons verkocht aan DS.

Mijn voorspelling is het dat de 2de golf zal komen als het Trump niet lukt om Antifa/BLM en ‘BigTech’ te controleren. Opheffen ‘ShieldLaw’ is hier van cruciaal belang!

Het licht zal altijd overwinnen !

Margie
Margie
3 jaren geleden

Als ik de baas zou zijn van het journaal… dan kwam tisjeboy jay iedere avond zijn nieuws brengen, ongescensureerd!!!

Elise
Elise
3 jaren geleden

Geweldig dit, maar het doorvoeren van technologie/thuis werken gaat gewoon door. Mijn kids(studenten) krijgen na de vakantie gedeeltelijk thuis les en gedeeltelijk school. Die tweede golf komt er, want deze manier van leven wordt de toekomst. Technologie en het huidige geldsysteem opdoeken, daar draait het virus om. High tech wereld voor 500 miljoen mensen. En die leven in het chinese sesamkrediet systeem. Ben je lief volgens het systeem, krijg je een punt erbij(met 10 punten krijg je een bioscoop bon)/wordt dan wel lastig als je een gezin hebt en samen wil gaan), ben je stout dan gaat er een punt af. Ben je heel stout word je opgeruimd. Je wordt dus gewoon behandeld als een kleuter en iedereen wordt in de singulariteit gestopt. Ja, mensen dit word je toekomst! Welkom in de NWO! Welkom in je eigen computer game!

Elise
Elise
3 jaren geleden

Om kort te zijn: het is voor veel mensen gewoon: game over.

Back to top button
17
0
We lezen graag je reactie!x