Homepagina » Mens en Dier » Dit is de corona-persconferentie die je niet mag horen: ‘Ik ben hier om je wakker te houden’
corona-persconferentie
Foto: Facebook/Tisjeboy Jay

Dit is de corona-persconferentie die je niet mag horen: ‘Ik ben hier om je wakker te houden’

Comedian en influencer Tisjeboy Jay veegt in een ‘corona-persconferentie’ de vloer aan met Rutte en zijn coronabeleid. “Ik ga je uitleggen waarom je kritisch moet blijven op dit beleid en op de versoepelingen. Ze spelen namelijk een psychologisch spelletje met je. Ik ben hier om je wakker te houden.”

Eerst hebben ze de meest absurde maatregelen getroffen voor het coronavirus. Elke versoepeling van deze absurde maatregelen lijkt op een verademing. En als het aantal besmettingen weer gaat stijgen, dan kunnen de versoepelingen alsnog teruggedraaid worden. “En dan begint het hele verhaaltje weer opnieuw.”

Landen om ons heen volgen hetzelfde beleid, maar dat zijn allemaal landen die zijn aangesloten bij de WHO. Ze hebben allemaal dezelfde baas. “Waarom heeft premier Rutte het niet meer over Amerika? Weet je waarom? Amerika heeft de WHO eruit gezet. Opdonderen.”

‘Klopt voor geen 1,5 meter’

“Het Amerikaanse RIVM heeft gemeld dat het IFR-getal van het coronavirus 0,02 procent is. IFR staat voor infection fatality rate en geeft dus weer hoe dodelijk het virus is. Ze maken je bang met besmettingen, maar besmet zijn en ziek zijn, dat zijn twee verschillende dingen. Veel mensen zijn al besmet of raken besmet, maar merken niet eens iets van het virus.”

Door de coronamaatregelen zijn we andere ziektes gaan negeren. Denk aan kanker of depressie. Behandelingen van kanker zijn gestopt, het aantal mensen met een depressie neemt toe, het aantal zelfmoorden stijgt. “Zijn dat bijzaken? Kanker is geen bijzaak. Depressie is geen bijzaak. Dat zijn ziektes.”

“Als de overheid erkent dat het virus zich verspreidt via aerosolen, dan is de 1,5 meter foetsie. Ik hoor alleen maar 1,5 meter en heb nog niks gehoord over goede ventilatie. En dat klopt voor geen 1,5 meter. Ik roep al vanaf het begin dat we goed moeten ventileren en dat besmettingen in de buitenlucht nauwelijks voorkomen. En nu pas komen de mainstream media daar mee.”

Bekijk de hele corona-persconferentie van Tisjeboy Jay hieronder:

+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Margie schreef:

  Als ik de baas zou zijn van het journaal… dan kwam tisjeboy jay iedere avond zijn nieuws brengen, ongescensureerd!!!

  26 likes
  • Willem schreef:

   Tja, maar het is net als alternatieve (echte) media, de wakkeren lezen het en kunnen alleen de andere wakkeren bereiken want als je niet wakker bent dus andersdenkend dan neem je niets aan van de wakkeren net zo min wij iets aan nemen van de andersdenkenden die voor maatregelen en klimaatplannen zijn.

   12 likes
   • Rob schreef:

    Precies Willem. Je kunt niemand wakker maken. Wakker worden betekent in feite dat het tot je Zelf begint door te dringen. Het ligt dus aan iedereen persoonlijk. Je bent ontvankelijk of je bent niet ontvankelijk. De wakkere mensen kunnen dan informatie onderling doorgeven. De rest is in ontkenning, in strijd met de realiteit, ook in zichzelf. Als denkt zo iemand wakker te kunnen maken dan krijg je in feite hetzelfde effect als wanneer je iemand wakker maakt die in zijn bed ligt te slapen en in een diepe droom is. Die wordt uit zijn slaag gehaald en gaat dan tekeer omdat je hem uit zijn slaap hebt gehaald. Met inforamatie is het een dergelijke reactie maar dan is het alleen het ego dat tekeer gaat omdat zo iemand niet ontvankelijk is in zichZelf. Dan is wat er in het ego om gaat ook een soort droomwereld waar die niet uitgehaald wil worden. Het heeft dan ook helemaal geen zin om zo iemand iets proberen uit te leggen. Dat is tijd en energie verspilling.

    9 likes
  • Elise schreef:

   Dit filmpje is weg. Mag niet.

   0 likes
 • Rayoflight schreef:

  Comedian en influencer 

  probleem met influencers is dat ze onderdeel van het systeem zijn. Ook zijn ze niet in staat om een echte ‘vuist’ — is dit in deze context wel de juiste metafoor? — te maken.
  Klappen ze uit de school blijven ze namelijk vrolijk op socialmedia en gaan ze klagen wanneer ze gecensureerd worden. Dit gaat dan eeuwig zo door I.p.v collectief actie te ondernemen.

  Ook heb ik zo mijn vermoedens dat de meeste influencers en big YT’ers gewoon zo groot zijn geworden omdat het betreffende netwerk deze aanstuurt.

  Luister eens na wat deze ‘Redhead’ te vertellen heeft
  https://www.youtube.com/watch?v=ri8g3M8jJMw

  Tisjeboy Jay

  voor de rest deel ‘Tisje’ hier rake klappen uit. Vooral het feit dat andere ziektes nu bijzaak lijken te zijn is stuitend. Veel ouderen kwijnen/kwijnden weg – persoonlijke ervaring hiervan – de media besteed hier natuurlijk niet of nauwelijks aandacht aan. Komt de coronashow weer terug – lijkt op dit moment de agenda – dan wordt het driedubbel zo erg. In de winter kan SAD (seasonal affected disorder) in combinatie met opsluiting en geen toekomstperspectief heel snel tot depressie leiden. Bedenk ook nog dat winter feesten –sinterklaas en kerstmis – in feite al afgeschaft zijn.

  Conclusie Ik voorspel een ramp onder ouderen en zwakkeren als de ‘coronashow’ weer doorgaat en de ‘vrijheden’ weer terug gedraaid worden.

  Wanneer 2de Golf

  Verder is het zo dat WHO gewoon het hondje van CCP is. Dus in feite is de wereld met CCP aan het vechten (Deepstate). Dit is een 4GWF — fourth generation warfare –, Generaal Flynn (nu ‘vindicated’) heeft zich hierin verdiept en dit betekend in feite niets meer dan een verborgen oorlog.
  Trump heeft een aantal goede zetten gedaan te weten BLM,ANTIFA call out. En EO’s getekend. Verder is hij langzaam in de aanval gegaan. Dus natuurlijk zal ons Ruttekopje niet meer over Amerika praten.
  TrumpAdmin met o.a. de ‘MAGA movement/Q movement/Patriots’ bestrijdt DS. Vandaar als reactie al die rellen van BLM/Antifa.
  Er is reden tot voorzichtig optimisme. Maar in Nederland onder met Rutte als nieuwslezer is het ‘Playball’ want Rutte en ‘friends’ hebben ons verkocht aan DS.

  Mijn voorspelling is het dat de 2de golf zal komen als het Trump niet lukt om Antifa/BLM en ‘BigTech’ te controleren. Opheffen ‘ShieldLaw’ is hier van cruciaal belang!

  Het licht zal altijd overwinnen !

  18 likes
  • joost schreef:

   waarom doen mensen niet gewoon wat ze willen .ik ben 73 maar ik houd me niet aan de regels en een boete kunnen ze vergeten.als iedereen dat zou doen dan krijgen ,,de hoge heren,, wel slappe knietjes.

   0 likes
 • Elise schreef:

  Om kort te zijn: het is voor veel mensen gewoon: game over.

  13 likes
  • Rayoflight schreef:

   ‘Game isn’t over, but I know how you feel’

   Dus de Nederlandse ‘samen maar dan wel 1500 millimeter apart leving’ een soort ‘Sesame Crediet’ ?

   Ja ik zie dit ook als een soort self-fulfilling prophecy in feite is iedereen bang voor NWO (container woord) en dus zal de NWO er komen.
   Lijkt mij dat die Nieuwe wereld order maar wat aan stuntelt. Grootste wapen is het om normale mensen bang te maken. Want, nog steeds zijn er veel mensen die niet weten wat er aan de hand is. NWO zet dan hun onwetendheid om in angst zoals angst voor corona,klimaatverandering,co2,stikstof,teveel plastic,immigrantenstroom,racisten enz.

   Volgens mij zal de NWO aan invloed verliezen als mensen deze angst laten varen – door bijvoorbeeld de media uit te zetten –. De echte invloed die de NWO heeft is via haar loopjongens ‘ruttekopjes’, politie, militairen en media. Als deze echter in hun hart weten welke demonische richting onze samenleving gaat ben ik ervan overtuigt dat ze dat doen wat moralistisch verantwoord is.

   Kortom niet de hoop verliezen,geen angst.
   Licht en vrijheid zullen altijd overwinnen want de menselijke geest is niet te breken.

   13 likes
 • Elise schreef:

  Geweldig dit, maar het doorvoeren van technologie/thuis werken gaat gewoon door. Mijn kids(studenten) krijgen na de vakantie gedeeltelijk thuis les en gedeeltelijk school. Die tweede golf komt er, want deze manier van leven wordt de toekomst. Technologie en het huidige geldsysteem opdoeken, daar draait het virus om. High tech wereld voor 500 miljoen mensen. En die leven in het chinese sesamkrediet systeem. Ben je lief volgens het systeem, krijg je een punt erbij(met 10 punten krijg je een bioscoop bon)/wordt dan wel lastig als je een gezin hebt en samen wil gaan), ben je stout dan gaat er een punt af. Ben je heel stout word je opgeruimd. Je wordt dus gewoon behandeld als een kleuter en iedereen wordt in de singulariteit gestopt. Ja, mensen dit word je toekomst! Welkom in de NWO! Welkom in je eigen computer game!

  12 likes
  • Peter schreef:

   Kennelijk geloof je helemaal in de macht van die nwo figuren. Ik niet. Ik geef die types helemaal geen macht omdat ik dat niet erken. NO consent, NO compliance. Ik zeg altijd: Look in the mirror assholes, the illuminati are dying. Heb je al die stokoude figuren weleens goed bekeken? Wat een uitstervende mensensoort met kinderachtige spelletjes.

   10 likes
 • Elise schreef:

  Mijn hart huilt. Hoor steeds meer verhalen van jongeren/ouderen/zieken, die niet meer willen leven. Als mensen nu nog voor de maatregelingen zijn, dan ben je gewoon medeplichtig aan moord.
  Ik wil wel leven en stimuleer mijn kinderen nog steeds om door te gaan, maar ben bang dat de zin er op een gegeven moment vanzelf wel uitgaat. Veel jongeren beseffen heel goed wat er gaande is, ze spreken over mensen als nano machines etc. Die zijn echt niet dom hoor.
  Ik ben ook boos. Ik heb geen kinderen op de wereld gezet om ze te laten leven in een computer game/singulariteit.
  Willen we weer op natuurlijke wijze kunnen leven, dan zul je de satellieten op moeten ruimen. Dat kunnen we niet zelf. Deze onderdrukking/agenda duurt tot 2030. Ik ga er van uit dat de zeven zegels kloppen. Dat het eindigt met lichtbollen die op de aarde neerslaan(opruimen van satellieten)
  Ondertussen proberen van de kleine dingen te genieten. Maak grappen etc.
  Ook Jay probeert er nog iets van te maken. Ik geloof niet dat hij onderdeel is van de diepere agenda.

  11 likes
 • mr. 111 schreef:

  Er wordt hier helemaal niets nieuws uigelegd.. slechts achter de feiten aanlopen. Gewoon de agenda volgen , die is bekend. hoor. Ja zoek, doe zelfmaar eens moeite leerje meer van dan passief naar anderen te luisteren..

  4 likes
 • Marieke schreef:

  😀 😀 Hilarisch filmpje!

  3 likes
 • Brickshooter schreef:

  ‘Klopt voor geen 1,5 meter’

  Goed voor een T-shirt.

  1 likes
 • Straalmans schreef:

  Deze hele ellende is begonnen vanaf het moment dat de mensen en overheden kozen voor materialisme en het spiritualisme negeerden.
  Wie zijn spirit (Ziel) ontkent, moet geen heil verwachten. Van deze overheid mag je geen heil verwachten, lijkt mij. Ze kiezen alleen voor geld en economie. Voor privatisering en voor de Belastingdienst als hun lange arm. Je kunt aan alles ontsnappen, maar niet aan de All mighty Belastingdienst. Daar staan al jouw gegevens, je hele kerfstok. Zonodig krassen ze zelf jouw kerfstok vol, heb ik zo’n idee.

  0 likes
 • x

  Check Also

  huisarts

  Huisarts schrijft manifest tegen 5G: ‘Kan enorme impact hebben’

  Huisarts Liesbeth Adriaansens roept artsen op een ...

  huisarts

  Huisarts: ‘Een besmetting is iets totaal anders dan een positieve test’

  Gisterochtend zijn bij het RIVM ruim 1700 ...

  >