Homepagina » Het Complot » Beelden opgedoken van ‘slachtoffer’ 9/11 dat uit WTC wordt geblazen. Bewijst dit filmpje dat er explosieven zijn gebruikt?
Beelden opgedoken van 'slachtoffer' 9/11 dat uit WTC wordt geblazen. Bewijst dit filmpje dat er explosieven zijn gebruikt?

Beelden opgedoken van ‘slachtoffer’ 9/11 dat uit WTC wordt geblazen. Bewijst dit filmpje dat er explosieven zijn gebruikt?

Korrelige beelden die tijdens de aanslagen van 9/11 zijn gemaakt bewijzen dat explosieven in het World Trade Center zijn geplaatst, zo claimen complottheoretici.

In een filmpje op YouTube is op de dag van de aanslagen een explosie te zien in de zuidelijke toren, beweren zij.

Enkele verdiepingen boven de explosie vloog een vliegtuig in het gebouw. Door de kracht van de explosie wordt naar wat lijkt een lichaam uit het raam geworpen, schrijft de Daily Mirror.

Thermiet

Volgens officiële onderzoeken zijn de Twin Towers ingestort als gevolg van de impact van de vliegtuigen, maar meer dan de helft van de Amerikanen denkt daar anders over.

Steven E. Jones, één van de bekendste critici van de officiële lezing, heeft gepubliceerd dat hij in puindeeltjes van de WTC-torens thermiet heeft aangetroffen.

Zeer fijn thermiet bestaat uit aluminiumpoeder en ijzeroxide, en is een zeer explosieve stof.

Explosieven

In 2008 werden op grond van de Freedom of Information Act beelden vrijgegeven van het instorten van de torens, waarop zichtbaar is dat de massief stalen kern nog 15 seconden overeind blijft staan alvorens in te storten.

Volgens architect Richard Gage is zoiets moeilijk te begrijpen zonder aanwezigheid van explosieven.

Pancaking

De Amerikaanse rampenbestrijdingsorganisatie FEMA concludeerde dat de gebouwen zijn ingestort door de impact van de vliegtuigen.

Ingenieurs die meewerkten aan dat onderzoek menen dat de ‘explosies’ die werden waargenomen werden veroorzaakt door een proces dat ‘pancaking’ wordt genoemd.

Dit is een soort kettingreactie waarbij de ene verdieping op de andere klapt.

[Mirror]


Vind je dit interessant? Denk er dan aan het op je social media te delen
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. ongelofelijk dat deze discussie blijft voortbestaan zoals bv JFK en vele andere zaken, Het was kort na de aanslag al duidelijk dat het een false flag was, zoveel bewijs en logica, maarja…..

  23 likes
 2. Het volgende kun je van de zieke en failliete VS verwachten dat ze in staat zijn gewoon een atoombom op een eigen stad gooien en dan zogenaamde bewijzen vinden zoals paspoorten of zo in het puin dat Kim Jung Un dit heeft gedaan.
  De VS doet altijd alles om zoveel mogelijk oorlogen te provoceren dmv `False Flag` en de vele slachtoffers worden dan zo geofferd voor de satanische goden zoals Baäl Moloch en Lucifer!

  17 likes
  • LS…

   De VS kan niet anders en zijn de loopjongen van de Khazaren ! Het vuile werk moet altijd door een ander worden uitgevoerd zodat de smeerlappen zelf buiten beeld blijven. Voor zolang het nog duurt natuurlijk !

   2 likes
  • verschillende jaren terug las ik op niburu.co dat de USA drie kernbommen kwijt zijn,,, ook noemde ze de plaatsen waar die stras zullen terecht komen. Maar of dat bericht waar is,,,, want drie van dit soort bommen kwijt raken lijkt me heel bizar.

   1 likes
 3. Zelfde belanghebbenden zijn met bepaalde activiteiten bezig in de EU. Gemakshalve worden die zaken ‘de moslims’ in de schoenen geschoven. Het zijn dan wel vaak sukkelaars uit 1 of ander moslimland, doch geen onbekenden van onze ‘veiligheids’diensten.

  De eigenaar van het WTC had al lang sloopplannen. Probleem nog was: het zat vol asbest.
  En dat zou sloop voor hem duur maken.
  Dus zo is dat opgelost.
  De Amerikanen de kosten, het stof, de gevolgen, risico’s en overige nadelen; de sadistische eigenaar de vette winsten, verzekeringspremies, en overheidssteun voor herontwikkeling van de percelen.

  Vgl. dat eens met de sanering van de woonblokken in Utrecht Overvecht. Een hysterische overheid, alle bewoners 2 maanden in vervangende huisvesting. Om een paar plaatjes asbest in de gevel panelen.
  M’n eigen tuinhuisje; ik heb zelf de boel voorzichtig losgeschroefd, volgens de eisen hermetisch in plastic verpakt, op een aanhangwagentje getild, bij het gemeentelijk depot in de container gestort.

  Nou, ik leef nog! Maar Amerikaanse parasieten, als ze hun land, de mensen die er wonen, en het milieu kunnen verzieken – zo’n kans laten ze niet lopen. Wie maakt ze wat? Bin Laden was het zeker niet, die kwam al in december ’01 te overlijden; desondanks hebben ze de ‘story telling’ nog dik 10 jaar met hun nep-nieuws doorgezet.
  Wat zegt dat over ons?

  11 likes
  • ‘Bin Laden was het zeker niet, die kwam al in december ’01 te overlijden’. Dat zou kunnen, maar die datum is na 11/9/2001 toch?

   2 likes
   • En dan nog, Bin Laden heeft zelf verklaard dat hij (of zijn organisatie) niet achter de aanslagen zaten. Nou, als er iemand wel voor uit zou komen dan zijn het die types wel, niet dan?

    Daarbij is er ook een enkele keer, net na de aanslagen, een geluidsfragment van Bin Laden te horen waarin hij verklaard er niet achter te zitten, wat was uitgezonden op een Amerikaanse nieuwszender. Dat zijn van die nieuwsberichten die in de mega salvo aan nieuws vlot gefilterd worden. Net zoals verklaringen van brandweermannen die getuige waren van zware ontploffingen in de torens voordat deze neergingen, wat wijst op de voorbereidingen van een ‘controlled demolition’, wat volgens mij altijd verspreid wordt over enkele uren of zelfs dagen als het grote gebouwen zijn zoals in NY..

    0 likes
 4. Pancaking gebeurt toch alleen doormiddel van explosieven..?.Anders is dat niet mogenlijk.Door eigengewicht..

  3 likes
 5. The Mirror heeft toch wel zitten slapen zeg, die video is minstens al in 2011 geüpload.

  4 likes
 6. John, je hebt gelijk, als zoiets duidelijk niet van officiële zijde wordt opgeklaard, dan weet je enerzijds dat Amerika een schurkenstaat is en anderzijds dat onnoembaar velen meehelpen, zowel passief als actief, opdat de waarheid niet officiëel naar buiten komt.

  3 likes
 7. Dat valse muziekje op de achtergrond is ook erg functioneel…

  2 likes
 8. Bedankt voor de uitleg.I was wrong.(Roy)

  1 likes
 9. Bijzondere soundtrack.

  0 likes
 10. Het voornaamste punt van discussie is toch over HOE Mossad met medeweten van de VS die gebouwen heeft opgeblazen?! Atoombom, nano thermite, energie wapen, …
  Daarnaast natuurlijk de discussie over wat er met de vliegtuigen en passagiers is gebeurd en hoe de helft van de kapers één en ander overleefd hebben.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

australische

Koudste start van Australische zomer ooit & Hongaarse ‘experts’ komen van koude kermis thuis. En wist u dit over de Groenlandse ijskap?

Moeder natuur heeft een duivels gevoel voor ...

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Amerika heeft sinds 9/11 6,4 biljoen dollar gepompt in oorlogen waarbij meer dan 800.000 doden zijn gevallen. Lees het onthutsende rapport

Een Amerikaanse waakhond heeft de kosten van ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 27 februari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.