Homepagina » Het Complot » Beelden opgedoken van ‘slachtoffer’ 9/11 dat uit WTC wordt geblazen. Bewijst dit filmpje dat er explosieven zijn gebruikt?
Beelden opgedoken van 'slachtoffer' 9/11 dat uit WTC wordt geblazen. Bewijst dit filmpje dat er explosieven zijn gebruikt?

Beelden opgedoken van ‘slachtoffer’ 9/11 dat uit WTC wordt geblazen. Bewijst dit filmpje dat er explosieven zijn gebruikt?

Korrelige beelden die tijdens de aanslagen van 9/11 zijn gemaakt bewijzen dat explosieven in het World Trade Center zijn geplaatst, zo claimen complottheoretici.

In een filmpje op YouTube is op de dag van de aanslagen een explosie te zien in de zuidelijke toren, beweren zij.

Enkele verdiepingen boven de explosie vloog een vliegtuig in het gebouw. Door de kracht van de explosie wordt naar wat lijkt een lichaam uit het raam geworpen, schrijft de Daily Mirror.

Thermiet

Volgens officiële onderzoeken zijn de Twin Towers ingestort als gevolg van de impact van de vliegtuigen, maar meer dan de helft van de Amerikanen denkt daar anders over.

Steven E. Jones, één van de bekendste critici van de officiële lezing, heeft gepubliceerd dat hij in puindeeltjes van de WTC-torens thermiet heeft aangetroffen.

Zeer fijn thermiet bestaat uit aluminiumpoeder en ijzeroxide, en is een zeer explosieve stof.

Explosieven

In 2008 werden op grond van de Freedom of Information Act beelden vrijgegeven van het instorten van de torens, waarop zichtbaar is dat de massief stalen kern nog 15 seconden overeind blijft staan alvorens in te storten.

Volgens architect Richard Gage is zoiets moeilijk te begrijpen zonder aanwezigheid van explosieven.

Pancaking

De Amerikaanse rampenbestrijdingsorganisatie FEMA concludeerde dat de gebouwen zijn ingestort door de impact van de vliegtuigen.

Ingenieurs die meewerkten aan dat onderzoek menen dat de ‘explosies’ die werden waargenomen werden veroorzaakt door een proces dat ‘pancaking’ wordt genoemd.

Dit is een soort kettingreactie waarbij de ene verdieping op de andere klapt.

[Mirror]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
4 jaren geleden

ongelofelijk dat deze discussie blijft voortbestaan zoals bv JFK en vele andere zaken, Het was kort na de aanslag al duidelijk dat het een false flag was, zoveel bewijs en logica, maarja…..

koendevriendt
koendevriendt
4 jaren geleden

John, je hebt gelijk, als zoiets duidelijk niet van officiële zijde wordt opgeklaard, dan weet je enerzijds dat Amerika een schurkenstaat is en anderzijds dat onnoembaar velen meehelpen, zowel passief als actief, opdat de waarheid niet officiëel naar buiten komt.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
4 jaren geleden

Het volgende kun je van de zieke en failliete VS verwachten dat ze in staat zijn gewoon een atoombom op een eigen stad gooien en dan zogenaamde bewijzen vinden zoals paspoorten of zo in het puin dat Kim Jung Un dit heeft gedaan.
De VS doet altijd alles om zoveel mogelijk oorlogen te provoceren dmv `False Flag` en de vele slachtoffers worden dan zo geofferd voor de satanische goden zoals Baäl Moloch en Lucifer!

predator
predator
4 jaren geleden

Pancaking gebeurt toch alleen doormiddel van explosieven..?.Anders is dat niet mogenlijk.Door eigengewicht..

x

Check Also

medewerkers

Spoedeisende hulp dicht omdat medewerkers weigeren zich te laten vaccineren

De spoedeisende hulpafdeling van een ziekenhuis in ...

debats

Arts Fernand Debats tijdens burgerpodium: ‘Wij moeten voorkomen dat de mensheid van binnenuit wordt opgeblazen’

Dinsdag maakten maar liefst 10 insprekers gebruik ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x