Homepagina » Het Complot » Beelden opgedoken van ‘slachtoffer’ 9/11 dat uit WTC wordt geblazen. Bewijst dit filmpje dat er explosieven zijn gebruikt?
Beelden opgedoken van 'slachtoffer' 9/11 dat uit WTC wordt geblazen. Bewijst dit filmpje dat er explosieven zijn gebruikt?

Beelden opgedoken van ‘slachtoffer’ 9/11 dat uit WTC wordt geblazen. Bewijst dit filmpje dat er explosieven zijn gebruikt?

Korrelige beelden die tijdens de aanslagen van 9/11 zijn gemaakt bewijzen dat explosieven in het World Trade Center zijn geplaatst, zo claimen complottheoretici.

In een filmpje op YouTube is op de dag van de aanslagen een explosie te zien in de zuidelijke toren, beweren zij.

Enkele verdiepingen boven de explosie vloog een vliegtuig in het gebouw. Door de kracht van de explosie wordt naar wat lijkt een lichaam uit het raam geworpen, schrijft de Daily Mirror.

Thermiet

Volgens officiële onderzoeken zijn de Twin Towers ingestort als gevolg van de impact van de vliegtuigen, maar meer dan de helft van de Amerikanen denkt daar anders over.

Steven E. Jones, één van de bekendste critici van de officiële lezing, heeft gepubliceerd dat hij in puindeeltjes van de WTC-torens thermiet heeft aangetroffen.

Zeer fijn thermiet bestaat uit aluminiumpoeder en ijzeroxide, en is een zeer explosieve stof.

Explosieven

In 2008 werden op grond van de Freedom of Information Act beelden vrijgegeven van het instorten van de torens, waarop zichtbaar is dat de massief stalen kern nog 15 seconden overeind blijft staan alvorens in te storten.

Volgens architect Richard Gage is zoiets moeilijk te begrijpen zonder aanwezigheid van explosieven.

Pancaking

De Amerikaanse rampenbestrijdingsorganisatie FEMA concludeerde dat de gebouwen zijn ingestort door de impact van de vliegtuigen.

Ingenieurs die meewerkten aan dat onderzoek menen dat de ‘explosies’ die werden waargenomen werden veroorzaakt door een proces dat ‘pancaking’ wordt genoemd.

Dit is een soort kettingreactie waarbij de ene verdieping op de andere klapt.

[Mirror]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
John
John
3 jaren geleden

ongelofelijk dat deze discussie blijft voortbestaan zoals bv JFK en vele andere zaken, Het was kort na de aanslag al duidelijk dat het een false flag was, zoveel bewijs en logica, maarja…..

Robert
Robert
Reactie op  John
3 jaren geleden

9/11 Breakthrough Energy Technology | Dr Judy Wood

– zie youtube: https://www.youtube.com/watch?v=vadSaWyiozg

koendevriendt
koendevriendt
3 jaren geleden

John, je hebt gelijk, als zoiets duidelijk niet van officiële zijde wordt opgeklaard, dan weet je enerzijds dat Amerika een schurkenstaat is en anderzijds dat onnoembaar velen meehelpen, zowel passief als actief, opdat de waarheid niet officiëel naar buiten komt.

Rob Steenwinkel
Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

Het volgende kun je van de zieke en failliete VS verwachten dat ze in staat zijn gewoon een atoombom op een eigen stad gooien en dan zogenaamde bewijzen vinden zoals paspoorten of zo in het puin dat Kim Jung Un dit heeft gedaan.
De VS doet altijd alles om zoveel mogelijk oorlogen te provoceren dmv `False Flag` en de vele slachtoffers worden dan zo geofferd voor de satanische goden zoals Baäl Moloch en Lucifer!

Caesar Lion Cachet
Caesar Lion Cachet
Reactie op  Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

LS…

De VS kan niet anders en zijn de loopjongen van de Khazaren ! Het vuile werk moet altijd door een ander worden uitgevoerd zodat de smeerlappen zelf buiten beeld blijven. Voor zolang het nog duurt natuurlijk !

josie
josie
Reactie op  Rob Steenwinkel
3 jaren geleden

verschillende jaren terug las ik op niburu.co dat de USA drie kernbommen kwijt zijn,,, ook noemde ze de plaatsen waar die stras zullen terecht komen. Maar of dat bericht waar is,,,, want drie van dit soort bommen kwijt raken lijkt me heel bizar.

predator
predator
3 jaren geleden

Pancaking gebeurt toch alleen doormiddel van explosieven..?.Anders is dat niet mogenlijk.Door eigengewicht..

Roy
Roy
Reactie op  predator
3 jaren geleden

“Pancaking gebeurt toch alleen doormiddel van explosieven..?.”

Nope, dit gebeurt als de verdieping erboven bijvoorbeeld, het begeeft op welke manier dan ook..
Het is overigens geen mens, maar een jas of iets dergelijks.

Hier iets betere beelden, overigens al erg oude beelden.. komkommertijd

https://www.youtube.com/watch?v=sc574PbL4TQ

Ino
Ino
3 jaren geleden

Dat valse muziekje op de achtergrond is ook erg functioneel…

War on Error
War on Error
3 jaren geleden

Zelfde belanghebbenden zijn met bepaalde activiteiten bezig in de EU. Gemakshalve worden die zaken ‘de moslims’ in de schoenen geschoven. Het zijn dan wel vaak sukkelaars uit 1 of ander moslimland, doch geen onbekenden van onze ‘veiligheids’diensten.

De eigenaar van het WTC had al lang sloopplannen. Probleem nog was: het zat vol asbest.
En dat zou sloop voor hem duur maken.
Dus zo is dat opgelost.
De Amerikanen de kosten, het stof, de gevolgen, risico’s en overige nadelen; de sadistische eigenaar de vette winsten, verzekeringspremies, en overheidssteun voor herontwikkeling van de percelen.

Vgl. dat eens met de sanering van de woonblokken in Utrecht Overvecht. Een hysterische overheid, alle bewoners 2 maanden in vervangende huisvesting. Om een paar plaatjes asbest in de gevel panelen.
M’n eigen tuinhuisje; ik heb zelf de boel voorzichtig losgeschroefd, volgens de eisen hermetisch in plastic verpakt, op een aanhangwagentje getild, bij het gemeentelijk depot in de container gestort.

Nou, ik leef nog! Maar Amerikaanse parasieten, als ze hun land, de mensen die er wonen, en het milieu kunnen verzieken – zo’n kans laten ze niet lopen. Wie maakt ze wat? Bin Laden was het zeker niet, die kwam al in december ’01 te overlijden; desondanks hebben ze de ‘story telling’ nog dik 10 jaar met hun nep-nieuws doorgezet.
Wat zegt dat over ons?

Dolex
Dolex
Reactie op  War on Error
3 jaren geleden

‘Bin Laden was het zeker niet, die kwam al in december ’01 te overlijden’. Dat zou kunnen, maar die datum is na 11/9/2001 toch?

Antonio B
Antonio B
Reactie op  Dolex
3 jaren geleden

En dan nog, Bin Laden heeft zelf verklaard dat hij (of zijn organisatie) niet achter de aanslagen zaten. Nou, als er iemand wel voor uit zou komen dan zijn het die types wel, niet dan?

Daarbij is er ook een enkele keer, net na de aanslagen, een geluidsfragment van Bin Laden te horen waarin hij verklaard er niet achter te zitten, wat was uitgezonden op een Amerikaanse nieuwszender. Dat zijn van die nieuwsberichten die in de mega salvo aan nieuws vlot gefilterd worden. Net zoals verklaringen van brandweermannen die getuige waren van zware ontploffingen in de torens voordat deze neergingen, wat wijst op de voorbereidingen van een ‘controlled demolition’, wat volgens mij altijd verspreid wordt over enkele uren of zelfs dagen als het grote gebouwen zijn zoals in NY..

predator
predator
3 jaren geleden

Bedankt voor de uitleg.I was wrong.(Roy)

Dolex
Dolex
3 jaren geleden

Bijzondere soundtrack.

Frans2
Frans2
3 jaren geleden

The Mirror heeft toch wel zitten slapen zeg, die video is minstens al in 2011 geüpload.

Tijn
Tijn
3 jaren geleden

Het voornaamste punt van discussie is toch over HOE Mossad met medeweten van de VS die gebouwen heeft opgeblazen?! Atoombom, nano thermite, energie wapen, …
Daarnaast natuurlijk de discussie over wat er met de vliegtuigen en passagiers is gebeurd en hoe de helft van de kapers één en ander overleefd hebben.

x

Check Also

verpleegster

Verpleegster luidt noodklok: ‘Dit is genocide!’

Verpleegster Erin Olszewski vocht afgelopen jaar in ...

corona

Man sterft 25 minuten na coronaprik, maar volgens Hugo de Jonge is er geen verband

In New York is zondagochtend een man ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x