Binnenland

Belastingdienst ‘ontdaan’ door hatelijke reacties op wokegedram: ‘Het wordt steeds gekker in dit land’

Help mee door deze informatie met anderen op je social media te delen!

De Belastingdienst schreef maandag op Twitter: “Als overheidsinstantie vinden we het belangrijk om ons uit te spreken voor de gelijke rechten van LHBTQI+’ers. Daarom varen we voor de 4e keer mee op de Dutch Government Pride-boot aanstaande zaterdag tijdens de Canal Parade in Amsterdam.”

De dienst werd overstelpt met kritiek. Er kwam een reactie: “We zijn ontdaan door de hatelijke reacties onder onze post. We maken nog een keer duidelijk dat we opkomen voor inclusiviteit en diversiteit en spreken ons daarover uit als Rijksoverheidsorganisatie.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Verloren

“Overheidsorganen dienen zich politiek neutraal op te stellen. Niet als spreekbuis van deze linkse, destructieve woke-ideologie,” vindt Forum voor Democratie.

Annelies Strikkers twittert: “Een neutraal overheidsorgaan dat ‘ONTDAAN’ is en dat een linkse woke-ideologie uitdraagt. Het wordt steeds gekker in dit land.”

“Met deze tweet laat de Belastingdienst alleen maar zien dat ze als organisatie verloren is. Ten prooi gevallen aan woke en anders links gedram,” vindt ON!-redacteur Kim Tjoa.

Maar wel lekker vangen

Ondernemer René Dercksen vraagt zich af: “Wat moet er gebeuren alvorens ze bij de Belastingdienst doorhebben dat ze het contact met de samenleving volledig kwijt zijn?”

“Vroeger hadden we een neutrale overheid. Nu zwaait de Belastingdienst met de anti-blanken-vlag en zijn ze ‘ontdaan’ over de reacties. Maar wel lekker vangen,” merkt journalist Joost Niemoller op.

Emeritus hoogleraar Paul Cliteur wijst erop dat er geen sprake is van ‘hatelijke reacties’. “Gewoon Nederlands staatsrecht. Grondwet. Jullie horen dit als ambtelijke dienst niet te doen.”

4.9 197 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze info interessant?
Deel het met iedereen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Victor Hugo
Victor Hugo
6 maanden geleden

Massaal weigeren om nog belastingen te betalen tot de gekte ophoudt?

Charles Bronson
Charles Bronson
6 maanden geleden

De hoge ambtenaren die dergelijk beleid doordrukken deugen. Anders waren ze niet op deze functie gezet. U moet en zal deugen. Mijn hakken verdwijnen alleen maar dieper in het zand.

Gerrit
Gerrit
6 maanden geleden

ALLEMAAL bellen met de belastingdienst!!!

Zij zijn in dienst van ons… net als de hele politiek en het totaal doorgeslagen knettergestoorde justitie en politie apparaat!!! Zijn ze nou helemaal krankzinnig geworden. ZIJ HOREN NIKS ZELF TE BEDENKEN, MAAR BRAAF HUN TAKEN UIT TE VOEREN.

Ennuh… WAAR ZIJN DE KINDEREN, STELLETJE SMERIGE KIDNAPPERS EN MENSENHANDELAARS!!!

Brioche
Brioche
6 maanden geleden

Dit is een afspiegeling hoe de rest van de overheid is. Hierdoor gaat Nederland ten onder. RIJP voor de vuilnisbak.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x