Gezondheid

Internist trekt aan de bel: we ondergaan een staatsgreep

Help door deze informatie met jouw kennissen op je social media te delen!

Is de Wereldgezondheidsorganisatie een vermomde wereldregering? Er ligt al een aantal maanden een nieuw aangepast ontwerp van de internationale gezondheidsrichtlijnen voor waarin een aantal fundamentele wijzigingen zijn voorzien.

Hieronder valt onder meer de schrapping van de artikelen 1 tot en met 3 van de internationale gezondheidsregels van de WHO. Als het ontwerp aanvaard wordt, hoeft de WHO geen rekening meer te houden met de fundamentele rechten en vrijheden van de mens. Ook kan de organisatie de mens dan onderwerpen aan welke maatregel dan ook, zelfs als die indruist tegen een nationale grondwet en andere wetten, schrijft advocate Carine Knapen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Absolute heerschappij

Nederland, België en Frankrijk zijn akkoord met de voorgestelde wijzigingen. De regering geeft de soevereiniteit van ons land vrijwillig op en smijt alle burgers voor de leeuwen. Geen rechten en vrijheden meer, aldus Knapen.

Er is fel verzet tegen het ontwerp. Tijdens een persconferentie in het Europees Parlement zei de Amerikaanse internist Meryl Nass dat de voorgestelde wijzigingen de WHO in staat zullen stellen om de absolute heerschappij over alles in de wereld over te nemen door alles onder de noemer van gezondheid te plaatsen.

Staatsgreep

De arts bevestigde dat het verdrag de bescherming van mensenrechten zal schrappen, censuur en digitale paspoorten zal afdwingen, regeringen zal verplichten om één enkel ‘officieel’ verhaal uit te dragen en de WHO in staat zal stellen om in een opwelling ‘pandemieën’ uit te roepen.

“We ondergaan een staatsgreep onder het mom van paraatheid voor pandemieën en de bioveiligheidsagenda,” aldus Nass.

Daarin heeft ze gelijk, stelt Knapen.

4.9 321 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

133 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annette
Annette
10 maanden geleden

En PRECIES dit is waar al vele jaren door, uiteraard, de alternatieve media, werd en nog steeds wordt voor gewaarschuwd!

En NU, anno 2023, wordt het net steeds strakker aangetrokken, net zo lang, totdat er geen ontsnappen meer mogelijk is.

Het is compleet krankzinnig, dat een Wereldgezondheidsorganisatie ZOVEEL macht heeft gekregen om ieder land HAAR wil op te leggen.

Althans, dat geldt natuurlijk voor de “leiders” (het lijkt allang niet meer op “leiden”) van de landen, die hiervoor getekend hebben.

UITERAARD hebben WIJ de grote pech, dat Mark Rutte, zonder schroom, getekend heeft.

Maar….. wat MIJ betreft kan die hele WHO de rambam krijgen.

Tweeëneenhalf jaar geleden is het, ondanks de enorme druk, NIET gelukt om ons er onder te krijgen. En dat gaat “ze” NU ook niet lukken.

Wij waren TOEN de paria’s en uitgestotenen en dat zal STRAKS opnieuw gaan gebeuren.

Het belangrijkste wat wij met z’n allen kunnen en ook moeten doen is: niet angstig worden en vooral verbinding zoeken met gelijkgestemden.

ANGST is de aller slechtste raadgever.

En….. SAMEN STAAN WIJ STERK.

Piet
Piet
10 maanden geleden

Natuurlijk is het smerige WEF kabinet en de meelopers in de 2e kamer weer akkoord gegaan. Dat zijn weer vele schouderklopjes van Tedros eb natuurlijk ook Schwabber. Wat zal het ego van deze volksverraders weer glimmen en wat zullen ze trots zijn op zichzelf.
Het volk wordt verraden door de bende in dh.
Stap als land uit al die globalistische organisaties. Het enige dat die lui willen is macht, macht over het geknechte , verarmde volk en 100% controle over het doen en laten van de burger.

Worstcase
Worstcase
10 maanden geleden

Ik zeg Nexit

Jantina
Jantina
10 maanden geleden

Doe k niet aan mee laat dat duidelijk zijn 🕊🙏🤍

Back to top button
133
0
We lezen graag je reactie!x