Gezondheid

Top 9 voedselproducten in de strijd tegen kanker

Help door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ben je op zoek naar voedsel dat kanker helpt bestrijden? Deze 9 voorbeelden helpen je een aardig eind op weg.

Broccoli

Uit een nieuwe studie van de Universiteit van Michigan is gebleken dat sulforafaan, een stof in broccoli, kankercellen aanvalt bij muizen. Vergeleken met bloemkool, boerenkool en sla, bevat broccoli de grootste hoeveelheid sulforafaan.

Knoflook

Knoflook bevat allium, dat het immuunsysteem versterkt en het lichaam helpt in de strijd tegen kanker. Vrouwen die knoflook toevoegen aan hun dieet hebben 50 procent minder kans op darmkanker, zo bleek uit de Iowa Women’s Health Study.

Kurkuma

Onderzoek toont aan dat kurkuma de groei van tumoren kan helpen voorkomen. Kurkuma voorkomt de productie van het enzym cyclo-oxygenase 2 (COX-2) dat een rol speelt bij ontsteking en leidt tot verschillende kankersoorten.

Groene thee

Groene thee bevat catechinen, antioxidanten die voorkomen dat kankercellen zich kunnen vermenigvuldigen. In een studie in het Journal of Cellular Biochemistry is geconcludeerd dat catechinen beschermen tegen een variëteit aan kankersoorten.

Walnoten

De fytosterolen in walnoten blijken oestrogeenreceptoren in borstkankercellen te blokkeren.

Avocado’s

Avocado’s zitten vol glutathion, een antioxidant die vrije radicalen in het lichaam vernietigt. Ze kunnen worden gebruikt bij de behandeling van virale hepatitis, één van de oorzaken van leverkanker.

Bessen

Bosbessen bevatten stoffen die leiden tot de geprogrammeerde dood van kankercellen in de lever. Açai-bessen, frambozen, cranberry’s en bosbessen zijn het meest krachtig. Zwarte bessen bevatten veel anthocyaninen die de groei van kankercellen stoppen.

Tomaten

Tomaten bevatten een hoge concentratie lycopeen, een cartenoïde die tomaten hun rode kleur geeft. In Nutrition and Cancer staat een studie die laat zien dat lycopeen de groei van baarmoederslijmvlieskankercellen kan voorkomen.

Bonen

Bonen verhogen de hoeveelheid butyraat in het lichaam. In hoge concentraties beschermt butyraat tegen de groei van kankercellen. Onderzoekers van de Universiteit van Michigan toonden aan dat zwarte en witte bonen bij ratten helpen tegen darmkanker.

[GreenMedInfo]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
huisheks
huisheks
8 jaren geleden

Ik ben zo’n vreemd fenomeen tegengekomen dat ik eigenlijk wel eens benieuwd ben of anderen dit ook hebben meegemaakt.
In mijn omgeving zijn diverse mensen bij wie kanker geconstateerd is.
Mijn idee was om ze adviezen te geven i.v.m. alternatieve geneeswijzen. Omdat de bestralingen en chemo’s meer kapot maken dan je lief is.
Wat schetst mijn verbazing; ze willen dat helemaal niet; ze willen de verwoestende chemo’s en de bestralingen en zijn daar (lijkt wel) trots op, terwijl het ze geen goed doet, hooguit wat uitstel verschaft.
Genezing zelden. Ligt dit nu aan mij, verbeeld ik mij dit ? Of is dit een trend ?
Ik schijn niet tot ze door te kunnen dringen dat er nog alternatieve richtingen zijn, die minstens net zo heilzaam zijn als deze methode’s. Ben ik gek of wat ?
Toch wens ik hen het allerbeste toe en hoop dat de methode’s die gekozen worden het gewenste resultaat zullen opleveren. Zijn er mensen die dit zelfde ervaren of ligt het aan mij ?? Graag antwoord…..

Pascal
Pascal
8 jaren geleden

Dit is 1 grote manipuleer bende die van de ELITE doorslaat naar verschillende sites.

De Elite wil ons met de nodige manipulatie van het vlees afhelpen want als je naar het menselijke gebit kijkt zijn we van oorsprong geen vleeseters.

De echte reden van Kanker en de genezing van Kanker heeft enkel te maken met de FREQUENTIE waarin we leven. Deze FREQUENTIE kan heel negatief zijn (300 jaar geleden toen de mens maar 45 jaar oud werd) in het tijdperk VISSEN FREQUENTIE. Nu leven we in Tijdperk WATERMAN en zien we er veel jonger uit en is onze natuur veel groener.

Wat goed is voor de natuur is ook goed voor de mens dus de FREQUENTIE is veranderd zodat Kanker straks niet meer bestaat.

Broccoli is is gewoon lekker maar ook goed maar niet doorslaggevend tegen Kanker.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x