Homepagina » Gezondheid » Beleidsmaker: “Kanker is schimmel die je uit je lichaam kunt spoelen met baking soda”
Beleidsmaker: "Kanker is schimmel die je uit je lichaam kunt spoelen met baking soda"

Beleidsmaker: “Kanker is schimmel die je uit je lichaam kunt spoelen met baking soda”

De Amerikaanse beleidsmaker Michele Fiore, lid van de Volksvergadering van Nevada, wil de regels voor de zorg rond het levenseinde aanpassen zodat meer kankerpatiënten de ziekte simpelweg uit hun lichaam kunnen spoelen met baking soda of zuiveringszout.

Fiore vertelde luisteraars van haar wekelijkse radioshow zaterdag dat ze binnenkort een wetsvoorstel gaat indienen dat patiënten die zijn gediagnosticeerd met een terminale ziekte in staat moet stellen om te kunnen kiezen voor behandelingen die niet zijn goedgekeurd door de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA.

“Als je kanker hebt, wat in mijn ogen een schimmel is, kunnen we die schimmel uit het lichaam spoelen met behulp van zout water, natriumcarbonaat,” zei ze. “Het gaat hier om goedkope en kosteneffectieve procedures die niet zijn goedgekeurd door de FDA.”

Het immuunsysteem van kankerpatiënten wordt vaak verzwakt door de hoge doses chemotherapie, waardoor ze in sommige gevallen schimmelinfecties kunnen krijgen. De American Cancer Society waarschuwt dat ‘er geen bewijs is dat een antischimmelbehandeling de tumoren van de patiënten doet krimpen’.

Cancer Research UK doet de claim dat natriumbicarbonaat (baking soda) kanker kan genezen af als ‘een hardnekkige mythe’. Fiore hoopt Nevada met haar wetsvoorstel ‘de medische hoofdstad van de wereld’ te maken.

Het wetsvoorstel van Fiore kan in verschillende staten rekenen op de nodige steun. In tenminste vijf staten mogen patiënten inmiddels medicijnen gebruiken die niet zijn goedgekeurd door de FDA.

[ThinkProgress]


Vond je deze info goed? Deel het dan met je vrienden op Facebook/Twitter
meld je nu aan op onze gratis pushmeldingen!
Aanmelden
Want we publiceren binnenkort niet meer op social media!
Check hier de NineForNews Shop voor super leuke shirts, mokken etc. met unieke designs!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

23 reacties

 1. bakingsoda = natrumbicarbonaat

  zuiveringszout =magnesiumsulfaat

  8 likes
  • Zuiverinszout van Gimborn is natriumbicarbonaat..
   In het volgende filmpje zie je Dr Simoncini tijdens een Universiteitslezing kanker bestrijden met eenvoudig sodium bicarbonate, het bewijs dat kanker een schimmelinfectie is.
   Deze man werd vervolgens zijn licentie ingenomen en verboden nog verder als Arts te praktiseren…
   Wie hier achterzitten behoeft geen verdere uitleg dunkt me..

   https://www.youtube.com/watch?v=_UClMl_pAcs

   18 likes
   • Dr Simoncini heeft gelijk dat sodium bicarbonate kanker bestrijdt. Ik heb persoonlijk bewijs gezien. Twee secundaire levercarcinomen van 12 en 14 cm waren vrijwel verdwenen (2 cm). Dit waren de uitzaaiingen van darmkanker na verschillende soorten chemotherapie.

    8 likes
  • Nee hoor, zuiveringzout is ook gewoon: natrumbicarbonaat! Kijk maar op een groen pakje van Gimborn: zuiveringzout; daar staat op 100% natrumbicarbonaat!!
   Je bent in de war met bitterzout, Epsonzout of Engelszout, dat is magnesiumsulfaat….

   9 likes
  • @dores – Weet je dit zeker? Volgens de info is magnesiumsulfaat niet meer of minder dan bitterzout wat wordt gebruikt om bijv. de darmen schoon te maken.

   Zuiveringszout of baking soda is natriumbicarbonaat en of het spoelen met baking soda intraveneus gebeurt weet ik niet, wel is er een pil met natriumbicarbonaat op de markt die niet in de maag uiteenvalt, maar pas zijn werk doet in de darmen en zou zo efficiënt zijn werk kunnen doen om de zuurbalans van het lichaam te herstellen.

   6 likes
 2. Zover ik weet vermenigvuldigen onze lichaamscellen. Bij kanker is er een storing waardoor deze cellen zich zonder controle zich blijven vermenigvuldigen, en zo een tumor ontstaat als wildgroei. Zeg maar een lichaams glitch.

  Maar ik snap dat 100% zeker weten net zo dom is als het gif van je GMO groenten af proberen te spoelen onder de kraan.

  16 likes
  • Welvaartziekte, Onze wijze van welvaart hebben is grenzeloos geworden.
   Ze zit diep in onze gedragingen.
   Kanker is ook een grensprobleem, de cellen breiden zich ongebreideld uit!
   Zonder controle schrijft Dnnnoz. En zo is dat ook.
   Ongecontroleerd dus. als de mens zelf weer de controle neemt over zijn levensgedrag en dus niet de algemene opinie volgt, en dus zelfbewust gaat leven en dat levens-gedrag-breed dan stelt hij/zij weer grenzen. Dat lijkt mij een kanker-uit-het-leven-houdende remedie.

   30 likes
 3. En al die oncologen maar denken dat het om ongeremde celdeling gaat. Hebben 9 jaar op de universiteit uit hun neus zitten eten kennelijk.

  18 likes
 4. Ons lichaam maakt het zelf ook aan. Maar naarmate je ouder wordt maak je minder aan. Natriumbicarbonaat ontzuurt. Met deze therapie beïnvloedt je het zuur/base evenwicht in je lichaam. In een verzuurde omgeving kunnen kankercellen goed overleven en u raadt het, in een lichaam waar een gezond evenwicht is vwb zuur/base balans (PH7) kunnen kankercellen dus slecht gedijen. Dat geldt ook voor schimmels, bacterieën, parasieten. Een gezonde PH balans resulteert in een gezonde stofwisseling in en uit de cellen en een verbeterde zuurstof opname in de cellen. Het bloed wordt minder dik en kan beter stromen. Langs deze weg worden voedingsstoffen maar ook afvalstoffen beter getransporteerd. Alle kankercellen hebben gemeen dat ze zuurstof arm zijn en leven van suiker ipv zuurstof als oplossing voor het zuurstofgebruik. U begrijpt dat een gezonde PH balans dit alles ten goede komt. De stofwisseling verbetert, de cellen worden sterker en zo ook het immuumsysteem. Het lichaam zou zo de kanker zelf weer kunnen overwinnen. Wanneer de cel opname-/afgifte capaciteit heeft verloren, d.w.z. voedingsstoffen op te nemen en haar afvalstoffen af te voeren dan is het kankerproces onomkeerbaar. Bovendien een eens geïnitieerde kankercel blijft een kankercel. De cel moet dus zeg maar slapend gemaakt worden door de voedingsbodem weg te nemen. Letten dus op suikergebruik, en ga verzuring tegen. Daarnaast is ook dagelijks goed bewegen van belang om de systemen is ons lichaam te stimuleren. Gezond eten is van belang. Ook hiermee kun je een gezond zuur/base evenwicht beïnvloeden. Hierover is genoeg te vinden op het internet!

  23 likes
 5. Dit is wat mercola zegt over baking soda
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2015/02/02/11-health-benefits-baking-soda.aspx

  En dit zegt hij over bittere amandelen.
  http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/10/18/laetrile-cancer-research-cover-up.aspx

  Ik ben ervan overtuigd dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden, maar baking soda leidt volgens mij nergens heen. Het ontwricht hoogstens de mineralenhuishouding.

  14 likes
 6. Mijn moeder heeft uitgezaaide kanker en besloot geen reguliere behandeling te doen. Wat ze wel deed is pure cannabis olie in capsules nemen. Ook at ze alleen biologisch gezonde voeding. Vermeed suikers en alle andere slechte voeding. Niet te vergeten, ze nam ook bakingsoda.Niets heeft geholpen! mijn moeder gaat alleen maar achteruit.

  Mensen die altijd luid roepen dat cannabisolie helpt en Bakingsoda benoemen nooit dat het ook niet kan werken. Ik vind daar gek genoeg ook niks over op Internet.
  Ik walg van reacties van sommigen. Zo zelf verzekerd alsof ze het hebben over een griepje.

  7 likes
 7. @ Anna; mooi compleet overzicht.
  Ik heb er een aanvulling op. Rene Quinton.
  Quote
  Heb je ooit gehoord van Rene Quinton? Waarschijnlijk niet. Toch heeft deze man duizenden levens gered van kinderen in Frankrijk en in Egypte aan het begin van de 20e eeuw met behulp van een serum dat nu zijn naam draagt.
  http://www.oceanplasmanederland.nl/index.php?eigenschappen

  En een korte intro van 6 min.
  https://www.youtube.com/watch?v=2gcFYeFqt9A

  3 likes
  • @eddepet: bedankt voor het compliment.
   In reactie: ik denk dat je zeewater bedoelt. Mark Sircus haalt dit ook aan en vermeldt dat in de tweede wereldoorlog zeesoldaten, die gewond waren en er niet genoeg bloedplasma meer was op zo’n schip, ze geholpen werden door chirurgen met het toedienen van zeewater – en dat hielp blijkbaar prima (alhoewel ik niet denk dat dit nu nog verstandig is, na Fukushima, zeker niet als je vaart op de Stille Oceaan …). Dat zeewater schijnt dezelfde pH waarde te hebben als menselijk bloed, namelijk 7.4 en dat wordt keurig door het lichaam zelf op die waarde gehouden. Dat is de reden waarom je, als je tumoren wilt aanpakken met bitterzout (let op dat er met name geen aluminium in zit! En ja, er zijn al diverse gevallen beschreven, waarbij kankerpatiënten hun tumoren volkomen kwijt raakten), je de verhoogde inname daarvan moet beperken tot zo’n 7 – 10 dagen. De urine moet je dan zo snel mogelijk verhogen tot 8.0 pH (tezamen met blackstrap molasse, om de tumoren ‘om de tuin te leiden’ want die groeien van suikers en openen zich daarvoor; als een Paard van Troje krijgen ze dan echter een lading bitterzout binnen, waar ze van afsterven) niet langer en niet hoger omdat anders de pH van je bloed ook verhoogd kan worden en dat moet niet, want dan kun je mogelijk klachten krijgen als bijv. hartritmestoornissen, volgens Sircus. Daarom moet je zo’n kuur van bijv. 10 dagen inname bitterzout laten volgen door bijv. 7 dagen geen inname en dan weer opnieuw een kuur. Wel moet je de pH van je lichaam iedere dag testen (urine en speeksel) met goeie kwaliteit pH indicator sticks (van 0 – 14 pH, verkrijgbaar bij de apotheek). In tegenstelling tot chemische medicijnen moet je de dosis van natuurlijke middelen zelf vaststellen; elk lichaam is tenslotte anders, het is een kwestie van uitproberen maar Sircus geeft wel leidraad-doses, waar je mee zou kunnen beginnen. Hij zegt o.a.: “When using nutritional medicines like magnesium chloride, iodine, sodium bicarbonate, vitamine C and selenium, THE DOSE DETERMINES THE EFFECT”.

   2 likes
 8. Backingsoda kan kanker niet genezen,backingsoda ontzuurt de zuurtegraad van je maag.voorouders gebruikte het als maagzuurremmers.als je backsoda neemt.dan gaat de eten met al de troep direct naar je dikkedarm.en dat is lekker.backsoda is bullshit..enige wat kanker kan genezen is pure ongerafineerd kristal bergzout.veel wat drinken met mate zout.10000% slagingskans.wij bestaan bijna 80% uit water.als je iedere dag cola fanta koffie snoek cake.alle andere troep binnenwerk.ontzuurt jou lichaam.want fatsoenlijk water komt je lichaam niet binnen..kijk om je heen iedereen gaat plotseling dood of ziek aan kanker.waarom? SUIKER!!! Is kei slecht.drink water met ongerafeneerd zout.dan hoef je niet bang te zijn ook..wat mensen op eettafel hebben staan is gewoon fabriekszout(industriezout).Natrium en chloor.echte zout bevat 84 elementen.dat is belangrijk voor je lichaam en kanker genezend.kijk wat je eet.wordt wakker voor te laat.dus wat wil dit zeggen?? Regering en onze liefe koninglijke familie waar iedereen zo trots op is,geeft niks om zijn volk.ik durf te wedden dat hun en kinderen geen industrie zout binnen werken.

  5 likes
 9. Een heel goeie, onafhankelijke deskundige op o.a. het gebied van natuurlijke aanpak van allerlei ziekten, waaronder kanker, is naar mijn ervaring dr. Mark Sircus. Ik las eerder zijn boek Sodium Bircarbonate – Nature’s Unique First Aid Remedy- using the healing power of baking soda (en zijn aanbevelingen werken prima in de praktijk!). De tweede druk (E-book) is verbeterd. Ben nu bezig met zijn E-book Treatment Essentials – practicing natural allopathic medicine, waarmee je ook zelf aan de slag kunt bij ziekten of klachten, als je bijv. genoeg hebt van de reguliere geneeskundige aanpak – maakt niet uit om welke ziekte het gaat.
  Hierna staan er nog meer van zijn e-books op mijn verlanglijstje, zoals een boek over de invloed van de nucleaire fall out van Fukushima voor de mens op het noordelijk halfrond (een overigens nog steeds onverminderd voortdurende – en volgens steeds meer deskundigen niet meer te stoppen – nucleaire ramp, waarvan de eerste desastreuze gevolgen al zeer duidelijk merkbaar zijn in de vele, vele dode zeedieren aan de westkust van de VS. Zie http://www.enenews.com).
  Maar ook schreef Sircus over behandelingen met water en door middel van de juiste ademhaling, allemaal effectieve behandelingsmethoden die ook voor de armsten bereikbaar zijn.
  Sircus werkt vooral met de volgende middelen, met stip op nummer 1: Magnesium Chloride (en Magnesium Sulfaat); daarna Bitterzout, Selenium, Zwavel, Jodium en Glutathione plus Vitamine C. Hij gaat er wel vanuit dat je voldoende zonlicht krijgt (een half uur per dag, hij woont zelf in Brazilië), en noemt Vitamine D3 daarom niet uitdrukkelijk in dit lijstje, maar hier in Nederland is Vitamine D3 inname natuurlijk ook onontbeerlijk- en overigens in veel hogere doses dan de 700 IE die standaard wordt aangegeven, maar ja, dat geldt voor alle supplementen; de aanbevolen doses zijn standaard veel te laag, ook voor dieren, heb ik gemerkt. Dan werkt het niet, en krijgen de supplementen de schuld, maar dan is gewoon de dosering te laag. Iets wat dr. Sircus ook aangeeft.
  Enige nadeel: alles van zijn hand is in het Engels, maar zijn schrijfstijl en woordgebruik zijn compact en helder, niet ingewikkeld.

  4 likes
 10. lees even deze zin van betreffende artikel; ik citeer
  “Het immuunsysteem van kankerpatiënten wordt vaak verzwakt door de hoge doses chemotherapie, waardoor ze in sommige gevallen schimmelinfecties kunnen krijgen. De American Cancer Society waarschuwt dat ‘er geen bewijs is dat een antischimmelbehandeling de tumoren van de patiënten doet krimpen’.

  Snap je t nog niet, lees dan nog een keer etc. etc.

  3 likes
 11. Okee mensen. Voortaan allemaal brood uit de supermarkt eten. En vooral veel cake. Want natriumbicarbonaat oftewel backing soda zit dus als rijsmiddel in zelfrijzend bakmeel. Dan gaat de kanker vanzelf weg.
  Niet dus. Kanker is geen schimmel.
  Hoe zat het ook alweer met dat andere verhaal, hier vaker gepubliceerd, dat alle kanker werd veroorzaakt door een virus? Wie moeten we nu geloven?

  Het is overigens wat misleidend om deze juf een beleidsmaker te noemen. Dat geeft haar gezag dat ze niet verdiend. Ze is eerder een raadslid of een parlementariër.

  3 likes
 12. Opgepast met natriumbicarbonaat. Het is in de eerste plaats een zuurrremer.
  Het is dan ook een van de ingredienten van o.a. Gaviscon kauwtabletten.
  http://www.consumed.nl/bijsluiters/1856/Gaviscon_zelfzorg
  Geen of weinig maagzuur leidt tot een slechte vertering en zorgt voor een minder opname van alle voedingstoffen.
  Zover ik mij herinner was er een arts die succes boekte met het behandelen van kanker met natriumbicarbonaat. Maar die spoot de vloeistof rechtstreeks in de tumor (osmose-achtig effect?). Dus niet via de spijsvertering.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

oncoloog

Oncoloog waarschuwt voor risico’s van straling: ‘Jongens, wees voorzichtig met 5G’

We moeten ons bewust zijn van de ...

marc de hond

Marc de Hond wenst president Trump kanker toe. Kijk, dit zijn zogenaamd de deugers op de linkse flank

Marc de Hond, de zoon van opiniepeiler ...