Gezondheid

Beleidsmaker: “Kanker is schimmel die je uit je lichaam kunt spoelen met baking soda”

Help door deze informatie met kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse beleidsmaker Michele Fiore, lid van de Volksvergadering van Nevada, wil de regels voor de zorg rond het levenseinde aanpassen zodat meer kankerpatiënten de ziekte simpelweg uit hun lichaam kunnen spoelen met baking soda of zuiveringszout.

Fiore vertelde luisteraars van haar wekelijkse radioshow zaterdag dat ze binnenkort een wetsvoorstel gaat indienen dat patiënten die zijn gediagnosticeerd met een terminale ziekte in staat moet stellen om te kunnen kiezen voor behandelingen die niet zijn goedgekeurd door de Amerikaanse geneesmiddelenautoriteit FDA.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Als je kanker hebt, wat in mijn ogen een schimmel is, kunnen we die schimmel uit het lichaam spoelen met behulp van zout water, natriumcarbonaat,” zei ze. “Het gaat hier om goedkope en kosteneffectieve procedures die niet zijn goedgekeurd door de FDA.”

Het immuunsysteem van kankerpatiënten wordt vaak verzwakt door de hoge doses chemotherapie, waardoor ze in sommige gevallen schimmelinfecties kunnen krijgen. De American Cancer Society waarschuwt dat ‘er geen bewijs is dat een antischimmelbehandeling de tumoren van de patiënten doet krimpen’.

Cancer Research UK doet de claim dat natriumbicarbonaat (baking soda) kanker kan genezen af als ‘een hardnekkige mythe’. Fiore hoopt Nevada met haar wetsvoorstel ‘de medische hoofdstad van de wereld’ te maken.

Het wetsvoorstel van Fiore kan in verschillende staten rekenen op de nodige steun. In tenminste vijf staten mogen patiënten inmiddels medicijnen gebruiken die niet zijn goedgekeurd door de FDA.

[ThinkProgress]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
koekje
koekje
9 jaren geleden

Dit is wat mercola zegt over baking soda
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2015/02/02/11-health-benefits-baking-soda.aspx

En dit zegt hij over bittere amandelen.
http://articles.mercola.com/sites/articles/archive/2014/10/18/laetrile-cancer-research-cover-up.aspx

Ik ben ervan overtuigd dat er vele wegen zijn die naar Rome leiden, maar baking soda leidt volgens mij nergens heen. Het ontwricht hoogstens de mineralenhuishouding.

henk001
henk001
9 jaren geleden

En al die oncologen maar denken dat het om ongeremde celdeling gaat. Hebben 9 jaar op de universiteit uit hun neus zitten eten kennelijk.

dores
dores
9 jaren geleden

bakingsoda = natrumbicarbonaat

zuiveringszout =magnesiumsulfaat

Dnnnoz
Dnnnoz
9 jaren geleden

Zover ik weet vermenigvuldigen onze lichaamscellen. Bij kanker is er een storing waardoor deze cellen zich zonder controle zich blijven vermenigvuldigen, en zo een tumor ontstaat als wildgroei. Zeg maar een lichaams glitch.

Maar ik snap dat 100% zeker weten net zo dom is als het gif van je GMO groenten af proberen te spoelen onder de kraan.

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x