Mens en Dier

Arts spreekt zich uit: ‘Ik schaam mij diep dat ik dit nu pas durf te zeggen’

Help anderen door deze info met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Iedere arts die zich niet uitspreekt tegen deze injecties tegen Covid-19 verloochent zijn eed, schrijft een dokter in een verklaring die Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op social media heeft gepubliceerd.

“Er is geen noodzaak tot vaccinatie, zeker niet met deze injecties die niet volledig onderzocht zijn op veiligheid, zogenaamd omdat er haast bij was en er niet gewacht kon worden,” aldus de arts. “De overheid heeft gewetenloos over de eed van Hippocrates heen gewalst en daardoor de medische stand in zijn hemd gezet of in ieder geval monddood gemaakt.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Oorverdovende stilte

“Er is geen pandemie, er is geen covidcrisis, het sterftecijfer is niet schrikbarend hoog, er zijn goede behandelingen die het sterftecijfer nog meer reduceren, er is dus geen acute noodzaak tot het ontwikkelen, laat staan het geven van een vaccin,” schrijft de persoon.

“Het is voor mij heel vreemd en ook wel een beetje beangstigend te noemen dat er zo’n oorverdovende stilte is vanuit de ziekenhuizen over de injecties hier in Nederland. In Frankrijk heb ik artsen en verpleegkundigen hun witte jassen op straat zien gooien en mondkapjes zien verbranden,” merkt de dokter op.

Medeplichtig

Artsen die zich niet uitspreken over de injecties zijn volgens deze persoon medeplichtig aan dit wanbeleid en de gevolgen van de injecties en hun bijwerkingen.

“Je verloochent je eed als je als arts niet tegen deze injecties bent. Ik schaam mij diep naar de mensen toe dat ik dit nu pas hier durf te zeggen.”

4.8 134 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pm’er
Pm’er
2 jaren geleden

Respect dat hij zich uitspreekt!
En hij heeft honderd procent gelijk wat betreft de eed!

Hoop dat er meer artsen zijn voorbeeld zullen volgen en spijt zullen betuigen over feit dat ze aan duivelse praktijken hebben meegewerkt

Jeff
Jeff
2 jaren geleden

Geweldig; weer eentje die naar voren komt. Een moedig besluit en uw excuus is wat mij betreft aanvaard.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
2 jaren geleden

Ja dat dit een Grove Schending van de Eed van Hippocrates, de Code Van Neurenberg & ver…Ver…Héél ERG VÉR voorbij elke Morele & Ethische Grens….Dat w
as me eigenlijk vanaf de start van deze hele Operatie-Depopulatie-Dark-Winter-COVID-1984-Great-Reset-NWO-Totale-Controle wel een beetje duidelijk….het duurt alleen wat Langer voordat de Gevaccineerde Hersenloze Kudde Collaborateurs zich dat eindelijk ook een beetje gaat realiseren…maar goed geduld is nu eenmaal een schone zaak…na deze winter verwacht ik toch wel enig Voortschrijdend inzicht op dat vlak, wat dat betreft…

Boink
Boink
2 jaren geleden

Wordt het niet tijd om vanuit de tweede kamer collectief aangifte te doen tegen deze regering demissionair?

Back to top button
111
0
We lezen graag je reactie!x