Mens en Dier

Arts spreekt zich uit: ‘Ik schaam mij diep dat ik dit nu pas durf te zeggen’

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Iedere arts die zich niet uitspreekt tegen deze injecties tegen Covid-19 verloochent zijn eed, schrijft een dokter in een verklaring die Kamerlid Pepijn van Houwelingen (FVD) op social media heeft gepubliceerd.

“Er is geen noodzaak tot vaccinatie, zeker niet met deze injecties die niet volledig onderzocht zijn op veiligheid, zogenaamd omdat er haast bij was en er niet gewacht kon worden,” aldus de arts. “De overheid heeft gewetenloos over de eed van Hippocrates heen gewalst en daardoor de medische stand in zijn hemd gezet of in ieder geval monddood gemaakt.”

Oorverdovende stilte

“Er is geen pandemie, er is geen covidcrisis, het sterftecijfer is niet schrikbarend hoog, er zijn goede behandelingen die het sterftecijfer nog meer reduceren, er is dus geen acute noodzaak tot het ontwikkelen, laat staan het geven van een vaccin,” schrijft de persoon.

“Het is voor mij heel vreemd en ook wel een beetje beangstigend te noemen dat er zo’n oorverdovende stilte is vanuit de ziekenhuizen over de injecties hier in Nederland. In Frankrijk heb ik artsen en verpleegkundigen hun witte jassen op straat zien gooien en mondkapjes zien verbranden,” merkt de dokter op.

Medeplichtig

Artsen die zich niet uitspreken over de injecties zijn volgens deze persoon medeplichtig aan dit wanbeleid en de gevolgen van de injecties en hun bijwerkingen.

“Je verloochent je eed als je als arts niet tegen deze injecties bent. Ik schaam mij diep naar de mensen toe dat ik dit nu pas hier durf te zeggen.”

4.8 133 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
111 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Pm’er
Pm’er
9 maanden geleden

Respect dat hij zich uitspreekt!
En hij heeft honderd procent gelijk wat betreft de eed!

Hoop dat er meer artsen zijn voorbeeld zullen volgen en spijt zullen betuigen over feit dat ze aan duivelse praktijken hebben meegewerkt

Jeff
Jeff
9 maanden geleden

Geweldig; weer eentje die naar voren komt. Een moedig besluit en uw excuus is wat mij betreft aanvaard.

Merijn Hugens
Merijn Hugens
9 maanden geleden

Ja dat dit een Grove Schending van de Eed van Hippocrates, de Code Van Neurenberg & ver…Ver…Héél ERG VÉR voorbij elke Morele & Ethische Grens….Dat w
as me eigenlijk vanaf de start van deze hele Operatie-Depopulatie-Dark-Winter-COVID-1984-Great-Reset-NWO-Totale-Controle wel een beetje duidelijk….het duurt alleen wat Langer voordat de Gevaccineerde Hersenloze Kudde Collaborateurs zich dat eindelijk ook een beetje gaat realiseren…maar goed geduld is nu eenmaal een schone zaak…na deze winter verwacht ik toch wel enig Voortschrijdend inzicht op dat vlak, wat dat betreft…

Boink
Boink
9 maanden geleden

Wordt het niet tijd om vanuit de tweede kamer collectief aangifte te doen tegen deze regering demissionair?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

111
0
We lezen graag je reactie!x