CoronaMens en Dier

Columnist Ebru Umar heeft spijt van haar prikjes: ‘Vanaf het moment dat ik ze nam’

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je socials te delen!

Ik kan maar één ding zeggen: ooit was ik kerngezond. Inmiddels lig ik alwéér sinds gisteren 11.15 uur in bed. M’n hoofd is zwaar. M’n neus werkt niet mee, m’n ogen vallen dicht en ik ben gewoon moe. Onze overheid heeft een absurd experiment uitgevoerd door ons twee jaar binnen te houden, schrijft columnist Ebru Umar op Twitter.

Diverse mensen vermoeden dat het iets te maken heeft met de coronavaccinatie. Die prikken zullen ook niet hebben geholpen om je immuunsysteem intact te houden, reageert Passenger. “Gaan we weer. Ik kwam ook buiten, maar ja: alle groepsevenementen met honderden anderen gingen niet door hè? Immuniteit tegen andere mensen is totaal afgebroken,” stelt Umar.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

“Als ongevaccineerde, met ook enkel ongevaccineerde directe familieleden kan ik zeggen dat iedereen fit is. Ook de ouderen. De mensen in mijn omgeving die aan het kwakkelen zijn met hun gezondheid zijn allen wel geprikt. Zou het aan het absurde prik-experiment kunnen liggen?” vraagt journalist Annelies Strikkers.

Geveld

“Natuurlijk kán dat. De kans is echter groter dat het ligt aan het sociale experiment van twee jaar lang mensen bij elkaar weghouden en natuurlijke weerstand minimaliseren. Mijn ouders van tegen de 80 en m’n zussen hebben ondanks hun prikken nergens last van,” zegt Umar.

Ze voegt toe: “Het kan aan alles liggen. Shit happens. Zoals op de ic belanden ook niets meer dan shit happens is. Mijn conclusie: te lang niet onder de mensen geweest. Nu na drie concerten en tig restaurants en van alles: geveld.”

Hoef je niet geheimzinnig over te doen

Rick vraagt: “En hoe bevallen die prikken nou, Ebru?” Umar antwoordt: “Ze zijn geen enkel moment bevallen. Geen. Enkel. Moment.” Klimaaterkenner vraagt zich af: “Zou Ebru al spijt hebben van haar prikjes?” Het antwoord: “Vanaf het moment dat ik ze nam. Hoef je niet geheimzinnig over te doen.”

Publicist en jurist Sietske Bergsma haakt hierop in: “Maar wat is dan die ‘twee jaar opgesloten zitten’ die je als oorzaak aanwijst van je situatie? Je nam de prik om dat juist niet te hoeven dacht ik.”

4.8 113 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

108 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barca
Barca
1 jaar geleden

Raar verhaaltje. Ik weet nog dat ze de spuit eerder genomen heeft dan ze destijds vertelde. Ze was betrapt in de lange rij bij de prikpost. Terwijl ze na haar vaccinatie iedereen nog vertelde dat ze toen nog niet geprikt was. Geloof die zuster maar niet teveel. Ze liegt teveel.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
1 jaar geleden

Het valt mij op dat mijn geprikte collega’s allemaal verkouden zijn. Ik heb nergens last van. Ze klagen over hoofdpijn en moeheid.

Eugeen
Eugeen
1 jaar geleden

Tja en het Vlaams nationaal weekblad waar ze collums schrijft is veruit een van de hevigste voorstanders van de killshots! Ja, we spreken hier over ’t Pallieterke dat ik 1.5 jaar geleden heb buitengegooid. Ook het Vlaams belang is er bij mij uit, op tv komen ‘stoeffen ‘ dat ze dubbelvaxed zijn, kennen niks of doen mee met het WEF,ook het VB en PVDA!. We zullen het allemaal zelf moeten doen, pers en politiek, links of recht is in Belgie allemaal VIVALDI midden geworden. Enkel Nederland heeft nog hoop met FVD, zeker nu de luizen uit de pels weg zijn zoals angsthaas Hiddema!

Bert
Bert
1 jaar geleden

Tja, als je een experimenteel goedje ( geloof je het echt, lag al heel lang op de plank, maar vooruit een experimenteel goedje) dan moet je wel heel erg veel vertrouwen in je medemens. Mijn blind vertrouwen ging gelukkig niet zover.

Trouwens gelukkig, het was nu niet en nooit niet. Wegwezen met dat vaccinatiegezeik.

Back to top button
108
0
We lezen graag je reactie!x