CoronaMens en Dier

Columnist Ebru Umar heeft spijt van haar prikjes: ‘Vanaf het moment dat ik ze nam’

Help door dit met iedereen op je socials te delen!

Ik kan maar één ding zeggen: ooit was ik kerngezond. Inmiddels lig ik alwéér sinds gisteren 11.15 uur in bed. M’n hoofd is zwaar. M’n neus werkt niet mee, m’n ogen vallen dicht en ik ben gewoon moe. Onze overheid heeft een absurd experiment uitgevoerd door ons twee jaar binnen te houden, schrijft columnist Ebru Umar op Twitter.

Diverse mensen vermoeden dat het iets te maken heeft met de coronavaccinatie. Die prikken zullen ook niet hebben geholpen om je immuunsysteem intact te houden, reageert Passenger. “Gaan we weer. Ik kwam ook buiten, maar ja: alle groepsevenementen met honderden anderen gingen niet door hè? Immuniteit tegen andere mensen is totaal afgebroken,” stelt Umar.

“Als ongevaccineerde, met ook enkel ongevaccineerde directe familieleden kan ik zeggen dat iedereen fit is. Ook de ouderen. De mensen in mijn omgeving die aan het kwakkelen zijn met hun gezondheid zijn allen wel geprikt. Zou het aan het absurde prik-experiment kunnen liggen?” vraagt journalist Annelies Strikkers.

Geveld

“Natuurlijk kán dat. De kans is echter groter dat het ligt aan het sociale experiment van twee jaar lang mensen bij elkaar weghouden en natuurlijke weerstand minimaliseren. Mijn ouders van tegen de 80 en m’n zussen hebben ondanks hun prikken nergens last van,” zegt Umar.

Ze voegt toe: “Het kan aan alles liggen. Shit happens. Zoals op de ic belanden ook niets meer dan shit happens is. Mijn conclusie: te lang niet onder de mensen geweest. Nu na drie concerten en tig restaurants en van alles: geveld.”

Hoef je niet geheimzinnig over te doen

Rick vraagt: “En hoe bevallen die prikken nou, Ebru?” Umar antwoordt: “Ze zijn geen enkel moment bevallen. Geen. Enkel. Moment.” Klimaaterkenner vraagt zich af: “Zou Ebru al spijt hebben van haar prikjes?” Het antwoord: “Vanaf het moment dat ik ze nam. Hoef je niet geheimzinnig over te doen.”

Publicist en jurist Sietske Bergsma haakt hierop in: “Maar wat is dan die ‘twee jaar opgesloten zitten’ die je als oorzaak aanwijst van je situatie? Je nam de prik om dat juist niet te hoeven dacht ik.”

4.8 112 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
112 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Barca
Barca
2 maanden geleden

Raar verhaaltje. Ik weet nog dat ze de spuit eerder genomen heeft dan ze destijds vertelde. Ze was betrapt in de lange rij bij de prikpost. Terwijl ze na haar vaccinatie iedereen nog vertelde dat ze toen nog niet geprikt was. Geloof die zuster maar niet teveel. Ze liegt teveel.

Barbara v/d Bend
Barbara v/d Bend
2 maanden geleden

Het valt mij op dat mijn geprikte collega’s allemaal verkouden zijn. Ik heb nergens last van. Ze klagen over hoofdpijn en moeheid.

Eugeen
Eugeen
2 maanden geleden

Tja en het Vlaams nationaal weekblad waar ze collums schrijft is veruit een van de hevigste voorstanders van de killshots! Ja, we spreken hier over ’t Pallieterke dat ik 1.5 jaar geleden heb buitengegooid. Ook het Vlaams belang is er bij mij uit, op tv komen ‘stoeffen ‘ dat ze dubbelvaxed zijn, kennen niks of doen mee met het WEF,ook het VB en PVDA!. We zullen het allemaal zelf moeten doen, pers en politiek, links of recht is in Belgie allemaal VIVALDI midden geworden. Enkel Nederland heeft nog hoop met FVD, zeker nu de luizen uit de pels weg zijn zoals angsthaas Hiddema!

OGV
OGV
2 maanden geleden

Fout gereageerd dus want……toch lockdown en nu spijt

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

112
0
We lezen graag je reactie!x