Homepagina » Buitenaards » “Er is geen twijfel dat we door buitenaardse levensvormen worden bezocht. Beyond doubt”
"Er is geen twijfel dat we door buitenaardse levensvormen worden bezocht. Beyond doubt"

“Er is geen twijfel dat we door buitenaardse levensvormen worden bezocht. Beyond doubt”

Coen Vermeeren, hoofd van het Studium Generale aan de TU Delft, steekt zijn mening over UFO’s niet onder stoelen of banken.

“Wie erin zitten en wat ze willen, dat kan ik je niet met zekerheid zeggen,” aldus Vermeeren. “Maar er is geen twijfel dat we door buitenaardse levensvormen worden bezocht. Beyond doubt.”

Dat nergens serieus onderzoek naar UFO’s wordt gedaan is volgens hem een failliet van de wetenschap. “Het enige wat ik vraag: onderzoek het!”

Graven

“Ik moedig mensen alleen aan om zelf eens te gaan graven,” zegt hij in gesprek met het NRC.

Hij legt uit dat er vele tienduizenden verklaringen zijn te vinden van militairen, piloten en zelfs astronauten die iets hebben gezien. “Dat kun je niet wegzetten als onzin.”

Hij noemt astronaut Edgar Mitchell, die eind jaren negentig een boekje opendeed over UFO’s en zei dat we met buitenaardse wezens in contact staan.

Technisch onmogelijk

Hij verwijst naar getuigenissen van ambtenaren en militairen over hun ervaringen met ruimtewezens en geopenbaarde stukken van de CIA, de FBI, de NSA en de Russen.

Vermeeren heeft zelf meerdere keren vreemde objecten waargenomen. Tijdens de lancering van Skylab, het eerste ruimtestation van de NASA, zag hij ook andere lichten die door de lucht zigzagden.

“Technisch onmogelijk, dat wisten wij toen al,” zegt hij.

Geridiculiseerd

“Maar het is niet in het belang van overheden dat dit naar buiten komt,” vervolgt hij. “Getuigen worden regelmatig geïntimideerd.”

“Alle systemen op aarde zouden op de schop gaan,” zegt Vermeeren. “Het onderwerp is bewust dusdanig geridiculiseerd dat haast niemand zijn vingers eraan durft te branden.”

[NRC]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

31 reacties

 1. Prima kerel die Coen Vermeeren.
  Hoog opgeleid en niet bang om zijn reputatie op het spel te zetten om ‘alternatieve’ waarheden en feiten serieus te nemen.

  38 likes
  • AlbertV

   “alternatieve”, wat wilt u daar mee zeggen? Hebben we weer zo’n aluhoedje cq gekkie soms? Of dat hij de zijn waarheid probeert te verkondigen of juist de echte waarheid.
   Zeker nooit iets meegemaakt als een abduction bijvoorbeeld of contact met buitenaardsen.
   Dan piep je wel anders.

   3 likes
   • Beste Loki, ik ben bang dat je de strekking van mijn reactie niet snapt.
    ‘Alternatieve’ heb ik niet voor niets tussen haakjes gezet. De gevestigde wetenschap loopt met een grote angstige boog om de onderwerpen heen die Coen Vermeeren wél aanpakt. Reputatie is alles in de wetenschap.
    Wetenschappers als hij verdienen groot respect.
    Nep-nieuws en alternatieve feiten zijn de laatste tijd veelgehoorde begrippen en je moet van goede huize komen om niet in allerlei valkuilen te lopen. Nieuws blijkt vaak nep-nieuws en feiten blijken verzinsels te zijn.
    Dus… prima kerel die Coen Vermeeren, een Wetenschapper met een hoofdletter, zoals wetenschappers zouden moeten zijn.
    Ik heb trouwens zelf eens een voor mij onverklaarbaar ding in de lucht zien hangen.

    15 likes
    • Ik vind dat je wel heel kort door de bocht gaat albert.
     Alternatieve geneeswijze is de geneeswijze waar mensen over het algemeen niks van weten, niet echt in geloven en waar dus via politiek en bedrijfsleven geen geld naar toe gaat. betekend kleine productie, weinig reclame enz.. dus dat blijft waarschijnlijk zo.
     Coen Vermeeren is volgens mij op zoek naar zijn eigen cariere top maar het is zeker zo dat de farmacie een zootje is.. grote vraag + geldwolven = massa rotzooi met de minimale hoeveelheid werkzame stof (des te meer kun je ervan maken) en de maximale prijs. Schandalig en ik ben dan ook voor het opheffen van de particuliere geneeskunde, gezondheid is een recht voor een ieder.
     Ikzelf heb wetenscahppers hoog zitten en wil ze in deze zin verdedigen dat zij helpen de wereld een betere plaats te maken en onze aangeboren nieuwschierigheid vorm geven. Ik heb bijvoorbeeld geen zin om jaren lang het gedrag ren reproductie van de platworm te volgen terwijl dit wel nuttige inzichten geeft in het grotere plaatje..ieder zijn ding. Maar rotte appels heb je overal.. en hoe meer geld er samenklonterd, hoe groter de concentratie rotte appels.. Veel wetenschappers zijn afhankelijk van ‘potjes’ en rijden echt geen dure auto.. De potjes zijn magerder naar vernand er minder geld verdient kan worden aan de uitkomst van het onderzoek. Daarom heeft iemand met een zeldzame ziekte over het algemeen gewoon pech; daar is geen geld voor. Het is ons geld systeem wat ook hier in de weg zit; niet het naambordje ‘wetenschapper’.

     1 likes
   • Met ‘alternatieve’ bedoelt de beste meneer denk ik hoe de meerderheid van de bevolking over dit soort nieuws denkt, dat hún dat zien als ‘alternatief’… U voelt zich wel heel erg snel aangevallen…
    En wat bedoelt u met uw laatste zin; heeft u dat zelf meegemaakt?

    Mvg.

    1 likes
    • JasonR

     Begrijp ik goed dat je op mij reageert?
     Op je laatste vraag is het antwoord JA. Van klein kind af al en dus niet een toevallige keer, maar vele keren, bewust en onbewustzijn, telepathisch en medisch. Soms geen pretje. Gaat meestal door in familiale lijn. Neem maar van mij aan dat ze hier gewoon onder ons zijn. Zichtbaar en onzichtbaar. Voor jou een vraag voor mij een weet ben ik er misschien zelf 1.

     4 likes
 2. Wordt wakker mensheid.

  14 likes
 3. Waarom komen in een UFO als je ook als multidimensionaal wezen kunt incarneren in een mensenlichaam en zo na de onwetendheid te hebben doorbroken van binnenuit een bijdrage kunt leveren aan de evolutie van deze planeet en de mensheid? Met als extraatje dat je dan uit eigen ervaring kunt meepraten over hoe het is om mens te zijn in deze bewustzijnstoestand.

  6 likes
  • volgens mij begint echte wetenschap met verwondering over wat je waarneemt.
   Vervolgens ga je dat wat je waarneemt structureren en daarna een hypothese over vormen.
   Ik denk niet dat het eerste onderzoek begint met waarom we ze na zo’n lange reis (hoe weet je dat? Uit waarneming of zit je in deze fase stiekem al te redeneren?) af zouden maken. Of dat ze beter via incarnatie hadden kunnen komen.

   Begin gewoon met onderzoek.

   2 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Wat zich in onze uithoek van het heelal manifesteert zijn wezens met de zelfde lage spirituele ontwikkeling als de mensheid. Het zijn waarschijnlijk uitgeweken ruimteschepen die onderdeel zijn van grote eenheden die in oorlog met elkaar zijn. Zo boven zo beneden !

   1 likes
   • “Wat zich in onze uithoek van het heelal manifesteert zijn wezens met de zelfde lage spirituele ontwikkeling als de mensheid”

    En dat weet je omdat?…

    Er is reeds een heeeele hoop tijd verstreken in dit universum, zonnen en planeten komen en gaan.. ook vandaag en morgen en waarschijnlijk volgende week.. daardoor kan het prima zijn dat technische en spirituele ontwikkeling miljarden jaren geleden voor ons al heeft plaatsgevonden en misschien al is vergaan of zelfs dat we de eerste zijn waarna er nog vele gaan volgen. De tussenliggende enorme afstanden blijven voorlopig een probleem. Ook al breng je kwamtum fysika in dit plaatje waardoor je direct contact zou kunnen hebben met een ander aan de andere kant van het universum dan is dit een probleem.. met wie leg je contact..heb je een naam? een telefoon nummer? hebben zij dezelfde telefoon? Gaat ie ook op stroom?

    Er is geen enkele reden waarom ontwikkeling hetzelfde zou zijn anders dan een reden welke gebaseerd is op verzonnen concepten.

    1 likes
    • Caesar Lion Cachet

     LS…

     Net als de meeste mensen op deze aardkloot weet ook jij maar een heeeeel klein beetje en een heeeeele hoop niet. Daarbij is tijd relatief en als je quasi lollig gaat doen val je al heeelemaaal door de mand met je pseudo Donald Duck wijsheid ! HAHA !

     0 likes
 4. Ach ja Coen ,je hoeft alleen maar alle bestaande natuur wetten aan je laars te lappen zoals snelheid,straling,brandstof eten leef ruimte en biologische drempels, bacteriële en virus .En natuurlijk waar precies vandaan?
  Maar dan heb je ook wat:een nieuwe theorie van Coen.Ach Coen verklaar je nader, wel wetenschappelijk natuurlijk.
  Mvgr,Hoax

  2 likes
  • Caesar Lion Cachet

   LS…

   Provinciaaltje aan het woord !

   2 likes
   • De meest dichtbij zijnde ster is op ongeveer 4 lichtjaar reizen .Zelfs 10% van die snelheid is dodelijk als je ergens tegenaan botst door de impact ,geen explosief nodig.B.V ijs geeft waterstof bom,dag ruimteschip.Dus zelfs 10% licht snelheid is on mogelijk [zou 40 jaar reizen zijn] Die reis zou heel lang duren[Te lang i.v.m. straling]
    Mars is bijvoorbeeld voor ons al dodelijk zo gevaarlijk is dat namelijk voor biologische wezens.
    Biologische wezens hebben behoeftes [letterlijk] en bescherming tegen straling nodig.Snelheid moet meteen worden ingezet,bij de start[aanvangs snelheid]. Dit geld niet voor robots e.d. Dat is dus wat wij zouden kunnen verwachten zelfstandig opererend .Alles wat biologisch is wordt aangevallen door virussen en bacteriën.Het is maar te hopen dat zij wel alles steriliseren anders ligt het probleem bij ons.
    Dus inderdaad waar vandaan.
    Coen schrijft boeken over dit soort onderwerpen die ook verkocht moeten worden.En geeft lezingen ,geeft les.De werkelijkheid is dat Neil de Grass Tyson ook nog steeds zegt dat er geen een spoor van wat voor alien dan ook ooit gevonden is en bij ontmoeting aub iets meenemen een draadje is al genoeg of zoiets.
    Je eigen markt creëren is een normale menselijke gedraging.
    En ach spelen met natuur wetten is natuurlijk leuk maar het kenmerk van natuur wetten is juist de onveranderlijke staat daarvan, waardoor wij op hun bestaan geattendeerd werden.
    met provinciale vriendelijke groet,Hoax

    3 likes
 5. Ik wed dat hij op zijn kantoor of werk kamer de ‘I believe’poster heeft hangen 😉
  Maar elk onderzoek hiernaar is prima natuurlijk! Ik zie niet in waarom aliens ooit de aarde of ons interessant zouden vinden zonder er Hollywood climaxen bij te houden en dat ze niet komen is misschien maar goed ook omdat we ze waarschijnlijk op eenzelfde Hollywood manier na een vreselijk lange reis van het leven zouden beroven of aan de apparatuur zouden hangen, we kunnen niet eens onze eigen soort een veilig onderkomen bieden als er een paar honderd kilometer verder oorlog is.. Wishfull thinking

  3 likes
  • A W Reijersen van Buuren

   Buitenaardsen gebruiken ons Zonnestelsel als tussenstation op ruimtereizen. Ons Zonnestelsel wordt al vanaf het begin dat het ontstaan is bezocht. De snelheid waarmee buitenaardsen kunnen reizen is een lichtjaar per minuut.

   Boodschappen, inclusief beelden, over brengen kan voor zover ik weet nog sneller. Ik heb zelfs het vermoeden hoe het werkt. Veel wetenschappers waaronder Coen Vermeeren hebben van mij tekeningen gehad waarin duidelijk wordt hoe het komt dat die signalen zo snel door het Heelal gaan. Het maken van een ontvanger van die signalen is niet moeilijk (Ik heb er gewoon de tijd nog niet voor!)

   Het is mij al gelukt om voorwerpen te laten zweven als vliegende schotels zonder dat ik er energie voor moest gebruiken. vsbc.nl

   0 likes
   • Ik sta er open voor maar neem dan aan dat je hier bewijsvoeringen en wat leuk fotomateriaal van hebt?

    0 likes
    • Ga eens met president Temer praten, die heeft ook geen foto’s of filmpje maar reken maar dat het echt is.
     We mogen blij zijn dat de Brazilianen zo’n open volk is dat ze gewoon openlijk op social media over zijn spoken wordt gesproken.
     Het is een heel spiritueel volk en reken maar dat Dilma en haar achterban, en dat zijn er nogal wat, de sterren van de hemel hebben gebeden.
     Dacht je dat Jezus die daar hoog boven Rio uit torent verstek liet gaan?
     No way.

     1 likes
     • “Brazilianen stellen op social media dat Temer het spook aan zichzelf te danken heeft. Het zou ontstaan zijn door zijn schuldgevoel.”

      Ik geloof niet dat een gesprek met hem mij iets gaat bewijzen verder.. Misschien dat jou betekenis van “echt” gewoon anders is dan het mijne.

      Elk volk heeft een spirituele grondvestiging omdat het ‘natuurlijk’ is om onbegrepen dingen ergens aan toe te willen schrijven zodat het een plaatsje kan krijgen. Dat zegt weer niets over de echtheid ervan..ook al kan het placebo effect ruim voldoede zijn om de massa bij elkaar te houden.

      0 likes
     • * Vincent jij ziet niet in waarom aliens in ons geinteresseerd zouden zijn.
      Ze zijn geinteresseerd in ons omdat we ons zelf aan het omhoog evolueren zijn, het onderbroekentijdperk uit.
      Zoals de Neanderthaler een beschaafd volk werd dat met mes en vork ging eten. En een pak met stropdas ging dragen.
      En in luxe en weelde ging leven.
      Nu gaan andere verborgen vermogens een rol spelen, de verbinding met het Hoger Zelf, uiteraard spelen die aliens daar een rol in. Zij zijn al een paar stappen verder dan wij en kunnen veel meer.

      Wat ik met ”echt” bedoel zijn energetisch zaken die niet door iedereen gezien kunnen worden maar er wel zijn. Bijv. iemand onder hypnose zit ook op een andere tijdlijn/dimensie/realiteit.
      Zo ziet Tremer zijn eigen spoken onder ogen, want totaal geen verbinding met een beschaafd Hoger Zelf. Dat weten we nu dan, dat in dat geval het negatieve gaat overheersen en dat is precies waar hij in 3D doelbewust mee bezig was, want wat een rat is dat. Maar hij gaat oogsten wat hij zaait.
      Wat we van de spoken van Tremer leren is wees voorzichtig met wat je wenst, you may get it.

      0 likes
     • …omdat het natuurlijk is om onbegrepen dingen ergens aan toe te willen schrijven….”
      Zo wil Temer zijn spoken aan het presidentieele paleis toeschrijven.
      In zijn onmetelijke domheid is hij er van overtuigd dat de spoken bij het paleis horen.
      Maar het zijn zijn eigen spoken, Dilma had namelijk nergens last van.

      0 likes
    • A W Reijersen van Buuren

     De beste stuurlui staan aan wal!

     0 likes
 6. De wetenschap die er aan werkt, is en geheime wetenschap.
  Net als het buskruid dat en goede uitvinding was wordt dit ook eerst tegen ons gebruikt.
  in ieder geval van ons weggehouden.

  4 likes
 7. Vincent misschien onze grondstoffen ? Je weet maar nooit !

  2 likes
 8. Op grote schaal zijn ze al aanwezig.

  Vergeet de HD-knop niet aan te zetten:

  * https://www.youtube.com/watch?v=e89tLwfOV4k

  * https://www.youtube.com/watch?v=2bCZUSZzP5k

  * https://www.youtube.com/watch?v=5Cl_gVHADno

  Alles gaat veranderen.

  2 likes
 9. Hoop maakt z n eigen magie

  Tanaath zegt erg interessante dingen over buitenaardsen.
  Ia youtube zijn interviews met haar te beluisteren.

  2 likes
 10. De Brasiliiaanse president heeft het anders duidelijk bewezen gekregen. Aquarius Tijdperk.
  Hij dacht Dilma Roussef ongestraft met vette leugens op een goedkope manier uit te schakelen, in deze tijden! Hoe achterlijk ben je dan.
  Eerder was het bewezen niet mogelijk om de vastgeroeste en ge-eikte 3D denker iets van de 5D wereld te laten zien. Wat dus niet wil zeggen dat het er niet was.

  2 likes
 11. 70 jaar ufologie was niet meer dan eindeloos touwtrekken en nog steeds niets concreets. Hebben we dat al niet gehad ? Een Russische minister die over ufo’s praat.

  1 likes
 12. Geloven en bewijzen zijn 2 verschillende dingen. Geloven doe je voor jezelf. Bewijzen doe je voor anderen. En met het laatste hebben de gelovigen enorme moeite. Op dit gebied is het ze nog nooit gelukt.

  1 likes
 13. Vond Coen Vermeeren echt lef hebben, om als hoofd Studium Generale van een hogeschool het onderwerp van UFOs aannemelijk te maken en daarmee uit de taboesfeer te halen (van zogeheten “ufo gekkies”.) De stichting skepsis vond hem daar blijkbaar al veel te ver gaan, en wilde de man al te graag in diskrediet brengen. Tot dat Coen Vermeeren de ideeën ging delen van complotten en samenzweringen, en zijn 9.11 boek schreef, daar werd hij onnavolgbaar.

  Dat je ten ene uitgaande van de tal van verslagen en documenten aanneemt dat de mogelijkheid groot is dat de aarde wordt bezocht door buitenaardse intelligentie, daar gelaten hoe deze de afstanden overbruggen, maar niet onmogelijk als je de technologie enige 100de jaren vooruit denkt – maar op zeker moment is het hoofd van Vermeeren wat gebarsten. Toen hij een vooraanstaande titel kreeg als complotter.

  Conclusie: Je mag het raam altijd wel op een kier zetten, maar zet hem nooit wagenwijd open.

  1 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

coronapandemie

‘Coronapandemie is een soort Joop van den Ende-theaterproductie’

Lange Frans is er heilig van overtuigd ...

michael flynn

Er is iets gaande: Trumps ex-adviseur Michael Flynn betuigt steun aan QAnon

Er is iets gaande in de Verenigde ...