Buitenaards

“Er is geen twijfel dat we door buitenaardse levensvormen worden bezocht. Beyond doubt”

Help anderen door deze informatie met kennissen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Coen Vermeeren, hoofd van het Studium Generale aan de TU Delft, steekt zijn mening over UFO’s niet onder stoelen of banken.

“Wie erin zitten en wat ze willen, dat kan ik je niet met zekerheid zeggen,” aldus Vermeeren. “Maar er is geen twijfel dat we door buitenaardse levensvormen worden bezocht. Beyond doubt.”

Dat nergens serieus onderzoek naar UFO’s wordt gedaan is volgens hem een failliet van de wetenschap. “Het enige wat ik vraag: onderzoek het!”

Graven

“Ik moedig mensen alleen aan om zelf eens te gaan graven,” zegt hij in gesprek met het NRC.

Hij legt uit dat er vele tienduizenden verklaringen zijn te vinden van militairen, piloten en zelfs astronauten die iets hebben gezien. “Dat kun je niet wegzetten als onzin.”

Hij noemt astronaut Edgar Mitchell, die eind jaren negentig een boekje opendeed over UFO’s en zei dat we met buitenaardse wezens in contact staan.

Technisch onmogelijk

Hij verwijst naar getuigenissen van ambtenaren en militairen over hun ervaringen met ruimtewezens en geopenbaarde stukken van de CIA, de FBI, de NSA en de Russen.

Vermeeren heeft zelf meerdere keren vreemde objecten waargenomen. Tijdens de lancering van Skylab, het eerste ruimtestation van de NASA, zag hij ook andere lichten die door de lucht zigzagden.

“Technisch onmogelijk, dat wisten wij toen al,” zegt hij.

Geridiculiseerd

“Maar het is niet in het belang van overheden dat dit naar buiten komt,” vervolgt hij. “Getuigen worden regelmatig geïntimideerd.”

“Alle systemen op aarde zouden op de schop gaan,” zegt Vermeeren. “Het onderwerp is bewust dusdanig geridiculiseerd dat haast niemand zijn vingers eraan durft te branden.”

[NRC]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Vincent Robbesom
Vincent Robbesom
5 jaren geleden

Ik wed dat hij op zijn kantoor of werk kamer de ‘I believe’poster heeft hangen 😉
Maar elk onderzoek hiernaar is prima natuurlijk! Ik zie niet in waarom aliens ooit de aarde of ons interessant zouden vinden zonder er Hollywood climaxen bij te houden en dat ze niet komen is misschien maar goed ook omdat we ze waarschijnlijk op eenzelfde Hollywood manier na een vreselijk lange reis van het leven zouden beroven of aan de apparatuur zouden hangen, we kunnen niet eens onze eigen soort een veilig onderkomen bieden als er een paar honderd kilometer verder oorlog is.. Wishfull thinking

Jaya
Jaya
5 jaren geleden

Wordt wakker mensheid.

AlbertV
AlbertV
5 jaren geleden

Prima kerel die Coen Vermeeren.
Hoog opgeleid en niet bang om zijn reputatie op het spel te zetten om ‘alternatieve’ waarheden en feiten serieus te nemen.

Gert
Gert
5 jaren geleden

Waarom komen in een UFO als je ook als multidimensionaal wezen kunt incarneren in een mensenlichaam en zo na de onwetendheid te hebben doorbroken van binnenuit een bijdrage kunt leveren aan de evolutie van deze planeet en de mensheid? Met als extraatje dat je dan uit eigen ervaring kunt meepraten over hoe het is om mens te zijn in deze bewustzijnstoestand.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x