UFO

VIDEO: Vallen UFO’s ons kernwapenarsenaal aan?

Help ons door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De zender Science Channel gaat onderzoeken of buitenaardse beschavingen proberen ons kernwapenarsenaal uit te schakelen. In een aflevering van The Unexplained Files, die dinsdag is uitgezonden, kwamen onder meer voormalig luchtmachtofficier Robert Salas en Paul Stonehill aan het woord.

Over de hele wereld zijn hooggeplaatste militairen getuige geweest van UFO’s boven kerninstallaties, aldus Science Channel in een persverklaring. In sommige gevallen werden kernwapens uitgeschakeld op het moment dat de UFO’s boven de basis vlogen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Getuigenissen van hoge militairen bevestigen dat er vreemde interventies waren tijdens nucleaire rampen. Het eerste bezoek van buitenaardsen zou dateren van 1948, maar sommige verhalen gaan maar tot 2003 terug.

De getuigen hebben het over buitenaards bezoek in de Verenigde Staten en Groot-Brittannië. De ruimtewezens zouden zelfs één keer geland zijn op een Britse basis. “Het gaat over onbekende vliegende objecten. De Amerikaanse luchtmacht liegt over de gevolgen van deze objecten voor de nationale veiligheid en wij kunnen het bewijzen,” aldus Salas.

Salas heeft op 16 maart 1967 naar eigen zeggen zelf buitenaardse wezens gezien op vliegbasis Malmstrom in Montana. “Ik had dienst toen het object boven de basis kwam zweven. En een week later gebeurde ergens anders hetzelfde. Ze hebben vooral interesse in onze raketten, waar ze ook vandaan komen. Ik denk persoonlijk dat ze niet van deze planeet afkomstig zijn.”

Hij kreeg het bevel er nooit met iemand over te praten. Salas wil inzicht geven in de manier waarop de militaire overheden omgingen met de incidenten.

[OpenMinds]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel waardevol?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jolanda
jolanda
9 jaren geleden

Het zijn weer eens ex-militairen en de informatie is alweer niet zo actueel, beetje onbetrouwbaar.
Waarom doen ze niets aan fukushima om ons te redden?
Hoor je verder ook niets over, maar is wel het meest directe gevaar, maar kan me vergissen…
Of brengt een kernexplosie hun existentie soms in gevaar en is het puur zelfbehoud???
Vermoedelijk zijn dit soort spectaculaire uitzendingen met hoog sci-fi gehalte “that science can not explain” meer dan prima voor sensationele kijkcijfers. Ondertussen gebeurd er in de praktijk vrijwel niets om het tij te doen keren.
Misschien toch sensatie en afleiding van de werkelijkheid?

nexus
nexus
9 jaren geleden

ik hoop dat het waar zou zijn. maar in de jaren stilletjes hebben ze zo veel oefeningen gedaan en dat ging ook allemaal door en niet een bommetje maar veel dus de wereld is al besmet ook in de oceaan
wie dat uit gevonden geef en nog maken zijn nog erger dan de duivel wand die hebben geen gevoel voor een ander ook de kinderen die er niet om gevraagd hebben

Marc
Marc
9 jaren geleden

Ik hoop van wel

ufopeter
ufopeter
9 jaren geleden

“…de gevolgen van deze objecten voor de nationale veiligheid” Dat staat er net alsof dat nucleaire schild voor onze veiligheid instaat, in plaats van het uitzetten daarvan! Deze docu klinkt weer alsof hier de aliens een gevaar zijn voor de mensheid, in plaats van de militairen zelf met hun onmogelijke vernietigingsrotzooi. Kortom, de mensheid is nog steeds een baby achter een bord met honderd leuke gekleurde knopjes, met achter elk knopje een kernraket.

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x