Buitenland

Deskundige CNN: “Vlucht MH370 gekaapt en in het geheim geland op ruimtevaartbasis in Kazachstan”

Help anderen door deze informatie met iedereen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Russische president Vladimir Poetin wordt veel dingen verweten, maar het recentste verhaal is misschien wel één van de vreemdste: een onafhankelijke deskundige van zender CNN stelt dat de vermiste vlucht MH370 van Malaysia Airlines op bevel van de president werd gekaapt.

De Britse krant Daily Mail komt met het verhaal dat een onafhankelijke deskundige genaamd Jeff Wise denkt dat het vliegtuig – dat al bijna een jaar wordt vermist – op bevel van Poetin werd gekaapt en in Kazachstan is geland, op de door Rusland beheerde ruimtevaartbasis Bajkonoer.

Wise zei: “De Russen zijn in staat tot zulke waanzinnig complexe speciale operaties en hebben dat in het verleden al bewezen.” Waarom Poetin op dit idee zou zijn gekomen weet Wise niet. “Mogelijk was dat om de Verenigde Staten, die enkele dagen ervoor de eerste sancties tegen Moskou hadden opgelegd, en de rest van de wereld te laten zien dat hij het Westen pijn kan doen,” zei hij.

In de documentaire ‘Air Crash Investigation’ van National Geographic wordt juist gezegd dat het toestel bewust richting Antarctica werd gevlogen. Na onderzoek bleek dat het vliegtuig drie bochten maakte na het laatste radiocontact.

Eerst een bocht naar links, vervolgens nog twee snel op elkaar volgende bochten richting het westen en uiteindelijk het zuiden. MH370 vloog dus richting Antarctica, aldus vliegtuigcrashexpert Malcolm Brenner in het programma.

Verder lezen: How Crazy Am I to Think I Know Where MH370 Is?

[Knack]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sé Paratist
Sé Paratist
7 jaren geleden

Lijkt me zeer sterk dat Putin / Rusland hier achter zouden zitten.
Als Putin het westen wil laten zien dat hij ze pijn kan doen, pakte hij wel een vliegtuig van American Airlines of een Duits vliegtuig.
Ook de foto die door een passagier zou zijn genomen na de verdwijning, zou zijn gemaakt vanaf dezelfde coördinaten als waar het eiland Diego Garcia ligt.
Wat het artikel ook niet vermeld (vermoedelijk om een ieder om de tuin te leiden) is dat er ca 20 man van Free Scale aan boord zat. Inclusief 4 van de 5 eigenaren van dat bedrijf, die gezamenlijk de patenten bezaten van zeer dure technologische apparatuur, biljoenen waard.
Er is 1 eigenaar over gebleven na de verdwijning van vlucht MH370 en het “toeval” wil, dat dat niemand minder is dan Baron Jacob Rothschild……
Natuurlijk niet te verwarren met zijn neef die enkele weken voor de aanslagen op Charlie Hebdo, dit blad had overgenomen…..

Ton
Ton
7 jaren geleden

Aannames, veronderstellingen, verdachtmakingen en loze kretologie. Het is de mainstream media ten voeten uit. Bedankt CNN en Daily Mail, daar steken we echt wat van op, toch ?

Kees Kwaks
Kees Kwaks
7 jaren geleden

In het vliegtuig zaten 6 patenthouder van Stealth techniek. Het patent van deze techniek deze techniek is nu in handen gekomen van de Rothschilds. CNN is de propagandazender van de Rothschilds. Meest waarschijnlijk is het eiland Dieg Garcia. http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Garcia

Frans
Frans
7 jaren geleden

Het vliegtuig kan ook op een andere planeet staan,
Of het vliegt nog in een soort van vacuum tussen 2 tijdslijnen in.
De mensen nog aan boord. Er worden vreemde dingen gezegd die wij niet begrijpen.
Het vliegtuig zou op een rare plek zitten omdat met super technologie getracht is dit op een andere tijdlijn te krijgen. Maar is mislukt! De technologie is amerikaans/aliens. En zeer duister!
Heb dit niet zelf bedacht!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x