Homepagina » Buitenland » Deskundige CNN: “Vlucht MH370 gekaapt en in het geheim geland op ruimtevaartbasis in Kazachstan”
Deskundige CNN: "Vlucht MH370 gekaapt en in het geheim geland op ruimtevaartbasis in Kazachstan"

Deskundige CNN: “Vlucht MH370 gekaapt en in het geheim geland op ruimtevaartbasis in Kazachstan”

De Russische president Vladimir Poetin wordt veel dingen verweten, maar het recentste verhaal is misschien wel één van de vreemdste: een onafhankelijke deskundige van zender CNN stelt dat de vermiste vlucht MH370 van Malaysia Airlines op bevel van de president werd gekaapt.

De Britse krant Daily Mail komt met het verhaal dat een onafhankelijke deskundige genaamd Jeff Wise denkt dat het vliegtuig – dat al bijna een jaar wordt vermist – op bevel van Poetin werd gekaapt en in Kazachstan is geland, op de door Rusland beheerde ruimtevaartbasis Bajkonoer.

Wise zei: “De Russen zijn in staat tot zulke waanzinnig complexe speciale operaties en hebben dat in het verleden al bewezen.” Waarom Poetin op dit idee zou zijn gekomen weet Wise niet. “Mogelijk was dat om de Verenigde Staten, die enkele dagen ervoor de eerste sancties tegen Moskou hadden opgelegd, en de rest van de wereld te laten zien dat hij het Westen pijn kan doen,” zei hij.

In de documentaire ‘Air Crash Investigation’ van National Geographic wordt juist gezegd dat het toestel bewust richting Antarctica werd gevlogen. Na onderzoek bleek dat het vliegtuig drie bochten maakte na het laatste radiocontact.

Eerst een bocht naar links, vervolgens nog twee snel op elkaar volgende bochten richting het westen en uiteindelijk het zuiden. MH370 vloog dus richting Antarctica, aldus vliegtuigcrashexpert Malcolm Brenner in het programma.

Verder lezen: How Crazy Am I to Think I Know Where MH370 Is?

[Knack]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Sé Paratist schreef:

  Lijkt me zeer sterk dat Putin / Rusland hier achter zouden zitten.
  Als Putin het westen wil laten zien dat hij ze pijn kan doen, pakte hij wel een vliegtuig van American Airlines of een Duits vliegtuig.
  Ook de foto die door een passagier zou zijn genomen na de verdwijning, zou zijn gemaakt vanaf dezelfde coördinaten als waar het eiland Diego Garcia ligt.
  Wat het artikel ook niet vermeld (vermoedelijk om een ieder om de tuin te leiden) is dat er ca 20 man van Free Scale aan boord zat. Inclusief 4 van de 5 eigenaren van dat bedrijf, die gezamenlijk de patenten bezaten van zeer dure technologische apparatuur, biljoenen waard.
  Er is 1 eigenaar over gebleven na de verdwijning van vlucht MH370 en het “toeval” wil, dat dat niemand minder is dan Baron Jacob Rothschild……
  Natuurlijk niet te verwarren met zijn neef die enkele weken voor de aanslagen op Charlie Hebdo, dit blad had overgenomen…..

  • Roy schreef:

   Hier ben ik het mee eens..
   “Lijkt me zeer sterk dat Putin / Rusland hier achter zouden zitten.”

   Dit daarentegen is niet waar..
   “zijn neef die enkele weken voor de aanslagen op Charlie Hebdo, dit blad had overgenomen….. ”

   Zijn neef heeft nooit het blad Charlie Hebdo overgenomen

   Ook dit is niet waar..
   “Er is 1 eigenaar over gebleven na de verdwijning van vlucht MH370 en het “toeval” wil, dat dat niemand minder is dan Baron Jacob Rothschild”

   Het patent heeft altijd op naam gestaan van het bedrijf Freescale en heeft dus nooit op de naam gestaan van de personen die zijn omgekomen. De personen die zijn omgekomen zijn ook niet de eigenaren of mede eigenaren van het bedrijf geweest..

   Dit is het desbetreffende patent..
   https://www.google.com/patents/US8671381?

 • Ton schreef:

  Aannames, veronderstellingen, verdachtmakingen en loze kretologie. Het is de mainstream media ten voeten uit. Bedankt CNN en Daily Mail, daar steken we echt wat van op, toch ?

 • Kees Kwaks schreef:

  In het vliegtuig zaten 6 patenthouder van Stealth techniek. Het patent van deze techniek deze techniek is nu in handen gekomen van de Rothschilds. CNN is de propagandazender van de Rothschilds. Meest waarschijnlijk is het eiland Dieg Garcia. http://en.wikipedia.org/wiki/Diego_Garcia

 • Frans schreef:

  Het vliegtuig kan ook op een andere planeet staan,
  Of het vliegt nog in een soort van vacuum tussen 2 tijdslijnen in.
  De mensen nog aan boord. Er worden vreemde dingen gezegd die wij niet begrijpen.
  Het vliegtuig zou op een rare plek zitten omdat met super technologie getracht is dit op een andere tijdlijn te krijgen. Maar is mislukt! De technologie is amerikaans/aliens. En zeer duister!
  Heb dit niet zelf bedacht!!

 • herman de graaf schreef:

  We leven in een tijd van propaganda en misleiding door valse informatie.
  Momenteel kun je het nieuws niet meer geloven.
  Zelfs wanneer het uit verschillende bronnen komt.
  Dat geldt juist voor de schijnbaar betrouwbare websites, kranten, radio en tv.
  Maar dat geldt vooral ook voor social media.
  Daarmee worden we al geruime tijd gemanipuleerd met behulp van berichten door fake accounts.
  Bewust gemanipuleerd door zieke geesten van de inlichtingendiensten.
  Waar kun je dan wel op vertrouwen ??
  Nergens op. Zelfs niet op je boerenverstand.
  Je staat er alleen voor.
  We zijn allemaal geconditioneerd vanaf onze vroege kinderjaren.
  Twijfel overal aan. Stel jezelf vragen, in de hoop dat de huidige situatie je wijzer maakt, en dat je leert te doorzien dat de wereld waarin we leven één groot bedrog is.
  Verzet je niet, want dan beland je in de draaikolk die je meetrekt de diepte in.
  Observeer … en verbaas je hoe het zover heeft kunnen komen.
  Ervaar het alsof iemand geweldig hard aan de schouders schud …. wordt wakker, wordt wakker.

 • pietje schreef:

  Ik blijf bij Diego Garcia weet niet waarom maar het is een gevoel ! Maar Amerika is heel smerig en vies is …..niet onze vriend maar de vijand van iedereen ! Ze moeten verdienen : oorlog en fharma industrie die verdienen aan OORLOG voor de rest is amerika heel arm mentaal ! Alles wat belangrijk is , is oorlog voeren (wapen industrie veel geld ) Farma industrie (vaccinaties ……heel veel geld ) voor wie er in gelooft !!! Ik kots van amerika maar…….geloof dat Obama goed is maar door de schaduw regering wordt hem geen tijd gegund ! HELAAS Kijk in zijn ogen de man is goed ! Maar hij krijgt tot nu toe geen kans jammer…. !!! We moeten meer op ons gevoel afgaan ! Niet op de feiten die ons worden opgedrongen door de bedriegelijke media !!!!!!!! Lieve mensen denk na !!!!

 • Hanskersten schreef:

  Gezever van de bovenste plank!

 • eindhoven schreef:

  cnn moeten ze van de tv halen die oplichters en zwendelaars stelletje acteurs zijn het in dienst van de rijke rothschilds en aanhang

 • Dimmer schreef:

  Ik denk, hoe erg ik het ook vind dat het toestel op de bodem van de oceaan ligt.

 • Roeska schreef:

  Nonsens vind ik.
  Rusland krijgt nog een zwarte piet uit het niets toegespeeld.
  Stemmingmakerijmachine op volle toeren en ook dit soort prut berichten dragen bij aan de algehele mening over Rusland bij de burgers waarvan de instemming (lol) goedkeuring nodig zijn voor de volgende stap in de aanval.

 • Joost schreef:

  Het blijft een raadsel voor ons waar het vliegtuig is gebleven,kan gewoon niet dat een vliegtuig gewoon verdwijnt en zeker niet dat ze hem niet zouden kunnen vinden.
  Waarom zou hij op de zeebodem moeten liggen omdat hij boven zee vloog en waarom hebben ze dan de noodsignalen niet kunnen of willen traceren?
  Het is te vreemd dat hij gewoon verdwijnt,er is meer aan de hand hier en hij staat gewoon ergens.

 • x

  Check Also

  biden

  Zoon Joe Biden gelinkt aan ‘prostitutie- of mensensmokkelnetwerk’

  Hunter Biden, de zoon van de Democratische ...

  lange frans

  Lange Frans en hoogleraar Karel van Wolferen: ‘Dit is de grootste leugen ooit’

  In de podcast van Lange Frans is ...

  >