Binnenland

Bepaalde politieke partijen kunnen straks hun geld afgepakt zien: ‘Soros is nog lang niet klaar met ons’

Help door deze informatie met kennissen op je social media te delen!

Politieke partijen die de rechtsstaat en democratie ondergraven, kunnen straks hun geld afgepakt zien, kondigt Volt-leider Laurens Dassen aan.

Aan de Wet politieke partijen, die nu in consultatie is, is een onderdeel toegevoegd dat de rechter de mogelijkheid biedt om subsidie te ontzeggen of terug te vorderen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---

“Daarmee komt het kabinet voor een deel tegemoet aan onze wens voor een Escalatieladder in de Wet politieke partijen,” licht Dassen toe. “Nu moet daar wat ons betreft nog bij dat een partij niet aan een verkiezing mee kan doen en ontzetting overheidsfaciliteiten.”

Neiging tot totalitarisme

Indien een politieke partij bij een rechterlijke uitspraak wordt veroordeeld voor een misdrijf, kan de rechter die politieke partij de aanspraak op subsidie op grond van deze wet ontzeggen, valt te lezen in het wetsvoorstel.

Er is veel kritiek op de wet. “Met een dergelijk voorstel worden de democratie en rechtsstaat júíst in gevaar gebracht. De partijen die dit wetsvoorstel indienen zien zichzelf dus kennelijk als gevaar wiens subsidie dient te worden ingetrokken. Uw steun aan dit voorstel duidt op een neiging tot totalitarisme,” schrijft auteur en spreker Hans van Tellingen.

Fascisten van Volt

De Nationale Pruttelaar twittert: “De fascisten van Volt hebben ook nog wat te melden.”

“Soros is nog lang niet klaar met ons,” voorziet Tweede Kamerlid Martin Bosma (PVV).

4.8 142 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

99 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
King of light
King of light
1 jaar geleden

Dan wordt het hoog tijd om uitte zoeken hoe Soros en vriendjes zijn financiële middelen inzet en wie daar bij betrokken zijn. Invloed van een buitenlandse macht op de Nederlandse Staat en daar in meegaan is een strafbaar feit. Dit leidt tot ontwrichting van de maatschappij wat al gaande is,

Arend
Arend
1 jaar geleden

Ware tirannie volgt vanuit de staat. En dan met name de totaal corrupte, zoals NL nu is.

Piraten maakten zich vrij van de tirranie van de korupte staat.

Bij dede Pirates of the Caribbean werd de kapitein gekozen, kon hij op elk moment worden ontslagen en had hij alleen gezag in de strijd. Er waren geen rangverschillen. De buit was van iedereen en werd gelijkelijk verdeeld. En dit is geen romantische shit, maar een geschiedkundige gestaafd feit.

Laten we er een voorbeeld aan nemen. We moeten ons vrij vechten van deze tirannie en eigen rechtvaardigheid hoog houden. De staat doet dat nier, in tegendeel.

Ben
Ben
1 jaar geleden

We stonden erbij en keek ernaar…..

PRAD
PRAD
1 jaar geleden

Dan kunnen zij zichzelf wel opheffen want deze hufter heeft al het perverse beleid van deze overheid goedgekeurd tot nu toe. Deze wet zal er ook nog wel even snel doorheen worden gejaagd. Sta nu op om te vechten voor onze vrijheid, gelijkheid en verbondenheid. Wij doen niet mee me dit gedachtengoed van de New World Order, ze willen oorlog dan krijgen ze het.

Back to top button
99
0
We lezen graag je reactie!x