Vrije Energie

Help Niburu Free Energy een camper voor een goed doel winnen

Help anderen door dit artikel met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Afgelopen jaar reed Marktplaats met een camper door Nederland om Marktplaats-gebruikers te fotograferen voor een fotoboek.

Marktplaats geeft de camper nu gratis weg en Niburu Free Energy wil ‘m winnen met het idee om het voertuig bij wijze van proef op 100 procent water te laten lopen en dan weg te geven aan een goed doel.

De actie loopt tot en met 10 mei aanstaande. Om kans te maken roepen we eenieder die de camper op 100 procent water wil zien lopen op te stemmen op Niburu Free Energy.

Uit de top 10 van deelnemers met de meeste stemmen zal de jury een winnaar kiezen. De deelnemer met de leukste en origineelste motivatie wint. De winnaar wordt binnen twee weken bekendgemaakt.

Vol gas stemmen dus.

Meer informatie over de actie vindt u hier.

Stem hier op Niburu Free Energy en klik ‘steun mij’.

Team Niburu Free Energy

Herinnert u zich deze nog? In 2008 berichtte persbureau Reuters terloops over het Japanse bedrijf Genepax dat een milieuvriendelijke auto op water presenteerde:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
0 Reacties
Inline Reacties
Alle reacties zien
Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

0
We lezen graag je reactie!x