Binnenland

Derksen gaat los: ‘Mensen zijn helemaal gek gemaakt door Jetten en Klaver’

Help mee door dit artikel met vrienden op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Ik stoor me geweldig aan die twee volksmennertjes van D66 en GroenLinks waar Nederland door geterroriseerd wordt, die middelbare scholieren zo opgestookt hebben dat ze allemaal met domme kreetjes de straat op gaan en niet weten waar ze het over hebben, zei Johan Derksen in het programma Veronica Inside.

Hij raadt scholieren aan de artikelen van Telegraaf-journalist Wierd Duk te lezen.

“Dat is zo’n beetje de enige journalist die realistische stukjes schrijft,” zei Derksen.

Op hol geslagen

Nederland wil weer voorop lopen in dat hele klimaatgedoe. Wat wij hier doen, heeft geen enkel effect zolang ze in India, China en Amerika gewoon alles de lucht in pompen, aldus de oud-voetballer.

Die twee jeugdige politici die we hebben, willen door het klimaatakkoord een beetje de show stelen. Ze maken een deel van Nederland dat zich laat beïnvloeden helemaal gek, sprak Derksen.

“We zijn een beetje op hol geslagen,” benadrukte hij.

Sprekende etalagepop

De voetbalanalist, die jaren op D66 heeft gestemd, zei het onbegrijpelijk te vinden dat ze ‘deze sprekende etalagepop’ de baas van de partij hebben gemaakt.

Dat gozertje van GroenLinks vind ik een beetje een griezeltje, voegde hij toe.

“Die jongens hebben niet de levenservaring om Nederland te besturen.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Veronica Inside]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
2 jaren geleden

Die jochies moeten eerst eens een jaartje in de kassen gaan werken of bij een boer op het land, dan krijgen ze het echte leven te zien. En niks papa-dag, gewoon werken!

salvar
salvar
2 jaren geleden

oke wat moet je nog meer zeggen?

Margie
Margie
2 jaren geleden

Mensen laten zich gek maken

Louise
Louise
2 jaren geleden

Tja jongens van deze tijd, weinig opvoeding( dat mogen ze al vroeg zelf uitvinden) en nog slechter onderwijs( weinig kennis).. Ja dan krijg je dit soort mensen die geen enkele vorm van realiteit hebben ….En daar hebben we er heel veel van in Nederland…. Dat ze zelf makkelijk te manupileren zijn bewijzen ze zo ook, bij gebrek aan kennis en inzicht….. Het is dus niet vreemd dat zij weer anderen ( kinderen) proberen te manupuleren…… Dat is alles ..
We hebben niet voor niets een angst en haat cultuur….. Alles is eng tegenwoordig , er zijn er nauwelijks die nog enige vorm van verantwoordelijkheid of kritisch denk vermogen hebben.. Daarom worden jongens zoals Baudet gedemoniseerd , bah, een anders denkende en ook nog intelligent, allemachtig dat is bedreigend, want hij laat ze zien hoe dom en onnozel ze eigenlijk zijn……Spiegelen heet dat….. Maar het is gewoon pesten op het schoolplein .

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

31
0
We lezen graag je reactie!x