Homepagina » Binnenland » Derksen gaat los: ‘Mensen zijn helemaal gek gemaakt door Jetten en Klaver’
derksen
Foto: Hans Groenendijk/Jasper Joosten CC BY 3.0 Wikimedia Commons

Derksen gaat los: ‘Mensen zijn helemaal gek gemaakt door Jetten en Klaver’

Ik stoor me geweldig aan die twee volksmennertjes van D66 en GroenLinks waar Nederland door geterroriseerd wordt, die middelbare scholieren zo opgestookt hebben dat ze allemaal met domme kreetjes de straat op gaan en niet weten waar ze het over hebben, zei Johan Derksen in het programma Veronica Inside.

Hij raadt scholieren aan de artikelen van Telegraaf-journalist Wierd Duk te lezen.

“Dat is zo’n beetje de enige journalist die realistische stukjes schrijft,” zei Derksen.

Op hol geslagen

Nederland wil weer voorop lopen in dat hele klimaatgedoe. Wat wij hier doen, heeft geen enkel effect zolang ze in India, China en Amerika gewoon alles de lucht in pompen, aldus de oud-voetballer.

Die twee jeugdige politici die we hebben, willen door het klimaatakkoord een beetje de show stelen. Ze maken een deel van Nederland dat zich laat beïnvloeden helemaal gek, sprak Derksen.

“We zijn een beetje op hol geslagen,” benadrukte hij.

Sprekende etalagepop

De voetbalanalist, die jaren op D66 heeft gestemd, zei het onbegrijpelijk te vinden dat ze ‘deze sprekende etalagepop’ de baas van de partij hebben gemaakt.

Dat gozertje van GroenLinks vind ik een beetje een griezeltje, voegde hij toe.

“Die jongens hebben niet de levenservaring om Nederland te besturen.”

Bekijk het filmpje hieronder:

[Veronica Inside]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René
René
1 jaar geleden

Die jochies moeten eerst eens een jaartje in de kassen gaan werken of bij een boer op het land, dan krijgen ze het echte leven te zien. En niks papa-dag, gewoon werken!

Willem
Willem
Reactie op  René
1 jaar geleden

Een jaar? Laat ze gewoon de volle 50 jaar werken volmaken zo wij allemaal moeten en moesten, je hebt er verder toch geen klote aan in de politiek, ze zijn nog lang niet volwassen, zijn geboren met een gouden piemel en hebben nooit tegenslag gekend, het lijkt het koningshuis wel.

René
René
Reactie op  Willem
1 jaar geleden

Daar heb je dan ook weer gelijk in Willem 🙂 Ik word misschien wat te mild op mijn oudere dag.

Willem
Willem
Reactie op  René
1 jaar geleden

Nou dat geldt voor mij ook hoor René maar voor sommige zaken maak ik graag een uitzondering in mijn mildheid 🙂

Rob
Rob
Reactie op  René
1 jaar geleden

@ René, die lui hebben nog nooit van hun leven echte arbeid gedaan. Waar hangen die types nou rond? In bestuurskringetjes e.d. Maar die hebben van hun leven nog nooit de armen uit de mouwen gestoken en ienig echt werk gedaan. Nederland heeft een heel leger van dat soort types. Die bouwen niets, ontwerpen niets, onderhouden niets, produceren niets enz. Ze hangen alleen maar in kringen rond die bepalen wat anderen moeten doen. Maar die types steken wel kapitalen belastinggeld in hun zak en vertegenwoordigen niet eens de bevolking. Het lijkt mij ook een goed plan om dat soort wangedrochten minstens 20 jaar in de productie te zetten, buiten te laten werken (ook in de kou van de winter) zodat ze eens een idee krijgen wat het is om te werken.

Henk
Henk
Reactie op  Rob
1 jaar geleden

Je slaat de spijker op z’n kop , pennelikkers zonders levenservaring die dag in dag uit achter een bureau’tje zitten en anderen gaan vertellen wat ze moeten doen om je rot te lachen .

Mikkie
Mikkie
Reactie op  René
1 jaar geleden

Bedoelt hij met Jetten die D66 man, die tig keer per jaar met het vliegtuig een lang weekendje op vakantie gaat?

salvar
salvar
1 jaar geleden

oke wat moet je nog meer zeggen?

Margie
Margie
1 jaar geleden

Mensen laten zich gek maken

Louise
Louise
1 jaar geleden

Tja jongens van deze tijd, weinig opvoeding( dat mogen ze al vroeg zelf uitvinden) en nog slechter onderwijs( weinig kennis).. Ja dan krijg je dit soort mensen die geen enkele vorm van realiteit hebben ….En daar hebben we er heel veel van in Nederland…. Dat ze zelf makkelijk te manupileren zijn bewijzen ze zo ook, bij gebrek aan kennis en inzicht….. Het is dus niet vreemd dat zij weer anderen ( kinderen) proberen te manupuleren…… Dat is alles ..
We hebben niet voor niets een angst en haat cultuur….. Alles is eng tegenwoordig , er zijn er nauwelijks die nog enige vorm van verantwoordelijkheid of kritisch denk vermogen hebben.. Daarom worden jongens zoals Baudet gedemoniseerd , bah, een anders denkende en ook nog intelligent, allemachtig dat is bedreigend, want hij laat ze zien hoe dom en onnozel ze eigenlijk zijn……Spiegelen heet dat….. Maar het is gewoon pesten op het schoolplein .

René
René
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Zo is dat Louise, de D-evolutie is in volle gang. De D-evolutie gaat sneller dan de zogenaamde groei van de economie 🙂

Willem
Willem
Reactie op  Louise
1 jaar geleden

Inderdaad Louise, als ik ze zo tekeer hoor gaan met hun zelfvergenoegde gezichten moet ik ook vaak denken aan kinderen in een draaimolen die constant de aandacht van hun ouders willen en moeten zwaaien bij ieder rondje. Ik denk dat wanneer je deze types totaal geen aandacht meer zou geven ze van gekkigheid niet zouden weten hoe ze de aandacht moeten krijgen en nog gekker gaan doen dan ze nu al doen.

Mark
Mark
1 jaar geleden

Ja Margie, Mensen laten zich inderdaad gek maken omdat ze niet meer weten wat de waarheid is.
Er is niets aan de hand met het klimaat we zijn juist beter ermee omgegaan. Als je al in een probleem wilt geloven van zure regen gat in de Ozonlaag waar geen bewijs voor is net als het verzonnen stikstof probleem waardoor de Noordzee vol gezet moet worden voor 25 % met windmolens.
krankzinnig en dan ook nog de zonnepanelen terwijl we decennia geen problemen gehad hebben en ook niet hebben als het om het klimaat gaat.
Boeren moeten weg, meer immigranten erbij om het eens mooie Nederland nog meer om zeep te helpen.
Allemaal geen toeval want de wakkere weten om welke orde het echt gaat.
Johan is wel bij de tijd mbt het geen vlees eten, laat melkproducten ook maar beter weg dan gaat je gezondheid met sprongen vooruit omdat we van origine herbivoren zijn.
Vandaar dat killer nr 1 hart en vaatziektes simpel veroorzaakt wordt door het dichtslibben van je aderen door dierlijke vetten.
Niemand haalt het in zijn hoofd om een olifant, paard en een gorilla vlees en melk te geven.
Wat moet je dan wel eten?
Gewoon plantaardig voedsel waar je biochemische fabriek het menselijke lichaam genaamd voor ontworpen is.
Hij kan zo goed als alles aan, geniaal ontwerp maar goed is het niet wat logisch is om bv diesel in je benzineauto te doen wat iedereen wel zal begrijpen .
De wereld wordt wel steeds wakkerder van al de decepties waar we massaal mee opgevoed zijn.
Interessant dat een dokter praktisch nooit over voeding praat als je een probleem hebt, ze krijgen simpelweg de kennis niet en krijgen over voeding, maar 7 uur in hun algehele opleiding om Doktor te worden.
iedereen is het toch eens met de uitspraak, je bent wat je eet en toch leeft men er niet naar omdat het pure onwetendheid is, van de bevolking zelf..
Het eerste wat de meeste mensen roepen, hoe kom je dan aan je proteïne ?
Hoe komt een Gorilla, Olifant, paard aan zijn proteine, van plantaardig voedsel uiteraard.

Let the food be the medicine and the medicine be the food.

Hier kun je zien dat we herbivoren zijn, hou het simpel en denk zelf na in een wereld waar alles het omgedraaide is van hetgeen ons verteld is of wordt.

http://adaptt.org/archive/Mills%20The%20Comparative%20Anatomy%20of%20Eating1.pdf

http://www.nealhendrickson.com/mcdougall/030700pumeatinthehumandiet.htm

Mark
Mark
Reactie op  Mark
1 jaar geleden

Deze bangmakerij en leugen was ik vergeten van de 80 er jaren.
O ja een ijstijd was ook wat er zou komen in de dezelfde tijdsperiode.
Hoop dat de jeugd deze realiteit gewoon op feiten controleert dat er nieuwe sprookjes verteld worden, en de leugens beseft dat de aarde daarom nog gewoon hetzelfde is over 10 jaar.
Moeder natuur regelt het wel, laat ze maar stoppen met het kappen van het regenwoud protesteer daar maar tegen.

Doe Maar – De bom (1983)
https://www.youtube.com/watch?v=Jw9i0bu7PyQ

Twanneman
Twanneman
1 jaar geleden

Tja, Derksen, hij heeft vaak van die uitspraken waardoor ik denk:”Hij is de enige BN-er die nog wat verstand heeft, hij zou eigenlijk dictator van Nederland moeten zijn”.
Ik denk dat we het heel goed zouden hebben.

j.langedijk
j.langedijk
Reactie op  Twanneman
1 jaar geleden

Ben zo blij dat er eens een antwoord komt op gladde jongens, die de mensheid een rad voor de ogen draaien. Wat Co2, wat windenergie, wat vervuilde grond. Nee ons bestel is vervuild, onze politici hanteren niet meer het rechtvaardigheids pricipe. Bedankt Johan.

Eelke Piers
Eelke Piers
1 jaar geleden

Ik hoop dat China, India en de rest van de wereld gewoon doorgaan met CO2 te produceren. Dan wordt de wereld tenminste steeds groener en krijgen we grotere oogsten en zal er minder honger in de wereld zijn.
Nederland en daarmee ook de EU bestaat zuiver en alleen uit idioten. (u en mij natuurlijk uitgezonderd)

Mammon
Mammon
1 jaar geleden

Er is nog een (extra) geheime agenda achter die CO2 en stoppen met vlees onzin…

De mens eet vlees voor de eiwitten (en omdat het lekker is) en dat komt tot nu toe allemaal van dieren af, of een beetje uit bonen en noten.
Je ziet om je heen de agenda om minder vlees te eten gepushed worden, wat in lijn valt met de CO2 en klimaat onzin. Toeval natuurlijk 😉

Nee, de rijke Elite Miljardairs Multinational NWO industrie wil vlees vervangen door schimmels! Ja, schimmels of gisten!

Schimmels zijn de makkelijkste en goedkoopst te produceren eiwitten op aarde!
Geen stallen, duur voedsel, verlichting, mensenarbeid of dure investeringen nodig…

Je vult een lege tank met water, gooit hier een heel klein beetje gist (schimmel) in en een hele hoop (goedkoop) suiker. (suiker van gen-mais of gen-suikerriet)
Laat maar staan en de gist gaat de suiker opeten en vermenigvuldigd zich (zoals een varken weer biggen krijgt, biggen groeien worden varkens, krijgen biggen, enz. enz.)
Na een week heeft de gist schimmel de suiker opgegeten en dit wordt gefilterd.
Water kan hergebuikt worden, de schimmel ook. (beetje schimmel opnieuw in een af te vullen tank en herhaal het hele proces over en over en over)
Dit proces wordt ook gebruikt voor de productie van Alcohol (wijn, bier) dan maakt de schimmel van suiker, alcohol. Maar andere schimmels maken eiwitten ipv alcohol…

Deze schimmel slurrie voorzie je van een smaakje, ontdoe je van het laatste vocht en pers je in de vorm van een hamburger of steak!

Productiekosten van 1 kilo van deze eiwitten = minder dan 20 cent…
Productiekosten van 1 kilo vlees eiwitten = 1 tot 4 euro…

Conclusie: Afschaffen van vlees eiwitten levert een MULTI MILJARDEN WINST OP, JAAR NA JAAR NA JAAR NA JAAR…

En totale controle over de eiwit produktie op aarde ipv verdeeld over al die boeren die geld moeten verdienen aan hun werk.

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Mammon
1 jaar geleden

Dierlijke eiwitten zijn compleet, plantaardige eiwitten niet
In totaal zijn er zo’n 20 aminozuren die het lichaam gebruikt om eiwitten op te bouwen. Deze aminozuren zijn geclassificeerd als essentieel of niet essentieel. Het lichaam kan niet essentiële aminozuren zelf produceren, maar geen essentiële aminozuren. Deze moeten middels je voeding binnenkomen. Voor een optimale gezondheid heeft je lichaam alle essentiële aminozuren nodig in de juiste hoeveelheden. Dierlijke eiwitbronnen, zoals vlees, vis, gevogelte, eieren en zuivel lijken op het eiwit dat in je lichaam voorkomt. Ze worden gezien als complete eiwitbronnen omdat ze alle essentiële aminozuren bevatten die je lichaam nodig heeft om optimaal te kunnen functioneren. Plantaardige eiwitbronnen, zoals bonen, linzen en noten zijn echter niet compleet, omdat ze een of meer essentiële aminozuren missen die het lichaam nodig heeft (1). Sommige bronnen melden dat sojaeiwitten wel compleet zijn. Twee essentiële aminozuren zijn maar in kleine hoeveelheden aanwezig in soja, waardoor het niet te vergelijken is met dierlijke eiwitten
Niet alleen dat, het hoort ook bij agenda 2020/2030. Dierlijke eiwitten zijn erg belangrijk voor de ontwikkeling van onze hersenen en spieren. Plantaardige eiwitten missen veel belangrijke eiwitten en aminozuren.
Dierlijke voeding bevatten eiwitten van de hoogste kwaliteit. Plantaardige bronnen missen een of meer aminozuren, waardoor het lastiger is om alle aminozuren binnen te krijgen die het lichaam nodig heeft.

Sommige voedingsstoffen zijn in grotere hoeveelheden aanwezig in dierlijke bronnen
Eiwitten worden zelden gevonden in geïsoleerde vorm, maar wel binnen een breed scala aan andere voedingsstoffen. Voeding met dierlijke eiwitten bevat vaak veel voedingsstoffen die niet voorkomen in plantaardige voeding:

Vitamine B12: Vitamine B12 zit voornamelijk in vis, vlees, gevogelte en zuivel. Veel mensen die dierlijke producten mijden hebben een tekort eraan (3).

Vitamine D: Vitamine D zit in vette vis, eieren en zuivel. Het zit ook in sommige planten, maar die in dierlijke producten wordt beter opgenomen in het lichaam (4).

DHA: Docosahexaeenzuur (DHA) is een essentiële omega-3 vetzuur in vette vis. Het is belangrijk voor gezonde hersenen en is moeilijk te verkrijgen uit plantaardige bronnen (5).

Heemijzer: Heemijzer komt voornamelijk voor in vlees, met name rood vlees. Het wordt veel beter opgenomen dan non-heemijzer in plantaardige voeding.

Zink: Zink komt voornamelijk voor in dierlijke eiwitbronnen, zoals biefstuk, varkensvlees en lam. Zink wordt makkelijker opgenomen en gebruikt uit dierlijke eiwitbronnen (6).

Er zijn natuurlijk ook veel voedingsstoffen in plantenvoeding die weer niet in dierlijke voeding voorkomen. Daarom kun je het beste evenwichtige hoeveelheden van beide soorten eten om alle voedingsstoffen die je nodig hebt binnen te krijgen.

Kortom: Dierlijke eiwitbronnen bevatten meer van bepaalde voedingsstoffen, zoals vitamine B12, de omega-3 vetzuur DHA, heemijzer en zink.

Dierlijke eiwitten hebben ook gezondheidsvoordelen
Dierlijke eiwitten zijn ook gerelateerd aan gezondheidsvoordelen, ook al worden ze vaak als ongezond beschouwd in vergelijking met plantaardige eiwitten (26). Een onderzoek wees uit dat gevogelte, vis en magere zuivel in verband werden gebracht met een lager risico op hartziekte (27). Mensen die regelmatig vis eten hebben ook minder kans op een hartaanval, beroertes en de dood door hartziekte (28). Een onderzoek onder meer dan 40,000 mannen ondervond dat degenen die wekelijks een of meer porties vis aten 15% minder risico liepen op hartziekte (29). Daarbij werd het eten van eieren gerelateerd aan verbeterde cholesterolwaarden en gewichtsverlies. Vrouwen die bij een onderzoek eieren aten in plaats van brood meldden dat ze een voller gevoel hadden en later op de dag minder aten (30,31,32). Tot slot is het eten van dierlijke eiwitten in verband gebracht met meer spiermassa en een vermindering van spierafbraak die zich voordoet bij het ouder worden (33,34,35,36).

Kortom: Bepaalde dierlijke eiwitbronnen zijn in verband gebracht met een verminderd risico op hartziekte, verbeterde cholesterolwaarden, gewichtsverlies en meer spiermassa.

Sommige onderzoeken wijzen uit dat dierlijke eiwitten kanker bevorderen, met genetisch gemodificeerd en vlees wat vol zit met antibiotica en dieren die zijn gevoerd met gemodificeerde granen hebben we inderdaad bevorderen maar als je gezond en eerlijk vlees eet niet. Onder Eskimo’s bijvoorbeeld komt Kanker nauwelijks voor ook hart en vaatziekten ook nagenoeg nooit ook geen verhoogd cholesterol voor terwijl hun dieet voor 90% en meer uit dierlijke eiwitten en rood vlees bestaat.
Alles heeft te maken met evenwicht in je dieet.

Door dierlijke eiwitten te vervangen door schimmels proberen ze de mensen/burgers weer dommer te maken en vatbaarder te maken voor ziektes door afbraak van het immuunsysteem. Daarom zijn die veganisten ook allemaal zo wit en mager en halen ze allemaal rare ideeën in hun hoofd omdat gezond verstand een beetje kapot is.

Over een paar generaties sloopt dit zelfs het DNA. Het is zeer belangrijk om een evenwichtig dieet te hebben met vlees/vis granen groenten fruit en zuivel. Zeker voor je komende generaties, tenminste als je familienaam wilt voorzetten. De mens is gewoon een omnivoor zoals veel andere zoogdieren.

Ik zal wel weer een bak gezeik over mij heen krijgen van enkele ‘menselijke’ herbivoren zoals gewoonlijk als ik hier over vlees praat. “En dat is niet zo, ik slik pillen bij!” en blabla bla. Wat denk je waar die extra vitamines en aminozuren van worden gemaakt? Precies, dierlijke resten. but I don’t really care….

Freba
Freba
Reactie op  Sebastiaan
1 jaar geleden

Zag ooit een van de oudste mannen in NL bij Ivo N. 112 jaar.
Dagelijkse kost; Bord havermout en een bord krachtige verse groentesoep per dag.
En voor overigen raad ik het z.g. VDH dieet aan – Vreet De Helft. Bevalt mij prima. Succes.

Jeff
Jeff
1 jaar geleden

Heb het verder niet zo hoog op met Derksen hoor, maar het geluid komt al langzaam binnen bij de mainstream. Dat had ik zeker niet voorzien en ben er derhalve erg blij mee. Misschien dat die hoofd brilsmurf er ook is naar luistert.

Bambi
Bambi
1 jaar geleden

Zo lang deze overheid mijn medicijn blijft verbieden, zijn ze in mijn beleving zoiezo niet capabel.
Ik heb uitgezaaide longkanker, ze spoten me vol met hun chemo gif en het hielp niet. Uiteindelijk gaven ze me op met een prognose van 6 tot 8 maanden. Ik was ten einde raad. Uiteindelijk ben ik toen alternatief gegaan. Op dieet (geen suikers, geen zaken meer uit pakjes, geen genetisch gemanipuleerd voedsel, alles bio en vers van de grond), ik ging aan de kruiden, paddestoelen en aan de thc olie. In het ziekenhuis kwam ik niet meer, ook niet voor scans, nadat ik ontdekte dat er in de vloeistof glucose zat (voeding voor kanker). Ik verhuisde naar het buitenland omdat ik daar wel zelf mijn medicijn mag maken.

Ik zal het maar kort houden…….ik leef over 10 dagen 6 jaar.

Mijn vertrouwen in regulier is zo beschaamd, ik lijd niet van mijn kanker, maar wel enorm van wat ik nu weet en wat niemand lijkt te willen horen, terwijl er dagelijks zo veel mensen aan die k*tziekte sterven.

edwin
edwin
Reactie op  Bambi
1 jaar geleden

veel respect

koloth
koloth
Reactie op  Bambi
1 jaar geleden

ik vertrouw die hele gezondheidzorg ook niet. Als je ergens een pijntje hebt of wat dan ook, ga niet naar een ziekenhuis want de diagnose is kanker….. en het traject gaat beginnen. kassa voor het systeem en zelf weet je het toch niet (denken ze) het wordt een lijdensweg van een paar jaar en dan hebben ze je dood weten te krijgen.

Jeff
Jeff
Reactie op  Bambi
1 jaar geleden

Jeetje Bambi, wat ontzettend k*t voor je. Vooral dan ook nog je gevecht met een bureau. Ik wens je het allerbeste en besef me dat ik nu niet veel meer kan doen dan dat. Liefs Jeff

x

Check Also

rutte

Rutte staat torenhoog in de peilingen, maar Nederland is klaar met hem

Of het nu gaat om het faciliteren ...

herstel-nl

Herstel-NL wekt wantrouwen: ‘Trap hier niet in’

De afgelopen dagen was er veel aandacht ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x