Buitenland

Berlijn: wat de mainstream media je niet vertellen over het massaprotest

Help anderen door dit artikel met iedereen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Dit was het beeld in Berlijn, waar naar schatting 17.000 mensen de coronamaatregelen aan hun laars lapten om deel te nemen aan een protest dat gesteund werd door neonazi’s, complottheoretici en anderen die de beperkingen zat zijn, schreef de New York Times over het gigantische coronaprotest in Berlijn gisteren. Een paar duizend mensen, nazi’s, complotdenkers.

De Nederlandse media tikten het netjes over: op het hoogtepunt 20.000 betogers, antivaxers, bekenden uit het extreemrechtse milieu, complotdenkers. De deelnemers werden weggezet als een stel gekkies. De werkelijkheid was heel anders.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png
Vrijheidsvirus

Volgens de organisatoren waren er meer dan 1,3 miljoen (!) mensen op de been. Veel deelnemers, alledaagse mensen zoals jij en ik, riepen dat het coronavirus een ‘vals alarm’ is.

“Het vrijheidsvirus heeft Berlijn bereikt,” zei organisator Michael Ballweg. Anderen riepen: “Wij zijn de tweede golf.” Sommige betogers hadden een spandoek bij zich dat opriep tot de arrestatie van de Amerikaanse miljardair Bill Gates, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, minister van Volksgezondheid Jens Spahn en anderen.


Verslaggeefster Leonie von Hammerstein zei over een mannelijke betoger: “Hij geloofde in complottheorieën. Hij geloofde dat Bill Gates achter het coronavirus zit en iedereen wil vaccineren, en dat de Duitse overheid hem helpt om dat te doen.” Arme Leonie.

Op de dag van het massaprotest zei de Duitse minister van Economie Peter Altmaier dat hij strenger wil gaan optreden tegen mensen die de coronamaatregelen overtreden.

NOS-verslaggeefster Judith van de Hulsbeek zag vooral veel protestborden tegen gedwongen inenting:


Kijk de demonstratie hieronder terug:

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kali
Kali
3 jaren geleden

De media zijn er natuurlijk als de kippen bij om ons te stigmatiseren. Vergeefse moeite want het kritische aantal komt in zicht.Power to the people!!!!!

Pieter
Pieter
3 jaren geleden

Helaas waren er op het Malieveld slechts een paar honderd mensen op de been. Verhouding met politie was ongeveer 1:1 …..

Uiteindelijk is dit alleen te winnen als er voldoende massa wordt gecreeërd, op deze manier ga je geen deuk in een pakje boter slaan en dooft het protest langzaam uit.

Ron
Ron
3 jaren geleden

Wij homeopaten worden gewoon genegeerd want reeds meermaals bewezen superieur in het bestrijden van pandemieën. Zwijg het maar dood media en verbied het politici ! Homeopathie werkt echt maar is verboden door de WHO. Wie zijn dan de moordenaars?

Harry
Harry
3 jaren geleden

Donald Trump.vatte het al goed samen. ‘De MSM zijn de vijanden van het volk’. Ze hebben de lockdown afgeperst en daarmee talloze levens verwoest, nu moet u gemuilkorft worden. Straks smullen ze als u verplicht gevaccineerd wordt. Het zijn rancuneuze mensen die feiten achterhouden of verdraaien. Ze zijn woest op Zweden waar alleen ic mensen mondkapjes hebben en de burgerrechten zijn behouden. De msm vindt dat u dat niet waard bent.

Back to top button
31
0
We lezen graag je reactie!x