Homepagina » Buitenland » Berlijn: wat de mainstream media je niet vertellen over het massaprotest
berlijn
Foto: Leonhard Lenz CC0 1.0

Berlijn: wat de mainstream media je niet vertellen over het massaprotest

Dit was het beeld in Berlijn, waar naar schatting 17.000 mensen de coronamaatregelen aan hun laars lapten om deel te nemen aan een protest dat gesteund werd door neonazi’s, complottheoretici en anderen die de beperkingen zat zijn, schreef de New York Times over het gigantische coronaprotest in Berlijn gisteren. Een paar duizend mensen, nazi’s, complotdenkers.

De Nederlandse media tikten het netjes over: op het hoogtepunt 20.000 betogers, antivaxers, bekenden uit het extreemrechtse milieu, complotdenkers. De deelnemers werden weggezet als een stel gekkies. De werkelijkheid was heel anders.

Vrijheidsvirus

Volgens de organisatoren waren er meer dan 1,3 miljoen (!) mensen op de been. Veel deelnemers, alledaagse mensen zoals jij en ik, riepen dat het coronavirus een ‘vals alarm’ is.

“Het vrijheidsvirus heeft Berlijn bereikt,” zei organisator Michael Ballweg. Anderen riepen: “Wij zijn de tweede golf.” Sommige betogers hadden een spandoek bij zich dat opriep tot de arrestatie van de Amerikaanse miljardair Bill Gates, de Duitse bondskanselier Angela Merkel, minister van Volksgezondheid Jens Spahn en anderen.


Verslaggeefster Leonie von Hammerstein zei over een mannelijke betoger: “Hij geloofde in complottheorieën. Hij geloofde dat Bill Gates achter het coronavirus zit en iedereen wil vaccineren, en dat de Duitse overheid hem helpt om dat te doen.” Arme Leonie.

Op de dag van het massaprotest zei de Duitse minister van Economie Peter Altmaier dat hij strenger wil gaan optreden tegen mensen die de coronamaatregelen overtreden.

NOS-verslaggeefster Judith van de Hulsbeek zag vooral veel protestborden tegen gedwongen inenting:


Kijk de demonstratie hieronder terug:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
31 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kali
Kali
8 maanden geleden

De media zijn er natuurlijk als de kippen bij om ons te stigmatiseren. Vergeefse moeite want het kritische aantal komt in zicht.Power to the people!!!!!

Pieter
Pieter
8 maanden geleden

Helaas waren er op het Malieveld slechts een paar honderd mensen op de been. Verhouding met politie was ongeveer 1:1 …..

Uiteindelijk is dit alleen te winnen als er voldoende massa wordt gecreeërd, op deze manier ga je geen deuk in een pakje boter slaan en dooft het protest langzaam uit.

Jim
Jim
Reactie op  Pieter
8 maanden geleden

Niet waar. Hoe kom je aan die onzin? Ik ben er zelf geweest en het aantal was boven de 10.000. En er was inderdaad veel politie, maar velen malen minder dan het publiek.

Willem
Willem
Reactie op  Jim
8 maanden geleden

Ja wilde ik net plaatsen het waren zeker 10.000, Pieter heeft zeker Nos gekeken 🙂

Ron
Ron
8 maanden geleden

Wij homeopaten worden gewoon genegeerd want reeds meermaals bewezen superieur in het bestrijden van pandemieën. Zwijg het maar dood media en verbied het politici ! Homeopathie werkt echt maar is verboden door de WHO. Wie zijn dan de moordenaars?

Lawke
Lawke
Reactie op  Ron
8 maanden geleden

Homeopathie werkt zeker Ron.. De voorloper van hydrochloroquine bijvoorbeeld was kinine.. lekker uit de natuur te plukken en veilig voor gebruik las ik in een wetenschappelijk magazine.

Harry
Harry
8 maanden geleden

Donald Trump.vatte het al goed samen. ‘De MSM zijn de vijanden van het volk’. Ze hebben de lockdown afgeperst en daarmee talloze levens verwoest, nu moet u gemuilkorft worden. Straks smullen ze als u verplicht gevaccineerd wordt. Het zijn rancuneuze mensen die feiten achterhouden of verdraaien. Ze zijn woest op Zweden waar alleen ic mensen mondkapjes hebben en de burgerrechten zijn behouden. De msm vindt dat u dat niet waard bent.

jan doornbos
jan doornbos
8 maanden geleden

Nee, de MSM is er nog slechts voor de oorlogspropaganda. Goed=slecht en slecht=goed. Iedereen die anno 2 augustus 2020 nog steeds gelooft dat er sprake is van een ziekteverwekker wordt niet gehinderd door kennis. Sterker nog. De beste samenvatting is dan ook: bang en van de pot gerukt. Net zo’n bedreiging voor de medemens als de ‘gezondheidsfuhrers’ met hun oorlogsretoriek.

H.J.
H.J.
8 maanden geleden

Dus is de kreet RUTTUP, een terechte kreet.
RUTTUP en NEXIT.

KLA_TV
KLA_TV
8 maanden geleden

Livestream vanop het podium. Rond de 39ste minuut in de video komt de politie het podium op en legt de toespraken stil. Vlak na de start van de toespraken.

De live stream van Samuel Eckert: https://youtu.be/htDrDieOgh0?t=2332

Video van ‘Lane Force Dashcam’ kanaal https://www.youtube.com/watch?v=w3o-dWbJfrk

John
John
8 maanden geleden

Goed bezig daar in Berlijn, de echte vrijheidstrijders de overheden in Europa gaan voorbeeld nemen van China zullen hard gaan optreden politie staat.om onze vrijheid te ontnemen we mogen dit niet laten gebeuren. Lang leve de vrijheid. Trots op ieder verzet.

Willem
Willem
Reactie op  John
8 maanden geleden

Tja het is al gebeurd

Tony
Tony
8 maanden geleden

De meeste Duitsers die na de 2e wereldoorlog geboren zijn weten wat onderdrukking betekent en willen dat niet nog een keer mee maken. Het zijn vooral de generaties in en om Berlijn die na de 2e wereldoorlog zijn geboren en de opdeling en onderdrukking van Berlijn (tot 1989) van heel dichtbij hebben meegemaakt. Ik denk dat protesteren om vrijheid van mening en vrijheid om te leven en dit te behouden, bij onze Oosterburen, zeker in Berlijn, op een ander niveau beleeft en ervaren wordt dan in Nederland.

De negatieve ervaringen daarvan hebben zij in vele generaties na de 2e wereldoorlog zelf moeten ervaren. Zij hebben heel goed in de gaten dat Angela Merkel op de verkeerde manier bezig is om politiek te bedrijven en te veel naar Macron luistert. Ook de Duitsers worden daardoor beperkingen opgelegd, die natuurlijk van geen kant kloppen.

Het gaat hier namelijk om onderdrukking van meningsuiting en vrijheid. M.a.w. er is, net zo als in Nederland geen sprake meer van een democratie. Het is daar in de politiek hetzelfde als in Nederland, het merendeel van de politici gaat het financieel goed (Duitsland heeft veel mensen uit het goed verdienend onderwijs in de regering) en denkt hoofdzakelijk maar aan eigen belangen en lopen voor de waarheid weg.

De macht van Bill Gates, de farmaceutische industrie en het WHO is wereldwijd vertegenwoordigt en daartegen mag in Nederland niet meer tegen geprotesteerd worden. In Duitsland gelukkig (nog) wel.

De meeste mensen zijn gewone mensen die niet alleen zien dat hun toekomst ondermijnt wordt, maar ook dat die toekomst voor de volgende generaties aan banden wordt gelegd. Er dus weer sprake is van onderdrukking en dat het nog erger gaat worden, komt ook voor de Duitsers steeds dichterbij. Het probleem is ook dat veel Duitsers niet meer met de 2e Wereldoorlog geassocieerd willen worden. Zij kunnen het verleden ook niet veranderen en het leven gaat door.

Dat heeft alles te maken met de politiek die Angela Merkel voert en heeft gevoerd. Vele Duitsers zijn het zat en zien dat de staatsschuld steeds verder oploopt en Merkel doet alsof de bomen tot in de hemel groeien.

In Duitsland is het dragen van mondkapjes verplicht, dat zal veel Duitsers niet bevallen en dat laten zij merken ook. Dat is, en maakt het verschil met Nederland.

Merkel is ook onderdeel van de Europese kliek die niet luistert naar het volk.

salvar
salvar
8 maanden geleden

kijk zo wordt de leugenachtige Nederlandse media te kijk gezet.
kijk nederlanders laten we in heel nederland zo te keer gaan dan worden wij zelf weer de baas over ons leven en ons lichaam.
kijk hoe ze in amerika tekeer gaan tegen de bevolking.
boetes tot 1000 dollar , niet luisteren gevangenis straf, voor wat ?
wie zegt mij of een ander wat wij moeten doen?
ze zijn hier super slim in belgie prov. antwerpen avond klok , hoe krankzinnig kan je zijn?
hier doen ze het rustig aan om je in het gareel te houden en de klasp komt in een keer, kan je op wachten.

het begint een hele echte nachtmerrie te worden .
als wij niet opstaan is je leven wat je ooit gekend heeft over en uit en wel voorgoed.
als je kijkt wat ze gedaan hebben de burger niets althans de meesten niet.

ik ben bang dat hier niets veranderd want ze zitten zo lekker in hun comfort zone en denken dat ze veilig zijn , droom maar lekker verder.

Willem
Willem
Reactie op  salvar
8 maanden geleden

Ja dat dachten mensen die op transport gezet werden ook in WO2, liepen zo de gaskamers in want mensen zijn toch niet zó slecht dat ze ons iets aan zullen doen? We kennen de geschiedenis en we zijn al jarenlang gewaarschuwd, het resultaat? We worden straks weer door de NS naar kampen getransporteerd, politie enz zullen graag schieten en de boel wéér verraden net als in WO2, want zo zijn die idioten nu eenmaal, hersenloos.

Tony
Tony
Reactie op  Willem
8 maanden geleden

Vertel mij eens Willem, wat is dan het verschil tussen de plannen die Bill Gates, de WHO en de farmaceutische industrie met de mensheid voor hebben? Volgens mij verschillen die niets met de plannen om mensen te transporteren en te vernietigen. Mensen hebben geen keus, want alles is al geregeld en dat is moeilijk te veranderen. Volgens mij is die keuze er niet. Wij leven alleen in ander tijdperk met meer mogelijkheden en die worden ten volste uitgebuit. Op een ander niveau dus, maar uiteindelijk komt het op hetzelfde neer.

Het probleem is dat er nog steeds mensen veel vertrouwen hebben in Bill Gates, het RIVM en de politici die niet beter weten, of doen alsof, en de mensen bewust voor de gek houden. Angst regeert hier voor de mensen die nooit door zullen hebben wat hier nou echt aan de hand is. Dat moet maar eens afgelopen zijn.

Bill Gates is de grootste oplichter en crimineel die er in de laatste decennia op deze aarde rondloopt en onophoudend reclame maakt voor zijn “never ending vaccianation programm”. En dat alles om de mensheid naar de kloten te helpen en tegelijkertijd tevens enorm veel geld te verdienen. Helaas hebben veel mensen dit nog niet door en het wordt tijd dat zij wakker worden en dit ook durven uit te spreken.

De glimlach van Bil Gates spreekt boekdelen en mensen maar ja knikken, terwijl zij bedrogen worden en dit zelf niet door hebben. Bill Gates is een wolf in een schaapsvacht en ondanks alles wat tegen hem ondernomen wordt, er telkens weer mee weg komt. Het lijkt alsof interviewers angst en respect voor hem hebben. Zij zouden hem maar eens de duimschroeven aandraaien, dan piept hij wel anders en wordt zenuwachtig. Dan zal hij zich verspreken, net zo als onlangs bijna het geval was, maar niemand had dit door. Hij begeeft zich op ijs, dat steeds dunner wordt. Het is niet iemand waarvoor je respect moet hebben. Bill maakt dankbaar gebruik van zijn opgebouwde krediet en dat is in zijn voordeel en hij buit dat ten volste uit.

Politici zijn gewoon te dom en geloven alles wat deze nep arts te vertellen heeft. Zij zijn dus geen haar beter en moeten zich diep schamen. Dat is het probleem op dit moment. Bill en andere belanghebbende hebben alles tot in detail voorbereidt, terwijl de normale mensen in de wereld bezig waren met hun eigen problemen op te lossen en hun best deden om hun hoofd boven water te houden, helpen zij de mensheid naar de kloten.

x

Check Also

van haga

‘Dit is zonder meer de beste speech van Wybren van Haga van het afgelopen jaar’

Een strijdvaardige Wybren van Haga meldde zich ...

osterhaus

Ab Osterhaus wekt woede: ‘Absoluut niet terug naar normaal als iedereen gevaccineerd is’

Onlangs zond het AD in samenwerking met ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

31
0
We lezen graag je reactie!x