Homepagina » Mens en Dier » Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug
bill gates
Foto: CC0

Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates heeft gewaarschuwd dat het coronavirus in oktober-november in alle hevigheid zal terugkeren.

Donderdagavond zei Gates op CNN dat het nieuwe coronavirus allesbehalve verdwenen is. Hij voegde toe dat het aantal besmettingen in de herfst weer flink zal stijgen.

“Met name in oktober en november zal het virus hard toeslaan, mits we ons goed aan alle regels houden,” waarschuwde Gates. De miljardair zei teleurgesteld te zijn over de corona-aanpak van de regering-Trump.

Moeilijk

“We moeten aan de wereld denken,” zei hij. “Ik ben nogal teleurgesteld en zonder Amerikaans leiderschap zal het moeilijk zijn om een aanpak te coördineren.”

De voormalige topman van Microsoft is nadrukkelijk in de schijnwerpers gekomen bij de zoektocht naar een coronavaccin. Via zijn Bill & Melinda Gates Foundation heeft hij miljarden beschikbaar gesteld voor de bouw van fabrieken om een werkend vaccin op grote schaal te produceren.

Deal

Vijf jaar geleden waarschuwde hij in een TED-lezing dat de wereld niet voorbereid is op de uitbraak van een nieuwe pandemie. Hij zei dat we niet meteen een kernramp hoeven te vrezen, maar wel een epidemie. “Geen raketten, maar microben.”

Nederland sloot eerder deze maand een deal met een bedrijf dat coronavaccins gaat verspreiden via organisaties die worden gefinancierd door Bill Gates.

[Iran Press]
4.4 7 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
57 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
10 maanden geleden

Ach ja, waar zouden we zijn zonder deze helderziende lul.

F. Wolbert.
F. Wolbert.
Reactie op  jan doornbos
10 maanden geleden

Jan;
bij hen is het credo; plannen is vooruitzien, maar niet erg helder.

Teuwen Henri
Teuwen Henri
Reactie op  jan doornbos
16 dagen geleden

smerige psychopaat. Dit is een sadist pur sang

Rayoflight
Rayoflight
10 maanden geleden

Er komt geen tweede golf !

Een 2de golf in oktober-november zal deze wereld voorgoed beschadigen.
Angst, daar gaat het dit walgelijke mannetje om. Hij kan niet in de toekomst kijken en weet dus niet wat er gaat gebeuren maar helaas is het zo dat nogal veel mensen in hogere posities achter het vele geld aanhollen dat hij vertegenwoordigt. De NWO die hij vertegenwoordigt is niet zo machtig als ze doet blijken want waren ze werkelijk zo machtig hadden ze dit echt niet nodig.

Er is veel verzet en het verzet is groeiende. Mensen zijn meer dan ooit bereid om te vechten voor de toekomst voor hun kinderen. Het verzet tegen de corona onzin is wereldwijd groeiende.

Billy Killy heeft verscheidene BTC contractjes lopen als hij echt over de wereld wil regeren dan hangt nu al het zwaard van damocles boven zijn hoofd.

Shout for freedom :

Laat de angst los, Licht zal altijd Winnen heb liefde in je hart en vecht voor de toekomst !

mr. 111
mr. 111
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

Rayoflight> zeer zwaar naief van jou. Er komt wel een 2e golf en zelfs 3e en 4e ,waarom weten ze dat? Omdat het volgens agenda gaat, en die is bekend . Doe maar eens meer moeite. All planned by design. Tesamen met wereldwijde 5G uitrol , en ja, dit hangt samen en beinvloed de uitbraken, zoals bedoeld. Dit is geen scifi.

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  mr. 111
10 maanden geleden

Naïef

Ok het kan zijn dat ik naief lijk ben dat echter niet. De agenda ken ik en ik weet dat het allemaal een plan is. Maar Bill Gates kan echt niet in de toekomst kijken.
Als echter iedereen zich bij zijn decreten neer legt dan lijkt het mij dat alles een selffulfilling prophecy wordt.
Er is altijd hoop! De NWO agenda stuntelt maar wat aan want, Corvid-19 zou nu al miljoenen mensen wereldwijd vermoord moeten hebben. En de doelstellingen van Event 201 zijn niet gehaald om maar wat te noemen.

Mag je nog hoop hebben ?

Tegenwoordig is het zo mede dankzij de negatieve media dat alles wat ook maar enigszins hoop geeft naïef wordt genoemd. Het is heel makkelijk om negatief te zijn. In die negativiteit te leven is echter heel moeilijk.

Hoop en geloof kunnen echter dingen ten goede beinvloeden dit is bekend en deels een psychologisch effect.

Maar,

Geloven dat er een 4de golf komt tja dan ???
‘…we might as well lay down and die’

Licht zal altijd overwinnen. Verzet je tegen het ‘nieuwe normaal’.

Gladiator
Gladiator
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

@Rayoflight,

Beste,

De door u aangehaalde doelstellingen niet gehaald zei u echter….dat weten ze en zijn op dit ogenblik bezig, zonder dat iemand er erg in heeft, wereldwijd honderdduizenden mensen, te weten hoofdzakelijk bejaarden en oudere zieken, OP TE RUIMEN, dus ik bedoel letterlijk OP TE RUIMEN…

Kijk ter ondersteuning van mijn verhaal even naar deze man, welke gezien zijn eerder gedane uitspraken en voorspellingen een nogal hoog waarheidsgehaltecijfer scoorde…..

https://www.youtube.com/watch?time_continue=1&v=gFeFkmDnU8Y&feature=emb_logo

Duur is 22.21 minuut en dit slaat werkelijk alles…..

En hoe dacht u dat men dit aan het grote publiek aan het verstand, althans wat daar nog van over is, gepeuterd krijgt!!

Probeer dat maar eens….en by the way….

Dit is mijn beste vriend zijn vader (88 jr) afgelopen week overkomen toen hij na een ongevalletje in huis ter “observatie” een nachtje moest blijven.

Hij heeft dit nachtje ternauwernood en geheel toevallig overleefd…….

Dat dit in dit land zou kunnen plaatsvinden denkt echt he le maal niemand echter niets is minder waar….het gebeurd wél én dagelijks.

Deel dit aub want ik heb geen feestboek en ook niets van die andere shit

Dat vuile tuig (onze regeerpoppetjes, totaal corrupt….) is het doodschieten niet meer waard!!

Mijn God hoe heeft het zover kunnen komen….wordt er echt niet goed van..

Gladiator

Gill Bates
Gill Bates
Reactie op  Gladiator
10 maanden geleden

Ik ben benieuwd welke man je bedoelt en had de video graag willen bekijken, maar deze is (zoals gebruikelijk) verwijderd: “This video has been removed for violating YouTube’s Community Guidelines.”.

Is deze elders terug te vinden?

Bvd

Bewustzijn
Bewustzijn
Reactie op  Rayoflight
10 maanden geleden

Bill Gates kan niet in de toekomst kijken?
Event 201 daar heeft hij in de toekomst gekeken ofwel de waarheid in open gezicht laten zien.
Zal wel iets gaan gebeuren want in Nederland wordt er ook niet toevallig over een 2 e golf gesproken.
Waar is dat op gebaseerd?
Niet op ervaringen met griep uit het verleden, dat zal ongetwijfeld anderen ook opgevallen zijn dat ze hier opeens in de toekomt gaan kijken terwijl de swine flew wel als sneeuw voor de zon nu verdwenen is.

Margie
Margie
Reactie op  mr. 111
10 maanden geleden

het beinvloed in ieder geval jouw gedachten Mr 111
Die dus weer als n negatieve impuls het luchtruim vervult
Alles wat je aandacht geeft groeit…zo ook agenda’s

Living in the past gives depression,
In the future anxiety
In the present peace

Naief zijn degene die in anderen geloven

Rob
Rob
Reactie op  mr. 111
10 maanden geleden

mr. 111, rayoflight heeft wel gelijk. Niemand kan in de toekomst kijken. Je kunt wel een agenda of een planning hebben maar dat betekent niet persé dat het ook zo zal gaan. Denk maar eens aan plannen die je zelf misschien had en die uiteindelijk niet door gingen of niet uit kwamen zoals je wilde. Er is in deze tijd (veel) meer gaande dan alleen de globalistische agenda van de elite. Misschien als alles volledig geheim was gebleven, dat dan de kans op planning beter zou uitpakken. Maar er is steeds minder geheim, via allerlei mensen komt de waarheid aan het daglicht. Buiten dat, het aardse, is er kosmisch veel gaande. Daar ontkomt niemand aan. Als ik zo gelezen heb wat er gaande is dan hebben ze geen echte planning meer maar zijn ze in paniek omdat ze de controle steeds meer verliezen. Dan is het ook paniekplanning, hebben ze haast en daardoor wordt het voor veel mensen zichtbaar wat er gaande is. Ze deden alles altijd op de lange termijn zodat het langzaam ging en niet opviel. Met die plotselinge ingrijpende maatregelen wordt duidelijk wat er gaande is. Het enige wat je dan (nu al, van tevoeren) kunt zeggen is dat ze voor Oktober / November weer wat op de agenda hebben staan. Dat weet je dat wel vooraf. En dan zie je toch een stukje van hun toekomst planning. Maar of dat inderdaad zal uitpakken zoals gepland is helemaal niet zeker omdat er veel meer gaande is dan alleen hun agenda.

marcel
marcel
Reactie op  Rob
10 maanden geleden

N iemand staat boven het plan van de bron

P.M.
P.M.
Reactie op  mr. 111
10 maanden geleden

Bestaat de griep dan niet meer of wat , enkel nog corona , want al die sterven zijn meesstal gepensioneerd en onderliggende aandoeningen. Zo ook de woorden als : mogelijk , misschien , afwachten enz . Zo kan ik het ook.!!!

Hannah
Hannah
Reactie op  mr. 111
9 maanden geleden

Hi niets bijzonders hoor dat is het jaarlijkse ritueel van moeder natuur!! Maar die willen die lui beïnvloeden met allerlei giften chemtrails 5G noem maar op pleisters waar covid inzit geïmporteerd groente en fruit waar giften in zitten het leidingwater is niet eens te vertrouwen, er zal een grote klapper ingezet moeten worden, de juiste medicijnen zijn ons ook al afgepakt. 1 troost het is wereldwijd, en die worden ook wakker, het grote geld regeert.😡 maar ook geld maakt waanzinnig.

Doet er niet toe
Doet er niet toe
10 maanden geleden

Die man moet achter de tralies, heel die sekte moet achter slot en grendel.
Zij zijn het die zichzelf oppermachtig voelen om de bevolking te reduceren.

De mensheid trapt keer op keer in hun opgezette val. Door die val hebben we geen oog voor mekaar en voor mekaars gebreken, ipv daar maken we mekaar liever af doordat we simpelweg niet inzien dat verdeel en heers hun tactiek is. Media is hun middel om ons tegen mekaar op te zetten.

Mensen doe jullie ogen open, deze man is des duivels. Laat jullie niet vangen. Open jullie geest.

Willem
Willem
Reactie op  Doet er niet toe
10 maanden geleden

Ja mensen hier weten het wel Doet er niet toe, het gaat er om dat de resterende minderheid die alles klakkeloos aanneemt en de angsthazen binnen blijven en dat je dit soort reacties onderbouwd maar kort door mailt en eventueel telefonisch contact zoekt. Heb dit nu maanden gedaan en al bereik je er maar 1 dan kan het al iets schelen. Horecavakbonden en Koninklijke horeca bijvoorbeeld, roep ze op om hun leden allemaal tegelijk de 1.5 meter maatregel te negeren, als iedereen het doet staan ze machteloos.
Hier wat mailadressen als voorbeeld of om te gebruiken, wees niet bang voor sancties en maak van je hart geen moordkuil we hebben nu nog rechten straks hebben we niks meer en dat gaat heel snel
En dan natuurlijk je eigen gemeente

Willem
Willem
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

En dat het binnenkomt bewijst deze email

Beste Willem,

Hartelijk dank voor uw meedenken en steun. Ik zet het door naar mijn collega’s die het meenemen met onze eventuele gesprekken met de overheid.
Ik wens u nog een fijne dag!
Met vriendelijke groet,
Koninklijke Horeca Nederland
0348-489489

Wel raar dat de mailadressen die ik bij mijn reactie plaatste er niet staan, maar google ze, horecan vakbond, Koninklijke horeca, Fvd, Overheidszaken en je lokale overheid/gemeente. Het is de moeite echt wel waard als heel veel mensen het doen

Rayoflight
Rayoflight
Reactie op  Willem
10 maanden geleden

goede actie !

Herman de Graaf
Herman de Graaf
10 maanden geleden

Gezien de ter beschikking staande ervaringscijfers weten we intussen dat Covid19 een matige ziekte is waarbij de risicogroep extra ontzien moet worden. Voor de rest kan het normale leven gewoon zijn doorgang vinden.
Gates is een onruststoker die preekt voor eigen parochie, en zeker niet in het algemeen belang.
Het kwaad straft uiteindelijk zichzelf.

Krikkem
Krikkem
10 maanden geleden

je kan wel zeggen dat ie niet helderziend is maar hij weet mischien wel wat z’n vriendjes van plan zijn in de herfst.hij gaat echt geen miljarden investeren in gebakken lucht.deze gasten willen alleen maar meer meer meer geld.dus gaan ze over lijken.of iemand moet m voortijdig naar de eeuwige(vaccinatie)jachtvelden sturen

Mikkel
Mikkel
10 maanden geleden

Ik denk dat die tweede golf er wel komt. Niet echt, maar er zal wel gedaan worden alsof. Politiek en media wereldwijd bereiden ons nu al voor en weten precies war we gaat komen en wat ze moeten doen. Overal wordt hetzelfde verteld. Met dezelfde bewoordingen en dreigingen. En overal wordt ingezet op het vaccineren van de hele wereldbevolking. Dat is immers het doel van al deze onzin.

nou en!
nou en!
10 maanden geleden

bill heeft gelijk,het verdienmodel komt nog even terug,but we won,t pay the bill!

Harry
Harry
10 maanden geleden

We moeten de komende maanden goed over het voetlicht brengen wat microbioloog doctor peter borger en immunoloog pierre Capelle hebben uitgelegd en dat is dat een corona vaccin niet kan, omdat zij slechts bescherming biedt aan enkele epitopen terwijl dit virus continu nieuwe epitopen vouwt. Maar natuurlijk gaat de msm dit aan zijn lezerspubliek uitleggen. Neen , natuurlijk niet, die houdt het publiek dom.

Borger legde bij Weltschmerz ook uit dat dit virus nu al minder gevaarlijk word en straks zal verdwijnen tussen de ruis van andere oude virussen. Helaas gaat de media hierover zwijgen als het graf.

salvar
salvar
10 maanden geleden

er komt altijd wel een griep voorbij en noemen het voor het gemak maar weer corona virus.
iedereen althans de meeste mensen trappen er weer in en het feest begint weer van vooraf aan.
we moeten nu eenmaal verdwijnen en daar blijven ze mee bezig tot ze hun doel bereikt hebben.
wat doen de mensen die in het dodelijke virus geloven ze springen weer zoals rutte zegt en zo komt de mensheid aan zijn eind.

Gladiator
Gladiator
10 maanden geleden

Mensen,

We zijn het hopelijk eens dat CORONA een grote vuile hoax is, iedereen die ook maar iets van deze mening afwijkt wil ik niet eens meer mee in discussie….punt!!

Ik haal in no time meer dan 100 bronnen naar boven van de allergrootste toppers vwb virussen en overige shit welke dit precies zo uitleggen…..

En dan…..

Vergeet niet wat ONZE politieke acteurs ons hebben aangedaan onder leiding van dit soort varkens.

Ik wil de toelichting van mijn statement graag overlaten aan deze man welke een steengoede reputatie heeft en er absoluut geen doekjes om windt!!!!!!!

Kijk hier aub naar en deel deze video aub, ik heb geen feestboek en niets van dat alles.

Hetgeen deze man hier zegt heb ikzelf deze week aan den lijve ondervonden met de vader van mijn beste vriend welke door een ongelukje in zijn huis voor 1 nacht ter observatie in het ziekenhuis moest verblijven wat op zich wel oké is maar hij heeft dit nachtje bijna met de dood moeten bekopen.

Mijn korte story is op de site van de binnenlandsche Bataafsche courant na te lezen en ik loop al bijna de hele afgelopen week met een krop in mijn keel van pure wanhoop en haat.

Dit kan en mag en zal niet goed blijven gaan….who will be next…..

https://www.youtube.com/watch?v=gFeFkmDnU8Y

Please share this video when possible…..

De waarheid moet boven tafel komen en indien niet goedschiks dan maar kwaadschiks…..dit kan ik niet tolereren!!
Het geboefte welk ik nagenoeg elke dag moet aanschouwen wekt dagelijks meer en meer braakneigingen bij me op en ik kan al helemaal niet meer tegen de eeuwige cijfertjes welke het RIVM of bij onze zuiderburen hetzelfde leugeninstituut dagelijks naar buiten brengen met alweer zo en zoveel doden en ziekenhuisopnames en andere bullshit.

Als ik dan ook nog de reacties lees van de ezels welke zichzelf nog meer willen beperken en eigenlijk nog wel wat meer beperkingen willen dan weet ik, dit achterlijke addergebroed verdient niets beters echter wij zijn ook de dupe van deze stomme schapen dus no regrets bij het afzeiken van dit achterlijke tuig!!

Gegroet,

Gladiator
geloof me, mijn bloed kookt!!

x

Check Also

arts

Arts (48) die de spot dreef met ‘vaccinatieweigeraars’ sterft na tweede coronaprik

Begin deze week berichtten de media over ...

corona

‘Veel van mijn patiënten hebben SPIJT dat ze de coronaprik hebben gehaald’

Uit nieuw wetenschappelijk onderzoek blijkt dat de ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

57
0
We lezen graag je reactie!x