Mens en Dier

Bill Gates: Covid-19 komt in oktober-november in alle hevigheid terug

Help door deze informatie met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Amerikaanse miljardair en softewareontwikkelaar Bill Gates heeft gewaarschuwd dat het coronavirus in oktober-november in alle hevigheid zal terugkeren.

Donderdagavond zei Gates op CNN dat het nieuwe coronavirus allesbehalve verdwenen is. Hij voegde toe dat het aantal besmettingen in de herfst weer flink zal stijgen.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

“Met name in oktober en november zal het virus hard toeslaan, mits we ons goed aan alle regels houden,” waarschuwde Gates. De miljardair zei teleurgesteld te zijn over de corona-aanpak van de regering-Trump.

Moeilijk

“We moeten aan de wereld denken,” zei hij. “Ik ben nogal teleurgesteld en zonder Amerikaans leiderschap zal het moeilijk zijn om een aanpak te coördineren.”

De voormalige topman van Microsoft is nadrukkelijk in de schijnwerpers gekomen bij de zoektocht naar een coronavaccin. Via zijn Bill & Melinda Gates Foundation heeft hij miljarden beschikbaar gesteld voor de bouw van fabrieken om een werkend vaccin op grote schaal te produceren.

Deal

Vijf jaar geleden waarschuwde hij in een TED-lezing dat de wereld niet voorbereid is op de uitbraak van een nieuwe pandemie. Hij zei dat we niet meteen een kernramp hoeven te vrezen, maar wel een epidemie. “Geen raketten, maar microben.”

Nederland sloot eerder deze maand een deal met een bedrijf dat coronavaccins gaat verspreiden via organisaties die worden gefinancierd door Bill Gates.

[Iran Press]

4.1 11 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

62 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
jan doornbos
jan doornbos
3 jaren geleden

Ach ja, waar zouden we zijn zonder deze helderziende lul.

Rayoflight
Rayoflight
3 jaren geleden

Er komt geen tweede golf !

Een 2de golf in oktober-november zal deze wereld voorgoed beschadigen.
Angst, daar gaat het dit walgelijke mannetje om. Hij kan niet in de toekomst kijken en weet dus niet wat er gaat gebeuren maar helaas is het zo dat nogal veel mensen in hogere posities achter het vele geld aanhollen dat hij vertegenwoordigt. De NWO die hij vertegenwoordigt is niet zo machtig als ze doet blijken want waren ze werkelijk zo machtig hadden ze dit echt niet nodig.

Er is veel verzet en het verzet is groeiende. Mensen zijn meer dan ooit bereid om te vechten voor de toekomst voor hun kinderen. Het verzet tegen de corona onzin is wereldwijd groeiende.

Billy Killy heeft verscheidene BTC contractjes lopen als hij echt over de wereld wil regeren dan hangt nu al het zwaard van damocles boven zijn hoofd.

Shout for freedom :

Laat de angst los, Licht zal altijd Winnen heb liefde in je hart en vecht voor de toekomst !

Doet er niet toe
Doet er niet toe
3 jaren geleden

Die man moet achter de tralies, heel die sekte moet achter slot en grendel.
Zij zijn het die zichzelf oppermachtig voelen om de bevolking te reduceren.

De mensheid trapt keer op keer in hun opgezette val. Door die val hebben we geen oog voor mekaar en voor mekaars gebreken, ipv daar maken we mekaar liever af doordat we simpelweg niet inzien dat verdeel en heers hun tactiek is. Media is hun middel om ons tegen mekaar op te zetten.

Mensen doe jullie ogen open, deze man is des duivels. Laat jullie niet vangen. Open jullie geest.

Herman de Graaf
Herman de Graaf
3 jaren geleden

Gezien de ter beschikking staande ervaringscijfers weten we intussen dat Covid19 een matige ziekte is waarbij de risicogroep extra ontzien moet worden. Voor de rest kan het normale leven gewoon zijn doorgang vinden.
Gates is een onruststoker die preekt voor eigen parochie, en zeker niet in het algemeen belang.
Het kwaad straft uiteindelijk zichzelf.

Back to top button
62
0
We lezen graag je reactie!x