Homepagina » Mens en Dier » Lily-Mae (3) weggerukt bij moeder en overgeplaatst naar ‘mishandelaar’: ‘Dit is wat Jeugdzorg doet’
lily-mae
Foto: Pixabay

Lily-Mae (3) weggerukt bij moeder en overgeplaatst naar ‘mishandelaar’: ‘Dit is wat Jeugdzorg doet’

De moeder van Lily-Mae (3) vluchtte van de man die haar mishandeld en verkracht zou hebben. Hij kreeg het via de rechter voor elkaar dat het meisje uit huis geplaatst moest worden omdat de moeder niet meewerkte aan de omgangsregeling.

De vader dwong via de rechtbank Midden-Nederland uithuisplaatsing af. “Het besluit van de rechtbank is niet te begrijpen,” reageert moeder Kimberley. “Wie niet luisteren wil, wordt met harde hand gedwongen, ook al maken wij daar het leven van een klein meisje mee kapot, lijkt de rechtbank met deze beslissing te zeggen.”

Binnen 10 minuten na de uitspraak stond de politie voor de deur. Schreeuwend en krijsend werd Lily-Mae weggehaald door de wijkagent en twee mannen van Veilig Thuis.

Snapt u het? Ik niet

Lily-Mae woonde sinds haar geboorte bij haar moeder en oma. Onder dwang is ze afgenomen. Ze is nu bij een pleeggezin en van daaruit gaat ze naar een man die ze nog nooit heeft gezien.

“Worden vrouwen en kinderen in Nederland nog beschermd?” vraagt Kimberley.

De oma van Lily-Mae roept mensen in een video op Facebook op ‘om aan de kaak te stellen hoe ziek het systeem in Nederland is en hoe kinderen van 3 jaar oud – die gezond en gelukkig zijn, en niet bedreigd zijn in hun ontwikkeling – uit huis gerukt en voor de rest van hun leven getraumatiseerd mogen worden om een moeder te dwingen tot omgang’.

“Het werkt hier zo: je hebt een kindje dat veilig, gelukkig, gezond en geliefd is, zich goed ontwikkelt, en niet mishandeld, verwaarloosd of misbruikt wordt. En toch mag je het institutioneel mishandelen en traumatiseren, voor de rest van haar leven, omdat de moeder niet kan meewerken aan de omgang met de man die haar getraumatiseerd en verkracht heeft. Snapt u het? Ik niet.”

Dit is wat Jeugdzorg doet

“Rechters doen geen waarheidsvinding, de Raad voor de Kinderbescherming doet geen waarheidsvinding en SAVE al helemaal niet; die dreigen, liegen en verdraaien rapporten,” stelt ze.

In een andere video zegt de oma dat Kimberley zodanig is getraumatiseerd door Jeugdzorg en de biologische vader van Lily-Mae dat ze naar het ziekenhuis moest voor shock- en traumaverschijnselen. “Dit is wat Jeugdzorg doet.”

Kimberley heeft hier een Facebookpagina opgezet om Lily-Mae weer thuis te krijgen.

Bekijk hieronder beelden van het dramatische moment waarop ze wordt opgehaald:

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sylvia
Sylvia
2 maanden geleden

NIET normaal wat jeugdzorg doet! Ze leren niets over de jaren 🙁

Arie
Arie
2 maanden geleden

“…en van daaruit gaat ze naar een man die ze nog nooit heeft gezien.” We hebben het hier niet zomaar over een “man”, maar we hebben het hier over de vader van het kind. Degene die hier fout is, is niet de vader maar de moeder die haar eigen kind al jarenlang ernstig mishandelt door het contact met de vader te weigeren. In dit individuele geval weten we niet of er een kern van waarheid zit in de beweringen van de moeder dat ze “verkracht” zou zijn en “mishandeld” zou zijn. In de dagelijkse praktijk gebeurt het helaas héél vaak dat moeders valse aangiftes doen tegen hun ex-geliefden uit wraak en in een poging om contact tussen vader en kind te verhinderen. Vaak wordt de vader ook vals beschuldigd van pedofilie, maar hier was dat kennelijk onmogelijk omdat de vader zijn dochtertje zelfs nog nooit in zijn leven te zien gekregen heeft! Ik heb deze situatie zelf meegemaakt en ook van dichtbij meegemaakt bij andere vaders. In dit specifieke geval van moeder Kimberley is in ieder geval duidelijk dat politie, justitie en de kinderbescherming de aangiftes en aantijgingen van Kimberley tegen de vader van het kind niet serieus hebben genomen, of hoogstwaarschijnlijk gewoon hebben vastgesteld dat de aantijgingen van Kimberley vals zijn. Als de wet in Nederland zodanig zou worden aangepast dat het ouderdeel dat omgang frustreert/weigert automatisch uit het ouderlijk gezag wordt ontzet, dan zouden dit soort situaties zich helemaal niet meer voor doen omdat dan beide ouders zich normaal zullen gedragen. Ik ben geen fan van Jeugdzorg. Een deel van de medewerkers van Jeugdzorg liegt en bedriegt er op los en schrijft valse rapporten, maar in dit geval heeft de rechter kennelijk een keer de juiste beslissing genomen. Schaam jezelf diep Kimberley voor je gedrag ten opzichte van je eigen dochter! Laat je dochter gewoon een band opbouwen met de vader. Al het andere is zware kindermishandeling.

King of Light
King of Light
Reactie op  Arie
2 maanden geleden

Heb je ze wel allemaal op rijtje. Die moeder zal het niet uit haar duim gezogen hebben dat ze jaren is mishandeld en verkracht. Het komt vaak genoeg voor dat vrouwen onder dwangmatige sex verkracht worden door een partner terwijl ze dat uit angst laten gebeuren. Daarnaast is het risico dat de vader zich zomaar ontpopt in een pedofiel, het kind zwaar mishandeld, er vandoor gaan met het kind of uit wrok het kind vermoorden.
Denk eerst is even na voor je wat uitkraamt.

Mr Shocking
Mr Shocking
Reactie op  King of Light
2 maanden geleden

Uw beredenering lijkt meer naar uzelf te wijzen als iemand die ze niet op een rijtje heeft. A ieder verhaal heeft meerdere kanten, en u kent dit verhaal net zo min als ik van zeer dichtbij. B het komt ook erg vaak voor dat vrouwen karaktermoord plegen op mannen, en daar redelijk vaak mee wegkomen. De bewering die Kimberley doet dat vrouwen in NL niet beschermd worden is pure kolder. Ze worden juist extra beschermd ten nadele van talloze mannen. Dus schijnbaar is Kimberley helemaal niet zo schoon qua gedrag. C ik citeer “Daarnaast is het risico dat de vader zich zomaar ontpopt in een pedofiel, het kind zwaar mishandeld, er vandoor gaan met het kind of uit wrok het kind vermoorden.” Dit is feitelijk? Dit toont dus aan dat er ergens iets niet goed zit bij u. Hier schijnt u dus ervan uit te gaan dat kennelijk in iedere man een mishandelaar en een pedofiel schuilt dat zich dus ontpopt wanneer gevoelens van wrok naar boven komen drijven…Wat een onzin.

King of Light
King of Light
Reactie op  Mr Shocking
2 maanden geleden

Waar ziet u mij schrijven “dat iedere man” zo is, zoals u, jawel U stelt.
Ik maar al te goed de perikelen van een jeugdzorg, die in veel gevallen dreigementen ten toon spreiden om je kind af te pakken. En de rechtspraak is echt een lachertje, die inderdaad niet aan waarheidsvinding doen. Doe eerst een onderzoek naar dat systeem, misschien kom je er dan achter hoe smerig dat is. Ik wist dat 25 jaar geleden al.

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Mr Shocking
2 maanden geleden

Ik ben ook bekend met jeugdzorg, mijn vrouw haar dochter is uit huis geplaatst voordat ik haar leerde kennen.
Dit was William Schikker stichting, zelfs onze ex-gezinscoach heeft geen goed woord over voor deze stichting en zeker de voogd die hiervoor gezorgd heeft.
Die heeft zonder dat mijn vrouw het wist haar een WLZ indicatie gegeven die normaal past bij mensen met b.v. Down syndroom.
Dit in de rechtzaak uit huis plaatsing gebruikt waar we 4 mnd. geleden pas achter kwamen omdat mijn vrouw een brief kreeg nadat zij bij mij werd ingeschreven. Blijkt, de voogd (William Schikker) van haar dochter heeft een indicatie van iemand anders gebruikt en mijn vrouw haar naam boven gezet.
Deze papieren hebben we opgevraagd bij de rechtbank en jeugdzorg en contact opgenomen met de desbreffende huisarts. Mijn vrouw is er nooit geweest voor een indicatie. Valsheid in geschrifte dus door William Schikker. Ik ben nu met jeugdzorg en een advocaat bezig om dit klerewijf aan te pakken. Want Jeugzorg en WLZ zijn in principe ook opgelicht.

Maar gelukkig is er nog contact met haar dochter. Haar 2 zonen wonen wel bij ons, na 1 1/2 jaar beschouw ik ze als mijn eigen kinderen.
Tja het kunnen flikkers zijn. Maar ik kan je 1 ding vertellen. Als een vrouw of kind in gevaar is word het nog eerder in een pleeggezin gezet dan terug naar de vader waar hier mishandeling word vermeend. Ik heb een vriendin/kennis waar de echte vader het kind mishandeld en de vriendin van ons op straat in elkaar heeft geslagen op het moment dat zij haar dochter weer wilde ophalen. Politie OVJ en zeden zitten bovenop de zaak. Die kerel krijgt een schot door de kloten kan ik je vertellen.
Kom niet aan kinderen en vrouwen dat is het motto bij de Politie. Ik heb het hele verhaal gelezen ook op FB maar ik vermoed dat hier wat anders aan de hand is. De voogd van jeugdzorg houd dit goed in de gaten en er zijn truukjes om kinderen die geestelijk en/of lichamelijk zijn mishandeld hun de waarheid te laten vertellen.
Ik krijg met dit verhaal eerder het idee dat de vader vals beschuldigd is, een rechter besluit dit niet zomaar.
Mishandeling van kinderen en vrouwen staan hoog bij de rechter. Er word hier al gezegd dat ze PTSS heeft, vermoedelijk ook een borderliner als ik de filmpjes zo bekijk.

Wij hebben ook een Klootzak gehad bij jeugdzorg. Een gezinscoach, onze thuisbegeleider was een hele goed lieve vrouw. Je bent 40 (ik dus) en ineens heb ik een gezin met 2 kinderen dus ik heb zelf om begeleiding gevraagd. Wij werden gestalked door de moeder en vader van mijn vrouw dus met jeugdzorg en de wijkpolitie hadden we een stok achter de deur. Haar moeder probeerde de kinderen af te pakken en mijn vrouw niet ontvankelijk te laten verklaren. Bij haar dochter probeerde ze het ook daarom vond jeugdzorg beter om haar dochter de oudste uit huis te plaatsen (ze woonde bij haar moeder) Zij werkte 40pw en haar moeder oma dus liep overal te vertellen dat het haar kinderen waren. Mens is knettergek joh.
Dat had de rechter toen ook in de gaten.
Maar nu krijgen we haar wel te zien met een bezoekregeling maar wegens hechting aan het pleeggezin mag ze niet meer thuis wonen.

De gezinscoach heb ik ‘letterlijk’ uit huis geflikkerd, wat een LUL! was dat. Nieuwe coach aangevraagd en hebben we gekregen.
IK heb een goede baan mijn vrouw heeft ook inkomen maar laag en ze mocht van de coach niet eens een eigen auto hebben! Waar bemoei je mee achterlijke pinda!! Ik betaal de rekeningen hier en de hypotheek. Je gaat je niet met dat soort zaken bemoeien. Ik heb geen schulden strafbladen of iets dergelijks en kan mijn gezin uitstekend voorzien in hun financiële behoeften. Ik mocht van die kerel s’avonds niet een een biertje drinken. Ook mijn thuisbegeleider vond het complete KUL!

Zo kan ik nog wel een A4tje vol typen over die eikel. Nieuwe coach genomen want dat kan gewoon en alle problemen met jeugdzorg waren als sneeuw voor de zon weg.
Uiteindelijk zijn wij (ik en mijn nieuwe gezin) met vlag en wimpel geslaagd bij jeugdzorg.

Maar voor gasten van William Schikker moet je echt uitkijken. Die krijgen subsidie voor elk in een pleeggezin geplaatst kind en een persoonlijke bonus per case. Die deinzen niet terug voor valsheid in geschrifte.
Bij jeugdzorg is het toch beter gesteld maar daar is ook veel mis. Mijn vrouw heeft het geluk dat ik goed kan lullen en goed weet wat onze rechten en plichten zijn. Maar zonder mij was mijn vrouw zeker haar kinderen door die 1ste gezincoach kwijtgeraakt. Maar geloof me als er maar 1 indicatie is dat de kinderen niet veilig bij de vader waren dat zouden ze naar een pleeggezin worden gestuurd en niet naar de vader.
Daarmee durf ik te beweren dat Kimberley (mijn vrouw heet ook zo toevallig) niet schoon op de graat is of ontzettend dom weinig geld 1 ouder gezin PTSS dus ook nog mentale problemen.
De vader heeft zo te lezen een nieuw gezin dus een stabiele woonomgeving. Als er geen incidenten zijn in het gezin dan is het logisch dat het kind naar de vader word gestuurd. Zeker aan het begin zal de voogd er bovenop zitten en zal het kind psychologisch in de gaten worden gehouden.
Jeugdzorg is echt niet koek en ei, dat zeggen de mensen die er werken ook. Maar het echt niet pedofielen ofzo. Heel veel mensen die er werken gaat het ook echt om het welzijn van de kinderen en gezinnen. Waar rook is is vuur.

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  King of Light
2 maanden geleden

Nee? Nou ik ken ze vrouwen die alles uit hun duim hebben gezogen omdat ze hun ex willen ‘naaien’ Overigens ook andersom ook hoor, kerels die alles doen om hun ex vrouw zwart te maken of hun kind zoals de vaders van mijn vrouw haar kinderen die hun bloedeigen kind gewoon als een baksteen laten vallen. Lees mijn verhaaltje eens een paar post’s hieronder. Ik ken meerdere kanten uit eigen beleving maar ook van vrienden. Vaak is er meer aan de hand dan het lijkt aan de oppervlakte. Maar ook een moeder geloof ik niet op haar blonde ogen.

neeltje
neeltje
Reactie op  Arie
2 maanden geleden

Daarvoor is het nog niet nodig een kind uit huis te plaatsen. Er kan ook gemediatiseerd worden, psycholoog, relatietherapeut om van een echtscheiding geen vechtscheiding te maken.

tammy78
tammy78
Reactie op  Arie
2 maanden geleden

jij weet niet waar jij heb over hebt malloot ik wel heb een vader die mij moeder mishandelen heb zelf mee gemaakt en weet hoe dat leven is nee dat is miet mishandeling voor een kind ik weet waar ik het over het mijn moeder heeft hem het huis uit gegooid naar dat zij mij vertelden dat zij wou scheiden ik zij wanneer gaat hij weg ik was 7 jaar oud jij bent een malloot om die moeder te beschuldigen aan kindermishandeling ik heb de meest greulijk dingen mee gemaakt

Arie
Arie
Reactie op  tammy78
2 maanden geleden

Tammy, het is heel goed mogelijk dat in jouw specifieke geval jouw vader daadwerkelijk jouw moeder mishandelde. Wat echter heel vaak voor komt, en alleen omdat doorgedraaide moeders er vaak mee weg komen, is dat goede eerlijke (niet agressieve, niet pedofiele) vaders van alles vals worden beschuldigd door doorgedraaide en op wraak beluste moeders, de moeders uit de hel. Ze misbruiken op een walgelijke manier hun kind(eren) om hun woede op de vader te koelen. Wat in Nederland zou moeten gebeuren is dat iedere ouder die bezoekregelingen frustreert (zoals Kimberley doet) automatisch uit het ouderlijk gezag wordt ontzet. Als dat de regel zou zijn, dan zou de vader van Lily-Mae gewoon probleemloos een goede band met zijn dochter op hebben kunnen bouwen, en dan zou de moeder van Lily-Mae nooit geprobeerd hebben om een bezoekregeling door de vader van Lily-Mae te frustreren.

Reliable Liar
Reliable Liar
2 maanden geleden

Een ding is al heel lang duidelijk: Jeugdzorg is er niet voor het kind. Jaren geleden heb ik een soortgelijk verhaal over deze “instantie” gevolgd op Geenstijl.nl. de rillingen liepen over m’n rug ….
Wordt hoog tijd dat de “medewerkers” voor een tribunaal verschijnen.

Arie
Arie
Reactie op  Reliable Liar
2 maanden geleden

U bedoelt de zaak Yunus waar Geenstijl indertijd aandacht aan besteed heeft? De zaak Yunus toont aan hoe door- en door verrot Jeugdzorg kan zijn, maar het betreft absoluut geen vergelijkbare casus als hier beschreven op Ninefornews. Of bedoelt u een andere casus? http://jeugdzorg-darkhorse-plus.blogspot.com/2013/07/yunus-de-feiten-en-de-media.html

Irma vd Heijden
Irma vd Heijden
Reactie op  Arie
2 maanden geleden

Het ondergrondse kidnap netwerk dat kinderen wegtrekt uit de aangeboden hulp, het kind tot een psychopaat maakt en daarna gaan janken in de media dat het kind hulp nodig heeft omdat het een volgende Michael P. kan worden.
Hahhahahhah, juist ja. En ondertussen wijzen naar Jeugdzorg..smeerlappen.

Arwijn
Arwijn
2 maanden geleden

Deze mensen worden aangedreven door een Satanische Marxistisch geest, en hebben enkel belang bij het compleet kapot maken van de zielen van de volgende generatie uit pure gemakzucht, zodat zij deze makkelijker kunnen overnemen als ze de volwassenheid bereiken.

Rob
Rob
Reactie op  Arwijn
2 maanden geleden

Wat ooit Jeugdzorg was is kinderhandel geworden. De kern van kinderhandel is het satanisme. Voor zover ik het kan zien is dat sinds 2005 zo, toen we de EU in zijn gesluisd door de politiek. Toen zijn alle dienstverlenende en zorgverlenende taken bij ALLE organisaties weg bezuinigd. Sindsdien draait alle puur en alleen nog maar op macht om overeind te blijven. Rutte zei in die tijd dat iedereen zichzelf overeind moest houden en dat gebeurd door geld te verdienen. Aangezien Jeugdzorg de zorgverlenende taken ook weg heeft bezuinigd moeten ze geld verdienen door kinderen uit huis te plaatsen, waar ze voor betaald worden. Kinderhandel dus. Het gebeurt al jaren dat kinderen vaak in gezinnen terecht komen waar ze mishandeld en misbruikt worden.

Jeugdzorg dringt het gezin binnen en bemoeit zich met het hele huishouden. Dus niet alleen kinderhandel maar ook gezinsterreur, zoekend naar mogelijkheden om kinderen uit huis te halen en er aan te verdienen. Als vrouwen alleen met hun kind wonen wordt de vader standaard als gevaar bestempeld. Ze zeggen ‘een gevaar voor het kind’ maar de vader is natuurlijk een gevaar voor de handel van Jeugdzorg. De vader is soms ook een veilige haven voor kinderen of in sommige gevallen een back-up om even terecht te kunnen als het met de moeder even niet zo soepel loopt. En dat is voor Jeugdzorg dan een doorn in het oog want dan hebben zij niet de macht over het kind. Gelukkig heb ik zelf geen ervaring met Jeugdzorg maar ik het de verhalen van vaders gelezen. Een zoon van een voormalige buurvrouw vertelde mij ook eens zo’n verhaal over zijn ex, zoon en jeugdzorg hun gang van zaken. Het satanisme schemert overal doorheen in deze wereld van macht en controle dus heel duidelijk ook bij Jeugdzorg. De satanisten zijn de top van de macht in deze wereld.

vladi
vladi
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

alle facetten van het leven is geinfiltreerd door satanisme.

fff

Ruben
Ruben
Reactie op  Rob
2 maanden geleden

Spijt me. Dat was in de jaren 50, 60 en 70.
Ik spreek uit ondervinding.
Mijn leven en dat van mijn broers en zussen de vernieling in geholpen en twee zelfmoorden en talloze sexueel misbruikzaken.
Hoewel het gerechtshof oordeelde dat uithuisplaatsing iligaal was en beval dat de kinderen terug moesten naar de ouders, heeft stg jeugd en gezin ons vastgehouden en de uitspraak naast zich neergelegd.
Ik heb alles zwart op wit staan.
Een groot gezin levenslang ongelukkig gemaakt, getraumatiseerd.
En dan heb ik het niet eens over mijn ouders die zoveel hebben moeten lijden.
Jeugdzorg is een criminele organisatie en had lang geleden verboden kunnen worden, als de Nederlandse wet was gehandhaafd.
En uiteraard strafrechtelijke vervolging van de medewerkers.
Ontvoering, wederrechtelijke vrijheidsberoving, medeplichtigheid aan sexueel misdrijven, dood door schuld, smaad en laster etc etc.
Maar zo ver zal het nooit komen.
Gelukkig is er een eeuwige Rechter die zal oordelen over alle mensen.
Maar diep triest dat dit allemaal gebeurd voor onze ogen, vermoedelijk gaat het om zo’n 10 000 kinderen afgelopen 70 jaar die onterecht zijn weggehaald (ontvoerd).
Zat mensen die hier vanaf wisten.
Maar ze keken liever andere kant op.
Wat zijn we toch belazerd door overheden, machthebbers en ook het Nederlandse volk.
Niet alleen op dit gebied.
Maar er zijn inderdaad ook gevallen dat uithuisplaatsing noodzakelijk was.
Bovendien klopt het wel dat er ook talloze gevallen zijn waar één van de ouders valselijk beschuldigd zijn.
Diep triest.
Van kinderen blijf je af!!!
Bij gewone criminelen is dit een erecode, maar niet bij bv jeugdzorg ,overheid .

Eelke Piers
Eelke Piers
2 maanden geleden

Ik heb met de jeugdzorg wel zeer slechte ervaringen en dit los van de uitspraak van de rechter. De Jeugdzorg is een machtsinstelling zonder weerga en moet nodig opgeheven worden

A.C. Loubert
A.C. Loubert
2 maanden geleden

Zelf heb ik ook te maken gehad met jeugdzorg toen mijn dochter nog minderjarig was. Vaak worden benadeelde ouders niet geloofd door familie en omgeving. Uit eigen ervaring weet ik wat deze mensen doormaken. Vandaar mijn steun aan de ouders van Gele Hesjes Jeugdzorg. Lees mijn verslag van het kortgeding tegen een moeder door jeugdzorg in Middelburg.
https://www.boublog.nl/2020/01/30/jeugdzorg-en-de-uit-huis-plaatsingen/

Arie
Arie
Reactie op  A.C. Loubert
2 maanden geleden

In de beschreven casussen ontbreekt vaak de informatie die wel van belang is voor de oordeelsvorming. Wordt een kind uit huis geplaatst omdat de ouder waar het kind verblijft niet mee wil werken aan een bezoekregeling van de andere ouder? Dan is de uithuisplaatsing (mits het feit bewezen is) naar mijn mening in alle gevallen gerechtvaardigd. Maar als er helemaal geen sprake is van een ouderdeel die wordt uitgesloten van contact met zijn of haar kind, en als jeugdzorg andere redenen denkt te hebben, dan slaat Jeugdzorg de plank in veel gevallen mis. Het aantal uit huis plaatsingen is in Nederland schrikbarend hoog in vergelijking met bijvoorbeeld België en de zuid-Europese en oost-Europese landen.

Neeltje
Neeltje
2 maanden geleden

Onze kinderen zijn letterlijk weggesleurd het was een “Razzia” nu 1 jaar en 2 dagen geleden, tijdens onze verhuizing naar Fr om gezondheidsredenen van onze zoon! Welke volgens de soc.werkster een “complot theorie” zou zijn! In heel Nl houdt slechts 1 arts zich daarmee bezig, zij houd alleen s’avonds speciaal spreekuur. Hij heeft daar nu geen last meer van. In Fr. zouden wij dankzij de melding R.V.K.B Nl, slechte ouders zijn vanwege ons denken.Over de aandoening wordt niet meer gesproken . Dit jaar hebben we ze 10uur mogen zien waarvan 8 uur na eind mei Covid.
Volgens officiele cijfers krijgen div tehuizen gemiddeld €7500,- per mnd. per kind. De A.S.E., J.Z. Fr. is de grootste werkgever in Fr. De kinderen en hun ouders worden PSYCHISCH MISHANDELD, om het geld van de staat om ze zolang mogelijk te kunnen houden. Op 16/7 j.l. zijn wij door de rechter bedreigd dat als wij deze situatie onterecht blijven vinden, ze onze kinderen nog jaren VAST HOUDEN. Dit soort toestanden vinden ook helaas in Nl. plaats. Ik treed niet verder in details omdat het te pijnlijk voor ons is.
Uithuisplaatsingen Moeten Stoppen! Kinderen hebben hun ouders (familie) nodig! Familie is de hoeksteen van de samenleving. Kinderen zijn ONSCHULDIG!, in geval van misbruik dient de schuldige gestraft te worden ! NIET HET KIND!

Repelsteeltje
Repelsteeltje
Reactie op  Neeltje
2 maanden geleden

Het doet pijn dit te lezen. Ik hoop zo dat alle mensen die het verdienen hun straf zullen krijgen. Dat ze mogen rotte in de hel! Het is nu de omgekeerde wereld. Allemaal verrotte mensen aan de macht.
Sterkte!

Jet
Jet
Reactie op  Neeltje
2 maanden geleden

Precies Neeltje. Jeugdzorg en Raad voor de kinderbescherming zijn mishandelaars van ouders en kinderen.

Alex
Alex
2 maanden geleden

It’s always hard to say anything about these cases, what I do know is that youth services are more wrong then right. The articles and evidence about the methods youth services are using are not hard to find when you search for them on the worldwide web. In some cases it’s justified, and for some cases it’s the opposite of being justified. Either way, it’s always hard for both parties when youth services get involved, It’s even harder for the child, since a child doesn’t understand what’s going on. This not understanding can damage the child even more, maybe not at first, but it will surely affects them sooner or later. There are exceptions of course. That’s why it’s always hard to say anything about these cases. Drug abuse by parents, Child abuse (physical and mental), Sexual abuse, Neglect. These are just a few examples. Is it always true? No, it’s not always true. Is it always justified to place a child under the care of youth services ? No, it’s not always justified. Some cases are, some cases aren’t. Who’s to say which are and those who are not.

jenne
jenne
2 maanden geleden

Bij dit soort gevallen, komt er altijd een naam naar boven Demmink !!!

:adrianus-johannes..
:adrianus-johannes..
2 maanden geleden

ik zie een 3 eenheid van mannen die een minderjarig meisje tegen de wil van !! meenemen..
ik weet niet of er vonnis is getoond en zij ook de uitvoerende macht hebben in dat vonnis..
mijn verbazing zit hen in de 3 mannen, gabbers met elkaar en als complot wat doen zij onderweg met dat meisje? hier hoort minstens een vrouw bij aanwezig te zijn.. toch niet dat dat uit kan maken voor gevolgen maar wel voor de psyche van het meisje zelf..
als ik het verhaal goed begrijp is op wettige basis het kindje onder een van de twee ouderlijke gezaghebbende weggehaald door de andere gezaghebbende ouder.. dan stel ik dat een van de twee beter de wet kent dan de ander..
waaruit ik jullie vertel ken de wet en je kan alles voor elkaar krijgen het is een spelletje en zo lang jullie dit serieus spelen ben je aan de verliezende kant..
politiek is niet correct, nee googel maar op het synoniem van politiek (zeg maar een ander woord daar voor..)
en nu aan de slag met het lezen van wetboeken saai maar zeer nood zakelijk.. het maakt je win kansen 99% groter..

x

Check Also

jeugdzorg

Er is iets goed mis bij jeugdzorg: ‘Onze dochter is ontvoerd door de instanties’

Er is iets goed mis bij jeugdzorg, ...

duitse

Enorm kindermisbruikschandaal: Duitse politici plaatsten kinderen 30 jaar lang doelbewust bij pedofielen

Duitse politici hebben kinderen tussen 1970 en ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

32
0
We lezen graag je reactie!x