Mens en Dier

Lily-Mae (3) weggerukt bij moeder en overgeplaatst naar ‘mishandelaar’: ‘Dit is wat Jeugdzorg doet’

Help anderen door dit met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De moeder van Lily-Mae (3) vluchtte van de man die haar mishandeld en verkracht zou hebben. Hij kreeg het via de rechter voor elkaar dat het meisje uit huis geplaatst moest worden omdat de moeder niet meewerkte aan de omgangsregeling.

De vader dwong via de rechtbank Midden-Nederland uithuisplaatsing af. “Het besluit van de rechtbank is niet te begrijpen,” reageert moeder Kimberley. “Wie niet luisteren wil, wordt met harde hand gedwongen, ook al maken wij daar het leven van een klein meisje mee kapot, lijkt de rechtbank met deze beslissing te zeggen.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Binnen 10 minuten na de uitspraak stond de politie voor de deur. Schreeuwend en krijsend werd Lily-Mae weggehaald door de wijkagent en twee mannen van Veilig Thuis.

Snapt u het? Ik niet

Lily-Mae woonde sinds haar geboorte bij haar moeder en oma. Onder dwang is ze afgenomen. Ze is nu bij een pleeggezin en van daaruit gaat ze naar een man die ze nog nooit heeft gezien.

“Worden vrouwen en kinderen in Nederland nog beschermd?” vraagt Kimberley.

De oma van Lily-Mae roept mensen in een video op Facebook op ‘om aan de kaak te stellen hoe ziek het systeem in Nederland is en hoe kinderen van 3 jaar oud – die gezond en gelukkig zijn, en niet bedreigd zijn in hun ontwikkeling – uit huis gerukt en voor de rest van hun leven getraumatiseerd mogen worden om een moeder te dwingen tot omgang’.

“Het werkt hier zo: je hebt een kindje dat veilig, gelukkig, gezond en geliefd is, zich goed ontwikkelt, en niet mishandeld, verwaarloosd of misbruikt wordt. En toch mag je het institutioneel mishandelen en traumatiseren, voor de rest van haar leven, omdat de moeder niet kan meewerken aan de omgang met de man die haar getraumatiseerd en verkracht heeft. Snapt u het? Ik niet.”

Dit is wat Jeugdzorg doet

“Rechters doen geen waarheidsvinding, de Raad voor de Kinderbescherming doet geen waarheidsvinding en SAVE al helemaal niet; die dreigen, liegen en verdraaien rapporten,” stelt ze.

In een andere video zegt de oma dat Kimberley zodanig is getraumatiseerd door Jeugdzorg en de biologische vader van Lily-Mae dat ze naar het ziekenhuis moest voor shock- en traumaverschijnselen. “Dit is wat Jeugdzorg doet.”

Kimberley heeft hier een Facebookpagina opgezet om Lily-Mae weer thuis te krijgen.

Bekijk hieronder beelden van het dramatische moment waarop ze wordt opgehaald:

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

32 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sylvia
Sylvia
3 jaren geleden

NIET normaal wat jeugdzorg doet! Ze leren niets over de jaren 🙁

Arie
Arie
3 jaren geleden

“…en van daaruit gaat ze naar een man die ze nog nooit heeft gezien.” We hebben het hier niet zomaar over een “man”, maar we hebben het hier over de vader van het kind. Degene die hier fout is, is niet de vader maar de moeder die haar eigen kind al jarenlang ernstig mishandelt door het contact met de vader te weigeren. In dit individuele geval weten we niet of er een kern van waarheid zit in de beweringen van de moeder dat ze “verkracht” zou zijn en “mishandeld” zou zijn. In de dagelijkse praktijk gebeurt het helaas héél vaak dat moeders valse aangiftes doen tegen hun ex-geliefden uit wraak en in een poging om contact tussen vader en kind te verhinderen. Vaak wordt de vader ook vals beschuldigd van pedofilie, maar hier was dat kennelijk onmogelijk omdat de vader zijn dochtertje zelfs nog nooit in zijn leven te zien gekregen heeft! Ik heb deze situatie zelf meegemaakt en ook van dichtbij meegemaakt bij andere vaders. In dit specifieke geval van moeder Kimberley is in ieder geval duidelijk dat politie, justitie en de kinderbescherming de aangiftes en aantijgingen van Kimberley tegen de vader van het kind niet serieus hebben genomen, of hoogstwaarschijnlijk gewoon hebben vastgesteld dat de aantijgingen van Kimberley vals zijn. Als de wet in Nederland zodanig zou worden aangepast dat het ouderdeel dat omgang frustreert/weigert automatisch uit het ouderlijk gezag wordt ontzet, dan zouden dit soort situaties zich helemaal niet meer voor doen omdat dan beide ouders zich normaal zullen gedragen. Ik ben geen fan van Jeugdzorg. Een deel van de medewerkers van Jeugdzorg liegt en bedriegt er op los en schrijft valse rapporten, maar in dit geval heeft de rechter kennelijk een keer de juiste beslissing genomen. Schaam jezelf diep Kimberley voor je gedrag ten opzichte van je eigen dochter! Laat je dochter gewoon een band opbouwen met de vader. Al het andere is zware kindermishandeling.

Reliable Liar
Reliable Liar
3 jaren geleden

Een ding is al heel lang duidelijk: Jeugdzorg is er niet voor het kind. Jaren geleden heb ik een soortgelijk verhaal over deze “instantie” gevolgd op Geenstijl.nl. de rillingen liepen over m’n rug ….
Wordt hoog tijd dat de “medewerkers” voor een tribunaal verschijnen.

Arwijn
Arwijn
3 jaren geleden

Deze mensen worden aangedreven door een Satanische Marxistisch geest, en hebben enkel belang bij het compleet kapot maken van de zielen van de volgende generatie uit pure gemakzucht, zodat zij deze makkelijker kunnen overnemen als ze de volwassenheid bereiken.

Back to top button
32
0
We lezen graag je reactie!x