Mens en Dier

Beruchte notitieboekje van pedofiel Jeffrey Epstein bevat ruim 1000 namen van beroemdheden, politici en meer. Dit zijn de meest opvallende

Help anderen door deze informatie met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Na de arrestatie van miljardair Jeffrey Epstein op verdenking van seksueel misbruik van minderjarigen, wordt het sommige beroemdheden misschien wat heet onder de voeten.

In het beruchte zwarte notitieboekje van Epstein en de vluchtgegevens van zijn privéjet, ook wel de Lolita Express genoemd, komen opvallende namen voorbij, onder meer die van Les Wexner, topman van L Brands – het moederbedrijf van Victoria’s Secret – en Bill Clinton.

Clinton claimt in totaal vier keer te hebben meegevlogen, maar de vluchtgegevens laten zien dat hij ruim 20 keer aan boord van het toestel heeft gezeten.

Praat met ons

Amerikaanse aanklagers hebben iedereen die informatie heeft over het gedrag van Epstein opgeroepen zich te melden.

Voor de beroemdheden en politici die de feestjes bijwoonden in de huizen van Epstein in Manhattan of Palm Beach en die meevlogen in de Lolita Express, is de boodschap duidelijk: praat met ons, of we gaan met jou praten.

Het zwarte boekje bevat meer dan 1000 namen, variërend van goede vrienden zoals Wexner tot contacten binnen de politiek, het zakenleven en de mediawereld.

Schandaal

In het boekje staan onder andere de namen van de Britse prins Andrew, Alec Baldwin, Courtney Love, de voormalige Israëlische premier Ehud Barak, de Britse ex-premier Tony Blair en industrieel David Koch.

Deze zaak zou zich op dezelfde manier kunnen ontwikkelen als het schandaal eerder dit jaar in het Amerikaans hoger onderwijs, waarbij rijke ouders universiteiten omkochten om hun kinderen voor te trekken.

Rechtstreeks gelinkt

Verschillende ouders pleitten schuldig.

“Als belangrijke getuigen beginnen te praten, waaronder de slachtoffers, bestaat de kans dat andere deelnemers er rechtstreeks aan gelinkt kunnen worden,” zei voormalig aanklager Jacob Frenkel.

[Bloomberg]

5 3 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie goed?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
2 jaren geleden

Op deze pagina is een zèèr lange lijst met namen :
http://aanirfan.blogspot.com/2015/01/epsteins-black-book-names-listed.html

Schrikbarend…! ?

Eksegese
Eksegese
2 jaren geleden

Nu nog de keiharde bewijzen dat ze zich schuldig maakten aan die weerzinwekkende misdaden en een rechter die de ballen heeft hen op gepaste wijze te straffen. Pas dan kan er voor een deel schoon schip gemaakt worden. Ik kan niet wachten tot het zo ver is.

geert
geert
2 jaren geleden

Demmink ook?

William
William
2 jaren geleden

Uitspraken Clinton “I did not have sex with that woman” laat me niet lachen, die vent is doorspekt met leugens…

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

17
0
We lezen graag je reactie!x