Homepagina » Mens en Dier » Beruchte notitieboekje van pedofiel Jeffrey Epstein bevat ruim 1000 namen van beroemdheden, politici en meer. Dit zijn de meest opvallende
Beruchte notitieboekje van pedofiel Jeffrey Epstein bevat ruim 1000 namen van beroemdheden, politici en meer. Dit zijn de meest opvallende

Beruchte notitieboekje van pedofiel Jeffrey Epstein bevat ruim 1000 namen van beroemdheden, politici en meer. Dit zijn de meest opvallende

Na de arrestatie van miljardair Jeffrey Epstein op verdenking van seksueel misbruik van minderjarigen, wordt het sommige beroemdheden misschien wat heet onder de voeten.

In het beruchte zwarte notitieboekje van Epstein en de vluchtgegevens van zijn privéjet, ook wel de Lolita Express genoemd, komen opvallende namen voorbij, onder meer die van Les Wexner, topman van L Brands – het moederbedrijf van Victoria’s Secret – en Bill Clinton.

Clinton claimt in totaal vier keer te hebben meegevlogen, maar de vluchtgegevens laten zien dat hij ruim 20 keer aan boord van het toestel heeft gezeten.

Praat met ons

Amerikaanse aanklagers hebben iedereen die informatie heeft over het gedrag van Epstein opgeroepen zich te melden.

Voor de beroemdheden en politici die de feestjes bijwoonden in de huizen van Epstein in Manhattan of Palm Beach en die meevlogen in de Lolita Express, is de boodschap duidelijk: praat met ons, of we gaan met jou praten.

Het zwarte boekje bevat meer dan 1000 namen, variërend van goede vrienden zoals Wexner tot contacten binnen de politiek, het zakenleven en de mediawereld.

Schandaal

In het boekje staan onder andere de namen van de Britse prins Andrew, Alec Baldwin, Courtney Love, de voormalige Israëlische premier Ehud Barak, de Britse ex-premier Tony Blair en industrieel David Koch.

Deze zaak zou zich op dezelfde manier kunnen ontwikkelen als het schandaal eerder dit jaar in het Amerikaans hoger onderwijs, waarbij rijke ouders universiteiten omkochten om hun kinderen voor te trekken.

Rechtstreeks gelinkt

Verschillende ouders pleitten schuldig.

“Als belangrijke getuigen beginnen te praten, waaronder de slachtoffers, bestaat de kans dat andere deelnemers er rechtstreeks aan gelinkt kunnen worden,” zei voormalig aanklager Jacob Frenkel.

[Bloomberg]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
17 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sina
Sina
1 jaar geleden

Op deze pagina is een zèèr lange lijst met namen :
http://aanirfan.blogspot.com/2015/01/epsteins-black-book-names-listed.html

Schrikbarend…! 🤮

Sebastiaan
Sebastiaan
Reactie op  Sina
1 jaar geleden

En is er een manier om vast te stellen hoe zij aan die namen zijn gekomen, moeten we dit soort “bewijs” op blauwe ogen geloven, of past het in jouw beeld van hen dus zal het wel waar zijn?

Eksegese
Eksegese
1 jaar geleden

Nu nog de keiharde bewijzen dat ze zich schuldig maakten aan die weerzinwekkende misdaden en een rechter die de ballen heeft hen op gepaste wijze te straffen. Pas dan kan er voor een deel schoon schip gemaakt worden. Ik kan niet wachten tot het zo ver is.

Audrey
Audrey
Reactie op  Eksegese
1 jaar geleden

Ik denk het niet, rechters staan wel niet op het lijstje maar die maken zich ook schuldig aan pedofilie. En meestal die rechters veroordelen de schuldige niet. Dus dan kan je lang wachten, want alle rechters beschermen elkaar.

geert
geert
1 jaar geleden

Demmink ook?

William
William
1 jaar geleden

Uitspraken Clinton “I did not have sex with that woman” laat me niet lachen, die vent is doorspekt met leugens…

Elise
Elise
1 jaar geleden

Ik denk ook aan de studentenclubs. Het begint al met de inwijding. Of aan rituelen bij een geloof groep. Of zelfs beroepssectoren.
Werkt allemaal min of meer hetzelfde.
Ik krijg al de kriebels om me aan te sluiten bij een groep. Voordat je weet wie wie is en wat ze allemaal doen, dan zit je er al middenin. En misschien zit je dan al vast.
Je kunt rustig stellen dat ik al paranoia trekjes heb. Gewoon, omdat ik weet hoe het werkt.

Martijn
Martijn
1 jaar geleden

https://www.youtube.com/watch?v=2XzyzRa3ysM

Video van Dr. Steve Turley over dit onderwerp, lees ook vooral de reacties onder dit Youtube filmpje, heerlijk! Dat bepaalde elite figuren het nu dun door de broek begint te lopen is extra genieten!

loeky123
loeky123
1 jaar geleden

er gaan geen kopjes vallen, de macht is te groot van dit volk.
dus iemand gaat aan de schandpaal, en die iemand willen ze toch al kwijt.
en daarna is het weer als van ouds,

en die meisjes, (lolita’s) waarom komen die niet op de voor grond, en zulke perverse luitjes. filmen alles.
en ik hoor hackers hier, hackers daar, in Rusland en CAI, NSA hack hier en hack daar.
Hack deze luitjes en je weet alles.
dus ik heb me twijfels, het komt ieder geval niet meer goed.
de massa is bezig met werk, vakantie hypotheek ed.

Rob
Rob
1 jaar geleden

Epstein is van de Khazaarse maffia (nep-joden) en is een agent van de mossad!
Zijn opzet is de machtigen van de wereld uit te nodigen op zijn eiland met jonge meisjes om ze daarna te chanteren.
Op deze slinkse manier versterkt Israël zijn macht over de wereld.

Shadow1100
Shadow1100
1 jaar geleden

Over heel de wereld duiken kinderen op met allemaal dezelfde walgelijke verhalen die deze kinderen niet zelf kunnen verzinnen. Over al wordt het in de doofpot gestopt. Kijk naar Demmink, kijk naar Doutroux, kijk naar de rolodexzaak en nog velen meer. Macht corrumpeert. Ik denk dat meneer Epstein binnenkort een hartverlamming of iets dergelijks overkomt. Kijk op google hoeveel (zelf)doden er gevallen zijn rondom Doutroux en Demmink en welke namen er allemaal genoemd werden. Alleen de loopjongen en zijn vrouw zijn veroordeeld; de elite, dus de echte misdadigers, bleven buiten schot.

x

Check Also

clinton

Oud-topmedewerker: ‘Bill Clinton bezocht pedo-eiland Jeffrey Epstein’

Een voormalige topmedewerker van Bill Clinton heeft ...

baudet

Thierry Baudet kaltgestellt ‘omdat hij zeer sceptisch is over corona’

FvD-oprichter Thierry Baudet wordt van alle kanten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

17
0
We lezen graag je reactie!x