Homepagina » Mens en Dier » Beruchte notitieboekje van pedofiel Jeffrey Epstein bevat ruim 1000 namen van beroemdheden, politici en meer. Dit zijn de meest opvallende
Beruchte notitieboekje van pedofiel Jeffrey Epstein bevat ruim 1000 namen van beroemdheden, politici en meer. Dit zijn de meest opvallende

Beruchte notitieboekje van pedofiel Jeffrey Epstein bevat ruim 1000 namen van beroemdheden, politici en meer. Dit zijn de meest opvallende

Na de arrestatie van miljardair Jeffrey Epstein op verdenking van seksueel misbruik van minderjarigen, wordt het sommige beroemdheden misschien wat heet onder de voeten.

In het beruchte zwarte notitieboekje van Epstein en de vluchtgegevens van zijn privéjet, ook wel de Lolita Express genoemd, komen opvallende namen voorbij, onder meer die van Les Wexner, topman van L Brands – het moederbedrijf van Victoria’s Secret – en Bill Clinton.

Clinton claimt in totaal vier keer te hebben meegevlogen, maar de vluchtgegevens laten zien dat hij ruim 20 keer aan boord van het toestel heeft gezeten.

Praat met ons

Amerikaanse aanklagers hebben iedereen die informatie heeft over het gedrag van Epstein opgeroepen zich te melden.

Voor de beroemdheden en politici die de feestjes bijwoonden in de huizen van Epstein in Manhattan of Palm Beach en die meevlogen in de Lolita Express, is de boodschap duidelijk: praat met ons, of we gaan met jou praten.

Het zwarte boekje bevat meer dan 1000 namen, variërend van goede vrienden zoals Wexner tot contacten binnen de politiek, het zakenleven en de mediawereld.

Schandaal

In het boekje staan onder andere de namen van de Britse prins Andrew, Alec Baldwin, Courtney Love, de voormalige Israëlische premier Ehud Barak, de Britse ex-premier Tony Blair en industrieel David Koch.

Deze zaak zou zich op dezelfde manier kunnen ontwikkelen als het schandaal eerder dit jaar in het Amerikaans hoger onderwijs, waarbij rijke ouders universiteiten omkochten om hun kinderen voor te trekken.

Rechtstreeks gelinkt

Verschillende ouders pleitten schuldig.

“Als belangrijke getuigen beginnen te praten, waaronder de slachtoffers, bestaat de kans dat andere deelnemers er rechtstreeks aan gelinkt kunnen worden,” zei voormalig aanklager Jacob Frenkel.

[Bloomberg]


Vind je deze informatie goed? Deel het dan met je vrienden op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

16 reacties

 1. Nu nog de keiharde bewijzen dat ze zich schuldig maakten aan die weerzinwekkende misdaden en een rechter die de ballen heeft hen op gepaste wijze te straffen. Pas dan kan er voor een deel schoon schip gemaakt worden. Ik kan niet wachten tot het zo ver is.

  34 likes
  • Ik denk het niet, rechters staan wel niet op het lijstje maar die maken zich ook schuldig aan pedofilie. En meestal die rechters veroordelen de schuldige niet. Dus dan kan je lang wachten, want alle rechters beschermen elkaar.

   1 likes
 2. Op deze pagina is een zèèr lange lijst met namen :
  http://aanirfan.blogspot.com/2015/01/epsteins-black-book-names-listed.html

  Schrikbarend…! 🤮

  22 likes
  • En is er een manier om vast te stellen hoe zij aan die namen zijn gekomen, moeten we dit soort “bewijs” op blauwe ogen geloven, of past het in jouw beeld van hen dus zal het wel waar zijn?

   2 likes
 3. Uitspraken Clinton “I did not have sex with that woman” laat me niet lachen, die vent is doorspekt met leugens…

  16 likes
 4. Demmink ook?

  14 likes
 5. Ik denk ook aan de studentenclubs. Het begint al met de inwijding. Of aan rituelen bij een geloof groep. Of zelfs beroepssectoren.
  Werkt allemaal min of meer hetzelfde.
  Ik krijg al de kriebels om me aan te sluiten bij een groep. Voordat je weet wie wie is en wat ze allemaal doen, dan zit je er al middenin. En misschien zit je dan al vast.
  Je kunt rustig stellen dat ik al paranoia trekjes heb. Gewoon, omdat ik weet hoe het werkt.

  6 likes
 6. Epstein is van de Khazaarse maffia (nep-joden) en is een agent van de mossad!
  Zijn opzet is de machtigen van de wereld uit te nodigen op zijn eiland met jonge meisjes om ze daarna te chanteren.
  Op deze slinkse manier versterkt Israël zijn macht over de wereld.

  5 likes
 7. https://www.youtube.com/watch?v=2XzyzRa3ysM

  Video van Dr. Steve Turley over dit onderwerp, lees ook vooral de reacties onder dit Youtube filmpje, heerlijk! Dat bepaalde elite figuren het nu dun door de broek begint te lopen is extra genieten!

  3 likes
 8. er gaan geen kopjes vallen, de macht is te groot van dit volk.
  dus iemand gaat aan de schandpaal, en die iemand willen ze toch al kwijt.
  en daarna is het weer als van ouds,

  en die meisjes, (lolita’s) waarom komen die niet op de voor grond, en zulke perverse luitjes. filmen alles.
  en ik hoor hackers hier, hackers daar, in Rusland en CAI, NSA hack hier en hack daar.
  Hack deze luitjes en je weet alles.
  dus ik heb me twijfels, het komt ieder geval niet meer goed.
  de massa is bezig met werk, vakantie hypotheek ed.

  3 likes
 9. Over heel de wereld duiken kinderen op met allemaal dezelfde walgelijke verhalen die deze kinderen niet zelf kunnen verzinnen. Over al wordt het in de doofpot gestopt. Kijk naar Demmink, kijk naar Doutroux, kijk naar de rolodexzaak en nog velen meer. Macht corrumpeert. Ik denk dat meneer Epstein binnenkort een hartverlamming of iets dergelijks overkomt. Kijk op google hoeveel (zelf)doden er gevallen zijn rondom Doutroux en Demmink en welke namen er allemaal genoemd werden. Alleen de loopjongen en zijn vrouw zijn veroordeeld; de elite, dus de echte misdadigers, bleven buiten schot.

  1 likes
 10. Stond Trump niet in dat notitieboekje?
  “I’ve known Jeff for 15 years. Terrific guy,” Mr. Trump told New York magazine in 2002. “He’s a lot of fun to be with. It is even said that he likes beautiful women as much as I do, and many of them are on the younger side.”

  1 likes
  • @Krekel I have not seen him for 15 years ! was de tekst !. … overigens de laatste keer was toen Trump hem eruit gooide op een feestje ( in Maralago ) omdat Epstein zich onfatsoenlijk gedroeg tegenover een jong meisje daar. (

   1 likes
 11. Leuk geprobeerd weer, maar er is geen enkel bewijs dat Trump zich aan pedofilie schuldig heeft gemaakt, dat was ook de reden dat de hoogste generaals in het leger Trump als president wilde, want de swamp ga je niet drainen met besmet tuig die er deel van uitmaakt.
  De foute generaals die niet mee wilden werken aan het tij keren waren al eerder het MIC uitgekickt.

  Je snapt toch wel dat als Trump wel een pedofiel bleek, dat dat dan allang tegen hem gebruik was?
  Nu zijn ze genoodzaakt te blijven steken bij Stormy Daniels en dergelijke opgewonden standjesverhalen, hijg hijg…ruk ruk…ze worden er zelf zo opgewonden van, die verzonnen wilde fantasieen, de creepy dirty mindeds, veel verder komen ze niet.
  Maar nogmaals, leuk geprobeerd.

  1 likes
  • Misschien hebben ze pedo bewijs tegen Trump en kunnen ze hem zo als een puppet on a string inzetten. Stormy Daniels is dan slechts een speldenprikje om hem bij de les te houden. Trump is the swamp.

   0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

lange frans

Lange Frans schudt heel Nederland wakker met ‘Lockdown’: Dit is de val van de cabal

De officiële video van het nieuwe nummer ...

who

WHO-baas is marionet van Bill Gates en Clintons, zeggen deze 2 klokkenluiders

Directeur-generaal van de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) Tedros Adhanom ...