Mens en Dier

Dolfijnen redden vrouw en haar hond van verdrinking

Help anderen door dit artikel met je kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Een vrouw die van een klif in de zee was gevallen heeft gezegd dat haar leven is gered door een groep dolfijnen.

Karyn Gitsham wandelde zoals iedere ochtend met haar honden langs het strand van Carrickalinga in de Australische deelstaat Zuid-Australië. Al snel raakte één van haar honden in de problemen.

Ramsey, een vijf jaar oude cockerspaniël, rende achter de zeemeeuwen aan en belandde in het water. Hij raakte steeds verder van de kust verwijderd en kon uiteindelijk niet meer terugzwemmen. Gitsham volgde het dier langs de kust en klom op een klif om hem in het oog te kunnen houden.

Haai

Plots kwam de gepensioneerde politieagente ten val. “Ik herinner me nog dat ik in het water viel,” zei ze. “De golven duwden me tegen de rotsen en ik kon zien hoe hij [de hond] probeerde terug te zwemmen.”

“Ik ging kopje onder en toen ik weer boven kwam zag ik een vin,” ging ze verder. “Ik dacht ‘geweldig, een haai’. Ik zag nog een vin en kwam tot de ontdekking dat het dolfijnen waren. De dolfijnen vormden een hoefijzer en begeleidden hem naar de kust.”

Miraculeuze redding

Kort daarop werd ook Gitsham door de dolfijnen naar de kust gebracht. “De dolfijnen verzamelden zich om me heen en duwden me in de richting van een grote rots,” zei ze.

Gitsham sprak van een miraculeuze redding. Ze voegde toe dat ze in de toekomst geen enkel risico zal nemen. Vanaf nu houdt ze haar honden iedere ochtend aangelijnd.

Bron: Yahoo.com

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze informatie goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
9 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Annunaki
Annunaki
9 jaren geleden

Onze zeebroeders en zusters kwamen voelden en redden

kengai
kengai
9 jaren geleden

Geweldig wat deze dieren doen en dat ondanks dat wij hun behandelen als shit.
Wij vermoorden ze en mishandelen hun in dolfinaria, roven al hun eten en ook nog overal visnetten waarin ze verdrinken en als dank voor de vis die wij stelen krijgen zij een heerlijke plastic soep van ons.

Ruud
Ruud
9 jaren geleden

Dolfijnen zijn geweldige dieren. Dat je je leven te danken hebt aan een groep dolfijnen is toch fantastisch.

Wasbeertjuh
Wasbeertjuh
9 jaren geleden

[quote name=”kengai”]Geweldig wat deze dieren doen en dat ondanks dat wij hun behandelen als shit.
Wij vermoorden ze en mishandelen hun in dolfinaria, roven al hun eten en ook nog overal visnetten waarin ze verdrinken en als dank voor de vis die wij stelen krijgen zij een heerlijke plastic soep van ons.[/quote]
Nou zo zielig is dat niet, ze worden goed onderhouden hoor, niks mishandeling. Je doet wel erg cru. Maar wel geweldig dat die vrouw en hond gered konden worden en dat een groep dolfijnen net op de juiste plaats waren op het juiste tijdstip.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

9
0
We lezen graag je reactie!x