Mens en Dier

Trump baart opzien: ‘We zullen de Deep State snel vernietigen’

Help door deze info met jouw vrienden op je social netwerk te delen!

Oud-president Trump pleitte donderdag in de rechtbank in hoofdstad Washington onschuldig in de zaak waarin hij is aangeklaagd voor pogingen om zijn nederlaag bij de presidentsverkiezingen van 2020 ongedaan te maken.

Volgens één van de aanklachten heeft Trump zich schuldig gemaakt aan ‘samenzwering om een officiële procedure te hinderen’.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

(Video verwijderd? Klik hier...)

Corrupte, frauduleuze en gestolen verkiezing

Er lopen inmiddels verschillende strafzaken tegen de voormalige president. Hij is op dit moment verreweg de populairste kandidaat onder de Republikeinen.

Hij houdt vast aan zijn kritiek op de uitkomst van de vorige verkiezingen. “Ik ga nu naar Washington DC om gearresteerd te worden omdat ik een corrupte, frauduleuze en gestolen verkiezing wilde aanvechten,” zei hij op Truth Social.

We weten welke lijken er in de kast liggen

Trump voegde toe dat het rechtssysteem als een politiek wapen tegen hem wordt ingezet om zijn campagne te saboteren.

Vrijdag was hij in Montgomery in de staat Alabama voor de zomerbijeenkomst van de Republikeinen. Hij deed daar een opmerkelijke uitspraak. “We zullen de Deep State snel vernietigen. We weten welke lijken er in de kast liggen,” aldus Trump.

4.8 258 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

135 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
IFF
IFF
8 maanden geleden

Die ‘lijken’ zijn vooral in het Biden-kamp te vinden, zeker na de onthullingen (verkrachting) van Ashley Biden, ja de dochter van… En wat met de ‘laptop from hell’ van die andere Biden? Go Trump! ! !

Speelman .lj
Speelman .lj
8 maanden geleden

Trump zal nog zat pijlen op zijn boog hebben , het is in WASHINGTON DC een groot zooitje van list en bedrog en ze willen tegen wil en dank hem onderuit halen .

Hugo
Hugo
8 maanden geleden

Eindelijk een man die durft op te staan tegen die criminele deep State, Ik denk dat Trump de enige is die dat zou kunnen, misschien Robert Kennedy… maar pas op voor dat tuig er zijn eerder meerdere presidenten omgelegd door de Deep State in de vorm van de CIA. Dat oorlogszuchtige tuig deinst nergens voor terug. Hadden wij hier in Nederland maar een figuur als Trump of Kennedy.

Greet Resist
Greet Resist
8 maanden geleden

President Trump’s attorney Christina_Bobb is actually thankful to Jack Smith for the indictment, explaining that it gives them the chance to expose the election integrity issues

https://www.bitchute.com/video/Ylx6txc1bt2p/

Back to top button
135
0
We lezen graag je reactie!x