Buitenaards

Bevroren ‘buitenaards wezen’ is internetsensatie

Help ons door dit artikel met jouw vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Op internet wordt druk gespeculeerd over een Chinese man die een ‘buitenaards wezen’ heeft gevonden nadat het op aarde zou zijn gecrasht.

Op Chinese sociale netwerksites zijn de foto’s die meneer Li van het vreemd uitziende wezen heeft genomen het gesprek van de dag.

Li beweert dat hij op een avond een formatie UFO’s boven de Gele Rivier zag. Eén van de toestellen zou daarop naar de aarde zijn gestort waarna Li al snel het overschot van de bezoeker uit de ruimte ontdekte.

Rubber

Li zegt het bizarre wezen sinds de crash in maart in een vriezer in zijn woning te bewaren. De politie heeft inmiddels via een verklaring laten weten dat het niet gaat om een buitenaardse levensvorm, maar een rubberen pop.

Het buitenaardse wezen dat door een man uit de stad Binzhou zou zijn ontdekt is nep, aldus de politie van Jinan in een verklaring. Op microblog Sina voegde de politie toe: “Het lichaam bestaat uit hoge kwaliteit rubber.”

Kippenvel

Chinese bloggers zijn niet overtuigd en proberen de crash in Shandong te linken aan een UFO-waarneming in de naburige provincie Hubei.

In 2011 deed het Russische persagentschap Interfax melding van de vondst van een stoffelijk overschot van een buitenaards wezen in Siberië. Het filmpje van de ‘dode alien’ werd miljoenen keren bekeken. Later werd vastgesteld dat het lichaampje door mensenhanden was gemaakt en bestond uit kippenvel en deeg.

Bron: Dailymail.co.uk

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
30 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dunno
dunno
9 jaren geleden

True story bro!

Plien
Plien
9 jaren geleden

Ingrediënten om een alien te maken gevonden in oud chinees kookboek: olie, rijstmie, sojabonen, en wat plaatselijke specerijen als kleurstof voor het maken van de ogen.

Linda
Linda
9 jaren geleden

Toch wel ietsje te perfect voor knip- en plakwerk met kippevel. Die Chinezen hebben hun burgers niet echt hoog.

biko steve
biko steve
9 jaren geleden

Uhm, nee.

Misschien iets voor meneer Greer zijn volgende ‘documentaire’?

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

30
0
We lezen graag je reactie!x