Great ResetBuitenland

Deze Nederlanders gaan volgende week naar het World Economic Forum

Help ons door dit met je kennissen op je social media te delen!

Komende week reist demissionair premier Rutte af naar het Zwitserse Davos om deel te nemen aan het World Economic Forum. Ook ministers Ollongren (Defensie), Adriaansens (Economische Zaken en Klimaat), Van Gennip (Sociale Zaken en Werkgelegenheid) en Van Leeuwen (Buitenlandse Handel en Ontwikkelingssamenwerking) zijn van de partij.

Digitale financiële diensten

Koningin Maxima is van dinsdag tot en met donderdag bij het WEF aanwezig. Ze gaat in Davos gesprekken voeren met regeringsvertegenwoordigers van diverse landen, de private sector en internationale ontwikkelingsorganisaties over de voortgang van digitale financiële diensten.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Woensdag is ze samen met Mastercard gastvrouw van de lunchbijeenkomst Financial Health: Key to empowerment and sustainable development. Maxima is lid van de Stewardship Board of the World Economic Forum System Initiative on Shaping the Future of Financial and Monetary Systems. Wie kent het niet? Dit initiatief van het WEF richt zich op het bevorderen van digitale inclusie.

Het leger komt met 600 voertuigen

Wie zijn er nog meer op de WEF-bijeenkomst? Bill Gates, ECB-chef Christine Lagarde, WHO-baas Tedros, Ursula von der Leyen, Macron en Albert Bourla, directeur van Pfizer. Verder komen de kersverse Argentijnse president Milei en de Oekraïense president Zelensky.

Het leger komt met 600 voertuigen en 52 kilometer aan veiligheidshekken. En 5000 soldaten. Niets te zien hier, het is gewoon een praatclubje.

Over de auteur: Robin de Boer is economisch geograaf. Volg hem hier op Substack.

4.8 194 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

179 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Sarcoff
Sarcoff
3 maanden geleden

Ze zijn wel bang, die wezens die ons tot totale slaaf willen degraderen.^600 legervoertuigen en 5000 soldaten, om lieden die een gruwelijk systeem aan het optuigen zijn te beschermen.

Annette
Annette
3 maanden geleden

Er staat in de kop: “Deze Nederlanders gaan volgende week naar het World Economic Forum”.

Zullen wij deze kop veranderen in: “Deze landverraders gaan volgende week naar het World Economic Forum”?

Deze laatste kop zou de lading namelijk beter dekken dan de suggestie dat deze Nederlanders ons gaan “vertegenwoordigen” in het mondaine ski-oord Davos.

Er worden door deze club van voornamelijk niet door ons gekozen “leiders” beslissingen genomen, die absoluut NIET in het belang zijn van het Nederlandse volk.

Er gaan stappen ondernomen worden om versneld de digitale shit door onze strot te duwen. En DAT is zeker weten absoluut niet in ons belang.

Het wordt allemaal zó ongelooflijk mooi voorgesteld, alsof het een geschenk zal zijn om een digitale slaaf of slavin te worden van deze machtswellustelingen.

Het tegendeel is natuurlijk waar. ALS zij hun zin krijgen (God verhoede het), dan is onze betrekkelijke vrijheid (is natuurlijk al voor een groot deel afgenomen) ook verleden tijd.

Dan krijgen wij straks, net zoals al voorspeld is in de Bijbel, allemaal “het teken van het beest”, eerst waarschijnlijk nog bijvoorbeeld op je telefoon, maar dat zal daarna veranderen met een chip in je lijf.

Het klinkt natuurlijk dystopisch, maar wij zullen ons moeten realiseren, dat DIT is wat uiteindelijk de bedoeling is.

Een wereldwijde slavenmaatschappij! En dan maar lopen te miepen over die verschrikkelijke slavernij van een paar honderd jaar geleden, waar NU steeds, hoe hypocriet, excuses voor worden aangeboden.

Ik zie het als allemaal afleiding van de horror, waar zij ons proberen in te storten.

Eén ding blijft voor mijn man en mij fier overeind staan: Wij deden niet mee, wij doen niet mee en zullen NOOIT meedoen!

HardiCoeur
HardiCoeur
3 maanden geleden

Veel woorden wil ik niet vuil maken aan dit weerzinwekkende spektakel in Davos.

Al meer dan 50 jaar kom ik niet meer in een kerk. Maar als je Gereformeerd bent opgevoed, heb je altijd een stevig fundament qua normen en waarden.

Uit de Statenbijbel ( trouwbijbel van mijn ouders ( 1938 ), welke ik heb mogen erven ) citeer ik Spreuken 26:10.

De grooten doen een iegelijk verdriet aan, en huren de zotten, en huren de overtreders “.

Zo zie ik niet alleen het gebeuren in Davos aan, maar eigenlijk alles heden ten dage.

Make Life a Ride
Make Life a Ride
3 maanden geleden

Vladimir verlos ons van dit gespuis.

Back to top button
179
0
We lezen graag je reactie!x