Homepagina » Mens en Dier » Hoogleraar Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’
hoogleraar

Hoogleraar Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt de coronamaatregelen flauwekul. Toen het coronavirus om zich heen greep, raakten mensen massaal in paniek. Ze wilden zekerheid. “Handjes wassen, 1,5 meter, mondkapje, lockdown en de angst is weg. Die besluiten zijn niet genomen op basis van kennis, maar emotie. Ze zijn gebaseerd op onkunde.”

De 1,5 meter is ons eigenlijk door de strot geduwd, aldus Capel. “Het moet nu eens afgelopen zijn met die onzin. Veel maatregelen zijn achterhaald.”

Er zijn volgens de hoogleraar twee grote fouten gemaakt. De eerste fout zit in de statistiek. Bij de berekening van de sterftecijfers is iedereen op een hoop gegooid. Zo stierf in het verpleeghuis 30 procent van de patiënten en onder werkenden 0,01 procent. Gemiddeld kom je dan uit op 3 procent. “Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op.”

Coronavaccin werkt niet

De tweede fout is dat men het immuunsysteem op een totaal verkeerde manier heeft bekeken, stelt Capel. “Men praat nu over een vaccin, dat er absoluut niet gaat komen. En als het er wel komt dan werkt het niet of heel kort.” In onderstaande video legt hij tot in detail uit waarom het coronavaccin niet werkt.

De geneesmiddelen hydroxychloroquine, dexamethason en het mechanisme ionisatie werken volgens de hoogleraar wel.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]
5 2 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
5 maanden geleden

Natuurlijk werkt vaccinatie niet, enerzijds omdat virussen muteren en anderzijds omdat via vaccinatie geen immuniteit word opgebouwd.
En als men kijkt welke leeftijdsgroepen (60-100) en medische groepen (zwaarlijvig, obesitas, suikerziekte, hart en vaat ziektes) de meeste problemen kunnen (kunnen) ondervinden, dan word die spuit die mensen hun dood, net omdat met die groepen mensen het immuunsysteem overdreven reageert.

Nieuwe studie: antilichamen tegen Covid-19 blijven slechts twee à drie maanden in bloed

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200620_04996640/nieuwe-studie-antilichamen-tegen-covid-19-blijven-slechts-twee-a-drie-maanden-in-bloed

Rob
Rob
Reactie op  Philip
5 maanden geleden

Philip, de hoogleraar zegt dat er fouten zijn gemaakt. Dan weet hij niet wat er werkelijk speelt. Veel mensen weten dat echter allang. Er worden geen fouten gemaakt en het gaat ook niet om een gevaarlijk virus. Het gaat om de grootste machtsgreep op de mensheid ooit. Dat virus is alleen maar een excuus dat daar voor wordt gebruikt om iedereen te vaccineren. Dat vaccineren gat ook niet om het virus te bestrijden maar mensen te injecteren met giftige stoffen en de allang bekende microchip. Mensen gaan niet dood door het virus, veel mensen gaan wel dood door de maatregelen en behandelingen in ziekenhuizen. Vooral de oudere mensenmet al van allerlei onderliggende zaken worden zo een gemakkelijk slachtoffer. Het is geen fout, het is doelgericht.

Philip
Philip
Reactie op  Rob
5 maanden geleden

Van af het eerste moment heb ik al gezegd ” angst en paniek is een slechte raadgever”

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
5 maanden geleden

Homepagina » Mens en Dier » Hoogleraar Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’
emeritaat hoogleraar
Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’

ja klopt niet voor die corona die er was die is dan al weg..

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt de coronamaatregelen flauwekul. Toen het coronavirus om zich heen greep, raakten mensen massaal in paniek. Ze wilden zekerheid. “Handjes wassen, 1,5 meter, mondkapje, lockdown en de angst is weg. Die besluiten zijn niet genomen op basis van kennis, maar emotie. Ze zijn gebaseerd op onkunde.”
psychisch zouden ook andere gebruiken in je hoofd gepland kunnen worden.. bv. elkander met respect benaderen, normen en waarden als handen schudden en knuffelen verplicht om immuniteit te verspreiden in onze groep.. handen wassen voor het eten zeker als je met schadelijke stoffen heb gewerkt enz.. nooit serieus nemen wat bekende mensen op tv of radio vertellen op straffe van een corona boete 430.euro.. het zijn allemaal komieken, met zeker de weervoorspellers..
oja help ook allemaal even mee nederland in de economische soep te laten lopen om corona besmetting te voorkomen.. enz….

Mikkel
Mikkel
5 maanden geleden

Ik denk dat het vaccin er wel komt. Het is ook helemaal niet bedoeld om ‘cojona’ te bestrijden.

Ron
Ron
5 maanden geleden

Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed
De COVID-19-pandemie is mogelijk gegenereerd om ervoor te zorgen dat gevaarlijk coronavirusonderzoek wordt voortgezet en nieuwe financiering ontvangt
Om de evolutie van een virus te versnellen, kweek je het in verschillende soorten dierlijk weefsel, zoals pangolin-nierweefsel, gevolgd door wilde aap-niercellen en hersenweefsel van muizen
Elke keer dat u het virus overdraagt naar een ander dierlijk weefsel, treden er mutaties op. Er zijn ook aanwijzingen dat deze dierlijke cellijnen besmet zijn met coronavirussen en retrovirussen, die uiteindelijk de daarin gekweekte vaccins besmetten
De ontwikkeling van het coronavirusvaccin is de afgelopen 30 jaar erg moeilijk gebleken, aangezien de vaccins een zeer robuuste antilichaamreactie veroorzaken, maar wanneer de gevaccineerde het wilde virus tegenkomt, worden ze ernstig ziek en gaan ze vaak dood – een reactie die bekend staat als paradoxale immuunrespons of paradoxale immuunversterking.Volgens vaccinatie expert microbioloog Dr. Judy Mikovits is er een reden dat Operation Warpspeed van Donald Trump grote haast maakt met een coronavaccin.
Wanneer een dergelijke inenting daadwerkelijk verplicht zal worden zullen waarschijnlijk 50 miljoen Amerikanen sterven met een vooraf bepaalde reden.
Wat nu als er binnen de farmaceutische industrie tientallen jaren grote “fouten” zijn gemaakt, waardoor mensen via vaccinaties een retrovirus (afkomstig van muizen) binnenkregen dat voor allerlei gezondheidsproblemen zorgt?
Virussen die eenmaal daarmee besmette mensen nooit meer kwijt zullen raken en wat als men de komende verplichte coronavaccinaties gaat gebruiken om dit probleem voorgoed op te lossen? Zodanig oplossen dat mensen die slachtoffers zijn van deze specifiek hiermee vervuilde vaccinaties zullen overlijden wanneer ze het komende coronavaccin krijgen toegediend.

Robb
Robb
Reactie op  Ron
5 maanden geleden

Is dat je eigen mening, Ron, of heb je een bron voor je beweringen?

louis .
louis .
5 maanden geleden

Wat mij op valt ( laag geschoold ) dat er blijkbaar een aantal verschillende opleidingen zijn in de virologie en immunologie en aanverwante studies zijn. Zoveel verschillende meningen en inzichten, of wellicht jaloezie om niet in het nieuws te zijn,?niet gevraagd te zijn om haar/of zijn mening . Nu hopelijk het ergste achter de rug is komen er steeds meer “deskundigen “uit hun virushok om hun expertise te lozen, waar waren zij toen de overheid hun adviezen kon en wilde gebruiken,ja stil. Nu het in de ziekenhuizen stiller word moeten zij blijkbaar hun collegae door het slijk halen door zo genaamde onzinnige inzichten en adviezen,iets anders dan jaloezie kan ik er moeilijk van maken.

H.J.
H.J.
5 maanden geleden

De Linkse Rutte Club zit helemaal niet te wachten, op een oplossing van deze door hun zelf gecreëerde angst psychose.

Deze angst psychose levert deze Linkse Rutte Club veel geld op.

En veel goed betaalde baantjes.

En een opschoning van de oudere Nederlanders, die nog steeds niet welkom zijn in de ziekenhuizen, voor de regulaire zorg.

Elise
Elise
Reactie op  H.J.
5 maanden geleden

idd. mensen die geld kosten die gaan eraan.
Aan de overheid: Als jullie het lef hebben, dan brengen jullie de mensen, die niks meer kunnen opbrengen voor het systeem naar het stadhuis plein en gooi ze daar op de brandstapel en/of zet ze tegen de muur en knal ze af. Maar dat durven ze niet, want dan moeten ze handen zelf vuil maken. De lafaards.

salvar
salvar
5 maanden geleden

HE HE , weer een , alleen jammer dat er weer niet geluisterd wordt naar zo iemand.

Tetragrammaton
Tetragrammaton
5 maanden geleden

Dit is het probleem van ‘deskundigen’ die je bijvoorbeeld ook veel ziet op kanalen zoals Weltschmerz:

Ze zien wel dat het een partijtje onzin is allemaal, zeggen dan ook:’Het vaccin komt er niet.’

Echter, het vaccin komt er wel en wat deze hoog opgeleide deskundigen niet kunnen vatten is dat het tegen ons bedoeld is. Het vaccin is geen remedie tegen een pandemie maar een middel tegen ons waarvan de meesten van ‘ons’ wel bekend is wat het gaat doen ipv een remedie te zijn.

vladi
vladi
5 maanden geleden

dus heel veel ouderen dood door schuld,maar waarschijnlijk op voorbedachte rade.

fff

salvar
salvar
Reactie op  vladi
5 maanden geleden

@vladi
zijn gewoon om zeep geholpen niet letterlijk maar op een heel geniepige manier.
door opsluiting en geen bezoek , dus door eenzaamheid.
waren ze ziek gewoon laten liggen en uitlaten drogen.
dus inderdaad dood door schuld.

frans
frans
5 maanden geleden

1,5 meter, mondkapje, lockdown en de angst is weg.
tuurlijk is die angst niet weg. !!
Iedereen althans zeer velen nog lopen in en boog om je heen.
En natuurlijk zie ik ook mensen die hun neus ophalen voor 1.5 meter.
De werking van dit ontwijken vd ander. plant angst onbewust in. De hoop berust op dat de leugens rond dit gedoe boven water komen dan kunnen mensen die een angststoornis hebben opgelopen genezen hiervan.
En wij die wel wakker zijn, hoop ik, deze angstige mensen een warm hart onder hun riem te steken.

x

Check Also

ethicus

Artsen uiten felle kritiek op ethicus die vaccineren morele plicht noemt: ‘Werkelijk schandalig’

Gert van Dijk, ethicus bij artsenfederatie KNMG ...

priester

Priester overlijdt plotseling na test coronavaccin Moderna

Gisteren bracht farmaceut Pfizer informatie naar buiten ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

16
0
We lezen graag je reactie!x