Mens en DierCorona

Hoogleraar Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’

Help door dit artikel met anderen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt de coronamaatregelen flauwekul. Toen het coronavirus om zich heen greep, raakten mensen massaal in paniek. Ze wilden zekerheid. “Handjes wassen, 1,5 meter, mondkapje, lockdown en de angst is weg. Die besluiten zijn niet genomen op basis van kennis, maar emotie. Ze zijn gebaseerd op onkunde.”

De 1,5 meter is ons eigenlijk door de strot geduwd, aldus Capel. “Het moet nu eens afgelopen zijn met die onzin. Veel maatregelen zijn achterhaald.”

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/06/pensioen-gestolen.png

Er zijn volgens de hoogleraar twee grote fouten gemaakt. De eerste fout zit in de statistiek. Bij de berekening van de sterftecijfers is iedereen op een hoop gegooid. Zo stierf in het verpleeghuis 30 procent van de patiënten en onder werkenden 0,01 procent. Gemiddeld kom je dan uit op 3 procent. “Dat slaat natuurlijk helemaal nergens op.”

Coronavaccin werkt niet

De tweede fout is dat men het immuunsysteem op een totaal verkeerde manier heeft bekeken, stelt Capel. “Men praat nu over een vaccin, dat er absoluut niet gaat komen. En als het er wel komt dan werkt het niet of heel kort.” In onderstaande video legt hij tot in detail uit waarom het coronavaccin niet werkt.

De geneesmiddelen hydroxychloroquine, dexamethason en het mechanisme ionisatie werken volgens de hoogleraar wel.

Bekijk het gesprek hieronder:

[Café Weltschmerz]

4.1 9 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Philip
Philip
3 jaren geleden

Natuurlijk werkt vaccinatie niet, enerzijds omdat virussen muteren en anderzijds omdat via vaccinatie geen immuniteit word opgebouwd.
En als men kijkt welke leeftijdsgroepen (60-100) en medische groepen (zwaarlijvig, obesitas, suikerziekte, hart en vaat ziektes) de meeste problemen kunnen (kunnen) ondervinden, dan word die spuit die mensen hun dood, net omdat met die groepen mensen het immuunsysteem overdreven reageert.

Nieuwe studie: antilichamen tegen Covid-19 blijven slechts twee à drie maanden in bloed

https://www.hbvl.be/cnt/dmf20200620_04996640/nieuwe-studie-antilichamen-tegen-covid-19-blijven-slechts-twee-a-drie-maanden-in-bloed

:adrianus-johannes.
:adrianus-johannes.
3 jaren geleden

Homepagina » Mens en Dier » Hoogleraar Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’
emeritaat hoogleraar
Pierre Capel legt uit waarom het coronavaccin niet werkt: ‘Het gaat er absoluut niet komen’

ja klopt niet voor die corona die er was die is dan al weg..

Hoogleraar experimentele immunologie Pierre Capel noemt de coronamaatregelen flauwekul. Toen het coronavirus om zich heen greep, raakten mensen massaal in paniek. Ze wilden zekerheid. “Handjes wassen, 1,5 meter, mondkapje, lockdown en de angst is weg. Die besluiten zijn niet genomen op basis van kennis, maar emotie. Ze zijn gebaseerd op onkunde.”
psychisch zouden ook andere gebruiken in je hoofd gepland kunnen worden.. bv. elkander met respect benaderen, normen en waarden als handen schudden en knuffelen verplicht om immuniteit te verspreiden in onze groep.. handen wassen voor het eten zeker als je met schadelijke stoffen heb gewerkt enz.. nooit serieus nemen wat bekende mensen op tv of radio vertellen op straffe van een corona boete 430.euro.. het zijn allemaal komieken, met zeker de weervoorspellers..
oja help ook allemaal even mee nederland in de economische soep te laten lopen om corona besmetting te voorkomen.. enz….

Mikkel
Mikkel
3 jaren geleden

Ik denk dat het vaccin er wel komt. Het is ook helemaal niet bedoeld om ‘cojona’ te bestrijden.

Ron
Ron
3 jaren geleden

Gevaarlijke coronavirus-experimenten onder leiding van Dr. Anthony Fauci gingen door in de VS tot 2014, toen president Obama het werk beval te stoppen vanwege veiligheidsschendingen bij drie biolabs. Fauci verplaatste de operaties vervolgens naar het Wuhan-laboratorium in China en zette de coronavirus-experimenten voort tot het moment dat de COVID-19-pandemie zich voordeed
De COVID-19-pandemie is mogelijk gegenereerd om ervoor te zorgen dat gevaarlijk coronavirusonderzoek wordt voortgezet en nieuwe financiering ontvangt
Om de evolutie van een virus te versnellen, kweek je het in verschillende soorten dierlijk weefsel, zoals pangolin-nierweefsel, gevolgd door wilde aap-niercellen en hersenweefsel van muizen
Elke keer dat u het virus overdraagt naar een ander dierlijk weefsel, treden er mutaties op. Er zijn ook aanwijzingen dat deze dierlijke cellijnen besmet zijn met coronavirussen en retrovirussen, die uiteindelijk de daarin gekweekte vaccins besmetten
De ontwikkeling van het coronavirusvaccin is de afgelopen 30 jaar erg moeilijk gebleken, aangezien de vaccins een zeer robuuste antilichaamreactie veroorzaken, maar wanneer de gevaccineerde het wilde virus tegenkomt, worden ze ernstig ziek en gaan ze vaak dood – een reactie die bekend staat als paradoxale immuunrespons of paradoxale immuunversterking.Volgens vaccinatie expert microbioloog Dr. Judy Mikovits is er een reden dat Operation Warpspeed van Donald Trump grote haast maakt met een coronavaccin.
Wanneer een dergelijke inenting daadwerkelijk verplicht zal worden zullen waarschijnlijk 50 miljoen Amerikanen sterven met een vooraf bepaalde reden.
Wat nu als er binnen de farmaceutische industrie tientallen jaren grote “fouten” zijn gemaakt, waardoor mensen via vaccinaties een retrovirus (afkomstig van muizen) binnenkregen dat voor allerlei gezondheidsproblemen zorgt?
Virussen die eenmaal daarmee besmette mensen nooit meer kwijt zullen raken en wat als men de komende verplichte coronavaccinaties gaat gebruiken om dit probleem voorgoed op te lossen? Zodanig oplossen dat mensen die slachtoffers zijn van deze specifiek hiermee vervuilde vaccinaties zullen overlijden wanneer ze het komende coronavaccin krijgen toegediend.

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x