Natuur en Milieu

Mysterieuze orbs zijn voorteken van aardbeving

Help mee door dit artikel met kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is meer duidelijkheid gekomen over mysterieuze orbs die ook wel ‘aardbevingslichten’ worden genoemd.

De lichten, die vaak zijn gelinkt aan UFO’s en allerlei verschillende vormen aannemen, zijn een indicatie zijn dat er een aardbeving op komst is.

Luttele seconden voor de aardbeving in het Italiaanse L’Aquila in 2009 zagen voetgangers 10 centimeter hoge vlammen van licht in het historische stadscentrum.

Lichtbollen

In 1988 verscheen in de lucht boven de rivier Saint Lawrence nabij de stad Quebec een paars-roze gloed. Elf dagen later vond een krachtige aardbeving plaats.

In 1906 zag een stel op 100 kilometer ten noordwesten van San Francisco twee dagen voor een verwoestende aardbeving lichtbollen boven de grond.

De zeldzame aardbevingslichten worden meestal gezien nabij een rift, een gebied op het aardoppervlak waar extensie van de aardkorst plaatsvindt. Onder invloed van dit proces wordt een langgerekte depressie in het landschap gevormd.

Voorspellen

Rond openingen worden luchtmoleculen geïoniseerd en ontstaat zichtbaar licht. De lichten werden rond het begin van de zeventiende eeuw al omschreven in Amerikaanse en Europese documenten.

Geoloog Robert Thériault van het Canadese ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen zei dat aardbevingslichten op een dag mogelijk kunnen worden gebruikt om een grote aardbeving te voorspellen.

Tijdens de aardbeving met een kracht van 8,0 op de schaal van Richter in de Peruaanse stad Pisco in 2007 zijn door ooggetuigen en veiligheidscamera’s grote aantallen lichtflitsen vastgelegd. De lichtflitsen bleken precies samen te vallen met seismische golven.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je deze informatie belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
8 jaren geleden

‘Aliens’ hebben deze kennis ook; waarom zetten ‘Aliens’, samen met mensen, dan geen rampenbestrijdingscentra op tbv. o.a. het bestrijden van aardbevingen?

dymph
dymph
8 jaren geleden

Na de beving zie je aan de wolken dat ze hebben plaats gevonden. De wolken lijken dna in repen gedaan. Ook al is de beving heel klein je ziet aan de wolken dat het heeft plaats gevondne het hangt ook af hoe hoofg die wolk is dat je het ana de wolk kan zien of niet.

dymph
dymph
8 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]’Aliens’ hebben deze kennis ook; waarom zetten ‘Aliens’, samen met mensen, dan geen rampenbestrijdingscentra op tbv. o.a. het bestrijden van aardbevingen?[/quote]
De mensen zullen dan eerst samen met de buitenaardse op kunnen opschieten en samen met ons leven, voordat wij dit kunnen opzetten

RjSeeker1
RjSeeker1
8 jaren geleden

Aliens are Demons / en gevallen engelen verstoten door God.

*De Bijbel komt nu eindelijk uit! Watch this interesting video!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Is68Oczw8SE

—————————————-
This you want to know:
2014 till 2016 is the mark of the beast!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

16
0
We lezen graag je reactie!x