Natuur en Milieu

Mysterieuze orbs zijn voorteken van aardbeving

Help door dit met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Er is meer duidelijkheid gekomen over mysterieuze orbs die ook wel ‘aardbevingslichten’ worden genoemd.

De lichten, die vaak zijn gelinkt aan UFO’s en allerlei verschillende vormen aannemen, zijn een indicatie zijn dat er een aardbeving op komst is.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Luttele seconden voor de aardbeving in het Italiaanse L’Aquila in 2009 zagen voetgangers 10 centimeter hoge vlammen van licht in het historische stadscentrum.

Lichtbollen

In 1988 verscheen in de lucht boven de rivier Saint Lawrence nabij de stad Quebec een paars-roze gloed. Elf dagen later vond een krachtige aardbeving plaats.

In 1906 zag een stel op 100 kilometer ten noordwesten van San Francisco twee dagen voor een verwoestende aardbeving lichtbollen boven de grond.

De zeldzame aardbevingslichten worden meestal gezien nabij een rift, een gebied op het aardoppervlak waar extensie van de aardkorst plaatsvindt. Onder invloed van dit proces wordt een langgerekte depressie in het landschap gevormd.

Voorspellen

Rond openingen worden luchtmoleculen geïoniseerd en ontstaat zichtbaar licht. De lichten werden rond het begin van de zeventiende eeuw al omschreven in Amerikaanse en Europese documenten.

Geoloog Robert Thériault van het Canadese ministerie van Natuurlijke Hulpbronnen zei dat aardbevingslichten op een dag mogelijk kunnen worden gebruikt om een grote aardbeving te voorspellen.

Tijdens de aardbeving met een kracht van 8,0 op de schaal van Richter in de Peruaanse stad Pisco in 2007 zijn door ooggetuigen en veiligheidscamera’s grote aantallen lichtflitsen vastgelegd. De lichtflitsen bleken precies samen te vallen met seismische golven.

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

16 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kalki
Kalki
10 jaren geleden

‘Aliens’ hebben deze kennis ook; waarom zetten ‘Aliens’, samen met mensen, dan geen rampenbestrijdingscentra op tbv. o.a. het bestrijden van aardbevingen?

dymph
dymph
10 jaren geleden

Na de beving zie je aan de wolken dat ze hebben plaats gevonden. De wolken lijken dna in repen gedaan. Ook al is de beving heel klein je ziet aan de wolken dat het heeft plaats gevondne het hangt ook af hoe hoofg die wolk is dat je het ana de wolk kan zien of niet.

dymph
dymph
10 jaren geleden

[quote name=”Kalki”]’Aliens’ hebben deze kennis ook; waarom zetten ‘Aliens’, samen met mensen, dan geen rampenbestrijdingscentra op tbv. o.a. het bestrijden van aardbevingen?[/quote]
De mensen zullen dan eerst samen met de buitenaardse op kunnen opschieten en samen met ons leven, voordat wij dit kunnen opzetten

RjSeeker1
RjSeeker1
10 jaren geleden

Aliens are Demons / en gevallen engelen verstoten door God.

*De Bijbel komt nu eindelijk uit! Watch this interesting video!

http://www.youtube.com/watch?feature=player_detailpage&v=Is68Oczw8SE

—————————————-
This you want to know:
2014 till 2016 is the mark of the beast!

Back to top button
16
0
We lezen graag je reactie!x