Buitenaards

Galactische diplomatie: betrekkingen tussen overheden en buitenaardsen

Help anderen door deze info met jouw kennissen op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe boek Galactic Diplomacy bevat getuigeverklaringen van klokkenluiders waaruit blijkt dat diverse overheden al sinds 1952 in het geheim contact onderhouden met buitenaardse beschavingen.

Dit contact zou zijn ontstaan gedurende de ontwikkeling van thermonucleaire wapens, die in dat jaar voor het eerst tot ontploffing werden gebracht.

Nadat onder meer de overheid van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en de Sovjet-Unie diplomatieke betrekkingen met de buitenaardsen hadden aangeknoopt, werden ook technologieën uitgewisseld. Sindsdien hebben diverse buitenaardse soorten bases op aarde, zo schrijft dr. Michael Salla in zijn boek.

Eisenhower

Volgens Salla vonden sommige buitenaardsen de standpunten die de overheden innamen onvoldoende transparant voor de burgers. Daarop begonnen sommigen van hen contact op te nemen met mensen om ze informatie te verstrekken over de buitenaardse activiteiten op aarde en de relaties tussen buitenaardse beschavingen en overheden.

Salla behandelt onder meer de diplomatieke gesprekken die zouden zijn gevoerd tussen buitenaardsen en de regering Eisenhower, ontmoetingen met menselijk uitziende buitenaardsen die ‘solarians’ worden genoemd en andere buitenaardsen die op een verhelderende manier informatie overbrengen aan mensen zodat ze geavanceerde technologieën kunnen leren begrijpen.

VN-resolutie

In het boek komt verder VN-resolutie 33/426 aan bod, een resolutie uit 1978 die opriep tot de oprichting van een agentschap of departement binnen de Verenigde Naties dat belast is met de coördinatie van het onderzoek naar ongeïdentificeerde vliegende objecten en aanverwante fenomenen.

Het boek bespreekt ook het contact met goedaardige buitenaardse wezens voordat de ‘Greys’ populair werden. Tot deze groep behoren volgens dr. Salla onder meer de ‘binnenaardsen’ die in ondergrondse bases leven, de ‘solarians’ die in ons zonnestelsel wonen en andere galactische buren.

Galactic Diplomacy: Getting to Yes with ET verschijnt op 16 juni aanstaande. Michael Salla is afgestudeerd aan de Universiteit van Queensland en was jarenlang werkzaam als hoogleraar politieke wetenschappen aan de American University en de George Washington-universiteit in Washington D.C.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
fox
fox
9 jaren geleden

Ik zet toch steeds meer vraagtekens bij het kopstuk of de buitenaardse wel het beste met ons voorhebben.
Ze weten donders goed met wie ze contact hebben hier op aarde, onze onderdrukkers al een halve eeuw.
Schijnbaar geven ze geen zak om ons als mens want dan hadden ze al lang zelf zichzelf kenbaar gemaakt om de onderdrukten wij een heads up te geven.
En dat interventie bla bla mag niet en zo verhaaltje gaat dus niet op.
Want contact hebben en afspraken maken is ook interventie.
Misschien zijn hun wel het verlengstuk van de NWO, mijn gevoel verstand en hart zegt dat dit zaakje stinkt heel erg.

jan
jan
9 jaren geleden

was de chef van de Galactische federatie Salusa met vervroegd pensioen?

fox
fox
9 jaren geleden

btw ik bedoelde ook van dat heads up dat ze dat massal zouden doen. En niet een enkeling die als gekkie wordt afgeschilderd want dat werkt niet.
Maar dat hoeven we een ras waren extreem veel verder is niet uit te leggen toch?

Linda
Linda
9 jaren geleden

[quote name=”jan”]was de chef van de Galactische federatie Salusa met vervroegd pensioen?[/quote]
Mike Quinsey, zijn contactpersoon, heeft gezondheidsklachten gekregen. Ga naar galactischefrederatie.com en je kan jezelf op de hoogte stellen.

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

18
0
We lezen graag je reactie!x