Buitenaards

Galactische diplomatie: betrekkingen tussen overheden en buitenaardsen

Help ons door deze info met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Het nieuwe boek Galactic Diplomacy bevat getuigeverklaringen van klokkenluiders waaruit blijkt dat diverse overheden al sinds 1952 in het geheim contact onderhouden met buitenaardse beschavingen.

Dit contact zou zijn ontstaan gedurende de ontwikkeling van thermonucleaire wapens, die in dat jaar voor het eerst tot ontploffing werden gebracht.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Nadat onder meer de overheid van de Verenigde Staten, Groot-Brittannië en de Sovjet-Unie diplomatieke betrekkingen met de buitenaardsen hadden aangeknoopt, werden ook technologieën uitgewisseld. Sindsdien hebben diverse buitenaardse soorten bases op aarde, zo schrijft dr. Michael Salla in zijn boek.

Eisenhower

Volgens Salla vonden sommige buitenaardsen de standpunten die de overheden innamen onvoldoende transparant voor de burgers. Daarop begonnen sommigen van hen contact op te nemen met mensen om ze informatie te verstrekken over de buitenaardse activiteiten op aarde en de relaties tussen buitenaardse beschavingen en overheden.

Salla behandelt onder meer de diplomatieke gesprekken die zouden zijn gevoerd tussen buitenaardsen en de regering Eisenhower, ontmoetingen met menselijk uitziende buitenaardsen die ‘solarians’ worden genoemd en andere buitenaardsen die op een verhelderende manier informatie overbrengen aan mensen zodat ze geavanceerde technologieën kunnen leren begrijpen.

VN-resolutie

In het boek komt verder VN-resolutie 33/426 aan bod, een resolutie uit 1978 die opriep tot de oprichting van een agentschap of departement binnen de Verenigde Naties dat belast is met de coördinatie van het onderzoek naar ongeïdentificeerde vliegende objecten en aanverwante fenomenen.

Het boek bespreekt ook het contact met goedaardige buitenaardse wezens voordat de ‘Greys’ populair werden. Tot deze groep behoren volgens dr. Salla onder meer de ‘binnenaardsen’ die in ondergrondse bases leven, de ‘solarians’ die in ons zonnestelsel wonen en andere galactische buren.

Galactic Diplomacy: Getting to Yes with ET verschijnt op 16 juni aanstaande. Michael Salla is afgestudeerd aan de Universiteit van Queensland en was jarenlang werkzaam als hoogleraar politieke wetenschappen aan de American University en de George Washington-universiteit in Washington D.C.

Bron: Exonews.org

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

18 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
fox
fox
10 jaren geleden

Ik zet toch steeds meer vraagtekens bij het kopstuk of de buitenaardse wel het beste met ons voorhebben.
Ze weten donders goed met wie ze contact hebben hier op aarde, onze onderdrukkers al een halve eeuw.
Schijnbaar geven ze geen zak om ons als mens want dan hadden ze al lang zelf zichzelf kenbaar gemaakt om de onderdrukten wij een heads up te geven.
En dat interventie bla bla mag niet en zo verhaaltje gaat dus niet op.
Want contact hebben en afspraken maken is ook interventie.
Misschien zijn hun wel het verlengstuk van de NWO, mijn gevoel verstand en hart zegt dat dit zaakje stinkt heel erg.

jan
jan
10 jaren geleden

was de chef van de Galactische federatie Salusa met vervroegd pensioen?

fox
fox
10 jaren geleden

btw ik bedoelde ook van dat heads up dat ze dat massal zouden doen. En niet een enkeling die als gekkie wordt afgeschilderd want dat werkt niet.
Maar dat hoeven we een ras waren extreem veel verder is niet uit te leggen toch?

Linda
Linda
10 jaren geleden

[quote name=”jan”]was de chef van de Galactische federatie Salusa met vervroegd pensioen?[/quote]
Mike Quinsey, zijn contactpersoon, heeft gezondheidsklachten gekregen. Ga naar galactischefrederatie.com en je kan jezelf op de hoogte stellen.

Back to top button
18
0
We lezen graag je reactie!x