Bewustzijn

Bewijs dat paranormale verschijnselen bestaan en dat ons bewustzijn voortleeft. Auteur doet alles uit de doeken

Help mee door deze info met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Mark Gober heeft een boek geschreven over de uitgebreide wetenschappelijke literatuur waaruit blijkt dat ons bewustzijn niet ergens in ons brein zit.

In het boek bespreekt hij allerlei studies naar paranormale verschijnselen, zoals telepathie, precognitie en buitenzintuiglijke waarneming.

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Hij gaat daarnaast dieper in op remote viewing, waarbij je iets als het ware met je geest ziet in plaats van met je fysieke zintuigen.

Bijna-doodervaringen

Het gaat daarbij om wetenschappelijke studies die in gerenommeerde tijdschriften zijn gepubliceerd.

Gober gaat ook in op de vraag wat er gebeurt met ons bewustzijn op het moment dat ons lichaam sterft.

Er zijn diverse studies die suggereren dat het bewustzijn na de dood voortleeft. Denk hierbij aan onderzoeken naar bijna-doodervaringen en contact met overledenen.

Geschokt

“Ik was geschokt toen ik tijdens mijn onderzoek ontdekte dat de Amerikaanse overheid hier tientallen jaren onderzoek naar heeft gedaan,” zegt Gober.

Documenten die door de CIA naar buiten zijn gebracht onthullen dat het onderzoek buitengewoon succesvol is gebleken.

Zo concludeerden de wetenschappers die bij het project betrokken waren bijvoorbeeld dat ‘remote viewing een echt fenomeen is’.

Revolutionair

De wetenschappers, onder meer van Caltech, zeiden verder dat de ‘implicaties [van het onderzoek] revolutionair zijn’ en dat ‘het bewijs te indrukwekkend is om als toeval afgedaan te kunnen worden’.

Deze fenomenen kun je leren begrijpen als je bewustzijn ziet als de basis van onze realiteit, als iets wat niet gebonden is aan ruimte en tijd, legt Gober uit.

In onderstaand filmpje vertelt hij verder waarom we vrijwel nooit iets horen over dit soort studies:

[ThunderboltsProject]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel interessant?
Deel het met anderen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
5 jaren geleden

Inderdaad bewustzijn is de basis van alles ..het was er Voor en de Na [leven/dood ] alleen men beseft het niet omdat men niks ervan herinnert men herinnert zich niet[[altijd]het vorige leven maar in dat vorige leven was het bewustzijn er ook al het is hetzelfde bewustzijn die optrad in dit leven van de individuele[persoon] mens voorkomt als ervoor,het is niets veranderd het blijft altijd de zelfde bewustzijn en is niet gebonden aan tijd en ruimte omdat het totale van alles al omvat..het kan zichzelf [bewustzijn] weer tot een menselijke vorm Vormen Maar wat is nu eigenlijk het bewustzijn zelf? en er zijn theorieën ervoor maar in de praktijk is dat moeilijk verklaarbaar het is ook niet zo dat het met instrumenten kan meten als dat zo was was het al lang ontdekt en kon men aan een meting zien dat het bewustzijn gezien kan worden als vorm en dat is het nou net het kan alleen gezien worden in de vorm zelf en de menselijke vorm komt nog het dichtstbij om zichzelf in er te herkennen dat het bewustzijn zelf is die zichzelf er in kan herkennen als bewust leven intentietijd een altijd en eeuwige bewustzijn die er voor de vorm er al was en niet is verbonden aan ruimte en tijd..het is bedekt en het beperkt zichzelf door zijn verstand en denken waarin de mens zich begeeft en leeft het in de veronderstelling dat dood het laatste is en daarna niet meer
De vraag waar gaat men heen als men sterft na een leven gewoon terug waar je vandaan komt het eeuwige bewustzijn niet verbonden aan ruimte en tijd keert het terug als een druppel water die dacht gescheiden van de [menselijke]oceaan te leven maar in werkelijkheid de oceaan zelf is ..waaruit het in ontstaan ..de mensheid zijn eigenschap maakt zich druk om de vele gescheidenheid der dingen waarin de mens zelf de creator is van vele zijn eigen gemaakte scheppingen en denken en van zijn gevoel als gescheiden te leven maar in werkelijkheid een illusie is maar dan Een van een hardnekkige illusie

zevenenergie
zevenenergie
5 jaren geleden

We denken dat het “ons” bewustzijn is.
Ons denken heeft zo,n vast vorm aangenomen, dat het een opzichzelfstaande intentietijd lijkt, die we ik noemen.
En die ik, spreekt over “mijn” bewustzijn.

Ik werkelijkheid is het ik, een kluwen van losse gedachten.
Het vormt geen geheel, het is gefragmenteerd.

Wanneer men mediteert, of drugs neemt, of zich op een andere manier opent,
word de sluier van het denken opgelost en ervaart men het effect dat liefde heeft op ons systeem. Liefde is een ander woord voor bewustzijn.

Wij denken dat wij iets met bewust zijn kunnen doen, maar het is eerder andersom. Bewustzijn doet iets met ons .
En omdat bewustzijn onvoorwaardelijk is, heeft het ego vrij spel.

Het heeft een prijs en dat is: Ego kan nooit gelukkig zijn, vrienden maken, liefde vinden, leven of bevrediging vinden en het is bang voor zijn dood. Dat komt omdat het ego fictief is en nep en weet dat het eens moet oplossen, dat is onvermijdelijk.

Liefde, gelukzaligheid, vreugde, is daar als diepe ondergrond, maar omdat wij gefascineerd zijn door het denken, zijn we daarop gefixeerd en gaan we volledig aan die diepe subtielere laag voorbij.

En omdat we dat al 10.000de jaren in het denken geïnvesteerd hebben, laten we het niet graag los en laat het ons ook niet 123 los.
Ook is het denken een verdoving, het is een verslaving geworden. Wie stopt met denken gaat voelen in welke onnatuurlijke staat we ons bevinden en welke krachten in ons huizen.

En omdat we zo vervreemd zijn van onze natuurlijke staat, hebben we niet het vertrouwen dat nodig is om het ego op te lossen.
En zo blijven we gevangen en worden we geleefd door krachten die in ons huizen.

We nemen genoegen met zo nu een dan een glimpje van de werkelijkheid en doen we het ons leven lang met het surrogaat….. dat nooit bevredigd, omdat het niet echt is.

We weten allemaal dat we het niet weten, dat we de boel neppen en niet authentiek zijn en dat er in ons een diepe onvervuldheid huist, die we met van alles proberen te bevredigen.

En(dat is vooral op deze site het geval) we wijzen liever op de valsheid van de ander, dan dat we naar ons zelf kijken.

Wat een armoedig bestaan. En dat terwijl leven in overvloed mogelijk is.

Bewustzijn is de enige realitijd.

Ronald
Ronald
5 jaren geleden

We mogen niet weten dat er geen dood is anders zijn we niet meer te controleren en te manipuleren.
Nietig zouden we zijn volgens de wetenschap en we komen van stof en er is zoveel leven in het universum.
Hier is nog nooit een bewijs voor gegeven kan worden.
We zijn inderdaad het centrum van het universum en je ziet alles over ons heen draaien als een klok met een ongelofelijke precisie wat al duizenden jaren onveranderd is.
De oudere culturen ware brilliant en wisten al lang dat er leven is na de dood.
Hoe brilliant ze waren kun je hier zien en wat ze gemaakt hadden 2000 jaar geleden.
Een mechanisme die het hele universum perfect weergeeft met tandwielen en wijzers accuraat tot in de perfectie.
Hoe krijg je in hemelsnaam gemaakt in een machine en zelfs de planeten die achteruit gaan (retrospect), zijn in dit mechanisme verwerkt op geniale manier.
De geschiedenis moet inderdaad herschreven worden wat hier al opgemerkt wordt in de documentaire.
We weten praktisch niets van wie we zijn en in wat voor soort universum we uiteindelijk leven.

2,000 Year Old Computer – Decoding the Antikythera Mechanism – Full Documentary
https://www.youtube.com/watch?v=jSQNEPbQOiI&t=3s

Plato
Plato
5 jaren geleden

Volgens de islam en het christendom hadden vrouwen en kinderen en dieren geen ziel (bewustzijn). Christenen zijn er nu voor een deel op teruggekomen, hoewel ze dieren nog steeds geen ziel toekennen, maar moslims blijven hardnekkig ontkennen dat kinderen bijv. een ziel (bewustzijn) hebben. Want stel dat dieren, kinderen, vrouwen en mannen allen een ziel zouden hebben, hoe onderbouw je dan discriminatie?

Back to top button
23
0
We lezen graag je reactie!x