Homepagina » Bewustzijn » Bewijs dat paranormale verschijnselen bestaan en dat ons bewustzijn voortleeft. Auteur doet alles uit de doeken
Bewijs dat paranormale verschijnselen bestaan en dat ons bewustzijn voortleeft. Auteur doet alles uit de doeken

Bewijs dat paranormale verschijnselen bestaan en dat ons bewustzijn voortleeft. Auteur doet alles uit de doeken

Mark Gober heeft een boek geschreven over de uitgebreide wetenschappelijke literatuur waaruit blijkt dat ons bewustzijn niet ergens in ons brein zit.

In het boek bespreekt hij allerlei studies naar paranormale verschijnselen, zoals telepathie, precognitie en buitenzintuiglijke waarneming.

Hij gaat daarnaast dieper in op remote viewing, waarbij je iets als het ware met je geest ziet in plaats van met je fysieke zintuigen.

Bijna-doodervaringen

Het gaat daarbij om wetenschappelijke studies die in gerenommeerde tijdschriften zijn gepubliceerd.

Gober gaat ook in op de vraag wat er gebeurt met ons bewustzijn op het moment dat ons lichaam sterft.

Er zijn diverse studies die suggereren dat het bewustzijn na de dood voortleeft. Denk hierbij aan onderzoeken naar bijna-doodervaringen en contact met overledenen.

Geschokt

“Ik was geschokt toen ik tijdens mijn onderzoek ontdekte dat de Amerikaanse overheid hier tientallen jaren onderzoek naar heeft gedaan,” zegt Gober.

Documenten die door de CIA naar buiten zijn gebracht onthullen dat het onderzoek buitengewoon succesvol is gebleken.

Zo concludeerden de wetenschappers die bij het project betrokken waren bijvoorbeeld dat ‘remote viewing een echt fenomeen is’.

Revolutionair

De wetenschappers, onder meer van Caltech, zeiden verder dat de ‘implicaties [van het onderzoek] revolutionair zijn’ en dat ‘het bewijs te indrukwekkend is om als toeval afgedaan te kunnen worden’.

Deze fenomenen kun je leren begrijpen als je bewustzijn ziet als de basis van onze realiteit, als iets wat niet gebonden is aan ruimte en tijd, legt Gober uit.

In onderstaand filmpje vertelt hij verder waarom we vrijwel nooit iets horen over dit soort studies:

[ThunderboltsProject]
0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
23 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Rob
Rob
2 jaren geleden

Inderdaad bewustzijn is de basis van alles ..het was er Voor en de Na [leven/dood ] alleen men beseft het niet omdat men niks ervan herinnert men herinnert zich niet[[altijd]het vorige leven maar in dat vorige leven was het bewustzijn er ook al het is hetzelfde bewustzijn die optrad in dit leven van de individuele[persoon] mens voorkomt als ervoor,het is niets veranderd het blijft altijd de zelfde bewustzijn en is niet gebonden aan tijd en ruimte omdat het totale van alles al omvat..het kan zichzelf [bewustzijn] weer tot een menselijke vorm Vormen Maar wat is nu eigenlijk het bewustzijn zelf? en er zijn theorieën ervoor maar in de praktijk is dat moeilijk verklaarbaar het is ook niet zo dat het met instrumenten kan meten als dat zo was was het al lang ontdekt en kon men aan een meting zien dat het bewustzijn gezien kan worden als vorm en dat is het nou net het kan alleen gezien worden in de vorm zelf en de menselijke vorm komt nog het dichtstbij om zichzelf in er te herkennen dat het bewustzijn zelf is die zichzelf er in kan herkennen als bewust leven intentietijd een altijd en eeuwige bewustzijn die er voor de vorm er al was en niet is verbonden aan ruimte en tijd..het is bedekt en het beperkt zichzelf door zijn verstand en denken waarin de mens zich begeeft en leeft het in de veronderstelling dat dood het laatste is en daarna niet meer
De vraag waar gaat men heen als men sterft na een leven gewoon terug waar je vandaan komt het eeuwige bewustzijn niet verbonden aan ruimte en tijd keert het terug als een druppel water die dacht gescheiden van de [menselijke]oceaan te leven maar in werkelijkheid de oceaan zelf is ..waaruit het in ontstaan ..de mensheid zijn eigenschap maakt zich druk om de vele gescheidenheid der dingen waarin de mens zelf de creator is van vele zijn eigen gemaakte scheppingen en denken en van zijn gevoel als gescheiden te leven maar in werkelijkheid een illusie is maar dan Een van een hardnekkige illusie

JanB
JanB
Reactie op  Rob
2 jaren geleden

En dan te beseffen dat een mens zowel licht als duister is, je ziet het aan de realiteit om je heen, dan moet dat hele bewustzijn ook wel zo inelkaar steken. Zal er niet veel beter op worden ervoor en erna 🙂

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  Rob
2 jaren geleden

Ben je allergisch voor punten en komma’s?

flardinga
flardinga
Reactie op  Kees Chinees
2 jaren geleden

@Kees,
Ik begrijp jouw punt,maar ik ken weinig mensen die Nederlands foutloos schrijven,ik zelf zeker niet,ga eens in op zijn betoog,dat zou ik leuker en vooral eerlijker vinden als reactie,reeds!

Kees Chinees
Kees Chinees
Reactie op  flardinga
1 jaar geleden

Oh ik heb hem wel een plusje gegeven hoor. Ik ben het wat dat betreft ook met hem eens alleen het is gewoon lastig lezen zo. Ook ik schrijf niet foutloos Nederlands, maar punten en komma’s gebruiken kan iedereen.

Na decennia van allerlei religies en verhalen over DMT/Reïncarnatie te hebben gelezen kan ik niet anders dan hetzelfde als Rob concluderen.

ronald
ronald
Reactie op  Kees Chinees
2 jaren geleden

Jammer dat je dit doet ! Iemand heeft ergens een beeld van en beredeneert dit op zijn manier. Hij heeft het over bewustzijn dit gaat dus over ego !

zevenenergie
zevenenergie
2 jaren geleden

We denken dat het “ons” bewustzijn is.
Ons denken heeft zo,n vast vorm aangenomen, dat het een opzichzelfstaande intentietijd lijkt, die we ik noemen.
En die ik, spreekt over “mijn” bewustzijn.

Ik werkelijkheid is het ik, een kluwen van losse gedachten.
Het vormt geen geheel, het is gefragmenteerd.

Wanneer men mediteert, of drugs neemt, of zich op een andere manier opent,
word de sluier van het denken opgelost en ervaart men het effect dat liefde heeft op ons systeem. Liefde is een ander woord voor bewustzijn.

Wij denken dat wij iets met bewust zijn kunnen doen, maar het is eerder andersom. Bewustzijn doet iets met ons .
En omdat bewustzijn onvoorwaardelijk is, heeft het ego vrij spel.

Het heeft een prijs en dat is: Ego kan nooit gelukkig zijn, vrienden maken, liefde vinden, leven of bevrediging vinden en het is bang voor zijn dood. Dat komt omdat het ego fictief is en nep en weet dat het eens moet oplossen, dat is onvermijdelijk.

Liefde, gelukzaligheid, vreugde, is daar als diepe ondergrond, maar omdat wij gefascineerd zijn door het denken, zijn we daarop gefixeerd en gaan we volledig aan die diepe subtielere laag voorbij.

En omdat we dat al 10.000de jaren in het denken geïnvesteerd hebben, laten we het niet graag los en laat het ons ook niet 123 los.
Ook is het denken een verdoving, het is een verslaving geworden. Wie stopt met denken gaat voelen in welke onnatuurlijke staat we ons bevinden en welke krachten in ons huizen.

En omdat we zo vervreemd zijn van onze natuurlijke staat, hebben we niet het vertrouwen dat nodig is om het ego op te lossen.
En zo blijven we gevangen en worden we geleefd door krachten die in ons huizen.

We nemen genoegen met zo nu een dan een glimpje van de werkelijkheid en doen we het ons leven lang met het surrogaat….. dat nooit bevredigd, omdat het niet echt is.

We weten allemaal dat we het niet weten, dat we de boel neppen en niet authentiek zijn en dat er in ons een diepe onvervuldheid huist, die we met van alles proberen te bevredigen.

En(dat is vooral op deze site het geval) we wijzen liever op de valsheid van de ander, dan dat we naar ons zelf kijken.

Wat een armoedig bestaan. En dat terwijl leven in overvloed mogelijk is.

Bewustzijn is de enige realitijd.

Hoop
Hoop
Reactie op  zevenenergie
2 jaren geleden

Mooi samengevat. Ik heb een boek gelezen van een tibetaanse monnik gelezen, die vertelde dat het hoogste goed hier op aarde is ‘je ego loslaten’. Als je dat lukt ga je het leven anders ervaren. Mooier en intenser.

redice
redice
Reactie op  Hoop
2 jaren geleden

zonder ego kan je niet bestaan, je ego is wat jij, jij maakt. Moest je zonder ego zijn, je zou niet lang meer leven want je ego zorgt net voor zelfbehoud

zevenenergie
zevenenergie
Reactie op  redice
2 jaren geleden

Als het ego opgelost is, wil dat niet zeggen dat er geen persoonlijkheid meer is. Je bent er alleen niet meer mee geïdentificeerd. Alles gaat gewoon door, je loopt niet zomaar onder een auto.

Alles blijft het zelfde, alleen heeft er een verschuiving plaats gevonden. Je bent niet meer verankert in het denken, je bent verankert in bewustzijn.

Je bent niet meer met jezelf bezig, en zeker niet met zelfbehoud.
Je bent compleet spontaan, fris, nieuw, elk moment volledig aanwezig.
En ja, dat is wild heel wild.

Andrew
Andrew
Reactie op  zevenenergie
2 jaren geleden

Mooi gezegd. Zo is het inderdaad!
Dan pas zijn we echt VRIJ.

ronald
ronald
Reactie op  redice
2 jaren geleden

De ego is slechts een instrument dat hoofdzakelijk uit conditionering conditionering bestaat, een tool dje jou in het dagelijks gebruik ,helpt om overwegingen te maken op de plek waar jij jezelf begeeft .

Kees
Kees
Reactie op  Hoop
1 jaar geleden

Ja jammer alleen dat sommige (ook monniken) alleen nog maar bezig zijn met dat loslaten. Mooi hoor op een berg zitten je leven lang mediteren. Ik vind het ook erg knap en disciplinair wat ik niet zou kunnen. Maar toch denk ik niet daar het eeuwige bewustzijn daar het universum niet per see voor gemaakt heeft.
Want ervaring van stribbelingen en ongemak is ook iets om van te leren. Het eeuwige bewustzijn gebruikt juist ons om “alles” te kunnen ervaren en dus ook narigheid. Ons leven met dualiteit is daar ontzettend geschikt voor. Daarin kan alles ervaren worden zoals liefde en haat. Maar ook alles daartussen in! Natuurlijk zal het goed zijn om naar het liefde te streven maar in ons leven en ons universum bestaat het 1 nou eenmaal niet zonder het ander. Liefde haat, licht en dusiternis, ying yang

Remco
Remco
Reactie op  zevenenergie
8 maanden geleden

Realiteit.

Ronald
Ronald
2 jaren geleden

We mogen niet weten dat er geen dood is anders zijn we niet meer te controleren en te manipuleren.
Nietig zouden we zijn volgens de wetenschap en we komen van stof en er is zoveel leven in het universum.
Hier is nog nooit een bewijs voor gegeven kan worden.
We zijn inderdaad het centrum van het universum en je ziet alles over ons heen draaien als een klok met een ongelofelijke precisie wat al duizenden jaren onveranderd is.
De oudere culturen ware brilliant en wisten al lang dat er leven is na de dood.
Hoe brilliant ze waren kun je hier zien en wat ze gemaakt hadden 2000 jaar geleden.
Een mechanisme die het hele universum perfect weergeeft met tandwielen en wijzers accuraat tot in de perfectie.
Hoe krijg je in hemelsnaam gemaakt in een machine en zelfs de planeten die achteruit gaan (retrospect), zijn in dit mechanisme verwerkt op geniale manier.
De geschiedenis moet inderdaad herschreven worden wat hier al opgemerkt wordt in de documentaire.
We weten praktisch niets van wie we zijn en in wat voor soort universum we uiteindelijk leven.

2,000 Year Old Computer – Decoding the Antikythera Mechanism – Full Documentary
https://www.youtube.com/watch?v=jSQNEPbQOiI&t=3s

Plato
Plato
2 jaren geleden

Volgens de islam en het christendom hadden vrouwen en kinderen en dieren geen ziel (bewustzijn). Christenen zijn er nu voor een deel op teruggekomen, hoewel ze dieren nog steeds geen ziel toekennen, maar moslims blijven hardnekkig ontkennen dat kinderen bijv. een ziel (bewustzijn) hebben. Want stel dat dieren, kinderen, vrouwen en mannen allen een ziel zouden hebben, hoe onderbouw je dan discriminatie?

lichtwezen
lichtwezen
Reactie op  Plato
2 jaren geleden

De mens, bestaat uit de goddelijke ziel, geest en persoonlijkheid:
In de boeken van Jozef Rulof wordt dit uitgelegd: http://www.Rulof.org

Later is er een animatiefilm over de leer gemaakt door de stichting:
(deel 2 laat het ontstaan van de mens zien
https://www.youtube.com/watch?v=7rLxr-vMesY&list=PLwwfzXnt3-pB29PKZTetYlsDPI_RxZzZ-

Mike
Mike
Reactie op  Plato
1 jaar geleden

Ik weet echt niet waar u, uw info vandaan haalt, maar met alle respect; het is niet waar. Binnen de Islam hebben alle levende wezens een ziel. Het verschil bij een dier is dat zij zonder zondes doodgaan en niet worden beoordeelt hiernamaals. Tenminste, zo heb ik mij laten informeren. Na het lezen van uw opmerking heb ik bij diverse moslims dit nagevraagd maar de meesten moesten erbij lachen alsof ik een mop vertelde. Het is niet onwijs om mensen te kennen met diverse culturen en geloven zodat men minder bekrompen gedachtengang hebben.

frans
frans
2 jaren geleden

Liefde is de basis van ons bewustzijn!

Het bewustzijn is buiten de hersenen.
Door bewustzijn zijn wij ontstaan.
En precies, de wetenschap die niet deelt met de mens maar de geheimen gebruikt tegen ons.
Net zoals heilzame ontdekking van de vrije energie door Tesla nu gebruikt wordt tegen ons.
Alles passeert eerst het oorlogsfront. Dan als we uitgedund zijn mogen we misschien een fractie proeven van de voordelen van vrije energie.
Alhoewel ik vurig hoop dat de vrije energie volledig in mensenhanden komt.
Zwaartekracht opheffing en vrije energie gaan hand in hand het werkt al het wordt gebruikt.
En als je nu Schiphol in gedachten neemt en die man gisteravond (voorzitter bestuur schiphol?) dan zie een zoetgevooisde stem die ons weer moet verlokken om akkoord te gaan met uitbreiding van de luchthaven.
Vervolgens zie je de directeur. nu die is al wat meer van de koude grond.
En de haven is staatseigendom, Staats- Eigen-Dom .
Als de haven daar opeist dat de vrije energie en zwaartekrachtopheffing er komt is opeens de haven groot genoeg om 100 maal meer passagiers te verzetten. 700-miljoen!! Immers geen start en landingsbanen meer nodig.
Bijna het hele oppervlak van de haven kan gebruikt worden voor parkeerruimte voor, eveneens met door vrije energie aangedreven auto’s van de passagiers.
HET GROTE VOORDEEL IS DAT HET ERG STIL WORDT. GEEN VERVUILING MEER. EN JE KUNT ER VRIJ EVEN RONDHANGEN, MOCHT EEN VAARTUIG NIET KUNNEN NEERSTRIJKEN EN AANHAKEN AAN DE SLURFTUNNEL.
The future is near. Als de heren maar willen.

martin
martin
1 jaar geleden

De mens heeft geen ziel. Een mens is een ziel. Hetzelfde geldt voor de dieren. Wij hebben een geest en een lichaam. En wij ZIJN een ziel.

Mike
Mike
Reactie op  martin
1 jaar geleden

Zo denk ik er ook over. Wanneer een mens een auto bestuurt wil niet zeggen dat t een auto is. Dat geldt net zo goed voor de ziel. Een lichaam is een transportmiddel op aarde voor onze ziel. Maar in het modernisme doet men ons geloven dat wij met beide benen op de grond moeten staan, nergens in geloven en als je een beetje spiritueel bent, ben je al gauw zweverig. Inmiddels denken er ook veel zielen dat er geen leven na de dood is. Dat is een feit. Toch zie ik een hoop mensen oa in de zakenwereld, politiek, muziek -en filmindustrie, topsporters tot zelfs de vaticaan vrij openlijk baphomet aanbidden met handgebaren zoals de 3×6 of de duivelhoorns. Dus blijkbaar is er wel iets of zijn de gerespecteerde idolen van miljarden mensen die op tv heel ‘normaal’ overkomen achter de schermen simpelweg gek? Wat voor mij nog een grotere vraag is waarom er toch velen nog steeds diep in slaap zijn en niet willen ontwaken uit een wereld waarin materialisme, hebzucht en oppervlakkigheid aan orde zijn.

Mike
Mike
1 jaar geleden

Naar mijn mening hoef je niet alleen bijna dood te zijn om de spirituele wereld te ervaren. Dat gebeurt ook in onze dromen. Als het lichaam slaapt dan beweegt de ziel in een andere dimensie op de aarde.

x

Check Also

trump

Trump: ‘Ik heb de presidentsverkiezingen gewonnen!’

Maandag claimde president Donald Trump dat hij ...

trump

Trump-advocaten: ‘Baas van stemsoftwaremaker zit in overgangsteam Biden’

Smartmatic, de software die gebruikt wordt voor ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

23
0
We lezen graag je reactie!x