Homepagina » Mens en Dier » Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’
duitse
Foto: YouTube/Rubikon

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in een controversieel interview gezegd dat de reactie van de overheden en gezondheidsinstanties op het coronavirus ‘een misdaad tegen de menselijkheid is’. Ze moeten worden aangeklaagd wegens dood door schuld, vindt hij.

Lobbyisten van de farmaceutische industrie hebben mensen doodsbang gemaakt, met als gevolg dat ze vaccinaties, surveillance en beperkingen sneller accepteerden, aldus dr. Wodarg.

In een video, die in enkele dagen al zo’n 200.000 keer is bekeken, zegt hij dingen die de overheid en de media liever niet willen horen.

Volstrekt onverantwoord

De 73-jarige Wodarg claimt dat Covid-19 niet erger is dan de griep. De overheid maakte mensen bang om ze van hun vrijheden te kunnen beroven. Hij beschuldigt de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn ervan een lobbyist te zijn die gegevens verzamelt voor de farmaceutische industrie. “Hij is corrupt.”

Wodarg waarschuwt tegen het gebruik van corona-apps: “Ze willen jullie chanteren. Ze willen jullie bang maken zodat jullie het vaccin accepteren. We krijgen steeds te horen dat dit vaccin ons kan redden.”

De arts legde uit dat het tenminste vijf jaar duurt om een betrouwbaar vaccin te ontwikkelen. Hij zei dat er veel risico’s kleven aan een vaccin dat haastig wordt gemaakt.

“Nu willen ze miljarden mensen vaccineren. Het is volstrekt onverantwoord om dat te doen met een dergelijk vaccin. Ik kan alleen maar zeggen: laat je kinderen niet vaccineren, laat jezelf niet vaccineren. Ze willen er geld aan verdienen. Ze kunnen er alleen geld aan verdienen als we ons bang laten maken door de media en overheid.”

Catastrofe

Hij wees erop dat op een bepaald moment het antimalariamiddel hydroxychloroquine overal werd aanbevolen. Bayer gaf het zelfs gratis weg. “Dit medicijn kan dodelijk zijn voor mensen uit tropische gebieden omdat zij een enzymdefect hebben. Als zij het krijgen, kunnen ze na twee dagen geen lucht meer krijgen en sterven ze. Elke student geneeskunde weet dit!” Wodarg sprak van ‘een misdaad tegen de menselijkheid’.

“Meer dan 50 procent van de zwarten en latino’s die zijn behandeld met hydroxychloroquine is gestorven. Dit grenst aan genocide.”

De Duitse arts wees met de beschuldigende vinger naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). “Ze wisten dat er in Afrika en Brazilië mensen zouden sterven, zodat mensen bang zouden worden en zouden denken: ‘Dit is erg, we hebben een vaccin nodig’. Dit is verraderlijk, dit is duivels. We moeten een rechtszaak aanspannen wegens dood door schuld.”

“Ze weten dat ze er in Afrika 20-30 procent van de mensen mee zullen doden,” besloot Wodarg, die sprak van een ‘catastrofe’.

Bekijk de video hieronder:

[NoTricksZone]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Willem schreef:

  Het gaat niet om corona, dat is iedereen toch wel duidelijk zo zachtjes aan hoop ik, ik zie bij bedrijven van naam (dus die weten wat er speelt) permanente aanwijzingen voor de anderhalve meter wereld, er zijn tegels gelegd er is vloerbedekking aangepast en in en uitgangen bijgebouwd, dat kost heel wat. Dus dit is niet tijdelijk maar permanent. Alles om gezichtsherkenning zoals in China in te voeren en om gericht 5G te kunnen gebruiken, denk niet dat het een complottheorie is want het is de werkelijkheid. Voor de rest maakt het niets uit wat een arts of politicus roept, want daar gaat het niet om en ze kunnen niks veranderen. Iemand al met de bus of trein geweest met je bouwmarkt stofkapje op? En, hoe voelde dat, ja je zit en loopt gewoon voor lul, als niemand het doet is het voorbij, van de ene op de andere dag kan het voorbij zijn en de schuldigen aangepakt, maar ondanks alle waarschuwingen blijft iedereen volgzaam. Spreek mensen aan, maak ruzie kan jou het verrotten verder, trap maar op tere zieltjes, laat ze maar gekwetst zijn dit gaat om jouw leven, toekomst en dat van je kinderen enz.

  41 likes
  • rayoflight schreef:

   Ik deed hetzelfde maar van elke dag een confrontatie ga je toch emotioneel van slijten.
   Maar Nederlandse Kudde is gewoon te goed gedresseerd om te bereiken. Den haag bedenkt een term en Kudde volgt.

   Het lijkt steeds meer op een oorlog om de menselijkheid te behouden. Vergelijk het maar met de 2de wereld oorlog. Zou jij dan in het openbaar vertellen dat Hitler niet deugd ? Lijkt me niet verstandig.

   In een democratie kun je mensen aanspreken ,demonstreren , en met rede mensen overtuigen.
   Deze generatie is zo geïndoctrineerd dat ze blindelings het gezag nalopen en denken dat er een VRIJE democratie is.
   Misschien is een enkeling te bereiken , maar ondertussen slijten de emoties.

   Ik weet het , ik kom hier niet met een oplossing aanzetten , moet bekennen dat ik deze ook niet heb.

   6 likes
  • Millie schreef:

   Waarom stoppen we niet gewoon met zijn allen met het betalen van onze belastingen? Dan houdt dit misdadige overheidssysteem snel op met bestaan. Uiteraard ook onze sociale voorzieningen, infrastructuur en al wat dies meer zij, maar dat moeten we er maar voor over hebben. Alternatief? Ik verdwijn achter wat er nog over is van het Ijzeren Gordijn…

   0 likes
 • ProAsfalt schreef:

  “Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’”
  En ondertussen zitten wij nog steeds in een LockDown die nauwelijks wordt opgeheven, waar dan ook ter wereld.
  Kijkende naar Nederland, het debat, gaat het alleen over Femke Halsema die een demonstratie heeft laten doorgaan in plaats van uit elkaar te slaan dat kennelijk de meeste politieke partijen hebben gewild met de PVV (Vrijheid?) voorop.
  Zelfs de PVV liet het vandaag (weer) afweten. Ik parafraseer: wilders wil van de 1,5 meter samenleving af maar demonstreren kan niet vanwege schreeuwende menigte, enzovoorts, terwijl dit allang gedebunkt door Maurice De Hond.
  Dus Wilders had moeten zeggen: goed dat onze Heldin Femke Halsema de demonstratie heeft door laten gaan. Jammer dat toch heel veel mondkapjes droegen. Echter op grond van diverse onderzoeken zal uitwijzen dat deze demonstratie geen superspreadevent zou zijn. Dit zal blijken over twee weken.

  Dan Femke, die kennelijk nu alles verboten heeft en zich in een hoek gezet voelt.
  Als zij echt een heldin wil zijn dan slaat zij met de vuist op tafel. Pleurt zij de onderzoeken van Maurice de Hond & Willem Engel op het bureau van de raadkamer van Amsterdam en de Tweede Kamer en zegt zij: pleur op met de 1,5 meter.

  Dan zou de chaos compleet zijn zonder dat het ten koste gaat van onze gezondheid, sterker nog, onze gezondheid zal er alleen maar beter op worden.

  Stop de totalitaire staat!

  25 likes
  • rayoflight schreef:

   iedere dag meer bevestiging dat Wilder, Baudet gewoon gecontroleerde oppositie zijn. Misschien weten ze dat zelfs niet eens.
   Femke doet gewoon een lapdance voor De Soros , die dan weer onderdeel van Elite/CCP is. Zo is de circle rond.

   Nu nog een ruttekop die zich druk over Piet maakt. Dan zegt ie eigenlijk BLM is welkom wat dan weer door De Soros geld aangestuurd wordt.
   Dus demonstreren mag , als het maar niet tegen het systeem is.

   6 likes
 • salvar schreef:

  waarom wordt er door de burger niets op touw gezet om die artsen , virologen , hoogleraren ect. die weten hoe de vork in de steel zit om mede de strijd aan te gaan om voor eens en altijd het tuig buitenspel te zetten?
  nee we zijn te lui en denken een ander doet het wel.
  deze man heeft volkomen gelijk , ze willen je vrijheid afpakken en daarna je voedsel zodat je straks op je knieen gaat en smeekt om een NWO.
  ik heb het al vaker gezegd zodra rutte begint over versoepeling en ja hoor meer opname en meer dode , je kan de klok erop gelijk zetten.
  wat heeft hij gedaan (rutte) niets ja de kapper mocht terug anders wordt de bevolking boos etc.
  ze blijven rekken en nog eens rekken tot de herfst en boem de tweede golf en dan is het lockdown for ever.
  geniet nog even en als je de kans krijgt ga even iets leuks doen.
  ik totaal geen verandering bij de mensen en in mijn omgeving geen dode door het virus , bij familie ook niet in een andere plaats niets bij mensen die ik ken?
  natuurlijk gaan er mensen dood aan de griep of anders een natuurlijke dood , zo is de natuur nou eenmaal.

  goede dag verder.

  19 likes
  • Millie schreef:

   Beste Salvar, je bent nog te onschuldig in je oordeel over “de tweede golf”… waarom denk je dat onze fijne overheid niets doet met de wetenschap dat ventileren noodzaak is om deze griep te voorkomen? Juist: nieuwe massamoord, er zijn nog niet genoeg mensen dood!

   0 likes
 • vladi schreef:

  ze zouden ons moeten leiden en niet besturen.
  de hele maatschappij is een misdaad tegen de mensheid.

  leer zelfvoorzienend worden.
  alles wat je moet weten staat op internet.

  fff

  14 likes
  • Willem schreef:

   Nee we hebben juist geen leider nodig Vladi, althans ik heb niemand nodig die mij zegt wat ik moet doen. Het zijn slechts zaakwaarnemers, een soort boekhouders die voor jou werken en daar worden ze goed voor betaald.

   5 likes
   • vladi schreef:

    met leiding is nietsmis,mits het in zijn zuiverste vorm is.
    op bouwplaats is leiding nodig.
    VCA-vol.

    80% van de mens is een mongool zonder leiding.
    liefde en leven door leiding….niks mis mee.

    fff

    6 likes
  • salvar schreef:

   @vladi

   als dit erger wordt wat ik denk , zou jij de natuur dan induiken?
   ik zei tegen mijn vrouw beter een paar maanden in vrede leven dan voor de rest van je leven in de dwangbuis van de elite.
   ik zou wel willen.

   5 likes
   • vladi schreef:

    ik ben dakdekker,voor de rest zit ik in de bossen en grotten.
    al jaren ben ik voorbereid op extreme situaties.
    grote rugzak 100L compleet ingericht. (kookgerei en gereedschap)
    2pers. pop-up tent.
    kruisboog.

    en trainen.
    leer een dakota fire pit maken.
    koop een katadin survival waterfilter.
    koop een paar firestrikers.
    dompel make up watten in gesmolten kaarsvet (waterproof tondel)

    leg je eigen groente en fruit tuin aan in het bos.
    vraag maar,ik antwoord.

    fff

    11 likes
    • salvar schreef:

     @vladi
     ik denk dat de wil er wel is maar de leeftijd speelt een rol.
     ik heb het neergezet om andere te bewegen om iets te gaan doen,zodat ze onder het juk van de elite uitkomen.

     ik vind het geweldig wat je doet , 30 jaar jonger als dit was gebeurt was ik al weggeweest.

     2 likes
   • vladi schreef:

    binnenkort de Ardennen verkennen ( België Duitsland Frankrijk Luxemburg )
    opp. 14000 km2.

    ik woon in Limburg

    fff

    7 likes
 • Krikkem schreef:

  the world contains enough for every one’s need
  but not enough for every one’s greed.

  12 likes
 • Laat je niet beïnvloeden (stop de corona dictatuur) schreef:

  Uiteraard, deze mensen die dit veroorzaakt hebben horen achter slot en grendel. Die stralen we kapot met 5g én elke test voor ziektes doen we daarop uitoefenen. Maar die lui achter de schermen, die moeten we vooral hebben.

  Samen kunnen we deze strijd aan. Elke demonstratie gewoon komen. Laat je vaderlandse liefde zien en voelen. Kom op voor jouw vrijheid, maar ook die van jouw familie, vrienden, buren en iedereen in de rest van de wereld die net als ons in dit probleem zitten.

  Revolutie is de enige optie‼️

  11 likes
 • Sjazon schreef:

  Wat ik misdadig vind is dat de overheid met geen woord rept over het verkrijgen van een goede weerstand en die 9% btw op groenten en fruit nog steeds handhaaft. Dat de zorgverzekeraars hier niks over zeggen. Dat ook de artsen hun mond houden hierover. Is men soms bang voor een gezonde bevolking?

  11 likes
 • rop schreef:

  Niet alleen de corona aanpak, veroorzaakt die onmenselijkheid ,het heeft meestal ook met poen te maken..corona is een virus, , maar dat kan lang nog niet zo kwaad als de menselijke hebzucht naar geld daardoor vallen veel meer doden door dan welke virus ook, het is een eigen gemaakte geldvirus door de pers gedrukt en tevens ook de pest is ,en deze pestvirus heeft men toch zelf te danken aan de hebzuchtige Mens, hoe wilt men nu een virus beheersen,als ze dat niet eens met het plaatje geld kunnen, die net als een virus vele op een dwaalspoor brengen zoals nu met corona die mensen ook op een spoor van dwaling brengen en vele tegen geluiden, en de zakken van de farmaceutische firma,s dik kan doen Vullen en ook anderen,Inderdaad een Misdaad tegen de mensheid en zijn hebzuchtige uitvindingen om met behulp van het geld weer probeert te doven. Maar zoiets kan je ook verwachten van het soort Mens. die zijn eigen soort opdringt, manipuleert,dood ,geweld,ziekmakende berichten,afgunst,jaloezie, en vele vele andere kwalen ,erger nog dan welke virus Ook. is de mens zijn eigen VIRUS DIE ZIJN EIGEN IN DE WEG ZIT.

  8 likes
 • salvar schreef:

  @vladi

  ik ben 74 maar dat mag de pret niet drukken ,als zo meteen alles goed gaat met mijn vrouw en er komt stront aan de knikker probeer ik het sowieso.
  ondanks mijn leeftijd laat ik mij niet onterecht overheersen en wat jij gedaan heb doen veel te weinig mensen en dat komt omdat ze heilig in het gezag vertrouwen.
  prettige dag verder.

  6 likes
  • vladi schreef:

   wees voorbereid en leer jezelf te voorzien in de primaire levensbehoeften.

   water
   vuur
   bouwen
   jagen
   verzamelen
   telen

   wees altijd positief

   fff

   2 likes
   • salvar schreef:

    @vladi

    we zijn altijd positief, alleen moet je oppassen dat de mensen om je heen niet meetrekken in een negatieve spiraal.
    soms kun je er moe van worden.

    0 likes
 • louis . schreef:

  Steeds meer tekenen dat corona bij sommige ook de hersenen aantasten.

  5 likes
 • x

  Check Also

  coronadoden

  38 coronadoden in één dag, maar niet heus: ‘Schandalig dit’

  Vandaag schreven de media dat er 38 ...

  hydroxychloroquine

  ‘Hydroxychloroquine mag gewoon worden voorgeschreven! Eindelijk’

  “Goed nieuws van het NHG. Hydroxychloroquine mag ...

  >