Mens en DierCorona

Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’

Help door dit artikel met je kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De Duitse longarts Wolfgang Wodarg heeft in een controversieel interview gezegd dat de reactie van de overheden en gezondheidsinstanties op het coronavirus ‘een misdaad tegen de menselijkheid is’. Ze moeten worden aangeklaagd wegens dood door schuld, vindt hij.

Lobbyisten van de farmaceutische industrie hebben mensen doodsbang gemaakt, met als gevolg dat ze vaccinaties, surveillance en beperkingen sneller accepteerden, aldus dr. Wodarg.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/03/open_the_door_to_your_heart.jpg

In een video, die in enkele dagen al zo’n 200.000 keer is bekeken, zegt hij dingen die de overheid en de media liever niet willen horen.

Volstrekt onverantwoord

De 73-jarige Wodarg claimt dat Covid-19 niet erger is dan de griep. De overheid maakte mensen bang om ze van hun vrijheden te kunnen beroven. Hij beschuldigt de Duitse minister van Volksgezondheid Jens Spahn ervan een lobbyist te zijn die gegevens verzamelt voor de farmaceutische industrie. “Hij is corrupt.”

Wodarg waarschuwt tegen het gebruik van corona-apps: “Ze willen jullie chanteren. Ze willen jullie bang maken zodat jullie het vaccin accepteren. We krijgen steeds te horen dat dit vaccin ons kan redden.”

De arts legde uit dat het tenminste vijf jaar duurt om een betrouwbaar vaccin te ontwikkelen. Hij zei dat er veel risico’s kleven aan een vaccin dat haastig wordt gemaakt.

“Nu willen ze miljarden mensen vaccineren. Het is volstrekt onverantwoord om dat te doen met een dergelijk vaccin. Ik kan alleen maar zeggen: laat je kinderen niet vaccineren, laat jezelf niet vaccineren. Ze willen er geld aan verdienen. Ze kunnen er alleen geld aan verdienen als we ons bang laten maken door de media en overheid.”

Catastrofe

Hij wees erop dat op een bepaald moment het antimalariamiddel hydroxychloroquine overal werd aanbevolen. Bayer gaf het zelfs gratis weg. “Dit medicijn kan dodelijk zijn voor mensen uit tropische gebieden omdat zij een enzymdefect hebben. Als zij het krijgen, kunnen ze na twee dagen geen lucht meer krijgen en sterven ze. Elke student geneeskunde weet dit!” Wodarg sprak van ‘een misdaad tegen de menselijkheid’.

“Meer dan 50 procent van de zwarten en latino’s die zijn behandeld met hydroxychloroquine is gestorven. Dit grenst aan genocide.”

De Duitse arts wees met de beschuldigende vinger naar de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO). “Ze wisten dat er in Afrika en Brazilië mensen zouden sterven, zodat mensen bang zouden worden en zouden denken: ‘Dit is erg, we hebben een vaccin nodig’. Dit is verraderlijk, dit is duivels. We moeten een rechtszaak aanspannen wegens dood door schuld.”

“Ze weten dat ze er in Afrika 20-30 procent van de mensen mee zullen doden,” besloot Wodarg, die sprak van een ‘catastrofe’.

Bekijk de video hieronder:

[NoTricksZone]

5 7 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel interessant?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

29 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
salvar
salvar
3 jaren geleden

waarom wordt er door de burger niets op touw gezet om die artsen , virologen , hoogleraren ect. die weten hoe de vork in de steel zit om mede de strijd aan te gaan om voor eens en altijd het tuig buitenspel te zetten?
nee we zijn te lui en denken een ander doet het wel.
deze man heeft volkomen gelijk , ze willen je vrijheid afpakken en daarna je voedsel zodat je straks op je knieen gaat en smeekt om een NWO.
ik heb het al vaker gezegd zodra rutte begint over versoepeling en ja hoor meer opname en meer dode , je kan de klok erop gelijk zetten.
wat heeft hij gedaan (rutte) niets ja de kapper mocht terug anders wordt de bevolking boos etc.
ze blijven rekken en nog eens rekken tot de herfst en boem de tweede golf en dan is het lockdown for ever.
geniet nog even en als je de kans krijgt ga even iets leuks doen.
ik totaal geen verandering bij de mensen en in mijn omgeving geen dode door het virus , bij familie ook niet in een andere plaats niets bij mensen die ik ken?
natuurlijk gaan er mensen dood aan de griep of anders een natuurlijke dood , zo is de natuur nou eenmaal.

goede dag verder.

Willem
Willem
3 jaren geleden

Het gaat niet om corona, dat is iedereen toch wel duidelijk zo zachtjes aan hoop ik, ik zie bij bedrijven van naam (dus die weten wat er speelt) permanente aanwijzingen voor de anderhalve meter wereld, er zijn tegels gelegd er is vloerbedekking aangepast en in en uitgangen bijgebouwd, dat kost heel wat. Dus dit is niet tijdelijk maar permanent. Alles om gezichtsherkenning zoals in China in te voeren en om gericht 5G te kunnen gebruiken, denk niet dat het een complottheorie is want het is de werkelijkheid. Voor de rest maakt het niets uit wat een arts of politicus roept, want daar gaat het niet om en ze kunnen niks veranderen. Iemand al met de bus of trein geweest met je bouwmarkt stofkapje op? En, hoe voelde dat, ja je zit en loopt gewoon voor lul, als niemand het doet is het voorbij, van de ene op de andere dag kan het voorbij zijn en de schuldigen aangepakt, maar ondanks alle waarschuwingen blijft iedereen volgzaam. Spreek mensen aan, maak ruzie kan jou het verrotten verder, trap maar op tere zieltjes, laat ze maar gekwetst zijn dit gaat om jouw leven, toekomst en dat van je kinderen enz.

vladi
vladi
3 jaren geleden

ze zouden ons moeten leiden en niet besturen.
de hele maatschappij is een misdaad tegen de mensheid.

leer zelfvoorzienend worden.
alles wat je moet weten staat op internet.

fff

ProAsfalt
ProAsfalt
3 jaren geleden

“Duitse longarts: Corona-aanpak is ‘misdaad tegen de menselijkheid’”
En ondertussen zitten wij nog steeds in een LockDown die nauwelijks wordt opgeheven, waar dan ook ter wereld.
Kijkende naar Nederland, het debat, gaat het alleen over Femke Halsema die een demonstratie heeft laten doorgaan in plaats van uit elkaar te slaan dat kennelijk de meeste politieke partijen hebben gewild met de PVV (Vrijheid?) voorop.
Zelfs de PVV liet het vandaag (weer) afweten. Ik parafraseer: wilders wil van de 1,5 meter samenleving af maar demonstreren kan niet vanwege schreeuwende menigte, enzovoorts, terwijl dit allang gedebunkt door Maurice De Hond.
Dus Wilders had moeten zeggen: goed dat onze Heldin Femke Halsema de demonstratie heeft door laten gaan. Jammer dat toch heel veel mondkapjes droegen. Echter op grond van diverse onderzoeken zal uitwijzen dat deze demonstratie geen superspreadevent zou zijn. Dit zal blijken over twee weken.

Dan Femke, die kennelijk nu alles verboten heeft en zich in een hoek gezet voelt.
Als zij echt een heldin wil zijn dan slaat zij met de vuist op tafel. Pleurt zij de onderzoeken van Maurice de Hond & Willem Engel op het bureau van de raadkamer van Amsterdam en de Tweede Kamer en zegt zij: pleur op met de 1,5 meter.

Dan zou de chaos compleet zijn zonder dat het ten koste gaat van onze gezondheid, sterker nog, onze gezondheid zal er alleen maar beter op worden.

Stop de totalitaire staat!

Back to top button
29
0
We lezen graag je reactie!x