Homepagina » Buitenaards » Overspoeld met reserveringen: zo maken de bewoners rond Area 51 zich op voor de massale instroom van UFO-jagers
Overspoeld met reserveringen: zo maken de bewoners rond Area 51 zich op voor de massale instroom van UFO-jagers

Overspoeld met reserveringen: zo maken de bewoners rond Area 51 zich op voor de massale instroom van UFO-jagers

Vern Holaday, eigenaar van een motel op zo’n 150 kilometer van Las Vegas in Nevada, zit rond 20 september al bijna helemaal volgeboekt. De reden? De bestorming van Area 51 die voor die dag gepland staat.

Kleine gemeenschappen in de omgeving van de geheime basis maken zich al op voor de massale instroom van UFO-jagers, schrijft NBC News.

Lokale moteleigenaars krijgen dagelijkse vele telefoontjes. Sommigen zijn bezorgd dat de regio niet voorbereid zal zijn op de verwachte menigte.

Overspoeld

“Ik heb me nog nooit in mijn leven zo overweldigd gevoeld,” zei moteleigenaar Connie West.

Haar motel, op zo’n 80 kilometer van Alamo, wordt dagelijks overspoeld met telefoontjes.

West hoort mensen al jaren praten over het binnenvallen van Area 51, maar nog nooit waren het er zoveel. “Het is een gekkenhuis,” zei ze.

Bezorgd

Ze belt ondertussen stad en land af om te zorgen dat ze genoeg voorraad in huis heeft.

West zei bezorgd te zijn dat mensen gewond raken of opgepakt worden terwijl ze proberen Area 51 binnen te komen.

Afsluiten

Sommigen hebben gespeculeerd dat de politie wegen gaat afsluiten die naar de basis leiden zodat niemand er in de buurt kan komen.

“Wie weet wat er gaat gebeuren,” zei West.

[NBC News]


Vind je deze info waardevol? Klik dan hieronder om te delen op Facebook
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

7 reacties

 1. Er gaan geheid gewonden vallen , maar het tij is niet meer te keren de dam is doorgebroken, wereldwijd wacht men met ingehouden adem af hoe het zal gaan.
  Dit is het begin ,de massa is aan het wakker worden en laat zich niet meer bang maken.
  Het gaat de meerderheid waarschijnlijk niet eens (meer) of er werkelijk objecten van buitenaardse oorsprong aanwezig zijn , de meerderheid zal zelfs al weten dat dingen verplaatst zijn, punt is dat men het zat is en de knuppel in het hoenderhok wil gooien.
  En ik denk dat het navolging zal vinden en dat het zal uitbreiden naar overheidsgebouwen, pharmacie, Monsanto etc etc,als het hek goed van de dam is dan is niks meer veilig.

  11 likes
 2. Er bestaan wapens voor masa’s met eigenschappen dat men echt niet door kan lopen en ziek ,zwak en misselijk alleen nog maar de kant op wil waar dat gevoel minder is ,beter is goed nadenken en beseffen dat het hier nooit kan gaan over buitenaardsen e.d. de afstanden zijn te groot alleen iets zonder massa kan met lichtsnelheden reizen niets kan sneller of het moet een totale optel som zijn zoals de uitdijing van het het heelal door ruimte creatie overal tegelijkertijd waardoor het totaal sneller dan de lichtsnelheid wordt. Voor biologische wezens die op planeten zijn ontstaan de gevaren te groot b.v. biologische besmetting voor allebei zowel wij als zij .Een sterile drone met autonome robot funktie’s die heel lang onderweg is alles wat wat je kan verwachten mocht er iets een paar lichtjaar van ons verwijderd ook tot denkenden levensvormen hebben geleid maar daar zijn nog geen levenstekens waargenomen.

  Het is het waarschijnlijks dat men vliegende schotels van de nazi’s heeft willen doorgronden en natuurlijk de voor radar onzichtbare vliegtuigen.
  Voor de rest wil elke militair gaarne een machtige vijand maken om zijn baan veilig te stellen voor altijd het op een na oudste beroep is bescherming van de hoer op haar kosten. Een vooral niet bestaande hele machtige en bijzonder gevaarlijke alles kunnende vijand uit het heelal is perfect voor dat doel en laten we wel wezen lekker veilig natuurlijk.Tegelijkertijd kan men mooi platformen met laser kanonnen uitrusten om aardse vijanden uit te schakelen.Wie zijn dat dan ,nou mensen zoals wij maar dan in een ander land hopelijk natuurlijk.Of……….in combinatie met b.v 5g ons allemaal in een middagje overal en een nieuwe wereld ligt open met genoeg grondstoffen en natuur voor de uitverkorenden zeg maar de super elite die daarna een schone wereld kunnen bouwen.Wat een natte droom kan dat zijn voor sommige met de macht om het uit te voeren.
  Weltrusten,Marcel
  Mvrg,Marcel

  2 likes
  • ‘ alleen iets zonder massa kan met lichtsnelheden reizen niets kan sneller of het moet een totale optel som zijn zoals de uitdijing van het het heelal door ruimte creatie overal tegelijkertijd waardoor het totaal sneller dan de lichtsnelheid wordt. ‘; er wordt wel gesproken over dat ruimteschepen/ufo’s met warp-aandrijvingen 6x sneller dan ‘t licht door ‘t heelal kunnen reizen.

   1 likes
   • Dus u gelooft dat :warp,men vouwt even de ruimte op en laat zich door een wormgat op de plaats van bestemming komen.Dit komt uit een film,film u weet wel film waar alles mogelijk is ook het onmogelijke dus.In deze wereld en ruimte hebben wij te maken met onbeweegbare natuurwetten en geen fantasie wetten.
    Even hoofd onder koude kraan houden help dan weer wel echt waar.

    1 likes
    • Begrijp ergens wel dat u dit zegt, maar laten we wel zijn; sommige fantasie uit films en series van enige decenia geleden is nu gewoon werkelijkheid. Daarbij zijn onze ‘natuurwetten’ gebasseerd op wat we op aarde en in een zeer beperkt deel van de ruimte hebben geobserveerd. Tevens is bekend dat de waarnemer een waarneming beïnvloed.

     Lang verhaal kort; er is nog voldoende onbekend. Inbegrepen wellicht zaken die onze ‘natuurwetten’ volledig op z’n kop (kunnen) zetten. Ik meen dat het Einstein was die zei: “Het is denkbaar en dus mogelijk.”

     0 likes
 3. De Facebook-initiatiefnemer voor een bestorming op Area51 en naar verluid heeft zich uit angst op/voor represailles vanuit de VS-regering inmiddels al teruggetrokken; is dit geen goed voorteken, de vraag is dus of het uiteindelijk daadwerkelijk gaat plaats vinden. Het zou wel revolutionair zijn als ‘t gaat gebeuren en een grote stap voorwaarts naar wereldvrede voor de mensheid door de acceptatie/optionele samenwerking met Aliens/Ufo’s. Dus laten we maar hopen dat dit alles zal worden bekrachtigt en de wereldleraar ook nog zijn steentje zal bijdragen.

  2 likes
 4. Bas van Stapelberg

  Ben benieuwd of het zover gaat komen.

  2 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

democratische

Democratische presidentskandidaat laat zich uit over UFO-geheimen

De Democratische presidentskandidaat Amy Klobuchar deed in ...

ufo's

Zijn dit de echte redenen waarom de Amerikaanse overheid zo geheimzinnig doet over UFO’s?

Lange tijd werd er lacherig gedaan over ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 30 januari
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.