Homepagina » Buitenland » Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit
syrië

Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot. Pater Daniël brengt aangrijpend verslag uit

Door pater Daniël Maes: Syrië is het slachtoffer van een nooit eerder gezien wereldcomplot, dat al lang is voorbereid. Syrië, het hart van het Midden-Oosten, moet onderworpen worden aan de Angelsaksische overheersing.

Olie, gas, grondstoffen mogen niet voor het volk dienen, maar voor de wereldheersers. Midden vorige eeuw heeft de CIA al tweemaal een staatsgreep gepleegd tegen Syrië om een marionet aan te stellen die de ‘Amerikaanse’ pijplijn van Saoedi-Arabië door Homs naar de Middellandse Zee moest brengen. Beide mislukten. In het begin van de jaren tachtig stuurde Amerika de Moslimbroeders, specialisten van chaos, naar Syrië. Een samenleving die in grote harmonie leefde, zoals ook wij die nog gekend hebben voor de oorlog, werd plots opgeschrikt door grote aanslagen. In Aleppo werd een rekrutenschool overvallen en alle 80 alawieten werden op staande voet onthoofd. Vervolgens was er een moordaanslag op president Hafez met twee bommen. De ene doodde zijn lijfwacht, de andere schopte hij zelf terug naar afzender. Voor Hafez was het genoeg. Hij liet heel het nest van de Moslimbroeders, samen met alle officieren van de buitenlandse geheime diensten, uitroeien. De mensen waren blij dat de rust weergekeerd was. In 2003 nodigt de Amerikaanse generaal Colin Powell zich uit in Damascus, nadat hij voor het wereldforum “bewezen” had dat Irak massavernietigingswapens had. Van de honderdduizenden doden in Irak en de half miljoen van honger gestorven kinderen heeft hij nooit enige last gehad. Hij heeft er zich van afgemaakt door terloops eens te laten vallen dat zijn diensten hem slecht hadden ingelicht. Nu komt hij de jonge Syrische president Bashar al-Assad zeggen met wie hij bondgenoot mag zijn en met wie niet. Zo niet, dan zullen de gevolgen heel erg zijn. In 2009 krijgt dezelfde president de belofte dat het goud zal regenen als hij de ‘Amerikaanse’ pijplijn aanlegt. Toen begonnen de onmiddellijke voorbereidingen van een oorlog tegen Syrië. De eerste optie was een militaire inval. Rusland had echter zijn les geleerd nadat het zich onthouden had in de VN-Veiligheidsraad met betrekking tot Libië. Libië werd deskundig vernietigd door het Angelsaksisch imperium. Rusland en China zouden voortaan hun veto stellen tegen dergelijke vernietigende militaire invallen. Daarop werden de volgende jaren honderdduizenden terroristen uit de hele wereld deskundig gerekruteerd, super bewapend en betaald. Het waren de beste specialisten in martelen, onthoofden en vernielen. Iedereen met deze kwaliteiten kon plots zonder de minste moeilijkheid zo in Syrië geraken. En het aantal koppensnellers, maniakken van geweld en chaos bleef maar groeien met de unanieme steun van geheime diensten van westerse landen. En ze deden het uitstekend. Ruim 400.000 doden (waarvan de helft soldaten en politiediensten), anderhalf miljoen gewonden en gehandicapten, 13 miljoen vluchtelingen binnen en buiten, een infrastructuur die vernietigd is, de meeste scholen en ziekenhuizen verwoest en blijvende aanslagen tot nu toe op de elektriciteits-, gas- en olievoorzieningen alsook op de voedselbevoorrading.

Eind 2015 was het leger en heel het land uitgeput. Poetin zei: ik ga op vraag van de wettige regering van Damascus het volk helpen. Een week later was een erg kleine legerafdeling uiterst efficiënt samen met het Syrische leger aan de opruiming van de terroristen begonnen. Unaniem protest van de “internationale gemeenschap”! De CIA had voor het begin van de oorlog een bijzonder duidelijk beeld van een Syrische president wereldwijd verspreid. Een gemoedelijke huisvader en oogarts in Londen, die omwille van de dood (moord!?) van zijn broer president moest worden en door niemand gekend was, werd plots wereldberoemd. Ieder kind “wist” wat die man gans de dag deed: mensen wurgen tot de dood, ophangen en vergassen in gevangenissen, bomvaten op zijn volk gooien en zijn volk met gifgas vernietigen… De wereldclub van heersers,  de grote apostelen van de democratie,  ze riepen allen eensgezind om steun voor die brave “gematigde” koppensnellers omdat ze “onze” vrijheid en democratie zouden brengen! Ondertussen zijn Syrië en Rusland het laatste restant van de hel in Idlib aan het opruimen. En zoals iedere bevrijding in het verleden, gaat ook deze gepaard met een nooit eerder geziene leugencampagne. De Witte Helmen proberen nog krampachtig hun laatste chemische aanval voor te bereiden om daarvan de schuld aan Syrië te geven. Turkije en de VS zitten nu helemaal op dezelfde lijn, om Syrië te verwoesten. Dag en nacht geeft de Atlantische pers valse beelden over de zogenaamde “misdaden” van het Syrische en Russische leger. Ook Turkije en Israël werken nauw samen om de terroristen te helpen. Iedere samenkomst en elk plan vanuit de “internationale gemeenschap” voor vrede en heropbouw van Syrië is bedoeld om een nieuwe oorlog tegen volk en land te lanceren. Iedere mogelijkheid om het land mee op te bouwen wordt geboycot met nieuwe sancties, nieuwe aanslagen op de stroomvoorziening, het beletten van een terugkeer van de vluchtelingen… De Atlantische pers blijft dag en nacht het beeld verspreiden van een gruwelijke president en een verschrikkelijk leger in ”getuigenissen”, artikels, video’s, rapporten om eigen crimineel gedrag ongestraft te kunnen voortzetten. Toch zullen binnenkort ook in Idlib de mensen dansen op straat om de grote offers die het Syrische en Russische leger brachten voor hun vrijheid. Ze hebben na de bevrijding van Ma’arat al-Nu’man ook het erg strategische Saraqib bevrijd, waar de twee autosnelwegen (Aleppo – Damascus; Aleppo – Hassake) samenkomen. Er sneuvelen helaas vele Syrische soldaten. Talrijke tunnels met ondergronds hoofdkwartier en ruime wapenopslagen worden ontdekt.

Is er ooit een tijd geweest dat een verborgen wereldelite erin geslaagd is zovele politici, intellectuelen en journalisten om te vormen tot gedrogeerde zombies, die ijverig meehelpen een onschuldig volk uitmoorden en een prachtig land vernietigen, en zichzelf prijzen om hun edelmoedige humanitaire inzet? Wat heeft het Syrische volk de “internationale gemeenschap” aangedaan om zo gemarteld te worden?

Merkwaardig

Waarom hebben Syriërs het zo koud in deze winter? Onze mainstream journalisten kennen direct het antwoord: deze dictatuur wil het volk onder de knoet houden. Om dit te verspreiden worden ze ook betaald. Met een nuchtere blik krijgen we evenwel een ander beeld. Voordat de internationale gemeenschap hier met hun zogenaamde “vrienden van Syrië” neerstreken, produceerde het land 350.000 barrel olie per dag, nu nog 24.000, terwijl er 100.000 nodig zijn. Bovendien werden op 21 december 2019 drie olie- en gasinstallaties in de provincie Homs door drones heel erg beschadigd. Op 28 januari 2020 werden onderzeese oliepijpleidingen door zware explosieven beschadigd. Ook dat is voor onze de media een bewijs dat het de regering is die het doet, want hun brave rebellen “kunnen alleen maar wat prutsen aan de keukentafel”! Dat misschien de grote mogendheden hun lieve rebellen hebben geholpen om deze gesofistikeerde aanslag te plegen, komt bij hen natuurlijk niet op. En ook niet dat de “internationale gemeenschap” al jaren alles doet om Syrië te vernietigen en nu de heropbouw te verhinderen. En nu waren er weer aanslagen in Homs tegen twee gasstations, een fabriek en een raffinaderij. Het gaat om een unaniem, internationaal georganiseerde misdaad tegen een land waartegen officieel niet eens een oorlog verklaard werd. Daarom kunnen ze openlijk blijven zeggen dat ze Syrië humanitair komen helpen. De VS doen het o.a. door de rijkste oliebonnen te “beschermen”!? Journalisten, roeptoeters van de oorlogspropaganda, mede dankzij jullie hypocrisie lijden wij kou, maar we zullen volhouden en Syrië zal uiteindelijk alle terroristen overwinnen.

De Vlaamse pater Daniël Maes leeft in Syrië, in het 6e-eeuwse Mar Yakub-klooster in het stadje Qara, op 90 kilometer ten noorden van hoofdstad Damascus.

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
7 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Elise
Elise
8 maanden geleden

Jaren geleden kwam er een Syriër bij mij aan de deur om geld te vragen voor de slachtoffers. Ik heb niks gegeven, want ik weet niet waar dat geld terecht komt. Wel heb ik gezegd, dat ik heel erg meeleef met de mensen daar. Ik ben sowieso tegen oorlog. Zei wel: ik kan alleen maar bidden/hopen, dat het snel over is.
Maar goed, wel vind ik het raar, dat deze oorlogen al in de zeven zegels(bijbel) staan beschreven. Daar staat beschreven: Er zullen grote oorlogen ontstaan rondom de tigris en de eufraat. enz. enz.
Eigenlijk is dit niet te bevatten, dat we al duizenden jaren al bestuurd/gestuurd worden. Wie heeft dit plan bedacht? En waarom eigenlijk? Ja, macht. Maar, wat zit er achter die macht/dit plan?
Agenda21/30 sluit aan op die zeven zegels. Dit wordt gezien als de eindtijd.(niet dat de aarde zelf vergaat, maar dat we overgaan naar een ander tijdperk). Ik sta helemaal niet achter dit plan. Mensen offeren om de NWO op te zetten. Bende nou helemaal betoeterd. Dit is gewoon een verschrikkelijke nachtmerrie! Alle mensen op de wereld, die dit niet willen zouden allemaal moeten gaan opstaan en zeggen: stop ermee.
Je kunt ook zonder oorlog voeren samen dingen bedenken voor het besparen van het milieu/natuur. Echte oplossingen. Je kunt mensen samen gaan helpen bij rampen, zonder er zelf beter van worden.(geld in je eigen zak stoppen) Mensen kunnen samen veel meer bereiken, zonder dat je het afdwingt. Het hoort met liefde gedaan te worden. Oh ja en al die overbodige technologie, die maakt het nog erger allemaal. Als mens heb je die niet nodig om te kunnen leven!
En als er een dag des oordeels komt komt, dan hoop ik dat de onschuldige/lieve mensen mogen overleven en dat alle misbaksels de hel worden ingestuurd.

Rob
Rob
Reactie op  Elise
8 maanden geleden

@Elise, er komt geen dag des oordeels. Da is allemaal geloof. En geloof is macht. Het is een veel groter beeld waar het om gaat gaat. Veel mensen praten over licht en duisternis. Wat men de schepping noemt gaat over licht, wat bewustzijn inhoudt. Macht maakt daar geen deel (van uit, dat is precies het tegengestelde: duisternis en vernietiging. Er zijn berichten geweest dat het overgrote deel van het universum duister is, of was. De duistere macht hier op de planeet is zelf net zo verdeeld als de mensheid verdeeld is. Daardoor heersen externe machten over de planeet, inclusief de elite. In macht heerst elk laag over de onderliggende lagen. Het universum zelf schijnt zelfs aan vernietiging onderhevig te zijn (geweest). Er schijnt naast een schepper ook een vernietiger te zijn geweest. Iedereen op deze planeet die alleen maar macht heeft maakt dus deel uit van de hele vernietiging. En dan denken die duistere types hier dat er iets of iemand is die hen dan kan komen redden. Een vernietiger vernietigt alles, inclusief zichzelf. DAAR kan alleen maar iets aan veranderen en dat schijnt aan het veranderen te zijn.

De mensheid lijkt centraal te staan in de verandering volgens diverse berichten. Het is nog nooit eerder gebeurt dat de mensheid het einde van een 26.000 jarige cyclus heeft overleeft. Die doem senario’s zijn alleen maar de agenda van de heersende macht. Ook dat de mensheid zou uitsterven. In eerdere cycli is dat ook gebeurd, om te voorkomen dat de mens een bewustzijnsverandering zou meemaken nadat de cyclus voorbij was. Dat is nu voor het eerst OOIT wel gebeurt. Daardoor heeft de heersende macht gefaald en dat heeft volgens Diverse berichten vertelden dat daar het hele universum door beïnvloed wordt. Als de heersende macht op de planeet faalt dan verliest de externe macht ook zijn grip, waar het alleen maar ging om het oogsten van zielen en energie. Dat duister heeft zelf geen energie, creativiteit etc. Dat parasiteert dus gewoon op de energie van anderen die wel energie hebben. Maar nu schijnt dat zelfs de vernietiger er niet meer is. Die had in het centrum van het universum een artificieel zwart gat geplaatst volgens zeggen. Dat is er nu niet meer. Er is nu een natuurlijk zwart gat waarbij gezegd wordt dat er dan aan de andere kant een wit gat is. Daardoor zou het universum weer kunnen uitdijen. Met dat artificiële zwarte gat kromp het universum. Wie kan je dan redden als alles aan vernietiging onderhevig is. Dit is niet als mens gezien, het is vanuit de ziel gezien. Maar als je dan de berichten zo leest dan heeft de mensheid ervoor gezorgd dat alles weer kan gedijen. Daarbij moet je eigenlijk de mens als één ras zien. DAT is de verschuiving: van macht en vernietiging zonder bewustzijn naar leven en bewustzijn. En de ware bewustzijnsverandering is vanuit de ziel. Het bewustzijn is altijd slapend geweest. Maar de jonge generaties worden met een wakker bewustzijn geboren en DAT is ook een uitdijing, net als het heelal weer uitdijt. Als oudere generatie, geboren met een slapend bewustzijn, heb ik het ontwaken daarvan meegemaakt. Dat is letterlijk een energetische uitdijing vanuit de maagstreek en dat is de locatie waar de ziel zit. Er komt dis geen redder, we kunnen alleen maar onsZelf redden door te veranderen. Als je dan naar de elite kijkt en je leest de berichten dan zijn WIJ het die hen gered hebben van totale vernietiging want als het universum vernietigd zou worden gaat alles eraan. En DAT is wat de mens volgens berichten heeft teweeg gebracht, een ommekeer van vernietiging naar uitdijing. En gezien vanuit de ziel betreft dat dus het hele universum.

De technologie die de macht gebruikt hebben ze ook alleen maar nodig omdat ze het niet eigenhandig kunnen. Ze kunnen dus werkelijk helemaal niets zelf, niet in creatie en niet in vernietiging. Ze hebben altijd anderen en technologie nodig. Maar daar hebben ze in alle toonaarden in gefaald. Het schijnt dan ook uniek te zijn wat er in de deze tijd gebeurt. Volgens berichten van een tijdje terug is dit de eerste keer ooit in het hele universum dat zoiets gebeurt. En volgens andere berichten trekken ook de machten buiten de Aarde om zich terug. De elite waren alleen maar slavenmeesters voor die macht. Maar die macht interesseert het lot van de elite ook niet. Niemand komt hen dan redden zoals de elite nog steeds lijkt te denken.

Margie
Margie
8 maanden geleden

When the righteous are in authority, the people rejoice: but when the wicked beareth rule, the people mourn…

https://isitreallyflat.com/fe/books/the-greatest-lie-on-earth-proof-that-our-world-is-not-a-moving-globe-by-edward-hendrie/

Henk Azie
Henk Azie
Reactie op  Margie
8 maanden geleden

Als men in gewichtloze toestand water uit een glas haalt wordt het geen plas……..maar een? Juist een bol.

Margie
Margie
Reactie op  Henk Azie
8 maanden geleden

Hey Henk, dit boek is zoveel meer
Inhoudelijk gezien…food for thoughts
It’s not a moving globe…stands still
Er is veel om bij stil te staan…de reden van plaatsing onder het bericht van Elise…
wat zit erachter? Veel, heel veel

Exegese
Exegese
8 maanden geleden

Hoe is het mogelijk dat zo veel mensen overal ter wereld zo lang en zo massaal voorgelogen kunnen worden? Hoe is het in vredesnaam mogelijk dat zo weinigen dit doorzien ?

Philip
Philip
Reactie op  Exegese
8 maanden geleden

Omdat het meeste van die mensen zo dom zijn als een achterdeur, ze vinden het niet belangrijk, die vele soaps op tv, temptation eiland en ik weet niet wat nog allemaal is belangrijker dan de realiteit.
Omdat de mainstream media in handen is van dat gespuis dat er alleen maar op uit is om winsten te maken, op de kap van onschuldige landen/mensen, dat doet er niet aan toe.
En als je een ander geluid laat horen, dan ben je een complot theorist en ik weet niet wat nog allemaal, daar mee eindigt dan ook steevast iedere discussie en ander geluid.

Zaai haat tweedracht en heers!!

x

Check Also

kees verhoeven

Kees Verhoeven (D66) wil ‘complottijdschrift’ uit winkels weren: ‘Dit is toch knap ernstig’

Vanaf woensdag is het blad Gezond Verstand ...

cia-klokkenluider

CIA-klokkenluider: ‘Biden en Obama hebben Navy Seals vermoord’

President Donald Trump heeft een artikel geretweet ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

7
0
We lezen graag je reactie!x