Homepagina » Bewustzijn » Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?
intimidatie

Ben jij ook een moderne slaaf, zonder het te weten?

Wist je dat het erg gevaarlijk is als je toestaat geïntimideerd te worden door andere mensen of situaties?

Als je dat namelijk toestaat, dan dans je in feite naar de pijpen van een ander. Slechts één klein stapje verder zit je in een situatie die ook wel moderne slavernij genoemd wordt.

En serieus, dat zijn geen grappen!

Veel mensen zitten in die situatie en ze hebben het niet eens door!

Natuurlijk is het geen slavernij zoals dat vroeger was, met kettingen om je enkels en zweepslagen. Nee! Deze manier van slavernij is veel geniepiger en meer psychologisch van aard.

Slavernij bestaat in Nederland, België en de rest van de moderne wereld, anno 2020!

Het volgende verhaal van de dorpsbewoners en de grote boze gedaante laat je zien wat er aan de hand is.

Er was eens een jonge vrouw die de wereld rondreisde. En na een lange dag kwam ze aan in een dorp. Ze keek om zich heen en zag meteen hoe terneergeslagen, timide en angstig de mensen daar waren.

Een van angst bibberende dorpsbewoner zei met trillende stem dat elke avond een enorm gigantische, vreselijk uitziende, zwarte gedaante verschijnt en iedereen terroriseert.

“De gedaante is metersgroot en eist dat wij, de bevolking, offers brengen om hem gunstig te stemmen. En als we het niet doen, dan volgen er verschrikkelijke consequenties.

En dus doet iedereen zijn stinkende best om steeds weer aan alle eisen te voldoen.”

Maar de jonge vrouw was niet bang. Want toen de avond viel en de duisternis langzaam over het dorp kroop gebeurde er iets.

In plaats van zich te haasten om zich te verstoppen, zoals alle dorpsbewoners deden, wachtte ze rustig af, totdat die gigantische, vreselijk uitziende, zwarte gedaante verscheen.

En plotseling was hij daar!

Torenhoog. Dreigend en eisend. En de jonge vrouw deed iets wat de dorpsbewoners in opperste verbazing en met ingehouden adem deed toekijken.

Want in plaats van laf te gaan zitten bibberen samen met de anderen, begon ze naar die gigant toe te lopen! En terwijl ze dat deed gebeurde er iets vreemds…

Hoe dichterbij ze kwam, hoe kleiner die gigant werd!

Uiteindelijk, toen ze zo dichtbij was gekomen, was ZIJ de gigant in vergelijking met dat wat de voormalige gigant was.

Ze pakte de voormalige “gigant” op en hield hem in haar hand.

“Hoe heet je, jij wezen dat zo klein werd toen ik dichterbij kwam?”, vroeg ze.

En het nu piepkleine wezentje zei: “Ik heet angst!”

En toen verdween het… poef!

De dorpsbewoners waren verlost uit hun misère en ellende.

Veel giganten

En zo bestaan er veel giganten, die jou met angst in een houdgreep vasthouden.

Het zijn vooral overheden, politici, de farmaceutische industrie en mensen met geestelijke stoornissen, zoals narcisten, sociopaten en psychopaten, die er gretig gebruik van maken.

Voorbeelden door de geschiedenis heen:

 • De oliecrisis in de zeventiger jaren.
  Iedereen moest op rantsoen. Er werd paniek gezaaid. Autoloze zondag. En dat terwijl er een overvloed was aan brandstoffen. Er waren helemaal geen tekorten. Deze crisis werd uiteindelijk gecreëerd en gebruikt om belastingen op brandstoffen drastisch te kunnen verhogen.
 • Dreiging van de Russen en de atoombom.
  Wederom werd het volk in de angst gehouden. De hele westerse wereld puilde uit van propaganda tegen de Russen. Zij waren het kwaad. Zij waren de agressors. Inmiddels is aangetoond dat juist Amerika en Groot-Brittannië de meest oorlogszuchtige landen ter wereld ooit zijn.
 • Klimaat en opwarming van de aarde.
  Het CO2-gehalte stijgt en we gaan er allemaal aan als we niks doen. Wij mensen krijgen de schuld. Er worden doemscenario’s voorgespiegeld. Het gevolg is dat veel mensen in de angst vastgehouden worden.ECHTER… Inmiddels is ontelbare keren wetenschappelijk bewezen dat er wel opwarming is, maar dat dit een natuurlijke oorzaak heeft.

  Zonder mensen was het ook gebeurd. En zo gaat het al duizenden jaren. Het is een normale natuurcyclus. En dus is er geen enkele reden tot zorg of angst.

  Onthoud echter dat vooral overheden het gebruiken als pressiemiddel om meer belastingen te kunnen heffen en meer grip te krijgen op de bevolking.

 • Killerbees (moordbijen).
  Er zouden zwermen bijen zijn die moedwillig mensen vermoorden. Het sloeg niet echt aan. Dus deze angstzaaierij werd snel gestaakt.
 • Het jaar 2000.
  Miljoenen computers zouden ermee stoppen en het zou de ondergang kunnen betekenen van het gehele economische systeem wereldwijd. Zo werden er miljoenen uitgegeven om alles Y2K-compliant te maken. Onzin. Uiteindelijk gebeurde er niets bijzonders.
 • De Mexicaanse griep in 2009.
  Iedereen zou besmet worden. Er werd wereldwijd paniek gezaaid. Er moest een vaccin komen en iedereen werd wederom in de angst gehouden. Overheden gaven honderden miljoenen uit aan vaccins die op voorhand besteld werden, en het gebruik van griepremmers zoals Tamiflu werd gepromoot.Achteraf bleek er niks aan de hand te zijn. Het virus doofde vanzelf uit. De medicijnen werden vernietigd. Maar ‘Big Pharma’ verdiende miljarden!
 • HIV, Aids, Ebola, SARS en de laatste tot nu toe: Corona…
  En daar hebben we het. Wereldwijd zijn miljarden mensen bang gemaakt voor een verkoudheidsvirus dat minder gevaarlijk is dan een seizoensgriep.

Het is wetenschappelijk aangetoond dat Corona NIET dodelijk is.

Het zijn de onderliggende aandoeningen die dodelijk zijn. Van de grofweg 6100 gestorven mensen in Nederland, had minimaal 75% een onderliggend ernstig gezondheidsprobleem en was 75% ouder dan 80 jaar.

Corona heeft het hoogstens iets versneld. En dat zou met elke andere gewone verkoudheid of griep ook gebeurd zijn.

Deze groep is helaas wel het slachtoffer geworden en misbruikt om de corona-sterftecijfers zo hoog mogelijk te laten lijken.

Hiermee kon er veel angst gezaaid worden.

Cijfers liegen niet en tonen aan dat wat hierboven staat 100% accuraat en kloppend is. Maar je hoeft dit allemaal niet te geloven hoor. Controleer zelf de werkelijke cijfers maar. (niet de cijfers die door de mainstream media getoond worden).

Helaas wordt veel mensen die dit publiekelijk verkondigen, de mond gesnoerd en ze worden voor gek uitgemaakt. Ze worden ‘complotdenkers’, of ‘klimaatontkenners’ genoemd. Op die manier word je (wederom op basis van angst) gestuurd in een richting die zelf nadenken ontmoedigt.

Belasting

En dan hebben we er nog een. Als een bepaalde groep mensen een systeem creëert dat bepaalt dat jij de helft van je inkomen moet afstaan, dan noemen ze dat belasting.

Als je vervolgens niet betaalt maken ze je bang. Dan komen ze aan je deur. Ze dreigen je spullen af te pakken of beslag te leggen op je bankrekening. Of ze leggen loonbeslag.

Als dat allemaal niet lukt, komen ze terug met de politie om je spullen met grof geweld af te pakken.

En als dat ook niet kan, dan willen ze je opsluiten. Net zolang tot je betaalt. Zo gaat dat overigens ook met bekeuringen. De dreiging die ze toepassen is buitenproportioneel en 100% gebaseerd op angst.

Zolang je bang bent (voor de gevolgen) dan laat je je in feite intimideren.

Dit alles zijn angstsystemen om jou tot een moderne slaaf te maken. Het klinkt niet leuk, maar het zijn helaas wel de feiten.

Even voor de duidelijkheid:

We zeggen NIET dat je belasting en bekeuringen niet moet betalen!

In de greep van angst

Wat we wél zeggen is dat veel mensen in de greep van angst zitten en zich laten intimideren. Ongeacht wie of wat het is. En dáár gaat deze blog over.

Het kan een overheid zijn, maar het kan ook een narcist, sociopaat of psychopaat op het werk, in je familie, of zelfs in je gezin zijn, die het heerlijk vindt om anderen te kleineren, manipuleren of zelfs terroriseren, zodat hij of zij zichzelf groter en machtiger voelt.

Laat je nooit meer intimideren!

Angst is de basis voor intimidatie en dat is een slechte situatie. Zou het niet prettiger zijn als je je voortaan niet (nooit!) meer laat intimideren?

Met de sessie ‘Laat je niet intimideren’, los je dit probleem voor eens en altijd op. Je angst verdwijnt en je laat je niet meer intimideren. Door niets en niemand!

Door te luisteren naar ‘Laat je niet intimideren’, ga je je realiseren dat een ander (of dit nu een mens of een groep mensen is) niet meer waard is dan jij.

JIJ bent als mens net zoveel waard! Je voelt je daardoor vrijer, sterker en gelijkwaardiger.

En van daaruit kun je normale, weloverwogen beslissingen nemen. En dat is heel iets anders dan handelen vanuit angst, omdat je vreest voor de gevolgen als je niet doet wat een ander van je verlangt of eist.

Wanneer je regelmatig naar deze sessie luistert, zul je merken dat je je nooit meer, door wie dan ook, laat intimideren.

De normale prijs is EUR 59,99. Nu tijdelijk voor slechts 27 euro!

Download hem nu en voel je voortaan rustiger, vrijer, stabieler en verlost van intimidatie door anderen.

Klik hier voor meer info en downloaden

0 0 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
12 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Willem
Willem
7 maanden geleden

Jullie vergaten de ijstijd die er sinds de 60er jaren aan zou komen.

jan doornbos
jan doornbos
7 maanden geleden

Maar natuurlijk ben ik dat. Echter, niet ‘zonder het te weten’. Ons allen is de oorlog verklaard. Corona is de grootste zwendel uit de geschiedenis van de mensheid en corona vaccinatie = actieve euthanasie. Dus ja, ‘slaaf’, het is vele malen erger natuurlijk.

Jan Schaepman
Jan Schaepman
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

Ook mensen die popelen om tegen corona te worden gevaccineerd, mogen dat niet laten doen als ze verkouden, grieperig, koortsig etc. zijn. Daarnaast kan het ook zijn dat ze allergisch zijn voor vaccinaties in het algemeen, dus dan houdt het op.

Gezinusk
Gezinusk
Reactie op  jan doornbos
7 maanden geleden

Dat virus wil je volgens mij sowieso niet oplopen denk ik dan, want je weet niet hoe je er uit komt als je hebt opgelopen. Of zie ik dat soms verkeerd? Zeg het maar.

graaganders
graaganders
7 maanden geleden

Blm demonstrator is hiervan een duidelijk symptoom,
Afleiden en alles in de war schoppen.

Dennis Holland
Dennis Holland
7 maanden geleden

Goed voor sommige mensen lijkt me. Mooi initiatief.
Wat leuke weetjes/feiten/keiharde frisse cijfers..

—————————————————————
Cijfers coronavirus SARS-COV2 (veroorzaakt ziekte Covid 19)
D.d. 13 juli 2020

Zweden (Geen gedwongen opsluitingen, geen lockdown, geen angst of paniek maar bescheiden en goed doordachte maatregelen)
Inwoners 10101341
Getest en positief Covid-19 74898 (ca.0,74% van de bevolking)
Overleden 5526 (ca. 0,05% van de bevolking)
(note: Zweden heeft enorm ingezet op testen, al is deze slechts in 50% van de gevallen betrouwbaar.)

Nederland (paniek, angst en leugens zaaiende regering. Politiek belang verheven over wetenschap, eerlijkheid, redelijkheid en moed)
Inwoners 17136132
Getest en positief Covid-19 51237 (ca. 0,30% van de bevolking)
Overleden 6156 (ca. 0,04% van de bevolking)

Verenigde Staten (paniek, angst en leugens zaaiende regering. Politiek belang verheven over wetenschap, eerlijkheid, redelijkheid en moed)
Inwoners 330846486
Getest en positief Covid-19 1811277 (ca. 0,55% van de bevolking)
Overleden 105147 (ca. 0,03% van de bevolking)
(note: De VS heeft enorm ingezet op testen, al is deze slechts in 50% van de gevallen betrouwbaar.)

Groetjes!

H.J.
H.J.
7 maanden geleden

Kijk het is simpel.
In laten we het simpel houden Nederland, loopt de regering al sinds 1954, aan de hand van de club van Opa Bernhard.
Niets gebeurt er in Nederland, wat geen fiat van deze club heeft gekregen.
Alles wat er op regering’s niveau gebeurd is in opdracht van deze club.
Zwart boven Wit of Bruin boven Blank, noem het zoals je wilt.

De omvolking is het beste voorbeeld in de laatste jaren.
Nu gevolgd door de opschoning in de tehuizen van de oudere Nederlanders.

Rutte is een paljas en eens wordt hij hiervoor boven gestraft.

Jeroen
Jeroen
7 maanden geleden

Ik geloof best dat we slaven zijn. De meesten werken van 7 tot 17 oid, weekend vrij natuurlijk anders zou je in opstand komen, af en toe vakantie omdat je het anders niet uithoud. Sommigen doen niks, sommigen hebben goede leuke baan. Maar we zijn toch niet gemaakt voor dit? Leven om te werken? Dat kan toch niet de bedoeling geweest zijn toen we geschapen werden?

Margie
Margie
Reactie op  Jeroen
7 maanden geleden

Werken om te leven ook niet.
Als je weet wie je bent, doe je waarvoor je geboren bent.
Dan heb je geen werk…nee, dan heb je een baan die je letterlijk en/of figuurlijk om de aarde leidt.
Angsten zijn om te overwinnen… Ervaringen maken de Meester

Be LOVE, do JOY, have PEACE!

Patricia Müller
Patricia Müller
7 maanden geleden

Voor al hier in Duitsland zijn de mensen slaven van de industrie. Dat is het goede aan de volgende Corona-LockDowns, dat dan op lange termijn ook de industrie om zeep gaat. Wat wij hebben die industrie met al die weggooi prul, – en in de landbouw met al dat vergif – die ze produceert, niet nodig! Een ambachtelijke maatschappij zo als decennia toen met duurzame producten, die een leven lang meegaan en als het nodig is bijgewerkt kunnen worden, dat is het, wat wij echt nodig hebben. Duurzaam en plaatselijk gemaakt, daar gat de reis langs.

PREDATOR
PREDATOR
7 maanden geleden

Was ik maar een echte slaaf….dan had ik het beter…

Margie
Margie
7 maanden geleden

Een virus loop je niet op beste Exegese.
Het zit in je, het leeft niet…

x

Check Also

k3

Ophef om ‘coronavaccinhit’ van K3 op Qmusic: ‘Dit is indoctrinatie’

Het ziet ernaar uit dat België op ...

EU

EU wil geen ministerie van waarheid, maar eigenlijk ook weer wel

Volgens de Europese Commissie is nepnieuws een ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!