Homepagina » Straling » 250 bezorgde wetenschappers waarschuwen voor kankerverwekkende draadloze apparaten. Kan deze petitie een ommekeer teweegbrengen?
250 bezorgde wetenschappers waarschuwen voor mogelijk kankerverwekkende draadloze apparaten. Dit zijn de gevaarlijkste

250 bezorgde wetenschappers waarschuwen voor kankerverwekkende draadloze apparaten. Kan deze petitie een ommekeer teweegbrengen?

In de afgelopen jaren zijn er diverse wetenschappelijke onderzoeken verschenen waaruit naar voren is gekomen dat de straling die wordt uitgezonden door mobiele telefoons kan leiden tot de ontwikkeling van kanker.

Met de komst van 5G kunnen we een spectaculaire toename in het aantal kankergevallen verwachten.

Steeds meer wetenschappers, artsen en milieuorganisaties spreken zich uit tegen dit soort ontwikkelingen.

Gevaren

Een groep van 250 wetenschappers uit meer dan 40 landen heeft een petitie ondertekend waarin ze de Wereldgezondheidsorganisatie (WHO) en Verenigde Naties waarschuwen voor de gevaren van straling afkomstig van wifi, mobieltjes en bluetooth.

“Apple’s draadloze AirPods communiceren bijvoorbeeld met elkaar door middel van magnetische velden die dwars door je brein gaan,” legde professor Joel Moskowitz van de Universiteit van Californië – Berkeley uit.

Dr. Moskowitz zei dat er nog helemaal geen onderzoek is gedaan naar de effecten hiervan op het brein, laat staan dat er limieten zijn vastgesteld om de effecten te beperken.

Aandoeningen

In de petitie worden allerlei producten opgenoemd die stuk voor stuk gelinkt zijn aan aandoeningen, waaronder kanker.

“Als wetenschappers doen wij onderzoek naar de effecten van elektromagnetische velden,” zeggen ze.

Grote zorgen

“Wij hebben grote zorgen over de toenemende blootstelling aan deze velden, die worden opgewekt door elektrische en draadloze apparaten,” voegen ze toe.

“Het gaat daarbij onder meer om mobiele en draadloze telefoons, wifi, zendmasten, slimme meters en babyfoons,” klinkt het.

De petitie is hier te bekijken.

[Waking Times via Daily Mail]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

20 reacties

 1. het bewustzijn lijkt vrij snel te groeien gelukkig, enorm verschil met bv drie jaar geleden.
  als ik toen vertelde dat ik geen wifi meer heb verklaarde men me voor aluhoedje terwijl die zelfde mensen nu hun wifi iig ‘s nachts iig uitzet.

  de telecom lobby is echter ZEER machtig.

  18 likes
  • Volgens mij zijn we juist aan het D-evolueren. Maar dat is iets wat een mens vrijwel niet in wil/kan zien.
   Helemaal verloren in het materiele, de economie, de macht en tegenstellingen EN steeds minder kennis van de oude wijsheid.

   8 likes
   • Verder kijken Rik; er is een opmars in het herleven van verloren wijsheid, kennis en helende rituelen vanuit natuurreligies, sjamanisme, heidendom. Daarnaast leeft men steeds bewuster, zichtbaar door een toename van bijv. Biologische producten en activiteiten ls yoga en meditatie.

    5 likes
  • Egetal,

   Ik zou zeggen installeer InSSIDer eens op je laptop. Denk dat je schrikt hoeveel wifi signalen je nog ontvangt van je buren op 2.4 en 5 Ghz. Dus tja of je wifi uitdoen nou echt zoveel helpt..

   3 likes
   • Ja, het gaat overal doorheen.
    Draai maar eens een stukje aluminiumfolie om je ontvanger. De volgende dag zit het vol minuscule gaatjes. Er bestaat wel speciale verf en wandbekleding die wifi straling tegen houd. Maar dat is heel prijzig.

    2 likes
 2. Als ervaren hacker weet ik dat wifi zo lek als een zeef is. Al jou data liggen open en bloot voor het oprapen. Ha ha! Net een speeltuin! Ik kan zo, in een omtrek van 50 meter iedereen zichtbaar maken op mijn oude pc en ermee doen wat ik wil. Tien minuten en ik hack je password en jou versleuteling.

  7 likes
 3. Laten we alsjeblieft een enorm Internet draden netwerk aanleggen zodat je overal kan inloggen met een simpele draad connectie.

  9 likes
  • Ben met je eens. Op lange termijn moeten wij dat waarschijnlijk ook doen als de EU met de totale censuur en upload filters door is. Als de vrijheid op internet om zeep gaat, starten wij het Ghostnet. Yeeeah!

   4 likes
 4. Ga voor Linux en installeer een vpn. Installeer tor en ga voor encrypted mail. Dan zijn jou data redelijk beschermt.

  5 likes
  • Lijkt mij vrij nutteloos als je toch al de wifi gehackt hebt, in Windows komen voordat het verkeer het internet op gaat is daarna een koud kunstje toch? Voor een ervaren hackert.

   1 likes
   • Om in Windows een hacker te traceren installeer TCPView. Daarmee kun je alle actieve TCP/IP connecties op je computer zien.

    In Linux open je de terminal en geef het commando: last. Dit commando laat je de laatste gebruikers activiteit zien. Vervolgens type je het commando: top. Dit commando laat zien wie er is ingelogd op jouw computer. Zo kun je zien of er ongewenste activiteit is.

    1 likes
    • Als je een vpn gebruikt zijn al jou data getunneld. De gene die probeert in te breken krijgt dan alleen waardeloze data te zien. Om jou connectie te kraken moet ik eerst in het bezit zijn van jou MAC en IP adres. Zijn die niet zichtbaar dan kan ik er weinig mee.

     1 likes
 5. 250 bezorgde wetenschappers. In Nederland zitten geen bezorgde wetenschappers???

  8 likes
 6. …..”Radiogolven (die gebruikt worden bij mobiele telefonie) en microgolven (die gebruikt worden bij verwarmen met de magnetron) liggen qua frequentie vrij dicht bij elkaar. Beide zijn voorbeelden van elektromagnetische straling”…

  Met een GSM telefoon, een mini magnetron, op zak koken de ballen of eierstokken automatisch gaar? Of wat te denken van een opgewarmde lever of andere organen.

  5G geeft daaraan een extra dimensie? Met zoals gebakken zwezerik?

  7 likes
 7. Nou weten we nu ergers zeker dat draadloze apparaten kanker verwekkend zijn ,,en als we ziek of kanker ervan krijgen loop dan niet te piepen wat men heeft zelf het veroorzaakt ..onderga en aanvaard gewoon je lot van dit ziek zijn ..

  4 likes
 8. :adrianus-johannes.

  “Als wetenschappers doen wij onderzoek naar de effecten van elektromagnetische velden,”

  fijn

  zijn toch de elektronen die problemen veroorzaken!

  het magnetischveld is er in de geschiedenis te lezen altijd al geweest.. tot vandaag de dag heb ik nog niemand daar aan zien ontkomen en leven we maar gem. 4000 weken zal dat door het magnetisme zijn..
  wel licht zijn we voorzien van een timer..
  om wat om te denken wie gaat er in een bad met 90 graden water zitten daar tegen over wel in een sauna of met anderen woorden wat weten we nog niet van ems zijn goede kanten..
  alle geluk dat de aarde een magnetisch veld heeft.. magnetrons die aan staan heb ik nog steeds niet naar elkaar toe zien trekken.. etc.etc.

  3 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

WHO

WHO: ‘Coronapandemie voorbij? Het ergste moet nog komen’

Dus jij dacht dat de eerste coronagolf ...

VN

VN-chef pleit voor ‘wereldregering’ met ‘tanden’. We hebben nog tot 2030

De wereld heeft een overkoepelend, multilateraal bestuur ...