Mens en Dier

Louis Farrakhan haalt uit naar Bill Gates & Fauci: wat geeft jullie het recht om de aarde te ontvolken?

Help anderen door deze informatie met iederen die je kent op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Nation of Islam-leider Louis Farrakhan waarschuwde bijna precies een jaar geleden voor de coronavaccins die op dat moment werden ontwikkeld. Hij beschuldigde Bill Gates en dr. Anthony Fauci ervan de ‘aarde te willen ontvolken’ door vaccins te ontwikkelen tegen het coronavirus.

Op het hoofdkwartier van de Nation of Islam in Chicago riep Farrakhan Afrikaanse leiders en zijn talloze volgers op om vaccins en medicijnen die zijn ontwikkeld door westerse wetenschappers te weigeren.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

“Ik zeg tegen mijn broeders en zusters in Afrika: als ze met een vaccin komen, wees dan op je hoede. Laat je niet vaccineren. Ze hebben een lange geschiedenis van verraad,” zei hij tijdens zijn speech. “Neem hun medicijnen niet.”

Wie zijn jullie om te bepalen wie mag leven en wie moet sterven?

De 88-jarige Farrakhan stelde voor om de vaccins die in ontwikkeling waren te laten inspecteren door een team van virologen en epidemiologen.

“Ze verdienen nu geld. Ze zijn van plan om 7,5 miljard mensen een vaccin te geven,” zei hij. “Dr. Fauci, Bill Gates en Melinda, jullie willen de aarde ontvolken. Wat geeft jullie in vredesnaam het recht? Wie zijn jullie om te bepalen wie mag leven en wie moet sterven?”


Inmiddels zijn er talloze sterfgevallen na coronavaccinatie gemeld. Alleen al in Europa zijn er meer dan 18.000 overlijdens gemeld die rechtstreeks gelinkt zijn aan het coronavaccin, zei WHO-klokkenluider Astrid Stuckelberger eerder deze maand. Er zijn ook 1,8 miljoen gevallen van ernstige bijwerkingen geregistreerd. Ze zei dat slechts één tot 10 procent van alle gevallen wordt gemeld.

4.8 84 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit belangrijk?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

69 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Frank
Frank
2 jaren geleden

Precies WIE ZIJN JULLIE

Geen schaap
Geen schaap
2 jaren geleden

Volgens geruchten op youtube zijn er in L.A. in 3 dagen 45.000 doden geteld. Uiteraard komt dit niet naar voren, want dan willen de mensen die ‘verlossende’ spuit niet meer.

Ik heb mijn 2e uitnodiging voor een spuitje binnengekregen. En die brief ligt ongeopend in het archief. Doe ik nog niks mee, tot de tijd rijp is en ze aan te klagen wegens misdaden tegen de mensheid.

Iedere minister van ‘volksgezondheid’ heeft lopen drammen over een vaccin, maar nooit over een gezonde manier van leven, met veel bewegen, groenten en fruit. En waar nodig aan te vullen met een multivitamine, vit C, vit D, Echinacea, kelp, zeegroenten en noem maar op.

Voor een flutvirus waar 99.95% geen last van heeft.

jan
jan
2 jaren geleden

het is één begin.nu de rest nog. Murder with vaccine genocide vaccin. Corrupte media nog.

serieuze aangelegenheid
serieuze aangelegenheid
2 jaren geleden

Ik denk dat dit een boodschap was voor de gehele mensheid. Gezien het gevolg van de inentingscampagne en het mysterieuze rond de gehele inentingscampagne, kan ik niet anders concluderen dat Louis zijn huiswerk had gedaan en niet aan de praktijken van de NWO wilde meewerken.

Dit is dus compleet in tegenstelling met regeringen en landen die wel naar de pijpen dansen van de NWO.

Back to top button
69
0
We lezen graag je reactie!x