Financieel

‘Schulden wegstrepen en met een schone lei beginnen’

Help door dit met anderen op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

We moeten alle schulden wegstrepen en opnieuw beginnen, zegt Tex Gunning, de tweede man van AkzoNobel, in een gesprek met Hans de Geus in ‘De Crisis Voorbij’.

De crisis waar we in zitten wordt verkeerd begrepen en dus ook niet opgelost, aldus een bewierrookte, licht esoterische Gunning.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/05/eu-dictatuur-of-nexit.png

Wrakke boel

We moeten door het proces om te ontdekken dat het niet zozeer een economische, alswel een waardencrisis is. Doordat we onbevangen teren op grondstoffen, energiebronnen en ‘samen-leven’ heeft de generatie van Gunning een wrakke boel achtergelaten.

We zijn nergens meer zeker van, we dénken een goed pensioen in het vooruitzicht te hebben, maar intussen hebben de babyboomers alles al geconsumeerd.

Co-existentie

Er zit slechts één letter verschil tussen de woorden ‘co-existentie’ en ‘no-existentie’. Of we weer leren samenleven met elkaar, maar ook met de derde wereld zal bepalend zijn voor onze eigen toekomst.

Zekerheden zijn er niet, we moeten onze eigen kinderen leren dat de enige zekerheid hun vermogen is om zich met anderen te verbinden.

Raak geïnspireerd door Tex Gunning

Bron: RTL.nl

Gerelateerd:

 

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit belangrijk?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

38 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
René Niemeijer
René Niemeijer
11 jaren geleden

Die laatste zin is de mooiste die ik in de afgelopen 2 jaar gelezen heb.

ikzelfzelf
ikzelfzelf
11 jaren geleden

Lol, schulden wegstrepen en weer opnieuw beginnen met de mensen te slaveren.
Geld zijn de ketens die de mens tot slaaf maakt, dus niets wegstrepen maar jullie dombo’s [hoge heertjes]wegtrappen en in vrijheid verdergaan [degene die er klaar voor zijn naar de 5e dimensie en de rest opnieuw in vrijheid in de 3e dimensie].

Ik doe een beroep op mijn vrije wil.En mijn vrije wil is dat iedereen op aarde [alle levende wezens] over hun vrije wil mogen beschikken en gebruik mogen maken van alle [schone] grondstoffen die de aarde voortbrengt [zoals het systeem van het venus project].

King of Light
King of Light
11 jaren geleden

Ongelofelijk, een CEO van een multinational die het heeft begrepen. Kijken of de rest ook dat gezonde verstand weer op kan roepen!!?
Kunnen we niet een Gouden Duim Trofee in het leven roepen of zo. Zo kan je namelijk als Niburu.nl en SOPN flink aan de weg timmeren en naamsbekendheid. Hint

Lucien
Lucien
11 jaren geleden

“we moeten onze eigen kinderen leren dat de enige zekerheid hun vermogen is om zich met anderen te verbinden.” En ondertussen zit alle eigendom bij de babyboomers en mogen de kinderen er zelf voor gaan werken in een onmogelijke situatie. Rot toch op met die zever en geef gewoon de kinderen ook een kans, rot-babyboomers! I.p.v. te wachten tot je dood valt om je eigendommen door te geven aan je kinderen, doe het terwijl je leeft en ga zelf materieel boeten voor je overconsumptie. De kinderen mogen tenslotte uw vuil opkuisen!

Back to top button
38
0
We lezen graag je reactie!x