Homepagina » Gezondheid » Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken
artsen

Waarom er minder patiënten sterven als artsen staken

Er is onlangs een einde gemaakt aan een staking van Nigeriaanse artsen uit angst dat mensen onnodig zouden sterven. Die angst is ongegrond, schrijft Paul Anthony Taylor, directeur van de Dr. Rath Health Foundation. Hij haalt allerlei onderzoeken aan waaruit blijkt dat er juist minder mensen sterven op het moment dat artsen staken.

Zo verscheen er in juni 2000 een artikel in het British Medical Journal over een staking in Israël die in maart dat jaar was begonnen. Terwijl de Israëlische doktoren staakten, stierven er aanzienlijk minder mensen. Vele tienduizenden operaties werden uitgesteld. De auteur van het artikel verwijst ook naar een staking in Israël in 1973, die een maand duurde. Gedurende die periode stierven er 50 procent minder patiënten dan normaal.

In een studie die is verschenen in BMC Health Services Research wordt gekeken naar een staking in Kenia tussen december 2016 en november 2017. De staking van artsen, die volgens de BBC ‘het land lamlegde’, viel samen met een afname van sterfte. Dat terwijl de mainstream media beweerden dat de staking zou hebben geleid tot ‘vele sterfgevallen’.

Derde doodsoorzaak

In 2008 onderzocht dr. Solveig Cunningham van de Emory-universiteit vijf stakingen van artsen tussen 1976 en 2003. De stakingen vonden plaats in Israël, Los Angeles, Spanje en Kroatië, en duurden 9 dagen tot 17 weken. In geen enkel geval nam de sterfte toe. Sterker nog: in de meeste gevallen stierven er juist minder patiënten.

Hoe valt dit te verklaren? Een ziekenhuisbezoek is niet zonder gevaar. Uit onderzoek in tijdschrift JAMA blijkt dat medische missers in de Verenigde Staten de derde doodsoorzaak zijn, na hartziekte en kanker.

[Dr. Rath Foundation via New York Times]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • Rayoflight schreef:

  “Hoe valt dit te verklaren? Een ziekenhuisbezoek is niet zonder gevaar. “

  Geen idee wat zich allemaal tegenwoordig in onze ziekenhuizen afspeelt. Aangezien de ‘Agenda’ overal is zal deze ook wel in ziekenhuizen van toepassing zijn.

  Heel vroeger waren zieke mensen patiënten daarna cliënten en nu zijn ze heel waarschijnlijk gewoon pionnen in de depopulatie agenda.

  Genoeg reden om wantrouwend te zijn als het om zorg gaat,lijkt mij !

  20 likes
  • Rob schreef:

   De wereld is altijd o macht gebaseerd geweest. Daar valt ook alles onder wat we aan organisaties, instellingen etc hebben. Ziekenhuis, het woord zegt het al, gaat over ziekte en dat is gewoon een industrie, letterlijk. Chirurgen zijn monteurs, geen menselijke indiviiduën. Ze zijn niet met de mens bezig maar alleen met het lichaam. Ze gaan met het lichaam net zo om als automonteurs met auto’s omgaan. Met de donor registratie is het een nog veel onmenselijkere (duisterder) industrie geworden. De overeenkomst met de auto monteurs wordt dan ook duidelijker. Als er iets kapot is zetten ze er een nieuw onderdeel in en dan hoop je weer een tijdje vooruit te kunnen.

   Van genezing is in de zorg sector helemaal geen sprake. Genezeing is een proces. Van kanker genezen is dus ook geen sprake. Ze genezen het niet in de ziekenhuizen (kanker kan niet genezen, alleen de mens kan genezen), ze vernietigen kanker met zware chemische en radiologische aanvallen en daar krijgt het hele lichaam een klap van. Of wat dacht je van het effect van die aanvallen op de ziel? Dat er veel mensen dood gaan in ziekenhuizen verbaast mij dan ook niets. Het gaat daar niet over het leven, het gaat over ziekte en dood (door macht). In ziekenhuizen weten ze niet eens dat het lichaam een energie systeem heeft. Vroeger hoorde ik al zeggen dat mensen ineens problemen hadden met ledematen of organen na een operatie. Dan deed bv een been het ineens niet meer. Wat bleek? Ze hebben door bepaalde meridianen (energiebanen) gesneden en bij het hechten blijven die onderbroken. Of er was door bepaalde belangrijke drukpunten gesneden waardoor de energie niet meer goed werkte. Ik heb zelf ooit eens energetisch twee van die punten voelen uitwerken. Dat leek wel een energetische vulkaanuitbarsting. Dan komt er een heleboel energie ineens los die dan blijkbaar opgehoopt zat (spanning) In ziekenhuizen kennen ze alleen maar puur het fysieke en meer niet.

   2 likes
 • Herman de Graaf schreef:

  Uitspraken over leven en dood durf ik niet te doen.
  Uit eigen ervaring weet ik wel dat sommige ziekenhuisspecialisten je behandelen als vee, terwijl hun behandelingen duur en nauwelijks werkzaam zijn.
  Dat is wat ik heb meegemaakt, zonder dat ik alle ziekenhuisartsen over één kam wil scheren, want er zitten ook goed gemotiveerde en deskundige artsen tussen.
  Ik zal het wat ongelukkig getroffen hebben, denk ik.
  Maar toch … de prestatie-beoordeling heb ik als een probleem ervaren.
  De verzekeringsmaatschappijen betalen de rekeningen toch wel, zonder een punt van de kwaliteit te maken.

  11 likes
 • mikkie schreef:

  Zodra ik van mijn cardioloog de mededeling krijg: ‘IK BEN VERPLICHT U DIT MEDICIJN AAN TE BIEDEN’, heb ik al gegeten en gedronken….

  11 likes
 • Jack Burton schreef:

  De medische dokters icm de farmaceutische industrie (lees Rockefeller medicine) zijn de grootste moordenaars in de “beschaafde wereld”…

  …dat zullen ze ook blijven mits we kunnen afstappen van onze maatschappelijke hypochondrie…iets wat denkelijk niet gaat lukken; kijk maar eens goed naar de 1,5M samenleving en de maatschappelijke contentie en dociliteit…

  8 likes
 • Willem schreef:

  We kunnen er over blijven discussiëren maar dat helpt niet, bewijzen zijn er genoeg dat er veel niet klopt enz, stop zelf met de waanzin en leef je leven zolang het nog kan.

  7 likes
 • Bas van Stapelberg schreef:

  Het begrip ‘sociale werkelijkheid’. Als er volgend jaar voor de helft minder verkeer op de weg zou zijn blijft het aantal slachtoffers gelijk.

  2 likes
  • Medusa schreef:

   na een operatie van ruim 3 uur waarbij een tumor van 5 cm uit mijn neusholte is verwijderd, heeft het zoveel nabloedingen gegeven dat het alleen maar schoon kon zijn daar binnen….ik weigerde dus het standaardprotocol om antibiotica te nemen ,en mijn darmflrora te vernietigen…die heb je juist nodig om je vitaminen Op te nemen en te herstellen. Alles PRIMA verlopen! Mijn lichaam kan dat prima aan! Dat van u ook! Eet de juiste dingen, en beweeg buiten.

   0 likes
 • Arie van der Veer schreef:

  Zoek eens: http://www.orthomolecular.org en zie hoeveel internationale wetenschappers uit de hele wereld COVID 19 behandelen.
  Klik op News Releases onder Library.

  0 likes
 • x

  Check Also

  trump

  Trump doet wat niemand mogelijk achtte: 3 historische vredesdeals in 29 dagen

  Israël, Bahrein en de Verenigde Arabische Emiraten ...

  corona

  Jaimy kreeg de diagnose corona, maar werd NIET getest: ‘Nu begrijp ik waar alle cijfers vandaan komen’

  Afgelopen maand lieten de Engelse gezondheidsautoriteiten weten ...

  >