Homepagina » Buitenland » Geen samenspanning, geen obstructie. Dit zijn de uitkomsten van het langverwachte en veelbesproken Ruslandonderzoek rond Trump
Geen samenspanning, geen obstructie. Dit zijn de uitkomsten van het langverwachte en veelbesproken Ruslandonderzoek rond Trump
Foto: Wikimedia Commons

Geen samenspanning, geen obstructie. Dit zijn de uitkomsten van het langverwachte en veelbesproken Ruslandonderzoek rond Trump

De Amerikaanse president Trump vindt dat hij ‘volledig is vrijgepleit’ nu de belangrijkste conclusies van het rapport van speciaal aanklager Robert Mueller naar mogelijke samenspanning met de Russen tijdens de presidentsverkiezing naar buiten zijn gebracht.

“Geen samenspanning, geen obstructie, volledige en totale vrijpleiting. Hou Amerika groot!” tweette hij.

Trump noemde het onderzoek van Mueller altijd al een heksenjacht. “Het is een schande dat ons land dit moest doorstaan,” zei Trump.

Geen sprake

De Amerikaanse minister van Justitie William Barr stuurde zondag in een brief aan het Amerikaanse congres een samenvatting van de belangrijkste bevindingen van Mueller.

Daarin staat dat er tijdens de Amerikaanse presidentscampagne van 2016 geen sprake was van een heimelijke samenspanning tussen het campagneteam van Trump en Rusland.

Mueller vond geen bewijzen dat de verkiezingscampagne van Trump samenspande met Rusland. Ook heeft hij geen bewijzen gevonden voor belemmering van de rechtsgang door de president.

Wanhoop

Veel van Trumps tegenstanders beschuldigden hem hiervan toen hij de voormalige FBI-directeur James Comey ontsloeg.

Sommige Democraten hebben al laten weten dat ze hun eigen onderzoek zullen voortzetten. Zij willen dat het hele rapport openbaar wordt gemaakt.

Republikeinse afgevaardigden stelden dat het geschreeuw van de Democraten diende om hun wanhoop te overstemmen.

[The Gateway Pundit, ANP]


Vind je dit artikel interessant? Klik dan hieronder om te delen op Twitter
NineForNews.nl in je Facebook-nieuwsfeed?

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.

15 reacties

 1. De zionisten trekken de stekker (pressiemiddel) uit het onderzoek naar Russische inmenging bij de VS verkiezingen in ruil voor erkenning van de Golanhoogte?

  4 likes
  • @ weg met ons
   Geen idee, maar Putin was onlangs nog gezellig op de thee daar in Israël ……Ik denk wel eens dat we het allemaal veel te serieus nemen, het is gewoon allemaal een groot wereld toneelspel , De een weet precies wat de ander doet, niks toeval. Af en toe doet men net of ze boos zijn op elkaar, maar volgens mij is zelfs dat theater……De trein van de toekomst dendert gewoon door….. En die hele ingehuurde media is gecreëerd om de burgers op een dwaalspoor te zetten, zoek,zoek…….leuke bezigheid voor de burger , en intussen weet niemand meer wat er precies speelt, mooi toch, dat is de bedoeling…..Een grote illusie……

   4 likes
   • @Louise

    Putin op de thee in Israël? Wie zegt dat het thee was en geen lijntje coke? Ik bedoel maar, wat weten wij? De buitenkant is maar een dun laagje nieuws, wat er onder zit kan schroot of juist iets moois van goud zijn. Wie de waarheid kent moet nog geboren worden.

    Off-topic, na de moord op Fortuyn en van Gogh moet het oproepen tot geweld tegen, acteurs, filmmakers, politici kunnen,maar dan ook ALLE linkse landverraders. Vraag aan al het linkse gespuis, hoeveel MO kanslozen, moordenaars en verkrachters hebben jullie onder je persoonlijke hoede genomen? Het links fascisi muil groot over wat anderen zijn en maar komen met dreigen, met stronttaarten of kogels omdat anderen geen landverraad plegen
    Nogmaals voor alle hypocrieten, neem een buslading buitenlands uitschot in huis en leg iniet onder druk van geweld jullie troep bij een ander op het bord.

    Stuitend is ook dat bijv. een links radicaal zoals Freek de Jonge (inmiddels Freek de Ouwe) oproept om op te komen voor vrijheid en het vrije woord, maar dementerend vergeet dat degene (middeleeuws gelovigen) waar hij zo voor is geen vrije mening, woord of een simpele belediging accepteren. Typisch links, ongefundeerd ageren tegen alles wat een witte kop heeft en beweegt, maar wel miljoenen publiek geld opstrijken en dan vervollgens geen negatieve grappen durven maken over de islam. Mensen die dat doen zijn dan toch zwaar geestelijk vies of kunnen heel goed de B-acteur uithangen.

    2 likes
    • Eens, al die zwaar gesubsidieerde nep schrijvers en artiesten zijn nu bang……..Iedereen schrijft een inhoudsloos boek tegenwoordig , een enkeling daar gelaten.. Uiteindelijk gaat het gewoon ordinair om geld…
     Wat ik werkelijk van die extreme linkse niet begrijp is dat blijkbaar jihadisten lieverdjes zijn, kennelijk her optevoeden met vooral veel liefde..
     Maar als iemand anders denkt , dat men ineens van mening is te mogen dreigen met de dood…..

     3 likes
  • Verkiezingsbelofte van trump hij zou 9-11 ophelderen .Mueller heeft met dat onderzoek te maken 18 jaar geleden net als sommige mensen uit de trump administratie.Het lijkt meer op een niet aanvals deal tussen mueller en trump de ene hand wast de andere hand.De heren deden een plas en alles bleef zoals het was.
   En de bevolking is er weer ingelopen :met lege beloftes in lege handen verbijsterd en verneukt achtergebleven.Wanneer dringt het tot de mensen door dat men de ecconomische elite nooit maar dan ook nooit kan vertrouwen op elk gebied,
   Mvrg,Marcel

   2 likes
   • @marcel koning

    Helemaal gelijk, maar is het niet raar dat de overheid en politiek niet langer (als ze het ooit al waren) niet meer in dienst van het volk zijn, maar het volk in dienst is van de overheid en politiek. De pomitien overheid zijn overduidelijk gekaapt door de multinationals, de centrale banken en de fake jews/nep joden/zionisten.

    Waar ging het mis dat het volk het heeft geaccepteerd dat politici en overheden wegkomen met moord en leugens? Ergens is er in de breinen van mensen iets heel erg dramatisch gebeurd dat ze zonder een kritische noot geaccepteerd heeft dat ze door de macht direct of viavia in de r**t gen**kt wordt = bestolen en vermoord.

    3 likes
    • Alles wat je ziet aan bestuur systemen is in elkaar gezet door de economische elite het grootste gedeelte van de landen in deze wereld zijn in werkelijkheid beurs genoteerde ondernemingen die een land exploreren t.b.v. de aandeel houders of belangen groepen en zo bepaalt men wie er werkt,welke wet,welke lening voor wiens object e.c.En het miljardairs schorem van ongeveer die via ongeveer 135 banken bepalen wat er gebeurd ,wereldwijd 40% zijn niet uit een religie afkomstig maar uit alle bestaande levens overtuigingen maar met een hoofd god namelijk geld.Dat gezeik over zionisten zet geen zoden aan de dijk.De christenen willen dat er joden in Israel wonen zodat god ze daar kan vernietigen de joden willen er wonen ook al in godsnaam en de mohammedanen willen een stokje door de christelijke ambitie en dus geen joden daar zodat hun god wint.
     Voor mij zijn ze gewoon allemaal godsdienst waanzinnig en verdwaald in hun heilige boeken heb er een jaar in un verband geprobeerd ze te vertellen dat men ook gewoon kan samen leven iplv de komende duizenden jaren door te gaan met elkaar te vernietigen .Maar dat was aan dovemans oren!

     3 likes
     • @marcel Koningen

      Met je eens, maar gezeik over zionisten zou gezeik door zionisten moeten zijn.

      Zolang het tuig de macht heeft over het geldsysteem en dezemogen laten exploderen waardoor de waarde van het geld ziende ogen achteruitholt en als hoofdeel een oud Goldman Sachs geleide fosiel en mede Italiaanse maffia lid de baas mag zijn met nog een aantal zuid Europese bankgangsters dan weet je dat het geen sinecure is of gezeik is, maar heel serieuze business.

      0 likes
     • …. ziende ogen = zienderogen…Tja, we staan erbij en kijken ernaar. Maar de wal zal het schip keren zodra het besef groeit en verstand na honderden jaren geslapen te hebben weer helder wordt.

      0 likes
    • …pomitien? = politici en

     0 likes
 2. ”Zij willen dat het hele rapport openbaar gemaakt wordt.” Maar het is helemaal openbaar.
  Toch blijven suggereren dat er toch nog iets is. Knettergek.
  En waar hadden ze gedacht hun eigen onderzoek van te betalen?

  6 likes
 3. Hier het kinderachtige gezeik op micro niveau en in Amerika het kostbare gezeik op macro niveau…..
  Vergeet niet dat het OM ook miljoenen uitgeeft om 1 psychopaat te pakken te krijgen ( Holleeder )
  Dat is nu het probleem van de zogenaamde democraten, geen hersens, dan mag het wat kosten.
  Uiteindelijk is het allemaal belasting geld, Trump komt gewoon terug bij de volgende verkiezingen……

  4 likes
 4. Niet dat ik Trump mag, maar de smaad en laster campagne zal door blijven gaan.

  3 likes
 5. Trump is de beste president die Israël ooit heeft gehad.

  3 likes
 6. Bas van Stapelberg

  Ik heb eens op het NOS journaal gelet, want normaal gesproken beginnen zij al te janken als Trump een scheet laat en is het nieuws. Maar nee helemaal niets en geen excuses over de beschuldigingen helemaal niets. Dat noemt zich dan journalistiek. Een totale aanfluiting het NOS journaal net als het RTL journaal, dat laatste is trouwens nog erger dan de NOS, kan ook niet anders als de familie die RTL in bezit heeft dik bevriend is met Merkel. En dan Poetin maar zwart maken. Lachwekkend die journalistiek in West Europa.

  0 likes

Laat een bericht achter

Let op! Als je een reactie achterlaat ga je automatisch akkoord met onze spelregels. Klik hier om onze spelregels te zien.

Je e-mail adres wordt niet getoond.Verplichte velden zijn gemarkeerd *

*

x

Check Also

italië

‘Meesterschaker’ Poetin doet wat EU nalaat: Italië helpen bij coronacrisis. ‘Dit zie je niet bij de NOS’

Rusland helpt Italië bij het gevecht tegen ...

coronapatiënten

Ziekenhuizen New York behandelen coronapatiënten ‘op grote schaal’ met vitamine C

Ernstig zieke coronapatiënten krijgen in de ziekenhuizen ...

Ervaar de diepste
ontspanning ooit
 • Voel je snel 100% beter met de heerlijkste, diepste ontspanning ooit
 • Geniet snel van een fijne, intens diepe rust en krijg meer energie
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk nieuwsbrief. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van Trancewerk.nl. Zij stellen de sessie 'Diepe Ontspanning' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox en open de e-mail.

Klik op de bevestigingslink en je ontvangt binnen enkele minuten instructies...

Heel veel plezier!


P.S.: Dit geschenk kost normaal € 49,99.
Je krijgt dit gratis, omdat je je aanmeldt op de Trancewerk nieuwsbrief. Dit is 100% vrijblijvend, kost niets en je kunt je altijd weer afmelden.
Leer wat de échte oorzaak is van je overgewicht en los dit op
Bijna klaar...
Ontdek waarom een dieet NOOIT blijvend werkt en wat wél werkt
Krijg onbetaalbare tips en trucs die tot een permanent slank lijf leiden
Je meldt je hiermee aan op de 100% gratis en vrijblijvende Trancewerk HypnoSlank e-cursus. Je kunt je altijd weer afmelden.
Trancewerk stuurt gegarandeerd nooit spam en je gegevens blijven beschermd.
50%
Dankjewel voor je aanmelding.

Er is een e-mail verstuurd met een bevestigingslink.

Deze e-mail is afkomstig van
Trancewerk.nl. Zij stellen de e-cursus 'HypnoSlank' gratis ter beschikking.

Ga naar je mailbox, open de e-mail
en klik op de bevestigingslink en je
ontvangt binnen enkele minuten
les 1...

Heel veel plezier!


P.S.: Met deze gratis e-cursus loop je
het 'gevaar' dat je binnenkort je
garderobe kunt vervangen met
kleinere maten!
AANMELDEN GRATIS WORKSHOP
Wanneer?
donderdag 2 april
20:00 uur
Wie?
*
*
Je gegevens zijn naar de organisator gestuurd. Je wordt verder via e-mail op de hoogte gehouden.