Buitenland

Bilderberg in paniek: “Wereldelite moet Trump stoppen”

Help door dit met vrienden op je social media te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Financial Times-redacteur Martin Wolf, die geregeld aanwezig is bij de jaarlijkse Bilderbergconferentie, stelt dat de ‘superelite op aarde’ ervoor moet zorgen dat Donald Trump de presidentsverkiezingen niet gaat winnen. Dat meldt het Montenegrijnse persbureau Mina.

In een stuk van de New Republic kunnen we lezen dat Wolf ‘buitengewoon veel connecties heeft in de elitekringen waar hij voor schrijft’ en goed bevriend is met veel invloedrijke centrale bankiers.

In een redactioneel artikel schrijft Wolf dat economische ‘mislukkelingen’ zich tegen ‘de elites hebben gekeerd die het economische en culturele leven in hun land domineren’ en dat de ‘potentiële gevolgen beangstigend zijn’.

Roofzuchtig

Wolf merkt op dat het ‘mogelijk al te laat is’ om de populistische golf die Trump heeft veroorzaakt, te stoppen. Amerikanen zijn ontevreden over de grote instroom van immigranten waar enkel grote bedrijven van profiteren. Daardoor worden de elites gezien als ‘incompetent’ en ‘roofzuchtig’, aldus Wolf.

Hij schrijft dat populisten als Trump niet mogen winnen, toevoegende dat ‘de massa de projecten van de elite niet langer zal steunen als de westerse elites het volk verachten’.

De machtige Davos-mannen willen voorkomen dat Trump het Witte Huis gaat overnemen, aldus het persagentschap. Martin Sorrell, directeur van de Britse multinational WPP, zei: “Het maakt niet uit met wie de Republikeinen komen, Hillary gaat winnen.”

Wereldregering

De Financial Times is de krant voor de wereldelite en is al vaak vertegenwoordigd op Bilderbergconferenties, onder meer door Gideon Rachman, die in 2008 pleitte voor een ‘wereldregering’.

In zijn artikel geeft Rachman toe dat een dergelijk systeem alleen effectief zal zijn als het ‘antidemocratisch’ is en voorzichtig wordt geïntroduceerd zodat het volk niet gelijk in opstand komt.

De krant publiceerde onlangs nog een ander artikel waarin werd opgeroepen contant geld af te schaffen, zodat centrale banken en overheden meer macht krijgen.

[Mina]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
43 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Kael
Kael
6 jaren geleden

De pus en Obama zijn al goed bezig, democratie hahaha

helder
helder
6 jaren geleden

ik heb een voorgevoel dat er bij deze amerikaanse president verkiezing vreemde ontwikkelingen gaan voordoen en dat uiteindelijk Barack Obama een derde ambtstermijn krijgt.

Sathos
Sathos
6 jaren geleden

Misschien is het een naïeve hoop, maar ik hoop het van harte dat de laatste dagen van die smerige elite geteld zijn. Dat daar zo’n clown van een Trump voor nodig is, vind ik prima.

Cisco
Cisco
6 jaren geleden

“Daardoor worden de elites gezien als ‘incompetent’ en ‘roofzuchtig’, aldus Wolf.”

…..nailed it Wolf!!

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

43
0
We lezen graag je reactie!x