Straling

Wake-up call: Waarom we niet langer kunnen aannemen dat draadloze technologie veilig is

Help mee door deze informatie met vrienden op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Draadloze technologie is een belangrijk onderdeel geworden van onze cultuur. Vrijwel iedereen heeft een mobiele telefoon, bijna overal is wifi en de slimme meter is niet meer weg te denken uit moderne woningen.

Is draadloze technologie wel veilig? Beïnvloedt de exponentiële toename van de hoeveelheid elektromagnetische straling waar we aan worden blootgesteld onze gezondheid? En wat doet deze straling met onze kinderen?

In deze TED-lezing gaat Jeromy Johnson in op de gezondheidsgevolgen op de lange termijn en legt hij uit waarom een toenemend aantal mensen op aarde last krijgt van aandoeningen als gevolg van draadloze technologie.

Als ze in de buurt van een wifi-router, slimme meter of gsm-mast komen krijgen ze bijvoorbeeld last van slapeloosheid, hoofdpijn, vermoeidheid en stress. Johnson gaat niet alleen in op de gezondheidsgevolgen en de wetenschap achter dit groeiende probleem, hij draagt ook oplossingen aan om de blootstelling te verminderen.

Johnson werkte 15 jaar lang in Silicon Valley. Nadat hij in 2011 na langdurige blootstelling aan elektromagnetische straling elektrohypersensitief werd, probeerde hij weer gezond te worden en besloot hij anderen te informeren over de risico’s van straling.

[TEDx]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je deze info goed?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
27 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
exegese
exegese
6 jaren geleden

Het flitsendsnelle 4G wordt nu snel al weer vervangen door het 200x snellere 5G wat weer voor zoveel meer straling zal zorgen dat heel veel, zo niet alle mensen daar zonder twijfel zeer veel extra gezondheidsproblemen van gaan ondervinden. En niemand kan eraan ontsnappen, wij allen zijn er aan overgeleverd omdat de meesten niet kunnen geloven dat zowel overheid als fabrikanten schijten op onze gezondheid. Ze staan toe voor het lieve geld dat we met z’n allen leven in één grote magnetron die nooit meer uitgezet gaat worden.

trackback
Eindtijdberichten en ander opvallend nieuws, verzameld door: Arie Goedhart | Silvia's Boinnk!!!
6 jaren geleden
helder
helder
6 jaren geleden

de mens is een taai ras,

earthaxis
earthaxis
6 jaren geleden

De documentaire Resonance is ook heel interessant in deze:
https://www.youtube.com/watch?v=rO-QroJt94g

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

27
0
We lezen graag je reactie!x