Homepagina » Het Complot » Bill Gates: “We hebben een wereldregering nodig”
Bill Gates: "We hebben een wereldregering nodig"

Bill Gates: “We hebben een wereldregering nodig”

Microsoft-oprichter Bill Gates pleitte in een interview met de Süddeutsche Zeitung voor een wereldregering. De miljardair zei dat problemen op het gebied van armoede, klimaatverandering en hongersnood moeten worden opgelost door een wereldregering in het leven te roepen.

Gates benadrukte dat een wereldregering ‘hard nodig is’ om de verschillende problemen op aarde het hoofd te kunnen bieden. “De Verenigde Naties zijn bijvoorbeeld opgezet met het oog op de veiligheid op aarde. We zijn voorbereid op oorlog, we hebben de NAVO, we hebben jeeps en we hebben getrainde soldaten,” zei hij. “Maar hoe zit het met epidemieën? Hoeveel artsen, vliegtuigen, tenten en wetenschappers hebben we? Als er een wereldregering was, zouden we beter voorbereid zijn.”

Gates richtte in 1990 samen met zijn vrouw Melinda de Bill & Melinda Gates Foundation op om ‘mensen in de gezondheidszorg te ondersteunen en de armoede op de wereld te bestrijden’.

De miljardair haalde afgelopen week het nieuws toen hij bekendmaakte in verschillende derdewereldlanden een cashloos systeem te willen invoeren. Bij een dergelijk systeem krijgt de financiële elite alle macht over het monetaire systeem.

Mother Jones onthulde dat de Bill & Melinda Gates Foundation miljarden investeert in bedrijven als Coca-Cola, McDonald’s, Burger King en Kentucky Fried Chicken. Hij sponsort ook defensie-aannemer Dyncorp, een bedrijf dat betrokken is bij mensensmokkel, en vrijwel alle grote oliebedrijven.

De stichting van de Microsoft-oprichter is betrokken bij vaccinatiecampagnes in landen als India, waar in 2011 47.500 kinderen verlamd raakten na inenting tegen polio. Afgelopen jaar boog het Indiase Hooggerechtshof zich over een zaak waarbij een aantal jonge meisjes waren gestorven bij een vaccinatieproef die was gefinancierd door de stichting van Gates.

Hij raakte eerder in opspraak omdat hij miljoenen investeert in Monsanto, een bedrijf dat zich specialiseert in genetisch gemodificeerde gewassen.

In 2010 richtte Gates samen met vriend en mede-miljardair Warren Buffett The Giving Pledge op, een club waar je alleen lid van kunt worden als je tenminste de helft van je vermogen weggeeft aan goede doelen. Onder meer Richard Branson, Larry Ellisson, Diane von Fürstenberg, Barron Hilton, David Rockefeller en Mark Zuckerberg van Facebook zijn lid.

[Huffington Post]
5 1 stem
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
The Forsaken
The Forsaken
6 jaren geleden

Toch is dit lang niet altijd een slecht idee. De kans op voortzetting van eeuwig durende conflicten kunnen dan veel beter de kop in worden gedrukt. Mondiale problemen kunnen door een dergelijk systeem veel sneller en efficiënter worden verholpen. Het is eigenlijk ook belachelijk en middeleeuws dat we deze mooie planeet met geweld in stukjes blijven verdelen.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

En als het in een dictatuur transformeert? Dan is er geen andere staat om ze te stoppen. Zonder tegenpool slaat het vroeg of laat door tot in het extreme. En het enge is dat met moderne technologie een wereld dictatuur volgehouden kan worden. Kijk maar naar Amerika al 60 jaar bovenaan de voedselketen en minimaal 2 oorlogen per decennia. Ik ben blij dat er variatie in landen is. Macht zou nooit zo geconcentreerd mogen worden.. Het drijft mensen tot waanzin.

The Forsaken
The Forsaken
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Dit valt of staat met je persoonlijke definitie van dictatuur. Je zou op deze manier kunnen stellen dat de NAVO landen ook een dictatuur zijn, want wie of wat is onze serieuze tegenpool? Door de macht die we uitoefenen is geen enkele andere natie in staat om een andere blik op de zaak te werpen. Maar voelen mensen zich hierdoor minder gelukkig? In veel landen doen mensen een moord om ons welvaart en geluksniveau te bereiken.

De door mensen gestelde landsgrenzen doen niets af aan de variatie. De pracht en diversiteit aan leven van deze planeet heeft daar namelijk geen boodschap aan. Ik denk dat een dergelijke regering een mooie kans is om zinloze conflicten halt toe te roepen, corrupte regeringen die de vernietiging van de Aarde en haar leven om financieel gewin toelaten en bijvoorbeeld honger door wereldwijde inspanning definitief uit te bannen.

Ons enige vijand is dan nog het corporatisme. Gelukkig gaan mensen uit onvrede en honger zich tegen systemen keren. Zelfs een wereldregering is daar niet tegen opgewassen.

Ferry
Ferry
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

Het zou te mooi zijn moest alles uitkomen zoals u denkt dat het zou kunnen zijn, blijven dromen man maar in werkelijkheid zal u ontwaken uit die droom en maar pas echte corruptie zien waarbij de huidige regimes er alleen maar padvinders bij lijken.
We weten ondertussen al wie achter de 95% van alle wereld conflicten zitten, de machtigen die alsmaar meer honger hebben naar macht en onderwerping van andere volkeren waar er ook maar iets nuttigs in de bodem zit.
En BTW denkt u dat er in de EU geen corrupte regeringen zetelen? De vlag van een democratisch land dekt niet altijd de lading.

The Forsaken
The Forsaken
Reactie op  Ferry
6 jaren geleden

Toch kunt u deze verwijten nooit met 100% zekerheid stellen. Bovendien moet je dit niet als dromen zien, maar als nobel streven. Als we vergeten het goede in mensen te zien, zijn we pas echt verloren. Ik ben ervan overtuigd dat de grote machtige bedrijven met gelinieerde lobbyisten het grote probleem zijn. Zij zetten naar mijn mening de hak voor goedbedoelde regeringen of onderdelen daarvan.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

Rusland.. Daarom zijn er nog christenen in syrie bijvoorbeeld. Ook voorkomen ze de verdere genocide in oost ukraine. Ze hebben ook een troepeninvasie in Libie weten te saboteren. Dat zijn slechts een paar voorbeelden waarvan we weten dat ze hun macht hebben laten gelden. Amerika zou vreselijk ontsporen zonder ze. Een wereld waar een dictatuur met een paar honderd predator drones de controle kan houden moeten we niet willen. Eerlijke overheden bestaan helaas niet en daarom moeten ze niet te groot worden.
Ik zou ook iedereen welvaart en vrede gunnen, maar niet als dat betekent dat iedereen onderdrukt word. Corruptie ban je niet uit, je kan alleen de schaal beperken.

The Forsaken
The Forsaken
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

In uw reactie schets u alleen uw persoonlijke angst. Predator drones? Rusland is helemaal geen tegenpool, het is eveneens een uiterst kapitalistisch land maar dan zonder enige schaamte. Zolang er eerlijke mensen op deze planeet lopen, hebben we kansen op een eerlijke regering. Het is aan ons om organen die deze goede mensen manipuleren en dwarsbomen een halt toe te roepen. Probeer deze zaken los van elkaar te zien en er zijn genoeg kansen.

Ik denk dat op deze voet verder gaan helemaal geen oplossing is. Dit geeft regeringen met een dermate destructief beleid vrij spel om ons thuis te vernietigen.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Angst? Nee. Ik vind je vertrouwen in de mens prima tot op zekere hoogte. Wel erg naïef. Geschiedenis toont duidelijk aan dat het de extremen zijn die de richting bepalen. Een paar % van de mensen is psychopaat en die worden zo geboren. En daarom moet er gedecentraliseerd worden. Geen enkel mens moet in de positie terecht kunnen komen waarin ze grote groepen andere mensen kunnen controleren. Rusland is net zo verrot dat is duidelijk en ik doel niet alleen op het kapitalisme. Maar de dreiging die van ze uitgaat zorgt ervoor dat het westen niet ontspoord en vice versa. Een onbetwiste wereldmacht zal zich nergens wat van aantrekken en zal snel zich niks meer aantrekken van de populatie. Als er we een ding zeker weten is dat het tot nu toe altijd fout is gegaan..
We kunnen ze op lokaal niveau al niet eerlijk houden nevermind de eu. Dan zal een nog groter overheidsapparaat zeker niet werken.

Ze ebi
Ze ebi
Reactie op  ferrimassi
6 jaren geleden

Er zijn eerlijke mensen, maar een kans op een eerlijke regering is er daarbij nog lang niet. Zolang er kwaadaardige mensen rondlopen met een honger na macht die niet te stillen valt.
Voorbeeld: een goed persoon wil goed doen voor de wereld en zijn mede mens, hoe kan hij aan macht komen? als..
Een kwaadaardige persoon er nog geen hartslag aan versplit om iedereen en alles in zn weg naar macht uit te roeien.

Helaas zal een kwaadaardig persoon in deze wereld altijd winnen

Zonnemax
Zonnemax
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

Het huidige corrupte systeem blijft anders ook gewoon in stand.

Dit terwijl aan het aantal mensen met schulden, het aantal zelfmoorden, het aantal kansarmen etcetera alleen maar blijft toenemen. Het aantal oorlogen geenszins afneemt en de onrust zichtbaar is.

Nee hoor, voor jouw maatschappij hebben we geen wereldregering nodig maar een meerderheid van de mensheid die oprecht wil delen met anderen en niet “het recht van de sterkste” hanteert.

De huidige regeringen zouden ook kunnen samenwerken als ze die mooie doelen van jouw daadwerkelijk zouden willen realiseren. Dus GEEN wereldregering!

PINDA
PINDA
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

MET DEZE UITSPRAAK VAN BILL GATES BLIJKT TOCH SIMPELWEG DAT HIJ EEN HITMAN VAN THE ILLIMUNATI IS EN MET DEZE GESTE ALLEEN MAAR RIJKER WORDT AAN EXTRA FEES

Jos
Jos
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

Geen slecht idee? Wie denk jij dat er in zo’n wereldregering komen te zitten? Jij? Ik? Of toch weer rijk en machtig? En als rijk en machtig het écht goed voor zou hebben met jouw leven, waarom zijn de wereldproblemen – voor zover al niet veroorzaakt door rijk en machtig zelf, met het doel nóg meer rijk en machtig te worden- dan al niet lang opgelost?

The Forsaken
The Forsaken
Reactie op  Jos
6 jaren geleden

Dit is slechts een aanname die vaak uit persoonlijke angst voortkomt. Veel wereldproblemen komen vaak voort uit armoede, onrecht en angst. Dit heeft lang niet altijd ‘rijke en machtige’ mensen als kernprobleem. Ik denk zelfs dat enkele problemen door een dergelijke wereldregering weggenomen kunnen worden.

Als het corporatisme eindelijk kan worden uitgebannen zie ik geen obstakels. Zijn er wel obstakels kan de mensheid deze regering doen vallen. Er gaat niets boven de macht van de massa.

ferrimassi
ferrimassi
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

Deze aannames komen niet uit persoonlijke angst… Historisch besef en levenservaring.

Jos
Jos
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

Juist, en waar komen armoede, onrecht en angst uit voort?

Zolang de ene mens de baas wil zijn over de andere mens, blijven we in de sh*t zitten, op micro- alswel macroniveau.

Dus, de laatste die ik vertrouw is iemand die roeptoetert dat “we” een wereldregering nodig hebben.

Edwin
Edwin
Reactie op  Jos
6 jaren geleden

De enige mensen die ik niet vertrouw, zijn mensen die niemand vertrouwen

weg met ons
weg met ons
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

@The Forsaken. Wat jij wel ziet zitten is moderne onderdrukking = slavernij en sturing van en naar één massa onder de paraplu van één wereldregering. Huidige conflicten ontstaan juist, net als conflicten in het verleden, doordat er mensen en staten zijn die zich niet wensen te onderwerpen aan de druk van één grootmacht die vanwege geld, olie of religie zich wil openbaren. Veronderstel dat de islam één wereldregering wil en iedereen zich heeft te schikken naar deze macht, zou je er blij mee zijn? Waarom dan wel blij zijn met één wereldregering die geld als religie heeft? Natuurlijk noemen ze het niet zo en wekken ze de illusie dat ze rechtschapen wereldverbeteraars zijn, maar dat is de buitenkant, de façade, de grote leugen.

De huidige macht lokt conflicten uit middels false flag oorlogen en het ontketenen van revoluties die men Arabische lente noemt en waarbij met huursoldaten zogenaamde dictators worden afgezet. Er zouden geen conflicten of oorlogen of zelfs armoede en honger of dorst zijn als we met oprechte mensen en leiders van doen hadden die de wereld in alle vrijheid een kans zouden geven om werkelijk vooruit te komen in zake schone en goedkope of nul cent kostende energiebronnen, afschaffen van het fiat geldsysteem en zorgen dat ieder mens een vrij en onaantastbaar soeverein individu is die met respect is te behandelen en waarbij staten die zich in die richting willen ontwikkelen met rust en vrede worden gelaten en niet worden binnengevallen onder valse voorwendselen en zogenaamde heersers worden vermoord en met hen miljoenen mensen. Er zijn meer en zuiverder wegen die naar vrede leiden zodra de geesteszieke geest in het bovenste deel van de machtspiramide geen kans meer krijgen en wordt uitgeschakeld.

Het vormen van één wereldregering is de doodsteek van de vrije en onafhankelijke mens, want stel je eens voor dat je als vrij mens je er niet lekker bij voelt en dat moet doen en zijn zoals de macht dat wil, waar wil je dan nog naar toe kunnen vluchten, want er zullen dan geen landen meer zijn waar jij uit kan kiezen om daar een beter leven op te bouwen.

The Forsaken
The Forsaken
Reactie op  weg met ons
6 jaren geleden

Ook hier lees ik alleen aannames en persoonlijke angst. Het is namelijk helemaal geen gegeven dat een wereldregering tot een dergelijke maatschappij zal leiden. Een goed functionerende wereldregering zou de door u omschreven machtspiramide juist omver kunnen werpen. Een wereldregering met angst, honger, onrecht en vrijheidsbeperking als gevolg kan nooit lang standhouden.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

@The Forsaken. Wat een eenvoudige simplistische gedachte dat angst, honger, onrecht en vrijheidsbeperking voorkomt uit toevallige wereldproblemen. Wereldproblemen die zomaar als een natuurramp uit de lucht zouden zijn komen vallen. De staatsindoctrinatie is overgekomen bij jou. Vast en zeker ben jij ook zo’n goed geïnformeerd persoon die meent dat de crisis zomaar is komen aanwaaien en niets in de wereld wordt aangestuurd, maar louter en alleen voortkomt uit het niets of is ontstaan -natuurlijke- toevalligheden. Denk na en weet dat veel ellende voorkomt uit een overheersende macht en juist daar de kern van alle ellende ligt, zeker in deze ‘moderne’ middeleeuwse tijd waarin we leven.

Alle armoede en andere ellende is terug te herleiden naar de vette lijkenkoppen van de elite die oorlogen en machtsspelletjes uitvoeren voor geld en nog eens geld en dat daar dan mensen het slachtoffer van worden en honger, dorst, armoede, dood en ellende door ondergaan is niet toe te schrijven aan de machtslust van een kliek onschuldige idioten. Deze mensen hebben meer ellende en zullen nog meer ellende aanrichten die schijnbaar maar weinig mensen zich kunnen voorstellen en tot overmaat van ramp wil men deze mensen ook nog verdedigen. De slaven blijven tot de laatste druppel bloed hun meesters verdedigen, das geschiedenis en die herhaalt zich, duidelijk.

En aannames?? Waar haal je dat vandaan, de feiten en vooral de bewijzen van veel zaken en judasstreken die Amerika heeft geleverd in de afgelopen decennia zijn overduidelijk en liggen de bewijzen voor het oprapen. Jij gaat er vanuit en gokt en vertrouwt op het goede van Amerika en zijn machtselite dat ze het in deze ‘t, dit keer, wel goed menen. Dat aan te nemen en er op te vertrouwen of de gok te wagen is compleet naïef om er op te vertrouwen dat een wereldregering die gestuurd wordt vanuit het fascistische bolwerk Amerika goede bedoeling zou hebben is onvoorstelbaar. Dat jij denkt dat met het opheffen van het corporatistische of het collectivistische systeem ‘t allemaal zou veranderen is ten dele waar, maar dan nog zit je met het as van het kwaad die eerst eens en voor altijd zou moeten worden uitgeroeid en die zit in Amerika en een klein staatje in het MO en deze zullen nieuwe wellicht nog ziekere systemen bedenken die ze nog meer macht geeft en zeker als een één wereldregering geleid wordt vanuit fascistische bolwerken.

Btw. angstige mensen houden hun smoel en trekken zich stilletjes terug en reageren nergens meer op en laten alles maar toe en ageren niet niet en nemen alles wat de staat of macht doet, zegt of wil maar voor lief zonder zich te een wanklank, dat is angst.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  weg met ons
6 jaren geleden

Correctie – Alle armoede en andere ellende is terug te herleiden naar de vette lijkenkoppen van de elite die oorlogen en machtsspelletjes uitvoeren voor geld en nog eens geld en dat daar dan mensen het slachtoffer van worden en honger, dorst, armoede, dood en ellende door ondergaan is niet toe te schrijven aan de machtslust van een kliek zogenaamd onschuldige idioten?

Frans
Frans
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

Geen NWO!!!!!

Geen elite die nog meer macht krijgt!!!!

Griekenland is ten onder aan de elite!!!
Ze hebben het land leeg gezogen!
Bil Gates is enkele jaren gesommeerd om bij de oligargen zich te gaan aansluiten Dit is gebeurd onder grote dreiging zijn bedrijf anders kapot te maken als hij niet zou gehoorzamen. De rijke machtigen willen niet alleen staande rijken!! Dus moest hij er bij.
Zo te zien is hij totaal om, en doet al goed mee om de wereldeconomie
mede uit te leveren aan de oligargen. 1 wereldregering en 1 bank het wort en tomeloze bende van macht waarbij de werkende burger een slaaf is geworden om hun systeem in stand te houden. Je kunt toch zo goed begrijpen dat een burger gen recht meer heeft op wat dan ook.
Elke nieuw geborene krijgt een investeringsnummer van de bank; (bsn-nummer). Vanaf het 1e levensjaar wordt gekeken naar de prestaties v/h kind, en krijgt zo een gestroomlijnde weg richting zijn arbeidsleverantie.
Want de bank wil winst behalen op dit BSN-nummer. Het recht op vrijheid is totaal weggenomen, Zelfs wat je denkt is niet van jou.
Dus denk nog maar eens goed na over dat verwoestende NWO!
En dan wakker worden uit je gedachten en vrij worden..
Want allen al denken dat een NWO met 1 centraal banksysteem mensdienend zou zijn, zijn al onvrije gedachten. Wat zou jij gewoon als vrije mens voor je zelf goed vinden? Nou at is nniet te vinden binne de NWO-gedachten.!!

Marije
Marije
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

Maar weet u wel bij wat voor smerige zaakjes Bill Gates betrokken is?
Dat staat toch ook heel duidelijk in bovenstaand artikel beschreven.
Nee..Mijnheer Gates vertrouw ik voor geen meter. Ik vind het één van de grootste engerds die er rondlopen op aarde.

Ze ebi
Ze ebi
Reactie op  weg met ons
6 jaren geleden

@wegmetons

Ik heb nu even geen zin om veel te typen, maar ik ben blij dat er meer mensen in de gaten hebben wat er werkelijk gebeurd in de wereld.

zevenenergie
zevenenergie
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

Deze planeet is opgedeeld in meer dan 7 miljard stukjes. Elk stukje voelt zich het middelpunt.
Dus wil elk stukje regeren en zich doen gelden.

Als een stukje zich realiseert dat hij deel uitmaakt van een groter geheel en tegelijkertijd dat groter geheel is, wordt hij in de ogen van de stukjes een rebel.

Maar zo,n rebel komt niet in opstand, nog handelt hij. Hij neemt geen standpunten in. hij laat iedereen in zijn waarde, en is een en al compassie. Hij is spontaan en origineel.

Hij is zichzelf.

Edwin
Edwin
Reactie op  zevenenergie
6 jaren geleden

Aha,je hebt t door!!

Heus de wereld is nog niet zo slecht als de meeste mensen denken

Me
Me
Reactie op  The Forsaken
5 jaren geleden

Tis ook heel middeleeuws om je kop in het zand te blijven steken..
Dit hele wereld regering gedoe..is allemaal gebaseerd op het feit dat ze alle rijken de macht willen laten houden. Kijk dit maar eens; https://www.youtube.com/watch?v=LPR2pNDnkPs
ik hoef geen wereld regering..maar zal als burger weinig inbreng hebben. Tis me wel duidelijk waarom de Nederlandse regering doet wat ze doet.. Er zijn een hoop blinde mensen in de wereld.

ferrimassi
ferrimassi
6 jaren geleden

“De Verenigde Naties zijn bijvoorbeeld opgezet met het oog op de veiligheid op aarde. We zijn voorbereid op oorlog” Ja dat zijn ze zeker. Net zolang de russische beer irriteren totdat hij losgaat. De navo/wereldregering heeft meer oorlog dan vrede opgeleverd. Deze rijke megalomanen verstoppen zich altijd achter “goede” doelen. Gates is een voorstander van eugenetica en fascisme die zichzelf presenteert als een ongevaarlijke weldoener.

weg met ons
weg met ons
6 jaren geleden

Enge man en enge mensen die met hum willen bepalen hoe het leven van een ander zich heeft te voltrekken. En feitelijk zegt Gates dat al wat we tot nu toe hebben gedaan weggegooide tijd, geld en energie is. Maar wie kan garanderen dat al wat hij en zijn volgelingen voor ogen hebben de oplossing is voor een probleem die helemaal geen probleem is maar een probleem is geworden omdat hij en zijn aanhangers dat er van hebben gemaakt. Gevaarlijke en zeer bedenkelijke ontwikkeling als je bedenkt dat degene waar hij mee samenwerkt meer mensenlevens hebben vernietigd dan hebben gered.

Misschien is de redding van de planeet wel als dit soort mensen het tijdige met het eeuwig verruilen en plaats maken voor mensen die een transparantere en veel heldere visie hebben ten aanzien van de zelfredzaamheid van mensen zonder bemoeienis van grote corporaties die uiteindelijk alles doen voor geld.

Monsanto bijvoorbeeld waar Gates contact mee heeft was de leverancier van het ontbladeringsmiddel Agent Orange wat is gebruikt in de oorlog met Vietnam en waaraan tot op heden duizenden en duizenden mensen jammerlijk zijn gestorven en waardoor kinderen tot op heden ziek en mismaakt te wereld komen. Suikerrietplantages in Zuid-Amerika worden platgespoten met Round Up van dezelfde leverancier mede door dit middel sterven er landarbeiders aan nierfalen (niet alleen maar door uitdroging) en krijgen wij vergiftigd suikerriet op ons bord. Kijk hoe Monsanto patent op patent kan aanvragen op zaden en gewassen ( = een onvoorstelbaar gegeven) en wij niets meer hebben te vertellen over de toekomst van ons voedsel, zelfs hele akkers en gevarieerde plantages op Hawaï dreigen ten ondergaan aan Monsanto en zijn proefvelden die bij kruisbesmettingen opeens baas is geworden over gewassen, akkers en levens. Monsanto vernietigd stelselmatig -bewust- levens en de broodwinning van mensen en maakt deze uiteindelijk finaal kapot. Gebeurd wereldwijd.

Ja, deze mensen hebben het goed voor met de mens, de mens als massa wel te verstaan en is een individu niet meer dan een slaafs object die kan worden gebruikt of als het nodig kapotgemaakt de dood wordt ingejaagd.

Wie denkt dat Bill Gates wel niet wie hij is? Een god, die zich zal steeds meer ontpopt als afgezant van satan? En waarom zou er één wereldregering moeten komen? Om ons te vertellen hoe wij hebben te leven? Hoe wij hebben te denken? Hoe wij hebben te eten en te drinken? Hoeveel geld of bezittingen we mogen hebben? Hoeveel mensen er wel of niet mogen leven op deze planeet? Hoe we hebben te luisteren naar deze éne wereldregering die voor de schijn van de wereld ‘demo(n)cratisch’ gekozen wordt? Deze mensen zijn de derde antichrist en geen redders van de mensheid.

Alleen dikke pech voor deze zieke geesten dat Rusland zo dwars ligt, anders waren ze al een heel grote stap verder geweest met hun zieke wereldse plannen van wie wel en wie niet mag leven. Als ik zeg dat men deze mensen van mij mag opruimen dan ben ik wellicht net zo slecht, maar uit oogpunt van zelfbescherming en lijfsbehoud denk ik wel steeds vaker in die richting. Hopelijk speelt Rusland geen dubbelspel door een complot te vormen met het zieke Westen en komt de redding van die kant en mocht het zo zijn dat de Russen van goede wil zijn en het zuiver en oprecht spelen dan mogen wij wel meer respect voor ze tonen, want uiteindelijk zijn zij degene die nu reeds lijden voor onze vrijheid door zich hard te verzetten tegen de nieuwe wereld orde. Zijn de Russen van hetzelfde of gaan ze verliezen dan reken maar dat binnen nu en tien jaar wij niets meer hebben te vertellen over onze eigen levens en bezittingen en zijn we de perfecte slaaf geworden.

Jos
Jos
Reactie op  weg met ons
6 jaren geleden

Helemaal mee eens…..

Ferry
Ferry
6 jaren geleden

Laat mij nu 1 keer hardop denken; Die regering zou dus wel Amerikaans moeten zijn om de hele wereld te domineren, zeg maar de slavernij invoeren voor een bepaalde elite die aan hun normen voldoet.

Wel dan maar liever staande sterven dan kruipend ten onder gaan, dus WO3 kan dan voor mijn part want dood gaan we zowiezo. Dus ook gedaan met heersers en opperheersers die zich bovenaan de mensheid willen stellen.

weg met ons
weg met ons
Reactie op  Ferry
6 jaren geleden

@Ferry, mooi verwoord, maar jammer genoeg bestaat het overgrote deel van de mensheid uit ‘kruipers’, mede door angst en door zichzelf onwetend te gedragen, maar vooral door zich onwetend te houden door niet te onderzoeken en soms laten ze zich daar ook nog voor betalen door hun broodheren of de staat.

Er zijn jammer genoeg maar weinig mensen zoals jij en ik sluit me bij je aan “beter staande te sterven dan kruipend ten onder”. Maar ik wil je wel één raad meegeven dat buigen soms beter is dan barsten. Soms moet je, omdat je ook een slim mens bent, buigen als riet om niet te breken, maar ben of wil je als een grote boom in het bos zijn dan bestaat de kans dat je breekt. Denk goed na over hoeveel dit leven je waard is, doe ik ook, maar ik laat me niet chanteren omdat ik maar dit éne leven zou hebben, dan maar leven, als het niet meer anders kan, in armoede of in een soort van doodstatus, maar dan wel hopelijk in vrijheid.

Want bedenk maar eens hoe we allen slaaf zijn geworden en we ons hebben laten verleiden door een afperssysteem wat dwingt te betalen en te leven in gevangenschap tussen aardse bezittingen (hypotheek, auto, schulden, blingbling, slavenwerk). Ben voor de goede orde niet religieus opgevoed en geloof al helemaal niet in de goede bedoelingen van een machtselite.

Elise49
Elise49
6 jaren geleden

Waarom komt dit idee vanuit Amerika? 1. De dollar staat slecht, als die valt dan zijn bedrijven hun geld kwijt. 2. Er is in Midden-Amerika sprake van erge droogte, waardoor er hongersnoden zullen ontstaan. Deze mensen zullen vluchten naar het noorden. 3. Amerika pleegde overal oorlog en daar zijn steeds meer mensen boos over. 4. Zij hebben de regels versoepeld van banken, waardoor er een gigantische crisis is ontstaan.(jaren 80) 5. Als Amerika valt, dan kan de gehele automatisering niet meer voltrekken. Dus controle over de wereld via data is weg.
Ik zie het meer als een kat in het nauw om nu met zo’n uitspraak te komen. Dat is dus verdacht. Niet voor niks zijn er FEMA kampen gebouwd. Er zijn dus teveel zaken die roet in het eten kunnen gooien.

Anne
Anne
6 jaren geleden

Als we zover zijn dat we samen kunnen delen, rechtvaardigheid toepassen, en de verbondenheid met mens dier en natuur zien.
Dan pas kan er een wereldregering komen.
Zolang de leiders van bepaalde landen nog steeds dollar tekens in hun ogen hebben, en oorlog voeren voor olie over de ruggen van onschuldige mensen, gaat dit niet gebeuren.
Maar ik blijf positief en geloven dat het er ooit van komt, dat er in harmonie geleefd kan worden……

The Forsaken
The Forsaken
Reactie op  Anne
6 jaren geleden

Je slaat de spijker op z’n kop! Het zijn helaas niet altijd de leiders zelf, maar eerder de bedrijven die ze tot waanzin en wandaden dwingen.

Emile
Emile
Reactie op  The Forsaken
6 jaren geleden

The Forsaken, ik ben het helemaal met je eens, een wereldregering kan zeker goed zijn.

Een wereldregering die er is voor de mens en ook gekozen word door de mens is geen slecht idee, een wereldleger kan immers heel klein zijn want je hebt eigenlijk geen vijanden meer.
Gezondheidszorg, openbaar vervoer, vliegvelden, nutsbedrijven mogen nooit geprivatiseerd worden omdat het onlogisch is dat dit soort instanties winst zouden moeten maken, dat maakt ze onderhevig aan fraude, slechtere service voor de klant etc.., dit is onvermijdelijk en een logisch gevolg, het kan niet anders gaan dan slechter voor de “klant” want de klant is niet het belangrijkste, dat zijn de aandeelhouders en directeuren, dat is een feit.

Is de politiek/wereldregering de baas over bovenstaande bedrijven/instanties en is winst niet de hoofdzaak maar de dienstverlening naar de klant cq burger wel, dan is oneerlijke behandeling niet meer aan de orde, iemand met een AOW word net zo geholpen als een miljardair, waarom ? , omdat het een mens is, doktoren leggen een eed af dat ze elk mens moeten helpen als ze dat kunnen.
Als elke ambetenaar een vast salaris krijgt, zonder bonus (bedonderen) cultuur dan is er dus niks meer te winnen , dus geen fraude, afgunst, jaloezie etc.., alleen op basis van kunde en kennis en ervaring mag/kan je hogerop komen.

Als een wereldregering bovenstaande zaken op die manier uitvoert kunnen we het allemaal goed hebben op de wereld, 1 wereldregering kan echt wel, zolang er maar niks meer te winnen is voor de gekozen leiders.

Zolang we allemaal stemrecht hebben en de mensen in die wereld regering werken allen aan het voortbestaan en perfectioneren van onze samenleving is het prima, we zijn kuddedieren, hoe dan ook, leiding hebben we nodig daar ontkomen we niet aan en die ene wereldregering zal er zeker komen maar dat word een fascistisch/dictatoriaal bewind, geld is de hoofdzaak en macht en dat maakt de mens corrupt, geld en macht is de duivel, tja, hoe gaan we dat te lijf ?

Zonnemax
Zonnemax
Reactie op  Anne
6 jaren geleden

Het grappige is dat zodra de meerderheid van de mensheid in staat is om redelijkerwijs alles samen te delen, de verbondenheid te zien, respect te hebben voor de medemens en een zo rechtvaardig mogelijke systematiek te hanteren: een wereldregering overbodig is.

Een wereldregering zal ook niet het instrument zijn om een dergelijke mensheid tot stand te brengen.

In alle gevallen is een wereldregering dus niet het juiste idee.

Edwin
Edwin
Reactie op  Anne
6 jaren geleden

Vaak dwingen grote natuurrampen de mensen om nader tot elkaar te komen, en om de sh*t waar ze zich in bevinden SAMEN op te lossen.

Ik geloof niet in wat voor een politieke vorm dan ook, voor mij is er sowieso geen verschil tussen politiek en religie, beiden zijn gefocussed op een gouden toekomst, en dus op een illusie.

Ik heb nooit in een politieke of religieuze leider geloofd, ik kijk liever zelf uit waar ik loop..
Ik ben niet TEGEN politiek, maar ook niet VOOR….

garriet60
garriet60
6 jaren geleden

ik leef liever vrij dan in een dictatuur .want dan kunnen ze nog veel meer voor ellende zorgen die rijken der aarde .dus Bil spring uit een vliegtuig van 10 km hoogte zonder een valscherm!

weg met ons
weg met ons
Reactie op  garriet60
6 jaren geleden

@garriet60, weet je wat ik denk, dat hij het nog overleeft ook. Dit soort mensen lijken door een satanisch goddelijke macht te worden beschermd. Waar een goed en fijn persoon uitglijdt over een bananenschil en doodvalt, zullen deze sluwe en doortrapt machtige mensen (machtig vanwege geld en nergens anders om, want ik wed dat hij nog geen deuk in een pakje boter kan slaan) vanuit kilometershoogte vallen nog geen schrammetje oplopen.

Het is toch ook altijd een raar en onverklaarbaar fenomeen dat bijvoorbeeld heel fijne en prachtige mensen eerder lijden, ziek worden en sterven dan akelige en naargeestige mensen die je met een knuppel nog niet in het graf kan krijgen. Deze worden nooit ziek, krijgen geen geestelijke klachten, moorden, stelen, roven lekker verder zonder ooit gestraft te worden, mogen de meest smerige gedachtes en plannen hebben zonder dat er ook maar één hogere macht is die ze betrapt of straft en worden uiteindelijk -vaak- stokoud en krijgen alle bewondering en beloningen die een weldenkend en zuiver levend mens nooit zal krijgen. Kan natuurlijk ook niet, want een weldenkend en zuiver levend mens kan niet over lijken gaan of ten koste van anderen genieten van zijn behaalde rijkdommen. Slechte mensen kunnen alleen maar denken in meer macht, meer ellende brengen en meer kapot maken ten behoeve van henzelf al vertellen ze dat ze wereld dat ze heiliger dan heilig zijn en het o zo goed met de mensheid voorhebben.

Kalki
Kalki
6 jaren geleden

Een wereldregering die gaat samenwerken met Buitenaardsen; en niet een wereldregering die Buitenaardsen aanvalt, want dan vernietigen wij ons zelf.

henk
henk
6 jaren geleden

De enige manier om alle problemen in de wereld op te lossen is als er geen grenzen zijn, geen landen, gewoon 1 wereld. En ja daar heb je waarschijnlijk wel een regering voor nodig het is alleen jammer dat de huidige machthebbers die machtspositie wellicht zouden misbruiken en daarom wordt dat idee met zoveel controverse bekeken.

The Forsaken
The Forsaken
Reactie op  henk
6 jaren geleden

Helaas zien maar al teveel mensen dit in een dystopie resulteren. Een wereldregering gebouwd op onrecht zou zich nooit kunnen handhaven. Het zou zelfs veel transparantie vereisen om tot stand te kunnen komen. Een dergelijke regering is van zeer veel mensen afhankelijk en zal vanuit verschillende locaties gestuurd moeten worden. Het zal het resultaat zijn van overkoepelende rechten en plichten waar alle groepen zich ik kunnen vinden, waarvan de uitvoering op lokaal niveau gedaan dient te worden.

Ton
Ton
6 jaren geleden

Hoe groter het instituut, hoe groter de kans op corruptie en dictatoriaal gedrag. Kijk naar het disfunctioneren van de EU, kijk naar de corrupte bancaire sector, kijk naar de farmaceutische maffia, de bouwfraude, de ICT fraude en ga zo maar door. Telkens weer komen nieuwe schandalen naar boven, veroorzaakt door de zich Zonnekoningen wanende bestuurders die van een grote afstand regeren zonder controle en zonder tegenspraak. Met een wereldregering krijg je met dezelfde toestanden te maken als zojuist beschreven. Dan zal de geschiedenis zich simpelweg herhalen. Geef de macht terug aan de burgers door een decentralisatie van de macht, precies het tegenovergestelde van wat de Zonnekoningen van deze tijd nastreven. Met gelijke rechten en vrijheden voor iedereen. Geen schijndemocratie maar een echte democratie. En absoluut geen Wereldregering (centralisatie van de macht) !

x

Check Also

vaccinatie

Onderzoek naar 31 sterfgevallen na vaccinatie in zorginstelling Noord-Holland: ‘Onderste steen komt boven’

Op 30 januari kregen de bewoners van ...

schip

Vastgelopen containerschip Suezkanaal: ‘Dit was een geheime operatie tegen de globalisten’

Afgelopen maand blokkeerde een 400 meter lang ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie anno 2020 wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

80
0
We lezen graag je reactie!x