Homepagina » Het Complot » Bill Gates: “We hebben een wereldregering nodig”
Bill Gates: "We hebben een wereldregering nodig"

Bill Gates: “We hebben een wereldregering nodig”

Microsoft-oprichter Bill Gates pleitte in een interview met de Süddeutsche Zeitung voor een wereldregering. De miljardair zei dat problemen op het gebied van armoede, klimaatverandering en hongersnood moeten worden opgelost door een wereldregering in het leven te roepen.

Gates benadrukte dat een wereldregering ‘hard nodig is’ om de verschillende problemen op aarde het hoofd te kunnen bieden. “De Verenigde Naties zijn bijvoorbeeld opgezet met het oog op de veiligheid op aarde. We zijn voorbereid op oorlog, we hebben de NAVO, we hebben jeeps en we hebben getrainde soldaten,” zei hij. “Maar hoe zit het met epidemieën? Hoeveel artsen, vliegtuigen, tenten en wetenschappers hebben we? Als er een wereldregering was, zouden we beter voorbereid zijn.”

Gates richtte in 1990 samen met zijn vrouw Melinda de Bill & Melinda Gates Foundation op om ‘mensen in de gezondheidszorg te ondersteunen en de armoede op de wereld te bestrijden’.

De miljardair haalde afgelopen week het nieuws toen hij bekendmaakte in verschillende derdewereldlanden een cashloos systeem te willen invoeren. Bij een dergelijk systeem krijgt de financiële elite alle macht over het monetaire systeem.

Mother Jones onthulde dat de Bill & Melinda Gates Foundation miljarden investeert in bedrijven als Coca-Cola, McDonald’s, Burger King en Kentucky Fried Chicken. Hij sponsort ook defensie-aannemer Dyncorp, een bedrijf dat betrokken is bij mensensmokkel, en vrijwel alle grote oliebedrijven.

De stichting van de Microsoft-oprichter is betrokken bij vaccinatiecampagnes in landen als India, waar in 2011 47.500 kinderen verlamd raakten na inenting tegen polio. Afgelopen jaar boog het Indiase Hooggerechtshof zich over een zaak waarbij een aantal jonge meisjes waren gestorven bij een vaccinatieproef die was gefinancierd door de stichting van Gates.

Hij raakte eerder in opspraak omdat hij miljoenen investeert in Monsanto, een bedrijf dat zich specialiseert in genetisch gemodificeerde gewassen.

In 2010 richtte Gates samen met vriend en mede-miljardair Warren Buffett The Giving Pledge op, een club waar je alleen lid van kunt worden als je tenminste de helft van je vermogen weggeeft aan goede doelen. Onder meer Richard Branson, Larry Ellisson, Diane von Fürstenberg, Barron Hilton, David Rockefeller en Mark Zuckerberg van Facebook zijn lid.

[Huffington Post]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
Kom shoppen in de NineForNews Webshop. T-shirts, tassen, caps, mokken, en nog veel meer!

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • The Forsaken schreef:

  Toch is dit lang niet altijd een slecht idee. De kans op voortzetting van eeuwig durende conflicten kunnen dan veel beter de kop in worden gedrukt. Mondiale problemen kunnen door een dergelijk systeem veel sneller en efficiënter worden verholpen. Het is eigenlijk ook belachelijk en middeleeuws dat we deze mooie planeet met geweld in stukjes blijven verdelen.

  14 likes
  • ferrimassi schreef:

   En als het in een dictatuur transformeert? Dan is er geen andere staat om ze te stoppen. Zonder tegenpool slaat het vroeg of laat door tot in het extreme. En het enge is dat met moderne technologie een wereld dictatuur volgehouden kan worden. Kijk maar naar Amerika al 60 jaar bovenaan de voedselketen en minimaal 2 oorlogen per decennia. Ik ben blij dat er variatie in landen is. Macht zou nooit zo geconcentreerd mogen worden.. Het drijft mensen tot waanzin.

   58 likes
   • The Forsaken schreef:

    Dit valt of staat met je persoonlijke definitie van dictatuur. Je zou op deze manier kunnen stellen dat de NAVO landen ook een dictatuur zijn, want wie of wat is onze serieuze tegenpool? Door de macht die we uitoefenen is geen enkele andere natie in staat om een andere blik op de zaak te werpen. Maar voelen mensen zich hierdoor minder gelukkig? In veel landen doen mensen een moord om ons welvaart en geluksniveau te bereiken.

    De door mensen gestelde landsgrenzen doen niets af aan de variatie. De pracht en diversiteit aan leven van deze planeet heeft daar namelijk geen boodschap aan. Ik denk dat een dergelijke regering een mooie kans is om zinloze conflicten halt toe te roepen, corrupte regeringen die de vernietiging van de Aarde en haar leven om financieel gewin toelaten en bijvoorbeeld honger door wereldwijde inspanning definitief uit te bannen.

    Ons enige vijand is dan nog het corporatisme. Gelukkig gaan mensen uit onvrede en honger zich tegen systemen keren. Zelfs een wereldregering is daar niet tegen opgewassen.

    1 likes
    • ferrimassi schreef:

     Rusland.. Daarom zijn er nog christenen in syrie bijvoorbeeld. Ook voorkomen ze de verdere genocide in oost ukraine. Ze hebben ook een troepeninvasie in Libie weten te saboteren. Dat zijn slechts een paar voorbeelden waarvan we weten dat ze hun macht hebben laten gelden. Amerika zou vreselijk ontsporen zonder ze. Een wereld waar een dictatuur met een paar honderd predator drones de controle kan houden moeten we niet willen. Eerlijke overheden bestaan helaas niet en daarom moeten ze niet te groot worden.
     Ik zou ook iedereen welvaart en vrede gunnen, maar niet als dat betekent dat iedereen onderdrukt word. Corruptie ban je niet uit, je kan alleen de schaal beperken.

     19 likes
     • ferrimassi schreef:

      Angst? Nee. Ik vind je vertrouwen in de mens prima tot op zekere hoogte. Wel erg naïef. Geschiedenis toont duidelijk aan dat het de extremen zijn die de richting bepalen. Een paar % van de mensen is psychopaat en die worden zo geboren. En daarom moet er gedecentraliseerd worden. Geen enkel mens moet in de positie terecht kunnen komen waarin ze grote groepen andere mensen kunnen controleren. Rusland is net zo verrot dat is duidelijk en ik doel niet alleen op het kapitalisme. Maar de dreiging die van ze uitgaat zorgt ervoor dat het westen niet ontspoord en vice versa. Een onbetwiste wereldmacht zal zich nergens wat van aantrekken en zal snel zich niks meer aantrekken van de populatie. Als er we een ding zeker weten is dat het tot nu toe altijd fout is gegaan..
      We kunnen ze op lokaal niveau al niet eerlijk houden nevermind de eu. Dan zal een nog groter overheidsapparaat zeker niet werken.

      5 likes
     • The Forsaken schreef:

      In uw reactie schets u alleen uw persoonlijke angst. Predator drones? Rusland is helemaal geen tegenpool, het is eveneens een uiterst kapitalistisch land maar dan zonder enige schaamte. Zolang er eerlijke mensen op deze planeet lopen, hebben we kansen op een eerlijke regering. Het is aan ons om organen die deze goede mensen manipuleren en dwarsbomen een halt toe te roepen. Probeer deze zaken los van elkaar te zien en er zijn genoeg kansen.

      Ik denk dat op deze voet verder gaan helemaal geen oplossing is. Dit geeft regeringen met een dermate destructief beleid vrij spel om ons thuis te vernietigen.

      3 likes
     • Ze ebi schreef:

      Er zijn eerlijke mensen, maar een kans op een eerlijke regering is er daarbij nog lang niet. Zolang er kwaadaardige mensen rondlopen met een honger na macht die niet te stillen valt.
      Voorbeeld: een goed persoon wil goed doen voor de wereld en zijn mede mens, hoe kan hij aan macht komen? als..
      Een kwaadaardige persoon er nog geen hartslag aan versplit om iedereen en alles in zn weg naar macht uit te roeien.

      Helaas zal een kwaadaardig persoon in deze wereld altijd winnen

      2 likes
    • Ferry schreef:

     Het zou te mooi zijn moest alles uitkomen zoals u denkt dat het zou kunnen zijn, blijven dromen man maar in werkelijkheid zal u ontwaken uit die droom en maar pas echte corruptie zien waarbij de huidige regimes er alleen maar padvinders bij lijken.
     We weten ondertussen al wie achter de 95% van alle wereld conflicten zitten, de machtigen die alsmaar meer honger hebben naar macht en onderwerping van andere volkeren waar er ook maar iets nuttigs in de bodem zit.
     En BTW denkt u dat er in de EU geen corrupte regeringen zetelen? De vlag van een democratisch land dekt niet altijd de lading.

     18 likes
     • The Forsaken schreef:

      Toch kunt u deze verwijten nooit met 100% zekerheid stellen. Bovendien moet je dit niet als dromen zien, maar als nobel streven. Als we vergeten het goede in mensen te zien, zijn we pas echt verloren. Ik ben ervan overtuigd dat de grote machtige bedrijven met gelinieerde lobbyisten het grote probleem zijn. Zij zetten naar mijn mening de hak voor goedbedoelde regeringen of onderdelen daarvan.

      3 likes
    • Zonnemax schreef:

     Het huidige corrupte systeem blijft anders ook gewoon in stand.

     Dit terwijl aan het aantal mensen met schulden, het aantal zelfmoorden, het aantal kansarmen etcetera alleen maar blijft toenemen. Het aantal oorlogen geenszins afneemt en de onrust zichtbaar is.

     Nee hoor, voor jouw maatschappij hebben we geen wereldregering nodig maar een meerderheid van de mensheid die oprecht wil delen met anderen en niet “het recht van de sterkste” hanteert.

     De huidige regeringen zouden ook kunnen samenwerken als ze die mooie doelen van jouw daadwerkelijk zouden willen realiseren. Dus GEEN wereldregering!

     7 likes
    • PINDA schreef:

     MET DEZE UITSPRAAK VAN BILL GATES BLIJKT TOCH SIMPELWEG DAT HIJ EEN HITMAN VAN THE ILLIMUNATI IS EN MET DEZE GESTE ALLEEN MAAR RIJKER WORDT AAN EXTRA FEES

     3 likes
  • weg met ons schreef:

   @The Forsaken. Wat jij wel ziet zitten is moderne onderdrukking = slavernij en sturing van en naar één massa onder de paraplu van één wereldregering. Huidige conflicten ontstaan juist, net als conflicten in het verleden, doordat er mensen en staten zijn die zich niet wensen te onderwerpen aan de druk van één grootmacht die vanwege geld, olie of religie zich wil openbaren. Veronderstel dat de islam één wereldregering wil en iedereen zich heeft te schikken naar deze macht, zou je er blij mee zijn? Waarom dan wel blij zijn met één wereldregering die geld als religie heeft? Natuurlijk noemen ze het niet zo en wekken ze de illusie dat ze rechtschapen wereldverbeteraars zijn, maar dat is de buitenkant, de façade, de grote leugen.

   De huidige macht lokt conflicten uit middels false flag oorlogen en het ontketenen van revoluties die men Arabische lente noemt en waarbij met huursoldaten zogenaamde dictators worden afgezet. Er zouden geen conflicten of oorlogen of zelfs armoede en honger of dorst zijn als we met oprechte mensen en leiders van doen hadden die de wereld in alle vrijheid een kans zouden geven om werkelijk vooruit te komen in zake schone en goedkope of nul cent kostende energiebronnen, afschaffen van het fiat geldsysteem en zorgen dat ieder mens een vrij en onaantastbaar soeverein individu is die met respect is te behandelen en waarbij staten die zich in die richting willen ontwikkelen met rust en vrede worden gelaten en niet worden binnengevallen onder valse voorwendselen en zogenaamde heersers worden vermoord en met hen miljoenen mensen. Er zijn meer en zuiverder wegen die naar vrede leiden zodra de geesteszieke geest in het bovenste deel van de machtspiramide geen kans meer krijgen en wordt uitgeschakeld.

   Het vormen van één wereldregering is de doodsteek van de vrije en onafhankelijke mens, want stel je eens voor dat je als vrij mens je er niet lekker bij voelt en dat moet doen en zijn zoals de macht dat wil, waar wil je dan nog naar toe kunnen vluchten, want er zullen dan geen landen meer zijn waar jij uit kan kiezen om daar een beter leven op te bouwen.

   17 likes
   • The Forsaken schreef:

    Ook hier lees ik alleen aannames en persoonlijke angst. Het is namelijk helemaal geen gegeven dat een wereldregering tot een dergelijke maatschappij zal leiden. Een goed functionerende wereldregering zou de door u omschreven machtspiramide juist omver kunnen werpen. Een wereldregering met angst, honger, onrecht en vrijheidsbeperking als gevolg kan nooit lang standhouden.

    0 likes
    • weg met ons schreef:

     @The Forsaken. Wat een eenvoudige simplistische gedachte dat angst, honger, onrecht en vrijheidsbeperking voorkomt uit toevallige wereldproblemen. Wereldproblemen die zomaar als een natuurramp uit de lucht zouden zijn komen vallen. De staatsindoctrinatie is overgekomen bij jou. Vast en zeker ben jij ook zo’n goed geïnformeerd persoon die meent dat de crisis zomaar is komen aanwaaien en niets in de wereld wordt aangestuurd, maar louter en alleen voortkomt uit het niets of is ontstaan -natuurlijke- toevalligheden. Denk na en weet dat veel ellende voorkomt uit een overheersende macht en juist daar de kern van alle ellende ligt, zeker in deze ‘moderne’ middeleeuwse tijd waarin we leven.

     Alle armoede en andere ellende is terug te herleiden naar de vette lijkenkoppen van de elite die oorlogen en machtsspelletjes uitvoeren voor geld en nog eens geld en dat daar dan mensen het slachtoffer van worden en honger, dorst, armoede, dood en ellende door ondergaan is niet toe te schrijven aan de machtslust van een kliek onschuldige idioten. Deze mensen hebben meer ellende en zullen nog meer ellende aanrichten die schijnbaar maar weinig mensen zich kunnen voorstellen en tot overmaat van ramp wil men deze mensen ook nog verdedigen. De slaven blijven tot de laatste druppel bloed hun meesters verdedigen, das geschiedenis en die herhaalt zich, duidelijk.

     En aannames?? Waar haal je dat vandaan, de feiten en vooral de bewijzen van veel zaken en judasstreken die Amerika heeft geleverd in de afgelopen decennia zijn overduidelijk en liggen de bewijzen voor het oprapen. Jij gaat er vanuit en gokt en vertrouwt op het goede van Amerika en zijn machtselite dat ze het in deze ‘t, dit keer, wel goed menen. Dat aan te nemen en er op te vertrouwen of de gok te wagen is compleet naïef om er op te vertrouwen dat een wereldregering die gestuurd wordt vanuit het fascistische bolwerk Amerika goede bedoeling zou hebben is onvoorstelbaar. Dat jij denkt dat met het opheffen van het corporatistische of het collectivistische systeem ‘t allemaal zou veranderen is ten dele waar, maar dan nog zit je met het as van het kwaad die eerst eens en voor altijd zou moeten worden uitgeroeid en die zit in Amerika en een klein staatje in het MO en deze zullen nieuwe wellicht nog ziekere systemen bedenken die ze nog meer macht geeft en zeker als een één wereldregering geleid wordt vanuit fascistische bolwerken.

     Btw. angstige mensen houden hun smoel en trekken zich stilletjes terug en reageren nergens meer op en laten alles maar toe en ageren niet niet en nemen alles wat de staat of macht doet, zegt of wil maar voor lief zonder zich te een wanklank, dat is angst.

     10 likes
     • weg met ons schreef:

      Correctie – Alle armoede en andere ellende is terug te herleiden naar de vette lijkenkoppen van de elite die oorlogen en machtsspelletjes uitvoeren voor geld en nog eens geld en dat daar dan mensen het slachtoffer van worden en honger, dorst, armoede, dood en ellende door ondergaan is niet toe te schrijven aan de machtslust van een kliek zogenaamd onschuldige idioten?

      3 likes
    • Frans schreef:

     Geen NWO!!!!!

     Geen elite die nog meer macht krijgt!!!!

     Griekenland is ten onder aan de elite!!!
     Ze hebben het land leeg gezogen!
     Bil Gates is enkele jaren gesommeerd om bij de oligargen zich te gaan aansluiten Dit is gebeurd onder grote dreiging zijn bedrijf anders kapot te maken als hij niet zou gehoorzamen. De rijke machtigen willen niet alleen staande rijken!! Dus moest hij er bij.
     Zo te zien is hij totaal om, en doet al goed mee om de wereldeconomie
     mede uit te leveren aan de oligargen. 1 wereldregering en 1 bank het wort en tomeloze bende van macht waarbij de werkende burger een slaaf is geworden om hun systeem in stand te houden. Je kunt toch zo goed begrijpen dat een burger gen recht meer heeft op wat dan ook.
     Elke nieuw geborene krijgt een investeringsnummer van de bank; (bsn-nummer). Vanaf het 1e levensjaar wordt gekeken naar de prestaties v/h kind, en krijgt zo een gestroomlijnde weg richting zijn arbeidsleverantie.
     Want de bank wil winst behalen op dit BSN-nummer. Het recht op vrijheid is totaal weggenomen, Zelfs wat je denkt is niet van jou.
     Dus denk nog maar eens goed na over dat verwoestende NWO!
     En dan wakker worden uit je gedachten en vrij worden..
     Want allen al denken dat een NWO met 1 centraal banksysteem mensdienend zou zijn, zijn al onvrije gedachten. Wat zou jij gewoon als vrije mens voor je zelf goed vinden? Nou at is nniet te vinden binne de NWO-gedachten.!!

     1 likes
    • Marije schreef:

     Maar weet u wel bij wat voor smerige zaakjes Bill Gates betrokken is?
     Dat staat toch ook heel duidelijk in bovenstaand artikel beschreven.
     Nee..Mijnheer Gates vertrouw ik voor geen meter. Ik vind het één van de grootste engerds die er rondlopen op aarde.

     1 likes
   • Ze ebi schreef:

    @wegmetons

    Ik heb nu even geen zin om veel te typen, maar ik ben blij dat er meer mensen in de gaten hebben wat er werkelijk gebeurd in de wereld.

    5 likes
  • Jos schreef:

   Geen slecht idee? Wie denk jij dat er in zo’n wereldregering komen te zitten? Jij? Ik? Of toch weer rijk en machtig? En als rijk en machtig het écht goed voor zou hebben met jouw leven, waarom zijn de wereldproblemen – voor zover al niet veroorzaakt door rijk en machtig zelf, met het doel nóg meer rijk en machtig te worden- dan al niet lang opgelost?

   20 likes
   • The Forsaken schreef:

    Dit is slechts een aanname die vaak uit persoonlijke angst voortkomt. Veel wereldproblemen komen vaak voort uit armoede, onrecht en angst. Dit heeft lang niet altijd ‘rijke en machtige’ mensen als kernprobleem. Ik denk zelfs dat enkele problemen door een dergelijke wereldregering weggenomen kunnen worden.

    Als het corporatisme eindelijk kan worden uitgebannen zie ik geen obstakels. Zijn er wel obstakels kan de mensheid deze regering doen vallen. Er gaat niets boven de macht van de massa.

    2 likes
    • ferrimassi schreef:

     Deze aannames komen niet uit persoonlijke angst… Historisch besef en levenservaring.

     4 likes
    • Jos schreef:

     Juist, en waar komen armoede, onrecht en angst uit voort?

     Zolang de ene mens de baas wil zijn over de andere mens, blijven we in de sh*t zitten, op micro- alswel macroniveau.

     Dus, de laatste die ik vertrouw is iemand die roeptoetert dat “we” een wereldregering nodig hebben.

     2 likes
  • zevenenergie schreef:

   Deze planeet is opgedeeld in meer dan 7 miljard stukjes. Elk stukje voelt zich het middelpunt.
   Dus wil elk stukje regeren en zich doen gelden.

   Als een stukje zich realiseert dat hij deel uitmaakt van een groter geheel en tegelijkertijd dat groter geheel is, wordt hij in de ogen van de stukjes een rebel.

   Maar zo,n rebel komt niet in opstand, nog handelt hij. Hij neemt geen standpunten in. hij laat iedereen in zijn waarde, en is een en al compassie. Hij is spontaan en origineel.

   Hij is zichzelf.

   1 likes
  • Me schreef:

   Tis ook heel middeleeuws om je kop in het zand te blijven steken..
   Dit hele wereld regering gedoe..is allemaal gebaseerd op het feit dat ze alle rijken de macht willen laten houden. Kijk dit maar eens; https://www.youtube.com/watch?v=LPR2pNDnkPs
   ik hoef geen wereld regering..maar zal als burger weinig inbreng hebben. Tis me wel duidelijk waarom de Nederlandse regering doet wat ze doet.. Er zijn een hoop blinde mensen in de wereld.

   0 likes
 • weg met ons schreef:

  Enge man en enge mensen die met hum willen bepalen hoe het leven van een ander zich heeft te voltrekken. En feitelijk zegt Gates dat al wat we tot nu toe hebben gedaan weggegooide tijd, geld en energie is. Maar wie kan garanderen dat al wat hij en zijn volgelingen voor ogen hebben de oplossing is voor een probleem die helemaal geen probleem is maar een probleem is geworden omdat hij en zijn aanhangers dat er van hebben gemaakt. Gevaarlijke en zeer bedenkelijke ontwikkeling als je bedenkt dat degene waar hij mee samenwerkt meer mensenlevens hebben vernietigd dan hebben gered.

  Misschien is de redding van de planeet wel als dit soort mensen het tijdige met het eeuwig verruilen en plaats maken voor mensen die een transparantere en veel heldere visie hebben ten aanzien van de zelfredzaamheid van mensen zonder bemoeienis van grote corporaties die uiteindelijk alles doen voor geld.

  Monsanto bijvoorbeeld waar Gates contact mee heeft was de leverancier van het ontbladeringsmiddel Agent Orange wat is gebruikt in de oorlog met Vietnam en waaraan tot op heden duizenden en duizenden mensen jammerlijk zijn gestorven en waardoor kinderen tot op heden ziek en mismaakt te wereld komen. Suikerrietplantages in Zuid-Amerika worden platgespoten met Round Up van dezelfde leverancier mede door dit middel sterven er landarbeiders aan nierfalen (niet alleen maar door uitdroging) en krijgen wij vergiftigd suikerriet op ons bord. Kijk hoe Monsanto patent op patent kan aanvragen op zaden en gewassen ( = een onvoorstelbaar gegeven) en wij niets meer hebben te vertellen over de toekomst van ons voedsel, zelfs hele akkers en gevarieerde plantages op Hawaï dreigen ten ondergaan aan Monsanto en zijn proefvelden die bij kruisbesmettingen opeens baas is geworden over gewassen, akkers en levens. Monsanto vernietigd stelselmatig -bewust- levens en de broodwinning van mensen en maakt deze uiteindelijk finaal kapot. Gebeurd wereldwijd.

  Ja, deze mensen hebben het goed voor met de mens, de mens als massa wel te verstaan en is een individu niet meer dan een slaafs object die kan worden gebruikt of als het nodig kapotgemaakt de dood wordt ingejaagd.

  Wie denkt dat Bill Gates wel niet wie hij is? Een god, die zich zal steeds meer ontpopt als afgezant van satan? En waarom zou er één wereldregering moeten komen? Om ons te vertellen hoe wij hebben te leven? Hoe wij hebben te denken? Hoe wij hebben te eten en te drinken? Hoeveel geld of bezittingen we mogen hebben? Hoeveel mensen er wel of niet mogen leven op deze planeet? Hoe we hebben te luisteren naar deze éne wereldregering die voor de schijn van de wereld ‘demo(n)cratisch’ gekozen wordt? Deze mensen zijn de derde antichrist en geen redders van de mensheid.

  Alleen dikke pech voor deze zieke geesten dat Rusland zo dwars ligt, anders waren ze al een heel grote stap verder geweest met hun zieke wereldse plannen van wie wel en wie niet mag leven. Als ik zeg dat men deze mensen van mij mag opruimen dan ben ik wellicht net zo slecht, maar uit oogpunt van zelfbescherming en lijfsbehoud denk ik wel steeds vaker in die richting. Hopelijk speelt Rusland geen dubbelspel door een complot te vormen met het zieke Westen en komt de redding van die kant en mocht het zo zijn dat de Russen van goede wil zijn en het zuiver en oprecht spelen dan mogen wij wel meer respect voor ze tonen, want uiteindelijk zijn zij degene die nu reeds lijden voor onze vrijheid door zich hard te verzetten tegen de nieuwe wereld orde. Zijn de Russen van hetzelfde of gaan ze verliezen dan reken maar dat binnen nu en tien jaar wij niets meer hebben te vertellen over onze eigen levens en bezittingen en zijn we de perfecte slaaf geworden.

  43 likes
 • Anne schreef:

  Als we zover zijn dat we samen kunnen delen, rechtvaardigheid toepassen, en de verbondenheid met mens dier en natuur zien.
  Dan pas kan er een wereldregering komen.
  Zolang de leiders van bepaalde landen nog steeds dollar tekens in hun ogen hebben, en oorlog voeren voor olie over de ruggen van onschuldige mensen, gaat dit niet gebeuren.
  Maar ik blijf positief en geloven dat het er ooit van komt, dat er in harmonie geleefd kan worden……

  17 likes
  • Zonnemax schreef:

   Het grappige is dat zodra de meerderheid van de mensheid in staat is om redelijkerwijs alles samen te delen, de verbondenheid te zien, respect te hebben voor de medemens en een zo rechtvaardig mogelijke systematiek te hanteren: een wereldregering overbodig is.

   Een wereldregering zal ook niet het instrument zijn om een dergelijke mensheid tot stand te brengen.

   In alle gevallen is een wereldregering dus niet het juiste idee.

   14 likes
  • The Forsaken schreef:

   Je slaat de spijker op z’n kop! Het zijn helaas niet altijd de leiders zelf, maar eerder de bedrijven die ze tot waanzin en wandaden dwingen.

   3 likes
   • Emile schreef:

    The Forsaken, ik ben het helemaal met je eens, een wereldregering kan zeker goed zijn.

    Een wereldregering die er is voor de mens en ook gekozen word door de mens is geen slecht idee, een wereldleger kan immers heel klein zijn want je hebt eigenlijk geen vijanden meer.
    Gezondheidszorg, openbaar vervoer, vliegvelden, nutsbedrijven mogen nooit geprivatiseerd worden omdat het onlogisch is dat dit soort instanties winst zouden moeten maken, dat maakt ze onderhevig aan fraude, slechtere service voor de klant etc.., dit is onvermijdelijk en een logisch gevolg, het kan niet anders gaan dan slechter voor de “klant” want de klant is niet het belangrijkste, dat zijn de aandeelhouders en directeuren, dat is een feit.

    Is de politiek/wereldregering de baas over bovenstaande bedrijven/instanties en is winst niet de hoofdzaak maar de dienstverlening naar de klant cq burger wel, dan is oneerlijke behandeling niet meer aan de orde, iemand met een AOW word net zo geholpen als een miljardair, waarom ? , omdat het een mens is, doktoren leggen een eed af dat ze elk mens moeten helpen als ze dat kunnen.
    Als elke ambetenaar een vast salaris krijgt, zonder bonus (bedonderen) cultuur dan is er dus niks meer te winnen , dus geen fraude, afgunst, jaloezie etc.., alleen op basis van kunde en kennis en ervaring mag/kan je hogerop komen.

    Als een wereldregering bovenstaande zaken op die manier uitvoert kunnen we het allemaal goed hebben op de wereld, 1 wereldregering kan echt wel, zolang er maar niks meer te winnen is voor de gekozen leiders.

    Zolang we allemaal stemrecht hebben en de mensen in die wereld regering werken allen aan het voortbestaan en perfectioneren van onze samenleving is het prima, we zijn kuddedieren, hoe dan ook, leiding hebben we nodig daar ontkomen we niet aan en die ene wereldregering zal er zeker komen maar dat word een fascistisch/dictatoriaal bewind, geld is de hoofdzaak en macht en dat maakt de mens corrupt, geld en macht is de duivel, tja, hoe gaan we dat te lijf ?

    0 likes
  • Edwin schreef:

   Vaak dwingen grote natuurrampen de mensen om nader tot elkaar te komen, en om de sh*t waar ze zich in bevinden SAMEN op te lossen.

   Ik geloof niet in wat voor een politieke vorm dan ook, voor mij is er sowieso geen verschil tussen politiek en religie, beiden zijn gefocussed op een gouden toekomst, en dus op een illusie.

   Ik heb nooit in een politieke of religieuze leider geloofd, ik kijk liever zelf uit waar ik loop..
   Ik ben niet TEGEN politiek, maar ook niet VOOR….

   1 likes
 • ferrimassi schreef:

  “De Verenigde Naties zijn bijvoorbeeld opgezet met het oog op de veiligheid op aarde. We zijn voorbereid op oorlog” Ja dat zijn ze zeker. Net zolang de russische beer irriteren totdat hij losgaat. De navo/wereldregering heeft meer oorlog dan vrede opgeleverd. Deze rijke megalomanen verstoppen zich altijd achter “goede” doelen. Gates is een voorstander van eugenetica en fascisme die zichzelf presenteert als een ongevaarlijke weldoener.

  15 likes
 • Ferry schreef:

  Laat mij nu 1 keer hardop denken; Die regering zou dus wel Amerikaans moeten zijn om de hele wereld te domineren, zeg maar de slavernij invoeren voor een bepaalde elite die aan hun normen voldoet.

  Wel dan maar liever staande sterven dan kruipend ten onder gaan, dus WO3 kan dan voor mijn part want dood gaan we zowiezo. Dus ook gedaan met heersers en opperheersers die zich bovenaan de mensheid willen stellen.

  3 likes
  • weg met ons schreef:

   @Ferry, mooi verwoord, maar jammer genoeg bestaat het overgrote deel van de mensheid uit ‘kruipers’, mede door angst en door zichzelf onwetend te gedragen, maar vooral door zich onwetend te houden door niet te onderzoeken en soms laten ze zich daar ook nog voor betalen door hun broodheren of de staat.

   Er zijn jammer genoeg maar weinig mensen zoals jij en ik sluit me bij je aan “beter staande te sterven dan kruipend ten onder”. Maar ik wil je wel één raad meegeven dat buigen soms beter is dan barsten. Soms moet je, omdat je ook een slim mens bent, buigen als riet om niet te breken, maar ben of wil je als een grote boom in het bos zijn dan bestaat de kans dat je breekt. Denk goed na over hoeveel dit leven je waard is, doe ik ook, maar ik laat me niet chanteren omdat ik maar dit éne leven zou hebben, dan maar leven, als het niet meer anders kan, in armoede of in een soort van doodstatus, maar dan wel hopelijk in vrijheid.

   Want bedenk maar eens hoe we allen slaaf zijn geworden en we ons hebben laten verleiden door een afperssysteem wat dwingt te betalen en te leven in gevangenschap tussen aardse bezittingen (hypotheek, auto, schulden, blingbling, slavenwerk). Ben voor de goede orde niet religieus opgevoed en geloof al helemaal niet in de goede bedoelingen van een machtselite.

   8 likes
 • Elise49 schreef:

  Waarom komt dit idee vanuit Amerika? 1. De dollar staat slecht, als die valt dan zijn bedrijven hun geld kwijt. 2. Er is in Midden-Amerika sprake van erge droogte, waardoor er hongersnoden zullen ontstaan. Deze mensen zullen vluchten naar het noorden. 3. Amerika pleegde overal oorlog en daar zijn steeds meer mensen boos over. 4. Zij hebben de regels versoepeld van banken, waardoor er een gigantische crisis is ontstaan.(jaren 80) 5. Als Amerika valt, dan kan de gehele automatisering niet meer voltrekken. Dus controle over de wereld via data is weg.
  Ik zie het meer als een kat in het nauw om nu met zo’n uitspraak te komen. Dat is dus verdacht. Niet voor niks zijn er FEMA kampen gebouwd. Er zijn dus teveel zaken die roet in het eten kunnen gooien.

  11 likes
 • garriet60 schreef:

  ik leef liever vrij dan in een dictatuur .want dan kunnen ze nog veel meer voor ellende zorgen die rijken der aarde .dus Bil spring uit een vliegtuig van 10 km hoogte zonder een valscherm!

  4 likes
  • weg met ons schreef:

   @garriet60, weet je wat ik denk, dat hij het nog overleeft ook. Dit soort mensen lijken door een satanisch goddelijke macht te worden beschermd. Waar een goed en fijn persoon uitglijdt over een bananenschil en doodvalt, zullen deze sluwe en doortrapt machtige mensen (machtig vanwege geld en nergens anders om, want ik wed dat hij nog geen deuk in een pakje boter kan slaan) vanuit kilometershoogte vallen nog geen schrammetje oplopen.

   Het is toch ook altijd een raar en onverklaarbaar fenomeen dat bijvoorbeeld heel fijne en prachtige mensen eerder lijden, ziek worden en sterven dan akelige en naargeestige mensen die je met een knuppel nog niet in het graf kan krijgen. Deze worden nooit ziek, krijgen geen geestelijke klachten, moorden, stelen, roven lekker verder zonder ooit gestraft te worden, mogen de meest smerige gedachtes en plannen hebben zonder dat er ook maar één hogere macht is die ze betrapt of straft en worden uiteindelijk -vaak- stokoud en krijgen alle bewondering en beloningen die een weldenkend en zuiver levend mens nooit zal krijgen. Kan natuurlijk ook niet, want een weldenkend en zuiver levend mens kan niet over lijken gaan of ten koste van anderen genieten van zijn behaalde rijkdommen. Slechte mensen kunnen alleen maar denken in meer macht, meer ellende brengen en meer kapot maken ten behoeve van henzelf al vertellen ze dat ze wereld dat ze heiliger dan heilig zijn en het o zo goed met de mensheid voorhebben.

   2 likes
 • Ton schreef:

  Deze Bill Gates gaf ooit zijn ware aard prijs door tijdens een redevoering te vertellen hoe hij het (probleem) van de overbevolking wilde aanpakken. Door vaccinaties, hij wist kennelijk meer dan de gewone doorsnee burgers. Je ziet dat ik (overbevolking) bewust tussen haakjes zet, omdat dat niet het echte probleem is. Het echte probleem is dat de verkeerde mensen zich aan de top van de machtspiramide bevinden. Mensen die er een andere agenda op nahouden dan wat ze je voorspiegelen in de mainstream media. Een satanische agenda, voor de duidelijkheid.

  4 likes
 • henk schreef:

  De enige manier om alle problemen in de wereld op te lossen is als er geen grenzen zijn, geen landen, gewoon 1 wereld. En ja daar heb je waarschijnlijk wel een regering voor nodig het is alleen jammer dat de huidige machthebbers die machtspositie wellicht zouden misbruiken en daarom wordt dat idee met zoveel controverse bekeken.

  1 likes
  • The Forsaken schreef:

   Helaas zien maar al teveel mensen dit in een dystopie resulteren. Een wereldregering gebouwd op onrecht zou zich nooit kunnen handhaven. Het zou zelfs veel transparantie vereisen om tot stand te kunnen komen. Een dergelijke regering is van zeer veel mensen afhankelijk en zal vanuit verschillende locaties gestuurd moeten worden. Het zal het resultaat zijn van overkoepelende rechten en plichten waar alle groepen zich ik kunnen vinden, waarvan de uitvoering op lokaal niveau gedaan dient te worden.

   2 likes
 • Carmen schreef:

  @ The Forsaken,
  En wie denk je dat de wereldregering vaak predikt en graag zien herrijzen? Juist ja, dezelfde duistere corrupte lieden. Die geen moer om de mensheid geven. Alleen hun gewin en hebzucht telt. En onze mooie dierbare planeet vernietigd. De machs- elite zou al te blij zijn met je. Als ik jouw was zou ik snel aansluiting bij ze zoeken. Wie weet is je toekomst verzekerd, wacht je een mooie baan in het verschiet. Wereldregering
  foute boel. Centralisatie van de macht foute boel. Veel liefst!

  3 likes
  • PINDA schreef:

   CARMEN,

   JE SLAAT DE PLANK VOLLEDIG RAAK…..
   HEB JE DE VIDEO ZEITGEIST 2 AL GEZIEN?
   IN DEZE VIDEO WORDT DEZE WERELDELLENDE DUIDELIJK UIT DE DOEKEN GEDAAN.

   0 likes
   • Faith schreef:

    …maar ze waren vergeten dat we nu in de eind tijd zitten. Hun zieke plannen zullen nooit doorgang vinden. Eerst roven die multinationals alle 3e wereld landen leeg, zijn ze inmiddels onmetelijk rijk door geworden en niet omdat ze zo slim zijn, en vervolgens willen ze de mensheid daar afspuiten omdat ze toch maar van honger en ellende zullen sterven, niets maar dan ook niets meer hebben, door hun! Hoelang denken ze nog over andermans ruggen rijk te worden, het volk dom te houden, blijven liegen en voor God te kunnen spelen? Het is bere spannend maar ze gaan het in de eind tijd strijd verliezen.

    0 likes
 • Ton schreef:

  Hoe groter het instituut, hoe groter de kans op corruptie en dictatoriaal gedrag. Kijk naar het disfunctioneren van de EU, kijk naar de corrupte bancaire sector, kijk naar de farmaceutische maffia, de bouwfraude, de ICT fraude en ga zo maar door. Telkens weer komen nieuwe schandalen naar boven, veroorzaakt door de zich Zonnekoningen wanende bestuurders die van een grote afstand regeren zonder controle en zonder tegenspraak. Met een wereldregering krijg je met dezelfde toestanden te maken als zojuist beschreven. Dan zal de geschiedenis zich simpelweg herhalen. Geef de macht terug aan de burgers door een decentralisatie van de macht, precies het tegenovergestelde van wat de Zonnekoningen van deze tijd nastreven. Met gelijke rechten en vrijheden voor iedereen. Geen schijndemocratie maar een echte democratie. En absoluut geen Wereldregering (centralisatie van de macht) !

  2 likes
 • Bigfeet schreef:

  Hoe kan je de Vrijheid ont-dekken, je Zelf ont-wikkelen, wanneer je het geloofsysteem hebt aanvaard door een ander ‘ge(di)r(i)egeerd’ dient te worden dat werkt met een structuur van dominantie en controle ?
  Dat werkt simpelweg niet, heeft nooit gewerkt en zal ook nooit werken.
  Ik laat mij niet regeren !

  2 likes
 • G Visser schreef:

  De aard van psychopaten is dat ze eerst hun slachtoffers energetisch “leegszuigen” en kapot maken en daarna alleen zichzelf nog over hebben om uit te roeien. Dat is gewoon het lot dat de mensheid te wachten staat.

  1 likes
  • Vrobbesom schreef:

   Sja wat dat betreft zijn we niet anders dan bacterien in een schaaltje.. We eten alles oo, dan onszelf en dan zijn we er niet meer… Jammer dat we onze gave van intelligentie niet gebruiken voor nobele doelen. Afgezien van een handje vol goedwillenden.
   Dat gaat het gewoon niet worden.

   1 likes
 • mono schreef:

  bill gates zou al zijn winst van 1 jaar eens aan Afrika moeten schenken, en nee niet in de vorm van vergiftigde voor de door de cdc gecreëerde ebola vaccinaties, maar in de zin van waterpompen en voedsel en machines enz ..
  en die wereld regering die kan hij in zijn kanaal stoppen ;- )

  @vrobbesom
  er is een handje vol slecht willende genoemd de 1 %, en 99% goed willende waarvan helaas nog rond 70% in hun slaapzak leven, maar goed een schop tegen de ballen en die zak is zo wakker ;- )

  2 likes
 • Kalki schreef:

  Een wereldregering die gaat samenwerken met Buitenaardsen; en niet een wereldregering die Buitenaardsen aanvalt, want dan vernietigen wij ons zelf.

  1 likes
 • Faith schreef:

  Gelukkig zitten we in de eind tijd. Och Here Here dank U dat we langzaam maar zeker van die dominante psycho’s af komen. Iedereen doorzienu hun achterbakse en bazige trucs. Ze kunnen niet langer meer baasje spelen vandaar misschien dat hij wanhopig gaat verkondigen dat ze de baas zijn, want dat is wat hij doet. Net een maand na de MH17 kwam hij vertellen dat het nu weer goed ging met Nederland en dat we weer meer ontwikkelingsgeld moeten betalen. Wat een zieke geest. Ze weten zelf ook wel dat ze de strijd met het Licht verloren hebben maar ze spelen nog even bluf poker. Daar houden zij zo van.

  1 likes
  • mono schreef:

   goed gezien…

   0 likes
  • Edwin schreef:

   Eind-tijd?
   Ach ik heb al dat gewauwel al zo vaak moeten aanhoren….
   Eind-tijd, he?
   Joh in de Middeleeuwen waren de meeste gelovigen er heilig van overtuigd dat het einde der tijden nabij was…
   De enige reden dat jij naar een Eind-tijd verlangt is omdat je gewoon niet om weet te gaan met de grote boze enge wereld om je heen, heel begrijpelijk allemaal

   0 likes
   • Faith schreef:

    Weer zoiets kortzichtigs: ik zou niet om weten te gaan met de grote boze enge wereld om me heen…pfff je moest eens weten wat een heerlijk relaxed leventje ik heb maar je doet net of ik die eindtijd verzonnen heb. De eindtijd is al heel lang geleden voorspeld en alle tekenen wijzen er op dat we er al middenin zitten. Ook die Dag des Oordeels die waarschijnlijk een fase is en geen letterlijke dag. Maar dan moet je wel wat gelezen hebben, onderzoek gedaan hebben, vanuit verschillende standpunten kijken, je zo weinig mogelijk door anderen laten beinvloeden wat die er van vinden en zo dus uitsluitend op je intuitie gaan leren varen als je weer eens iets opmerkelijks ontdek afijn, allemaal zaken waar jij je tijd duidelijk niet hebt gestoken en ook niet in wil steken, dat is te moeilijk of te angstaanjagend, je comfortzone mocht er eens aan gaan dus…alles moet volgens jou maar blijven zoals het nu is. Ook heel begrijpelijk.

    0 likes
 • Vrobbesom schreef:

  weer een puntje voor Bill Gates!
  Moet toch erg lekker zijn dat je zoveel verdient hebt met je ideeen dat je daadwerkelijk veranderingen aan kunt brengen in deze puinhoop.
  Er zijn Altijd mensen die er wat achter zoeken helaas. Liever 10 Bil Gaatjes dan een zo’n vastgoed handelaar die met zijn tig miljoen ergens afgezonderd onzichtbaar blijft zodat hij in alle rust ons geld er doorheen kan jagen.

  En zoals aan elke nieuwe uitvinding zijn er kinderziektes en is er kans op misbruik n verkeerde handen.
  Strik genomen heeft genetisch gemodificeerd voedsel het in zich om de hele wereld van eten te voorzien.
  Aangezien wij zo’n 3e van ons voedsel liever weggooien dan gratis door te geven, is dit misschien wel de enige oplossing.

  Bill is ook wel eens beschuldigd van het verstrekken van gratis vaccinatie (en dat zonder zorgtoeslag) in afrika meen ik waarna zou blijken dat dit gemodificeerd was om vrouwen onvruchtbaar te maken.
  Hoewel dit voor alle stervende babies van morgen, overmorgen, volgende week en de komende jaren beter had geweest, lijkt me dit een broodje aap.

  En ik lees de contradictie in het artikel over het opzetten van een cashloos systeem waardoor de overheid alle financiele macht in handen zou krijgen… Dan heb je het naar mijn idee verkeerd begrepen.
  De overheid heeft juist de macht doordat het systeem op geld is gebaseerd en zij dit niet met het volk delen.
  Je maak ze machteloos als het geld waardeloos wordt.
  Hoe heet die ubuntu meneer met zijn annunaki verhaal op youtube ook alweer?
  Die heeft daar een vrij duidelijk beeld over. De omschakeling naar een geldloos systeem zal best even pittig zijn maar hey, it worked on startrek;-)

  Ik geloof daar overigens wel in…geldloos in tevredenheid kunnen leven.
  Er is echt genoeg voor iedereen als niet overal geld van gemaakt hoeft te worden.

  1 likes
  • vrobbesom schreef:

   Sorry voor de typo’s, het was laat gisteren…

   0 likes
  • Ozzy schreef:

   @ vrobbesom

   Je zegt: “En ik lees de contradictie in het artikel over het opzetten van een cashloos systeem waardoor de overheid alle financiele macht in handen zou krijgen… Dan heb je het naar mijn idee verkeerd begrepen.
   De overheid heeft juist de macht doordat het systeem op geld is gebaseerd en zij dit niet met het volk delen.
   Je maak ze machteloos als het geld waardeloos wordt.”

   Even voor jouw duidelijkheid: “Cashloos” betekent niet “geldloos”, het betekent “zonder contant geld”. Een cashloos systeem is nog steeds op geld gebaseerd, maar je betaald dan bv. met een (credit)card of gewoon elektronisch (middels bv. mobiel). Bill Gates heeft het over “Mobile banking”. Dus ja, de elite behoudt zijn financiële macht.

   0 likes
 • Faith schreef:

  De wereld ziet er binnenkort hoe dan ook totaal anders uit dus zelf voor God gaan spelen en beslissen wie er mag leven – onder valse voorwendselen ook nog! – want hij gaat de mensen ‘redden’ zo wil hij het doen voorkomen. Liegen dus. Daar is ie zo onmetelijk rijk mee geworden, anders lukt het nooit. NIEMAND. Dus wat deze kwakbol zit te raaskallen heeft geen enkele waarde. Beter houdt hij zich met de Yellowstone bezig. Nu is het daar regelmatig pieken van superspannend en nu is het ook weer zo’n fase. Laatst is er 5.3 aardbeving gemeten, 5 dagen er voor 4.8. Is er iets spannenders? Dacht het niet.

  1 likes
 • Ron Blauw schreef:

  Weer precies de handtekening van de fascisten: omdraaien van de logica.

  Die eugenist heeft de wereldregering, beter gezegd de werelddictatuur nodig.

  De mensheid juist niet. Er is geen groter gevaar voor de mensheid dan de bloedzuigers van de globalisten.

  Verscholen achter alias Vvrobbesom meldt er zich op dit draadje warempel nog een ‘bruikbare idioot’, een slippendrager van de eugenist Gates. Die mensen schamen zich nergens voor. VOC-mentaliteit.

  Gates wordt met rode lopers ontvangen door de Koning en Koningin, Rutte, m.n. de Universiteiten Wageningen en Twente sluiten miljoenencontracten voor de eugenetische agenda van de belastingvrijgestelde quasi ngo, de Foundation van die griezel en dito vrouw.

  TTIP omvat verregaande geboden om de eugenistische agenda van de globalisten te integreren in het wetgevende kader in de EUSSR.
  De bevolking wordt – op z’n best – proefkonijn voor de winsten van de agro-farma conglomeraten van de eugenisten.
  Webster Tarpley The Elite’s Plan for Global Extermination
  https://www.youtube.com/watch?v=T3Eo2YTQUr8

  hier storten vrijwel zonder uitzondering trollen op om er etiketten op te plakken. Inhoudelijk hebben ze geen poot om op te staan.

  http://vactruth.com/2014/10/05/bill-gates-vaccine-crimes/
  http://noisyroom.net/blog/2014/09/01/what-the-united-nations-doesnt-want-you-to-know/

  1 likes
  • Faith schreef:

   Ik dacht even dat Vvrobbesom Padja was. Weliswaar met een ander foto’tje, zelfs zij/hij merkte natuurlijk op dat dat hoogvliegen boven anderen uit, op haar/zijn schommeltje niet meer paste, maar dan toch eentje waarmee ze de indruk wil wekken, ik herhaal: de indruk wil wekken, hoe leuk/gewild/goed ze is. Maar blijkt er, net als Padja, geen jota van te begrijpen…waar kennen we dit gedrag van…

   0 likes
 • johan bosman (werktuigkundige) schreef:

  Dat eerste miljoen is heel moeilijk te verwerven. Het tweede gaat al wat makkelijker en het derde vloeit als vanzelf in het laatje. En dat moet natuurlijk precies andersom: het eerste miljoen moet iedereen kunnen verdienen en het tweede moet al een stukje moeilijker worden gemaakt. Geld is een ideaal ruilmiddel maar er moet wel aan twee eisen die het geld aan zichzelf stelt worden voldaan: er moet geen rente op zitten en het mag zich niet onnodig (want economie-ontwrichtend) bij enkelingen kunnen ophopen. De institutionele beleggers -dat zijn bankiers- en onze politici denken hier echter anders over. Omdat ze zwaar crimineel zijn. Ziek geld corrumpeerd. Ook Bill Gates.

  1 likes
  • Faith schreef:

   Onze politici zijn ook maar poppetjes aan een touwtje van de bankiers en multinationals, want die drukken het er via de politiek door dat zij rijker kunnen worden en de rest arm moet blijven. Punt. Alleen zo houden ze het idee in stand dat ze geweldig zijn en ver boven de rest van de mensheid uitzweven. Op een enorme achterbakse manier dus. Bluffen en liegen kunnen ze als de beste. Maar het tij gaat keren, nogmaals, we zitten in de eindtijd en hun vrije wil, het achterbakse domhouden met voorbedachte rade, het leegknijpen en kreperen van de bevolking zal niet verder gaan in de hogere frequenties EN ZE WETEN HET. De paniek daar moet enorm zijn.

   0 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  oh oh oh.. Ik had best wel wat inhoudelijk commentaar verwacht op mijn standpunten, maar niet dat dit slechts beschuldigende aannames met linkjes zouden worden en dat ik in allelei ‘-isten’ hokjes gezet zou worden. Nu ik dat zo typ is dat eigenlijk wel een trieste constatering voor een vrij forum als deze.

  Nouja, ik wil me eigenlijk niet gaan verdedigen maar misschien heb ik mij te kort door de bocht uitgedrukt.
  Allereerst is V.Robbesom gewoon mijn naam, niks spannends, geen behoefte om mij ergens achter te verstoppen. Ik heb de redactie inmiddels gemailed hoe de foto van mij en mijn vrouw aan te passen..

  Vanuit een katholieke school kwam ik in mijn tienerjaren terecht tussen spirituele mensen, een fijne tijd waarin ik erg veel gelezen en geleerd heb..eind twintig kwam ik in de wetenschappelijke boeken terecht wat het geleerde tijdelijk teniet deed. Tijdelijk, want wetenschap en spiritualiteit zijn echt prima samen te voegen. Dit is mijn basis en daar mag je van vinden wat je wilt. Hoewel erg Amerikaans, is Bruce Lipton momenteel toch wel een van mijn voorbeelden. Pak er dan nog eens ‘a short history of nearly everything’ van Bill Bryson bij en je hebt, toegankelijk, een leven van leren en verwondering voor je.

  ja Faith, (waarom zegt er niemand wat over jou naam?) de vulkaan onder yellowstone park is, statistisch gezien, aardig over tijd en het rommelt daar. Dit neemt niet weg laat dat we zo goed mogelijk met het hier en nu om moeten gaan, ook al hebben onze voorgangers er zo’n tering zooi van gemaakt en hun eigen familie en vriendjes constant de betere plaatjes toebedeelt. We zouden allemaal zeg in nigeria geboren kunnen worden als aids baby..we kunnen ook de verantwoordelijkheid nemen en zorgen dat niemand zo op aarde hoeft te komen.

  Bill gates is een vreselijke nerd met n dikke bril, jij gelukkig niet, maar ik was prettig verrast met de pledge foundation. Zoals ik ook prettig verrast was met george lucas zijn schenking en alle unicef acties die tegenwoordig mee liften op de populariteit van dingen waar mensen geld in stoppen.
  Natuurlijk zou jij het beter doen als je zo veel geld had, ik ook maar blablabla.. Half vol of half leeg. Er begint wat te bewegen.

  Wat Bill naar mijn idee bedoelt, en dat hoop ik ten zeerste, is niet nog een corrupt, betuttelend traag machtsorgaan maar een gemeenschap van positieve mensen die boven de dikke stront uit dingen voor elkaar krijgen en leed tot een minimum willen brengen.De kinderschoenen moeten hiervoor zelfs nog ontworpen worden dus dat dit niet in een keer perfect is valt te verwachtenmaar Er is echt genoeg voor iedereen.

  F*cking paradise kan gewoon hier!

  En je hebt geen debiel geloof nodig wat je verteld dat het allemaal beter wordt als je overgaat naar de andere zijde. Of een andere conservatief die condooms verbied op plaatsen waar ze het harts nodig zijn.Met zo’n laffe instelling wordt t natuurijk nooit beter. ‘ gods wegen zijn ondoorgrondelijk’? Leg dat zo’n oorlogs slachtoffertje van 6 maar eens uit na de 3e verkrachting omdat ze zo’n leuk smoeltje heeft!

  We zitten hier nog steeds tussen de apen, wees blij dat er mensen met connecties en geld zijn die zich hier druk over maken.. Wij hebben het immers te druk met rekeningen, carriere, kinderen en het kopen van een cklasse met maar liefst 176 pk (nee niet ik)maar we kunnen er allemaal over lezen op onze windows computer.. Bah wat een gezeur.

  .

  1 likes
 • Faith schreef:

  @ Padja: die mensen met connecties en geld waar je het over hebt, die zich hier druk over maken, is dat wel zuivere koffie? Ik bedoel idat geld is toch niet achterbaks, op het oog dus niets aan de hand, maar wel met criminele acties verdient? Bv. het doelbewust dom houden van de bevolking, leugens verspreiden en grof verdienen aan goede doelenshows via de tv is ook een misdaad tegen de mensheid.

  1 likes
 • Faith schreef:

  ps: en logisch dat criminelen een geloof debiel vinden. Anders waren het geen criminelen.

  1 likes
 • Edwin schreef:

  Faith (“vertrouwen”) moet eens zijn/haar eigen nick onder de loep nemen….
  Als er iemand richting zijn/haar medemens is, dan is “Faith” dat wel, en dat maakt dat ik al zijn/haar teksten die altijd bol staan van spiritueel gezever met een korreltje zout neem.

  Sowieso heb ik nooit in andere dimensies zoals hemel en hel geloofd.
  Hemel en Hel zijn voor mij geen plaatsen maar geestestoestanden.
  Wij zijn al die mensen waar over wij lezen in de geschiedenisboeken, wij zijn die verkrachters en moordenaars van toen waar we ons zo aan ergeren.
  Iedereen is een moordenaar!
  Of we nu vegetarier zijn of niet: Alles wat we eten heeft EENS een leven gehad.

  Lichtstrijders vind ik de grootste schijnheiligen, ze ontkennen hun eigen schaduw en spiegelen deze ALTIJD op een ander

  0 likes
  • Faith schreef:

   @ Edwin: net zo min dat het jou niets kan schelen waar ik voor sta, zo niet boeiend vind ik waar jij voor staat. gaap. Dat stadium waar jij nu inzit heb ik 30 jaar geleden al achter me gelaten.

   0 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  nou nou Faith, is sta open voor iemand anders zijn opvatting hoor.
  Maar alles verpakken in zinsdraaien, en verschuilen achter niet bewijs of weerlegbare beweringen creeert hetzelfde als wat onze regering creeerd; tijdverspilling.
  Al dat ego gedoe :-s
  Begrijp ik nou dat je mij een crimineel noemt? Dat siert je niet, je hebt geen idee wie ik ben.

  En ja, ik ben spiritueel maar allergies voor religies. Dit heeft in mijn optiek altijd tot lijden geleid, hoe goed bedoelt ook. Daarbij vertrouw ik de mens niet genoeg om blindelings een verhaaltje van duizenden jaren geleden voor waar aan te nemen. Zeker niet met ale vertalingen en verkrachtingen van een dergelijk heilig document door de, op dat moment, heersende partij.

  In een cirkeltje mensen kun je 2 regels al niet intact houden waneer men dat aan elkaar door dient te fluisteren.. Do the math..

  De waarheid is er maar 1x, als verschillende groepen uit verschillende windrichtingen samenkomen zoals nu dan gaat dat gewoon mis. Iedereen ‘weet’ van binnen dat de andere ongelijk heeft en daar ga je.
  Groepjes indoctrinatie.. Groepjes tegen groepjes, huppakee Heel gevaarlijk.
  Misschien dan toch maar globalist, not sure yet.

  1 likes
  • Faith schreef:

   Ik had wel een inhoudelijk antwoord verwacht op de vraag of die relaties met geld, die zo betrokken zijn, of dat wel zuivere koffie is… maar njet. en hoezo alles verpakken in zinsdraaingen en verschuilen achter niet bewijs, of weerlegbare beweringen? Heb je het over jezelf? Of bedoel je wat die aalgladde babbelaars gebruikelijk doen om maar geld los te peuteren? Die van verdraaiingen en leugens hun beroep gemaakt hebben? Waar ze mensen zo lekker aalglad mee om de tuin weten te leiden? Voor verdraaiingen en leugens, hooghartigheid, arrogantie en dommigheid moet je bij je eigen soort zijn. Je zei eens dat je best wel iets van me wilde leren en ik hoop dat dit het geval is. Dat het kwartje na lang dralen uiteindelijk toch gevallen is.

   0 likes
 • Corné schreef:

  De Biil & Melinda Gates Foundation:

  https://moneycrisis.wordpress.com/2014/10/28/ebola-outbreak/

  Wat zijn het toch een “weldoeners”!

  1 likes
 • Rolf schreef:

  De hypocriet, een clubje oprichten die de helft van hun gezamenlijke vermogen zou investeren in armoede. Als ze dat hadden gedaan op de dag van oprichting hadden we ALLANG geen armoede meer.

  Rockefeller is de ergste van allemaal. Je zou em dood willen knuffelen.

  0 likes
  • Faith schreef:

   Waarom worden die lui niet op hun uitspraken aangesproken? maar je ziet het, het zijn alleen maar loze kreten wat er uit komt. Ik kan het me ook nog herinneren dat ze zeiden dat ze de helft van hun vermogen zouden investeren in de bestrijding van armoe , waar ze zelf notabene de oorzaak van zijn! hoe vreemd wil je het hebben. En die lui zouden we dan nog serieus moeten nemen? En dat zouden dan die heldere lichten zijn die de kortste weg naar en betere wereld wel kennen? Kop op zeg, wie gelooft ze nog.

   1 likes
 • new atheist world order schreef:

  Een nieuwe atheïstische wereldorde is de kortste weg naar een betere wereld.

  1 likes
 • Faith schreef:

  …en dat gaan een roedel gekke henkies dan voor elkkaar boxen…in de eindtijd…jaja…haha…

  1 likes
 • Vincent Robbesom schreef:

  Eindtijd, begintijd, koffietijd mooi hoor maar we hebben alleen maar NU! Zelfs morgen is niet meer dan een aanname.

  En zal toegeven dat er weinig op deze planeet ‘ zuivere koffie’ is en uit onbelang komt.
  Maar alle beetjes helpen en het schip MOET anders ge- en bestuurd.

  Ik ben en ken geen Padja Faith, sorry.

  0 likes
 • Faith schreef:

  Daarom! Er is te weinig zuivere koffie op de planeet en te veel achterbaks egoisme en hebzucht in een liefdadigheid jasje, een misleidende leiding dus. Maar dat zal spoedig vranderen, morgen, overmorgen, volgende week, in elk geval spoedig en in alle dagen is een NU.

  0 likes
 • x

  Check Also

  bill gates

  Bill Gates, ik ben niet jouw proefkonijn!

  Tien jaar geleden publiceerde de Rockefeller Foundation ...

  nos jeugdjournaal

  NOS Jeugdjournaal maakt kinderen warm voor microchip in brein

  Als je vaccinaties in één adem noemt ...

  >