Het Complot

Bill Gates: “We hebben een wereldregering nodig”

Help door deze informatie met iederen die je kent op je social netwerk te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

Microsoft-oprichter Bill Gates pleitte in een interview met de Süddeutsche Zeitung voor een wereldregering. De miljardair zei dat problemen op het gebied van armoede, klimaatverandering en hongersnood moeten worden opgelost door een wereldregering in het leven te roepen.

Gates benadrukte dat een wereldregering ‘hard nodig is’ om de verschillende problemen op aarde het hoofd te kunnen bieden. “De Verenigde Naties zijn bijvoorbeeld opgezet met het oog op de veiligheid op aarde. We zijn voorbereid op oorlog, we hebben de NAVO, we hebben jeeps en we hebben getrainde soldaten,” zei hij. “Maar hoe zit het met epidemieën? Hoeveel artsen, vliegtuigen, tenten en wetenschappers hebben we? Als er een wereldregering was, zouden we beter voorbereid zijn.”

https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/02/bezwaarmaker.png

Gates richtte in 1990 samen met zijn vrouw Melinda de Bill & Melinda Gates Foundation op om ‘mensen in de gezondheidszorg te ondersteunen en de armoede op de wereld te bestrijden’.

De miljardair haalde afgelopen week het nieuws toen hij bekendmaakte in verschillende derdewereldlanden een cashloos systeem te willen invoeren. Bij een dergelijk systeem krijgt de financiële elite alle macht over het monetaire systeem.

Mother Jones onthulde dat de Bill & Melinda Gates Foundation miljarden investeert in bedrijven als Coca-Cola, McDonald’s, Burger King en Kentucky Fried Chicken. Hij sponsort ook defensie-aannemer Dyncorp, een bedrijf dat betrokken is bij mensensmokkel, en vrijwel alle grote oliebedrijven.

De stichting van de Microsoft-oprichter is betrokken bij vaccinatiecampagnes in landen als India, waar in 2011 47.500 kinderen verlamd raakten na inenting tegen polio. Afgelopen jaar boog het Indiase Hooggerechtshof zich over een zaak waarbij een aantal jonge meisjes waren gestorven bij een vaccinatieproef die was gefinancierd door de stichting van Gates.

Hij raakte eerder in opspraak omdat hij miljoenen investeert in Monsanto, een bedrijf dat zich specialiseert in genetisch gemodificeerde gewassen.

In 2010 richtte Gates samen met vriend en mede-miljardair Warren Buffett The Giving Pledge op, een club waar je alleen lid van kunt worden als je tenminste de helft van je vermogen weggeeft aan goede doelen. Onder meer Richard Branson, Larry Ellisson, Diane von Fürstenberg, Barron Hilton, David Rockefeller en Mark Zuckerberg van Facebook zijn lid.

[Huffington Post]

5 1 stem
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vind je dit artikel goed?
Deel het met kennissen op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

80 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
The Forsaken
The Forsaken
9 jaren geleden

Toch is dit lang niet altijd een slecht idee. De kans op voortzetting van eeuwig durende conflicten kunnen dan veel beter de kop in worden gedrukt. Mondiale problemen kunnen door een dergelijk systeem veel sneller en efficiënter worden verholpen. Het is eigenlijk ook belachelijk en middeleeuws dat we deze mooie planeet met geweld in stukjes blijven verdelen.

ferrimassi
ferrimassi
9 jaren geleden

“De Verenigde Naties zijn bijvoorbeeld opgezet met het oog op de veiligheid op aarde. We zijn voorbereid op oorlog” Ja dat zijn ze zeker. Net zolang de russische beer irriteren totdat hij losgaat. De navo/wereldregering heeft meer oorlog dan vrede opgeleverd. Deze rijke megalomanen verstoppen zich altijd achter “goede” doelen. Gates is een voorstander van eugenetica en fascisme die zichzelf presenteert als een ongevaarlijke weldoener.

weg met ons
weg met ons
9 jaren geleden

Enge man en enge mensen die met hum willen bepalen hoe het leven van een ander zich heeft te voltrekken. En feitelijk zegt Gates dat al wat we tot nu toe hebben gedaan weggegooide tijd, geld en energie is. Maar wie kan garanderen dat al wat hij en zijn volgelingen voor ogen hebben de oplossing is voor een probleem die helemaal geen probleem is maar een probleem is geworden omdat hij en zijn aanhangers dat er van hebben gemaakt. Gevaarlijke en zeer bedenkelijke ontwikkeling als je bedenkt dat degene waar hij mee samenwerkt meer mensenlevens hebben vernietigd dan hebben gered.

Misschien is de redding van de planeet wel als dit soort mensen het tijdige met het eeuwig verruilen en plaats maken voor mensen die een transparantere en veel heldere visie hebben ten aanzien van de zelfredzaamheid van mensen zonder bemoeienis van grote corporaties die uiteindelijk alles doen voor geld.

Monsanto bijvoorbeeld waar Gates contact mee heeft was de leverancier van het ontbladeringsmiddel Agent Orange wat is gebruikt in de oorlog met Vietnam en waaraan tot op heden duizenden en duizenden mensen jammerlijk zijn gestorven en waardoor kinderen tot op heden ziek en mismaakt te wereld komen. Suikerrietplantages in Zuid-Amerika worden platgespoten met Round Up van dezelfde leverancier mede door dit middel sterven er landarbeiders aan nierfalen (niet alleen maar door uitdroging) en krijgen wij vergiftigd suikerriet op ons bord. Kijk hoe Monsanto patent op patent kan aanvragen op zaden en gewassen ( = een onvoorstelbaar gegeven) en wij niets meer hebben te vertellen over de toekomst van ons voedsel, zelfs hele akkers en gevarieerde plantages op Hawaï dreigen ten ondergaan aan Monsanto en zijn proefvelden die bij kruisbesmettingen opeens baas is geworden over gewassen, akkers en levens. Monsanto vernietigd stelselmatig -bewust- levens en de broodwinning van mensen en maakt deze uiteindelijk finaal kapot. Gebeurd wereldwijd.

Ja, deze mensen hebben het goed voor met de mens, de mens als massa wel te verstaan en is een individu niet meer dan een slaafs object die kan worden gebruikt of als het nodig kapotgemaakt de dood wordt ingejaagd.

Wie denkt dat Bill Gates wel niet wie hij is? Een god, die zich zal steeds meer ontpopt als afgezant van satan? En waarom zou er één wereldregering moeten komen? Om ons te vertellen hoe wij hebben te leven? Hoe wij hebben te denken? Hoe wij hebben te eten en te drinken? Hoeveel geld of bezittingen we mogen hebben? Hoeveel mensen er wel of niet mogen leven op deze planeet? Hoe we hebben te luisteren naar deze éne wereldregering die voor de schijn van de wereld ‘demo(n)cratisch’ gekozen wordt? Deze mensen zijn de derde antichrist en geen redders van de mensheid.

Alleen dikke pech voor deze zieke geesten dat Rusland zo dwars ligt, anders waren ze al een heel grote stap verder geweest met hun zieke wereldse plannen van wie wel en wie niet mag leven. Als ik zeg dat men deze mensen van mij mag opruimen dan ben ik wellicht net zo slecht, maar uit oogpunt van zelfbescherming en lijfsbehoud denk ik wel steeds vaker in die richting. Hopelijk speelt Rusland geen dubbelspel door een complot te vormen met het zieke Westen en komt de redding van die kant en mocht het zo zijn dat de Russen van goede wil zijn en het zuiver en oprecht spelen dan mogen wij wel meer respect voor ze tonen, want uiteindelijk zijn zij degene die nu reeds lijden voor onze vrijheid door zich hard te verzetten tegen de nieuwe wereld orde. Zijn de Russen van hetzelfde of gaan ze verliezen dan reken maar dat binnen nu en tien jaar wij niets meer hebben te vertellen over onze eigen levens en bezittingen en zijn we de perfecte slaaf geworden.

Ferry
Ferry
9 jaren geleden

Laat mij nu 1 keer hardop denken; Die regering zou dus wel Amerikaans moeten zijn om de hele wereld te domineren, zeg maar de slavernij invoeren voor een bepaalde elite die aan hun normen voldoet.

Wel dan maar liever staande sterven dan kruipend ten onder gaan, dus WO3 kan dan voor mijn part want dood gaan we zowiezo. Dus ook gedaan met heersers en opperheersers die zich bovenaan de mensheid willen stellen.

Back to top button
80
0
We lezen graag je reactie!x