CoronaBinnenland

OMT-lid beweert dat we zonder vaccin 6 JAAR in lockdown zaten: ‘Totale desinformatie, lachwekkend gewoon’

Help door deze info met kennissen op je socials te delen!

Tijdens de ‘coronapandemie’ trok het kabinet een heel arsenaal aan maatregelen uit de kast. Wetenschappers van UMC Utrecht, met onder meer OMT-lid Marc Bonten, hebben onderzoek gedaan naar de coronamaatregelen.

Ze beweren onder meer dat de lockdown zonder vaccin zes jaar zou hebben geduurd. De media brengen het als vaststaand feit.

---Lees verder na dit advertentieblokje---
https://www.ninefornews.nl/wp-content/uploads/2024/04/uwonvrede.nl_-1.png

“Het allerbelangrijkste waren natuurlijk de vaccinaties. Als we de pandemie op onze eigen immuniteit moesten doorkomen, dan hadden we zes tot zeven jaar lockdowns nodig gehad om de zorg overeind te houden, hebben we berekend,” citeert het AD Bonten.

Domste, meest misleidende headline ooit

Zonder vaccin zaten we zes jaar in lockdown, kopt de krant. “Domste, meest misleidende headline ooit!” reageert psycholoog Fred van ’t Ent. “Hoezo zes jaar in lockdown zonder iets wat volledig ineffectief was?! Hoe durven die ‘journalisten’ zoiets tenenkrommend stupide te schrijven?”

Singer-songwriter Nicky Monreau voegt toe: “Wat een nepnieuws weer in het AD! Walgelijk gewoon! Wanneer besteedt het AD eens aandacht aan mensen met ernstige vaccinatieschade of prikspijt?”

“Marc Bonten trekt alle registers open in het AD en die willen nog wel even,” merkt statisticus Herman Steigstra op. “Dat Marc deel uitmaakt van de Denktank Desinformatie is nu wel helemaal duidelijk.”

Ik val bijna van mijn stoel van het lachen

Hij richt zich tot het AD: “Wat heeft jullie in godsnaam doen besluiten om deze giga-desinformatie van de Denktank Desinformatie weer klakkeloos over te nemen. Gebrek aan ander nieuws misschien?”

“Totale desinformatie van Marc Bonten,” vindt ook auteur en spreker Hans van Tellingen. “Lachwekkend gewoon. Zonder maatregelen en zonder vaccin waren we hoogstwaarschijnlijk veel sneller van het virus af met ook veel minder gevolgschade dan nu.”

Neuroloog Jan Bonte zegt over het OMT-lid: “Dezelfde man die voor verschillende vaccinproducenten werd ingehuurd als consultant. Dezelfde man die in het OMT zat en alle maatregelen adviseerde waar hij nu iets over mag zeggen, waar het de effectiviteit betreft. En dan doet deze ‘wetenschapper’ deze uitspraak. Ik val bijna van mijn stoel van het lachen.”

“Het AD kent geen ondergrens van wat zij als journalistiek willen verkopen,” aldus Bonte.

4.9 158 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel waardevol?
Klik hieronder en deel het op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest

124 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
Christian
Christian
10 maanden geleden

Er zijn nog maar weinig mensen die hier niet meer doorheen prikken. Negeren die clowns.

Dubito
Dubito
10 maanden geleden

Een dag niet gelachen met Bonten is een dag niet geleefd.

Anja Heij
Anja Heij
10 maanden geleden

Nou, ik ben de ‘pandemie op eigen immuniteit doorgekomen’ en dat betekent in goed Nederlands gewoon een weekje griep hebben – met als resultaat echte, langdurige immuniteit.

Ingmur
Ingmur
10 maanden geleden

😅🤣🙃😅🤣😅🙃

Back to top button
124
0
We lezen graag je reactie!x