Binnenland

Gijzeling NOS: Tarik Z. was veel bezig met vrijmetselarij en New World Order

Help anderen door deze informatie met jouw kennissen op je socials te delen!
Er is helaas geen gesproken versie van dit artikel beschikbaar

De man die gisteravond het NOS-gebouw binnendrong was de 19-jarige Tarik Z. Hij groeide op in Zoetermeer, maar woont nu met zijn familie in een boerderij tussen Pijnacker en Nootdorp. Hij heeft een Egyptische achtergrond, zijn moeder is Nederlandse.

Tarik Z. studeert sinds september Molecular Science & Technology in Delft en Leiden. Volgens een oud-klasgenoot was hij ‘eigenzinnig, maar mengde hij zich wel in de groep’. Tarik sloot zich niet af.

De laatste jaren was de man veel bezig met complottheorieën, over de vrijmetselarij en de New World Order (een geheime elite die de wereld bestuurt). Volgens de oud-klasgenoot hield Tarik er verder van om in de schijnwerpers te staan. Hij trad regelmatig op tijdens schoolavonden.

Gisteravond beweerde Tarik in een dreigbrief dat hij deel uitmaakt van een team van ‘vijf plus 98 hackers’ dat klaarstaat voor een cyberaanval. Hij wilde op de nationale televisie ‘dingen zeggen die gezegd moeten worden over grote zaken’. Tarik voegde toe dat hij handelt in opdracht van geheime diensten.

De man verklaarde alleen te hebben gehandeld. Het is nog niet duidelijk wat hem tot zijn daden heeft aangezet. Hij wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van gijzeling en bedreiging. Het OM zal voorlopige hechtenis vorderen en laat een persoonlijkheidsonderzoek uitvoeren.

[NOS]

0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel

Interessant

Vond je dit artikel belangrijk?
Deel het met vrienden op je Socials!
+
Meld je aan op onze gratis PUSH meldingen
Aanmelden
?
+
Volg ons op ons gratis Telegram kanaal
Volg Ons
?
+
Steun ons met een vrijwillige bijdrage
Doneer
?

Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dwee
dwee
7 jaren geleden

Iedereen had het gisteren over een terroristisch “iets”, terwijl ik meteen al door had dat hij het mensdom wakker wilde schudden. Ik keur de wijze waarop hij dit wilde doen ten zeerste af, maar dat even terzijde. Hoe kun je de wereld wakker schudden over wat er allemaal achter de schermen gaande is?
De meeste mensen verklaren je voor gek als je met verhalen (cq feiten) op de proppen komt over bijvoorbeeld de corrupte regering, de (schijn) heiligen in lange gewaden, het bankwezen de doofpotaffaires de verdwenen vliegtuigen en noem maar op. Let op mijn woorden: er komen vast meer van zulk soort acties om de slapenden onder ons wakker te schudden.

Balki
Balki
7 jaren geleden

Mooie show hoor.

Doorschreeuwen dat hij het wapen moet laten vallen als het al op de grond ligt.

Tekstvast zijn ze wel. Teleprompter?

Paul
Paul
7 jaren geleden

Waar is de brief met zijn boodschap?

Ben overigens benieuwd of hij “zelfmoord” zal plegen in de cel.

Tsimara
Tsimara
7 jaren geleden

Niet te geloven… letterlijk.

Hier de nederlandse variant van de onruststokerij van de Cabal. Jammer… mislukt.
Ik trap er niet meer in….. neem me het maar niet kwalijk.
Even laten zien hoe paraat Nederland is.. okay. Zo is het wel weer genoeg….
Angst … NEE !

Back to top button
Waarom Doneren?

Grote adverteerders, zoals Google, Microsoft, Taboola en anderen wilden steeds meer bepalen wat wij wel en niet op onze site plaatsten. Zij zijn onmiskenbaar verbonden aan de elite die ziekmakende censuur toepast. Om die reden hebben wij alle samenwerking met dat soort criminele adverteerders per direct gestopt.

Om te kunnen blijven bestaan hebben wij financiële hulp nodig van de lezer. NineForNews is er vóór jou. Zonder jouw steun is er geen NineForNews.

Help ons financieel met een vrijwillige bijdrage, zodat we je kunnen blijven informeren over dingen die op social media en de mainstream media zwaar gecensureerd worden.

Help ons! Help jezelf! En help je medemens! Doe nu een vrijwillige bijdrage.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

71
0
We lezen graag je reactie!x