Homepagina » Binnenland » Gijzeling NOS: Tarik Z. was veel bezig met vrijmetselarij en New World Order
Gijzeling NOS: Tarik Z. was veel bezig met vrijmetselarij en New World Order

Gijzeling NOS: Tarik Z. was veel bezig met vrijmetselarij en New World Order

De man die gisteravond het NOS-gebouw binnendrong was de 19-jarige Tarik Z. Hij groeide op in Zoetermeer, maar woont nu met zijn familie in een boerderij tussen Pijnacker en Nootdorp. Hij heeft een Egyptische achtergrond, zijn moeder is Nederlandse.

Tarik Z. studeert sinds september Molecular Science & Technology in Delft en Leiden. Volgens een oud-klasgenoot was hij ‘eigenzinnig, maar mengde hij zich wel in de groep’. Tarik sloot zich niet af.

De laatste jaren was de man veel bezig met complottheorieën, over de vrijmetselarij en de New World Order (een geheime elite die de wereld bestuurt). Volgens de oud-klasgenoot hield Tarik er verder van om in de schijnwerpers te staan. Hij trad regelmatig op tijdens schoolavonden.

Gisteravond beweerde Tarik in een dreigbrief dat hij deel uitmaakt van een team van ‘vijf plus 98 hackers’ dat klaarstaat voor een cyberaanval. Hij wilde op de nationale televisie ‘dingen zeggen die gezegd moeten worden over grote zaken’. Tarik voegde toe dat hij handelt in opdracht van geheime diensten.

De man verklaarde alleen te hebben gehandeld. Het is nog niet duidelijk wat hem tot zijn daden heeft aangezet. Hij wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van gijzeling en bedreiging. Het OM zal voorlopige hechtenis vorderen en laat een persoonlijkheidsonderzoek uitvoeren.

[NOS]
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen
KLIK HIER en zeg NEE tegen een corona-vaccinatie d.m.v. T-shirts, sweaters, mokken, etc.

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
 • dwee schreef:

  Iedereen had het gisteren over een terroristisch “iets”, terwijl ik meteen al door had dat hij het mensdom wakker wilde schudden. Ik keur de wijze waarop hij dit wilde doen ten zeerste af, maar dat even terzijde. Hoe kun je de wereld wakker schudden over wat er allemaal achter de schermen gaande is?
  De meeste mensen verklaren je voor gek als je met verhalen (cq feiten) op de proppen komt over bijvoorbeeld de corrupte regering, de (schijn) heiligen in lange gewaden, het bankwezen de doofpotaffaires de verdwenen vliegtuigen en noem maar op. Let op mijn woorden: er komen vast meer van zulk soort acties om de slapenden onder ons wakker te schudden.

  133 likes
  • Anoniem schreef:

   @dwee Precies, jij snapt het! Hij koos alleen de verkeerde aanpak inderdaad.. maar goed, zonder grof geschut kom je ook nergens. Ja je kan hier op de site je verhaal doen… lol

   26 likes
  • elly verhoef schreef:

   beste Dwee,

   ben het helemaal met jou eens. Dit is niet de goeie manier om de mensheid duidelijk te maken hoe gevaarlijk en krankzinnig deze wereld in elkaar zit. Maar ik hoop toch dat er bij een aantal mensen nu toch een lichtje gaat branden waarom deze (in mijn ogen heel normale, zelfs superintelligente jongen!) deze aktie heeft ondernomen. Hij heeft door deze daad wel zijn toekomst op het spel gezet, want reken maar dat onze regering/politie hem zijn verdere leven het leven zuur gaat maken. En de overmeestering van deze jongen was voor mij het bewijs dat Nederland onderhand een “politiestaat” is geworden. Wat een abnormaal agressief geweld zeg!!!
   Ik wacht gewoon op de volgende hysterische aktie, want die komt er. Let maar op!!

   namasté
   Elly

   13 likes
  • Eric Noyffb schreef:

   Ik sluit me aan bij dwee, maar echter begrijp ik juist wel waarom hij voor deze tactiek gekozen heeft.

   nep pistool wilt zeggen dat hij daar op informatieve basis was , en zoals je zelf al aangeeft, zo,n groot station zou nooit naar een 19 jarige jochie luisteren omdat zij in hun pure arrogantie denken van : wat weet hij er nou van ! hij was goed met computer,s , studeerde op universitair niveau , hij had het Internet als Wereld wijde informatie bron waar niks meer te verbergen valt en hij had de wil om de zieke waarheid van onze wereld te ontdekken en ontmaskeren ! De rest van zijn extreme briefje en van het nep pistool was nodig om zijn overtuiging, kracht bij te zetten om te laten weten aan al die mensen dat hij geen onzin kwam verkondigen etc ! want Alle nieuwszenders zouden hem uitlachen als hij zoiets kwam vertellen , en daarna zouden ze hem nog opzoeken ook om in cia technische termen te spreken *de bedreiging te neutraliseren* Ook wel het is een groots offer wat deze jonge man heeft gemaakt om een poging te doen om ons de waarheid te willen tonen (mits hij dit echt wist, maar mijn gevoel zegt indd dat ie wel wat door had) naar ons mensheid om ons wakker te schudden . Ik persoonlijk vind hem een held. ondanks zijn manier van aanpakken niet goed was, maar daarintegen, welke manier had dan wel goed geweest om met dit soort informatie naar buiten te komen. de inlichtingendiensten die onder service van de corrupte regeringen staan en banken familie,s en elite,s zouden alles op alles zetten om de dreiging te neutraliseren ! Dus ik vrees dat deze jongen geen andere keuze had !

   3 likes
 • Arnout schreef:

  Het was dus gewoon een gek.

  Het blijft mij verbazen dat mensen niet simpelweg gewoon kunnen accepteren dat dit echt gebeurd is.

  Nee het is weer een false flag….

  manmanman, want het ziet er allemaal zo nep uit….?
  Oh? Volgens mij heeft iedereen teveel het beeld van hollywood in zijn hoofd.
  Het was slecht geacteerd? Het was gewoon echt. In het echte leven zijn de dialogen ook nooit zo mooi.

  Wat hadden jullie verwacht? Dat alles en iedereen perfect zijn zin uitspreekt? Dat het een drama zou worden en iedereen diep respect voor hem zou krijgen?

  Ik ben juist blij dat hij ingerekend is en dat het goed afgelopen is.

  25 likes
  • lucifall schreef:

   helemaal mee eens..
   Complotdenken kan mensen best ziek in het hoofd maken; deze jongeman is daar een goed voorbeeld van.. gewoon een paranoia ontspoorde geest geworden..

   11 likes
  • Armonicus schreef:

   Uiteraard was het ‘gewoon een gek’! Met een gymnasium diploma op zak, momenteel studerend op de TU Delft, dan moet je wel gek zijn, toch?
   Volgende week misschien een ISIS strijder die ‘live’ een NOS presentator onthoofd, dan weer wat pro-Russische seperatisten die een loflied ter ere van Putin gaan zingen, of extreme zwarte Pieten die het niet langer pikken. Als ik jou was Arnout, zou ik die belangrijke televisie nooit uitzetten, straks mis je nog iets in je ‘leven’.

   26 likes
   • Arnout schreef:

    Zucht….. Een geleerde kan zelfs nog anti sociale problemen hebben. Dat hij een gymnasiumdiploma heeft doet daar niets aan. Ik heb dat namelijk ook.

    Wat mij vooral stoort is dat er blijkbaar redelijk wat mensen zijn die als ze iets kenbaar willen maken dergelijke absurde acties in overweging nemen. We leven in een maatschappij waarin het geheim houden van iets bijna onmogelijk geworden is, en tegelijkertijd heb je nog naïevelingen zoals jij die nog geloven dat de regering van een land nog steeds in staat is om informatie te onderdrukken en een false flag op te zetten…..

    Als die jongen iets had kenbaar willen maken had hij de keuze uit 1000den media waar niemand makkelijk aan kan. Als zijn boodschap had aangeslagen was die boodschap op 1000den andere sites gekopieerd geweest en dan kan geen enkele bestaande regering of instantie er nog iets aan doen.

    Tenzij je zoals veel naïevelingen in Big Brother gelooft, in welk geval het mss. niet zo onverstandig is je te laten opnemen alvorens je overweegt om in zijn voetsporen te treden….

    6 likes
   • Roy schreef:

    “Uiteraard was het ‘gewoon een gek’! Met een gymnasium diploma op zak, momenteel studerend op de TU Delft, dan moet je wel gek zijn, toch?”

    Dus jij beweerd dat mensen met een Psychotische stoornis niet kunnen studeren. Dat is nogal een groot vooroordeel.. Megalomanie is een term die bij mij door mn hoofd schoot toen ik de verhalen over deze jongen hoorde..

    6 likes
  • r.Salmi schreef:

   Het neemt niet weg dat het een vaag verhaal blijft en dat het het vraag ❓ tekens oproept en vooral omdat het al sinds s’morgens al bekend was dat de uitzending uit zou lopen bij nos had hij vroeg in de morgen misschien al een afspraak met de studio gemaakt???

   3 likes
 • Balki schreef:

  Mooie show hoor.

  Doorschreeuwen dat hij het wapen moet laten vallen als het al op de grond ligt.

  Tekstvast zijn ze wel. Teleprompter?

  34 likes
  • Arnout schreef:

   Heb jij dan een politie opleiding gehad? Misschien militaire ervaring?
   Een vriend van mij zit bij de marechaussee en die vertelt mij ook dat iedereen het moet roepen omdat je in zo’n situatie heel duidelijk moet maken wat er moet gebeuren.

   Bovendien moeten ze met een heel team door 1 deur. Denk je dat de achterste ook kan zien dat hij al zijn wapen heeft laten vallen?

   19 likes
   • m.b schreef:

    … geloof niet dat de achterste dingen moet roepen als hij/zij niet kan zien wat er gaande is. Beetje rare opmerking.

    20 likes
   • welniet schreef:

    Dat jouw “vriend” een dergelijke opleiding heeft gehad maakt jou geen expert.

    8 likes
    • Edwin schreef:

     Lijkt mij dat de politie niet in mag grijpen bij een gijzeling? Maar een at team. Ze gingen zonder bepakking geen vesten niets naar binnen op zoek naar een gewapende man? En tariq heeft nog vrienden toegevoegd op fb. Tijdens zijn actie had hij er 100 minder dan daarna. Hoe kun je mensen accepteren als je opgesloten zit? Zal mij benieuwen wat hier achter zit maar het verhaal stinkt aan alle kanten

     1 likes
 • Bert schreef:

  Tarik Z. was veel bezig met de nieuwe wereldorde, lees ik hier.
  Bill Gates is daar ook veel mee bezig, las ik in het vorige topic.

  Ik krijg desondanks toch niet het gevoel dat ze op dezelfde lijn zitten.

  18 likes
 • Paul schreef:

  Waar is de brief met zijn boodschap?

  Ben overigens benieuwd of hij “zelfmoord” zal plegen in de cel.

  12 likes
  • Aequus schreef:

   Zoals al geschreven, ik heb erg veel medelijden met deze jongen want welk lot staat hem nu te wachten. Ik ga er nog sterds vanuit dat het een valse vlag operatie was, waar hij net als de Boston broers mee in is geluisd. Mocht het toch anders zijn, zou hij ongewild plat gespoten kunnen worden om vervolgens te verdwijnen in niemandsland waar niemand hem meer serieus zal nemen. Mijn gedachten hierin zijn, dat deze jongen een rol is beloofd om in een scene te spelen en om het voor de burgers, een zeer mooie draai in deze valse vlag te geven, met als boodschap en uit de school wilde klappen over zeer belangrijk nieuws voor de gewone burger zodat wij gepaaid worden in onze gedachten. Vergeet met z’n allen niet dat de hooggeplaatsten in Den Haag peentjes hebben gezweet toen break the system naar het Binnenhof op wilde rukken. Zij moeten iets, een kat maakt namelijk rare sprongen in het nauw. Het was allemaal op alle zenders TE voorbereid om deze valse vlag uit te zenden, dat beseffen wij hopelijk toch wel allemaal…

   18 likes
 • Mammon schreef:

  Zojuist op RTLZ:

  Ze gaan de mensen die op de forum’s tegen deze Tariq en islam op internet hun
  gal hebben gespuid proberen te vervolgen!
  Is toch werkelijk de wereld op zijn kop! Deze knul zal wel helemaal vrijuit gaan
  en de Nederlanders die hun gal hebben gespuid gaan de pineut worden.

  Nou, dan is het inmiddels echt te laat. We zijn Nederlander verloren aan de Linke politieke
  garde en de multiculti en moslim cultuur. Ze hebben dus gewonnen.

  6 likes
  • Paul schreef:

   Je trapt er nog steeds met open ogen in, net als vele anderen…
   CITAAT:
   WO III: geheime agenten van de Illuminatie (CIA enz.) stoken de Islamitische volkeren op tegen de eeuwige vijand: Israël. Dit zou leiden tot grootste internationale spanningen en een wederzijdse vernietiging. Met name de Arabische landen moesten op den duur gedwongen worden met elkaar te strijden, maar er zullen door spionnen ook volksopstanden worden gecreëerd. Dit alles leidt uiteindelijk tot een totale uitputting op fysiek, mentaal, spiritueel en economisch gebied. In de ogen van Pike het ideale decor voor het uitroepen van een wereldregering.
   http://www.complot-samenzwering.nl/het-voorspellend-vermogen-van-albert-pike/

   Engelstalige bron:
   http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

   5 likes
   • Enkidoe schreef:

    Untrapt er nog harder in. De islam is al sinds haar stichting een rqciwtische en fascistische ideologie die alles doet om te onderdrukken en te moorden. Islamistn die aanslagen plegen, doen niets anders dan de daden van hun grote leider volgen, zoals bevolen.

    2 likes
    • Patty schreef:

     Leer eerst een Nederlands te schrijven, man man man wat een wartaal , blijf lekker het schaap, maar ga straks niet zitten janken.
     Want weet wel, complotdenkers denken tenminste verder, en nemen niet alles klakkeloos aan. En nu wordt er beweerd dat complotdenkers niet sporen, wahahahaha je gelooft zeker ook alles wat de reclame zegt, wordt toch wakker man.

     6 likes
 • Albertien schreef:

  Ach lieve mensen, laten we ons niet zo laten opruien door dit gehele nepte sprookje, of de man iets heeft met de NWO of vrijmetselarij. Alle varianten zijn mogelijk, misschien is hij de afgelopen 3 weken wel gebruikt voor een mind control spelletje van de elite, hij was in ieder geval al 3 weken niet op school geweest, aldus een klasgenoot. Of hij heeft zelfstandig gehandeld, maar laten we alsjeblieft ons hier niet zo druk meer om maken. Het sprookjesjournaal heeft behoefte aan meer kijkers, daar zijn ze goed in geslaagd, maar ik mag hopen dat de massa inmiddels wel doorheeft dat de gehele mainstream media in handen is van Reuters, de elite dus, die raken een beetje gefrustreerd omdat meer mensen hun spelletjes doorzien, zie ook hoe de politie, de ME, tekeer is gegaan tegen de demonstranten van Break The System, ze worden bang voor ons en het laatste woord is in dit jaar nog niet gesproken.
  Laten we de rust bewaren en ik zeg, niet meer kijken naar het sprookjes/staatsjournaal, hoe minder kijkers, hoe beter, uiteindelijk zal de elite het toneel moeten verlaten met de staart tussen hun benen. Heb het goed met jezelf, met geliefden, gelijkgestemden, blijf in je hart, dat is mijn advies aan alle mensen en laat je niet opnaaien door dergelijke fratsen en sprookjes!

  19 likes
 • Martijn schreef:

  Respect voor deze man
  Stop the new world order

  18 likes
 • Tsimara schreef:

  Niet te geloven… letterlijk.

  Hier de nederlandse variant van de onruststokerij van de Cabal. Jammer… mislukt.
  Ik trap er niet meer in….. neem me het maar niet kwalijk.
  Even laten zien hoe paraat Nederland is.. okay. Zo is het wel weer genoeg….
  Angst … NEE !

  17 likes
 • Richard schreef:

  Ik zag het gisteren op Tv en dacht : Normaal komen ze bij dat soort calamiteiten toch met een arrestatieteam?
  Ik woon in een buurt vol junks en dealers. Ik zie heel veel politie bij mij in de straat. En bij echte zaken zie ik toch wel een heel andere soort politie. Dit leken mij agenten met een kogelvrij vest aan. Ook hadden zij hun gezicht niet bedekt.
  Ook vermelde hij dat hij lid was van een collectief en dat er meerdere personen bij betrokken waren. Er zouden zelfs bommen aanwezig zijn. Daar is naar mijn weten weinig tot niets mee gedaan. Is er ergens een bijvoorbeeld nationaal alarm afgegaan ergens? Als ik naar de beelden kijk krijg ik meer het gevoel dat ik naar een soort van oefening kijk. En misschien een false flag gezien de gebeurtenissen waar wij nu deel aan hebben.
  Maar dat is mijn mening.

  16 likes
 • m.b schreef:

  … drie deuren waarbij een pasje nodig is. Camera’s , portier.

  En toch binnen en nog wel in de studio, live.

  ‘t zal allemaal wel … als de media ‘t zegt.

  14 likes
 • henk schreef:

  Nu.nl zegt nu dat hij gedurende zijn 2 weken vastzitten geen contact kan hebben met de buiten wereld zodat het onderzoek naar hem niet van buitenaf beïnvloed kan worden.
  Wat ik dan denk als mogelijkheid is dat hij echt wat boeiends te vertellen had en om te voorkomen dat datgene naar buiten komt sluiten ze hem van de wereld af. Geeft mij alleen maar te denken dat er mensen zijn die geen baat hebben om het zacht te zeggen bij uitkomst van zijn verhaal.

  Natuurlijk zie ik dit niet als feit, het is een theorie, een mogelijkheid maar naar mijn mening wel iets wat belangrijk is om bij stil te staan.

  2 likes
  • Roy schreef:

   “Nu.nl zegt nu dat hij gedurende zijn 2 weken vastzitten geen contact kan hebben met de buiten wereld zodat het onderzoek naar hem niet van buitenaf beïnvloed kan worden.”

   Dit is helemaal niet zo bijzonder, dit gebeurt vaker en vooral bij dit soort zaken, of bijv. bij moordonderzoeken

   1 likes
   • henk schreef:

    Het is wel bijzonder in dit geval. Iedereen is geïnteresseerd en getuige geweest. Toch beslist de rechter dat niemand wat mag weten. Ik zie totaal geen mogelijke hinder in het onderzoek Door tarik wel contact te geven met de buitenwereld.

    0 likes
    • Roy schreef:

     Henk het gaat er niet om dat iedereen gezien heeft wat er gebeurt is. Het gaat er om dat Tarik geen informatie van buitenaf mag krijgen, zodat ‘hij’ niet beïnvloedt kan worden door informatie van buitenaf… Zo bijzonder lijkt mij dat niet..

     4 likes
  • Arnout schreef:

   Ik denk niet dat een snotneus van 19 jaar iets wereldschokkends te vertellen heeft. Let wel, ik zeg niet dat het onmogelijk is, ik zeg dat het niet waarschijnlijk is.

   4 likes
  • Patty schreef:

   Heb je goed gezien, ik wou ook wel eens weten, wat wij niet mogen weten. Maar goed ze zijn goed om dingen in de doofpot te stoppen MH1?

   0 likes
  • leon*** schreef:

   zo is het strafrecht maar dat kan nu.nl nu nog niet weten pas na 3 dagen de rechter commisaris beslist daar over die 14 dagen en daarna 3x 30 dagen
   en in bepaalde gevallen kan iemand alle beperkingen worden opgelegd in het belang van het onderzoek
   bijvoorbeeld dat als er iemand toch met hem heeft meegedaan hij die niet kan inlichten over iets
   of dat via iemand anders laten doen.
   wat ze nu belangrijk vinden om teweten en dat doet de officier normaal maar nu bemoeid de hele elite
   zich er mee ; wat wilde hij vertellen is dat iets wat het volk absoluut niet mag weten.
   en als hij iets verteld wat het volk echt niet mocht weten hoe gaan ze hem dan het zwijgen opleggen
   geloof me maar die jongen staat nu onder zware druk en slaat dadelijk door zodat ze alles teweten komen.
   maar geloof me maar de waarheid kom je nooit aan de weet daar zorgt de NOS wel voor.

   0 likes
 • oudje schreef:

  1 van de hoge pieten die aan het woord kwam zei;
  Mensen die in complot theorieen denken moeten extra in de gaten gehouden worden. deze mensen kunnen zeer agressief worden.

  Handig he, big brother die waarschuwt dat u mensen moet wantrouwen, die big brother niet vertrouwen.

  Gevaarlijke gekken zijn het zei de man. iedere anders denkende krijgt eerdaags het stempel terrorist ::S

  Nou sterkte allemaal de komende jaren, we gaan het nodig hebben

  7 likes
  • EllenB schreef:

   Bedankt voor dit bericht.
   Ik kijk niet meer naar de T.V. dus dit wist ik niet.
   Mooi, nu weten we dus gelijk waarvoor ze dit toneelstukje opgevoerd hebben.
   Ik dacht aan een excuus voor extra bewapening, maar het is dus voor ons (kritische mensen) in scene gezet.
   In de V.S en Engeland gebeurt dit ook al.
   Tjonge, het gaat nu wel erg hard.

   3 likes
 • pieter schreef:

  Maak van deze jongen vooral geen held. Wat heeft een psychotische (?) 19-jarige nou te openbaren over ‘Het Grote Wereldcomplot’ behalve dan wat zich in zijn verwaaid verdwaasd hoofdje afspeelt. En kom nou ook niet beweren dat hij gestuurd werd door de mossad. Dit is een intriestig persoonlijk drama dat veel slechter had kunnen aflopen. De Nederlandse politie trad correct op. Groetjes uit België.

  7 likes
 • Biggles schreef:

  Tja, kan me er er iets bij voorstellen. Zal allemaal niet zo ingewikkeld zijn als men denkt. Waarschijnlijk gewoon iemand die het zat is de eenzijdige NOS berichtgeving en die van éénvandaag, nieuwsuur etc.dagelijks te moeten aanhoren. Irriteert mij ook mateloos, maar zo’n actie levert niks op. Gewoon de tv uitlaten, veel alternatief nieuws lezen en anderen er op attent maken levert veel meer op, want dan is de kans groter dat de ogen van de domme schapen die de MSM blindelings volgen eindelijk open gaan.

  7 likes
 • sfhg schreef:

  Tja niet zo slim van deze jongen, maar is hij gek of verward, hmmm denk het niet.

  6 likes
 • Orlando schreef:

  Waarom dacht ik hetzelfde toen ik die gast op het nieuws zag?

  5 likes
 • ds78 schreef:

  Hahaha een kind van 5 kan zien dat het gewoon nep is en de politie hahaha slecht gespeeld ik blijf gewoon lachen!

  5 likes
 • Ikke schreef:

  Pffff wat een gelul hier om niets.
  Zonde van mijn tijd.

  Als er hier ooit een grote aanslag is, pleegt half Nederland zelfmoord van de angst.
  Dat men zich hier zo druk om kan maken.
  Allemaal blablablabla

  4 likes
 • Pe68 schreef:

  De eenzame wolf, moeilijk aan te pakken.
  Lees hier, dat ‘ze’ door deze ‘actie’ in staat worden gesteldt u allen aan een schandpaal te zetten.

  Wat is gek? gek = uniek.

  Een gevaarlijke individu (gek), komt niet met een nep wapen binnen lopen, minstens met een lijf vol met bommen.
  Oja, dan doet deze het weer niet alleen want dan ben je op z’n minst gedwongen, toch!

  Heb zelf geen tv maar is er nog iets zinnigs op de laatste tijdt?
  Oja, praten over voetbal.. lol

  3 likes
 • Richard schreef:

  Het zijn niet alleen de moslims. maar ook andere mafkezen die afwijken die wij moeten vrezen!!!
  Oooh! Vrees! En verraad elkaar.

  1 likes
 • B.N schreef:

  Ik sluit niet uit dat later complotdenkers als terroristche aangemerkt zou worden
  en alle sites die in complotten onderwerpen te maken hebben zullen strafbaar
  en gesloten moeten worden.dit is een streefpunt van ….

  2 likes
 • Mikah schreef:

  Voor de mensen die Tarik uitlachen; kijk eerst in de spiegel!! Dat jullie niet door hebben hoe de wereld in elkaar steekt zegt meer over jullie. Blijf lekker schaapachtig naar de NOS kijken terwijl er beelden worden laten zien van voedseldroppings door Amerika in Irak. Voedseldroppings??? In Irak?? Hoe dan?? In Ruwanda smeken ze al 100den jaren om een klein beetje voedsel!!! Slaap lekker Nederland. Tarik is gek! Complotdenkers zijn gek! Alleen Henk en Annie snappen het wel!! Slaap lekker Henk en Annie

  2 likes
 • Pe68 schreef:

  Een P.S.je.
  Ben wel benieuwd naar wat hij eigenlijk te zeggen had, gezien hij met een nep wapen dit ondernomen heeft en volgens mij niemand op voorhand kwaad wilde doen.

  1 likes
 • Rini schreef:

  Mag ik vragen waarom elke x mijn berichtjes niet op jullie site geplaatst worden,ik heb gisteren 2 berichten geplaats en vandaag weer,wat is daar van de rede?

  1 likes
 • Ozzy schreef:

  Waar ik me aan ergerde was aan al die zogenaamde experts die hem al direct een stempel gaf als “gestoord” en “verward”. Wat ik zag was een jongen die erg nerveus was, maar nog wel dusdanig bij zijn verstand was om de beveiliger gerust te stellen, dat hij zich na zijn zegje wilt laten inrekenen en dat de politie waarschijnlijk al voor de deur staat. Dat komt bij mij niet (direct) als verward over. Verder weten we gewoon nog heel weinig van hem (de rest is allemaal van horen zeggen). Natuurlijk is zijn actie niet goed te praten, maar laten we nu eerst eens afwachten wat hem nu daadwerkelijk heeft bewogen (en wat hij eigenlijk wilde zeggen).

  Dan het politie optreden. Ik hoor veel lof, maar eigenlijk vind ik het optreden beschamend. Het briefje van Tarik is bekend. Op dat moment weet je gewoon nog niet of het waar is wat in het briefje staat of niet. De politie gaat naar binnen, laat een aantal journalisten gewoon het hele gebeuren filmen (moeten zij niet naar buiten gestuurd worden vanwege de dreiging?!?!?!) en pakken de dader op. Daarmee nemen ze dus het risico dat er zware explosieven met radioactief materiaal kunnen afgaan. Ik noem dat het nemen van een onverantwoord risico! Dat het (achteraf) goed is afgelopen doet daar niets aan af. Ze controleren het hele pand op meerdere daders en explosieven, maar in het briefje staat duidelijk “…zijn er in dit land…”. Je hoeft het er niet mee eens te zijn, maar dit is naar mijn mening een amateuristisch optreden van de politie.

  1 likes
 • johan bosman (werktuigkundige) schreef:

  We moeten toegeven dat de elite wel voor leuke afleiding zorgt terwijl we allemaal worden uitgeplunderd. Helaas is niet elke acteur een Gary Grant, we zagen dit povere acteerwerk ook al bij de vermeende “onthoofdingen” door Isis.

  0 likes
 • nieuwsbreker schreef:

  Parijs was ook een Hoax en er werd met losse flodders geschoten. De hele wereld geloofde het. Maar de echte waarheid was effe anders https://nieuwsbreker.wordpress.com/2015/01/16/het-bewijs-dat-de-terreuraanslag-in-parijs-geen-hoax-was/ dit verhaal over Parijs en de NOS kaping is door Martinvrijland verspreid die de plank voledig missloeg maar honderdduizend bezoekers trok. Je l*lt gewoon wat aan vast en hoppa je trekt een hoop bezoekers.

  0 likes
 • Hein schreef:

  in amerika had hij sowieso 50 kogels gevangen, van de 3000 die er afgevuurd zouden zijn.

  0 likes
 • TheLightpoint schreef:

  Wanneer je de naam “Tarik Zahzah” hebt gekregen is het wel een hele lastige opdracht geen gekke dingen in je leven te gaan doen. Tenminste als het mijn naam was geweest……juist! Zou de meest rara dingen gaan doen. Dan vond ik dat bij hem nog errug meevallen hoor. De naam schiet voortdurend door me heen “Tarik ZahZah ZAHZAHZAHZAH….;-)

  0 likes
 • cornelis schreef:

  heel misschien was het wel de bedoeling dat hij gepakt zou worden.
  heel misschien was het ook wel de bedoeling dat hij als reden had de mensheid wat te vertellen ivm de new world order.
  heel misschien willen ze de complot denkers wel in een kwaad daglicht stellen.
  want heel misschien zouden ze wel eens gelijk kunnen hebben en komen ze erg dicht bij de waarheid.
  en door de aktie van deze man kunnen ze de complotdenkers afschilderen als een stelletje maniakken.
  en die maniakken moeten worden aangepakt.
  terwijl je gewoon je ogen open doet je toch menig complotje tegen komt.
  b.v nine eleven,aanval pearl harbour,golf van tonkin incident,aanslagen madrid en london,recente aanslag parijs.
  maar ja de mensen zijn vergeten dat Toen de nazi’s de communisten arresteerden heb ik gezwegen;
  ik was immers geen communist.
  Toen ze de sociaaldemocraten gevangenzetten heb ik gezwegen;
  ik was immers geen sociaaldemocraat.
  Toen ze de syndicalisten kwamen halen heb ik gezwegen;
  ik was immers geen syndicalist.
  Toen ze de Joden opsloten heb ik gezwegen;
  ik was immers geen Jood.
  Toen ze de katholieken arresteerden heb ik gezwegen;
  ik was immers geen katholiek.
  Toen ze mij kwamen halen
  …was er niemand meer die nog kon protesteren.

  0 likes
 • Ton Nuiten schreef:

  Dat Tarik Z. nu niet bepaald iemand is die verward zou zijn, is gisteren duidelijk geworden, toen de zaak voor het eerst inhoudelijk behandeld werd. En of hijzelf ook deel uitmaakt van een “complottheorie”, staat ook nog niet vast. Bovendien moeten we ook bedenken dat Tarik Z. tien minuten aan zendtijd eiste; als hij het Nederlandse volk zeer belangrijke informatie betreffende het financiele stelsel en (al of niet-vermeende) manipulatiepraktijken door de NOS te vertellen had, zou hij dit in slechts tien minuten uit hebben kunnen leggen? Dan hebben we nog de amateuristische wijze waarop Tarik Z. gearresteerd en overmeesterd werd. Dit alles hoeft natuurlijk niet te bewijzen, dat dit incident in scene gezet zou kunnen zijn door bv. inlichtingendiensten. Of hij nu wérkelijk in zijn eentje gehandeld heeft of niet, één ding is duidelijk: dit hele incident zal ervoor zorgen dat mensen gaan denken dat al die “complottheorieën” die her en der over het internet floreren en gedijen, slechts afkomstig zijn van mensen die overal spoken zien. Kortom: of Tarik Z. nu alleen gehandeld heeft of niet, dit hele gebeuren zou ervoor kunnen zorgen dat mensen zullen denken: “zie je wel, al die complotdenkers die anderen vrees en angst aanjagen over een niet-bestaande samenzwering en nieuwe wereldorde, het meeste wat zij erover te vertellen hebben, is gewoon niet waar; dat zie je nu wel weer met Tarik Z. met zijn waandenkbeelden.” En of van dit alles zou kunnen blijken dat dit incident zelf al of niet in scene gezet is, is het volgende wél duidelijk: mocht het desondanks tóch de intentie zijn geweest, het complotdenken in discrediet te brengen, dan is men hier vermoedelijk in geslaagd.

  0 likes
 • x

  Check Also

  nos

  Oud-huisarts: Zo zet het NOS Journaal ons continu op het verkeerde been

  Farmaceut AstraZeneca en de Oxford-universiteit onderbraken onlangs ...

  troonrede

  Troonrede: ‘Koning slaat op elk gebied de plank mis’

  Dinsdag sprak koning Willem-Alexander de troonrede uit. ...

  >