Homepagina » Binnenland » Gijzeling NOS: Tarik Z. was veel bezig met vrijmetselarij en New World Order
Gijzeling NOS: Tarik Z. was veel bezig met vrijmetselarij en New World Order

Gijzeling NOS: Tarik Z. was veel bezig met vrijmetselarij en New World Order

De man die gisteravond het NOS-gebouw binnendrong was de 19-jarige Tarik Z. Hij groeide op in Zoetermeer, maar woont nu met zijn familie in een boerderij tussen Pijnacker en Nootdorp. Hij heeft een Egyptische achtergrond, zijn moeder is Nederlandse.

Tarik Z. studeert sinds september Molecular Science & Technology in Delft en Leiden. Volgens een oud-klasgenoot was hij ‘eigenzinnig, maar mengde hij zich wel in de groep’. Tarik sloot zich niet af.

De laatste jaren was de man veel bezig met complottheorieën, over de vrijmetselarij en de New World Order (een geheime elite die de wereld bestuurt). Volgens de oud-klasgenoot hield Tarik er verder van om in de schijnwerpers te staan. Hij trad regelmatig op tijdens schoolavonden.

Gisteravond beweerde Tarik in een dreigbrief dat hij deel uitmaakt van een team van ‘vijf plus 98 hackers’ dat klaarstaat voor een cyberaanval. Hij wilde op de nationale televisie ‘dingen zeggen die gezegd moeten worden over grote zaken’. Tarik voegde toe dat hij handelt in opdracht van geheime diensten.

De man verklaarde alleen te hebben gehandeld. Het is nog niet duidelijk wat hem tot zijn daden heeft aangezet. Hij wordt voorgeleid aan de rechter-commissaris op verdenking van gijzeling en bedreiging. Het OM zal voorlopige hechtenis vorderen en laat een persoonlijkheidsonderzoek uitvoeren.

[NOS]
0 0 stemmen
Beoordeel dit artikel
+
Meld je aan op onze GRATIS NineForNews PUSH meldingen
Aanmelden
+
Volg ons GRATIS NineForNews Telegram kanaal
Volgen

Over Robin de Boer

Robin de Boer (1983) heeft Economische Geografie gestudeerd aan de Rijksuniversiteit Groningen. Hij is sinds juni 2014 werkzaam als hoofdredacteur van NineForNews.
guest
71 Reacties
Oudste
Nieuwste Meeste stemmen
Inline Reacties
Alle reacties zien
dwee
dwee
6 jaren geleden

Iedereen had het gisteren over een terroristisch “iets”, terwijl ik meteen al door had dat hij het mensdom wakker wilde schudden. Ik keur de wijze waarop hij dit wilde doen ten zeerste af, maar dat even terzijde. Hoe kun je de wereld wakker schudden over wat er allemaal achter de schermen gaande is?
De meeste mensen verklaren je voor gek als je met verhalen (cq feiten) op de proppen komt over bijvoorbeeld de corrupte regering, de (schijn) heiligen in lange gewaden, het bankwezen de doofpotaffaires de verdwenen vliegtuigen en noem maar op. Let op mijn woorden: er komen vast meer van zulk soort acties om de slapenden onder ons wakker te schudden.

Anoniem
Anoniem
Reactie op  dwee
6 jaren geleden

@dwee Precies, jij snapt het! Hij koos alleen de verkeerde aanpak inderdaad.. maar goed, zonder grof geschut kom je ook nergens. Ja je kan hier op de site je verhaal doen… lol

elly verhoef
elly verhoef
Reactie op  dwee
6 jaren geleden

beste Dwee,

ben het helemaal met jou eens. Dit is niet de goeie manier om de mensheid duidelijk te maken hoe gevaarlijk en krankzinnig deze wereld in elkaar zit. Maar ik hoop toch dat er bij een aantal mensen nu toch een lichtje gaat branden waarom deze (in mijn ogen heel normale, zelfs superintelligente jongen!) deze aktie heeft ondernomen. Hij heeft door deze daad wel zijn toekomst op het spel gezet, want reken maar dat onze regering/politie hem zijn verdere leven het leven zuur gaat maken. En de overmeestering van deze jongen was voor mij het bewijs dat Nederland onderhand een “politiestaat” is geworden. Wat een abnormaal agressief geweld zeg!!!
Ik wacht gewoon op de volgende hysterische aktie, want die komt er. Let maar op!!

namasté
Elly

Stefan T.
Stefan T.
Reactie op  elly verhoef
6 jaren geleden

Abnormaal agressief? Dan moet je eens in andere landen kijken. Daar hadden ze hem allang doodgeschoten.

Eric Noyffb
Eric Noyffb
Reactie op  dwee
6 jaren geleden

Ik sluit me aan bij dwee, maar echter begrijp ik juist wel waarom hij voor deze tactiek gekozen heeft.

nep pistool wilt zeggen dat hij daar op informatieve basis was , en zoals je zelf al aangeeft, zo,n groot station zou nooit naar een 19 jarige jochie luisteren omdat zij in hun pure arrogantie denken van : wat weet hij er nou van ! hij was goed met computer,s , studeerde op universitair niveau , hij had het Internet als Wereld wijde informatie bron waar niks meer te verbergen valt en hij had de wil om de zieke waarheid van onze wereld te ontdekken en ontmaskeren ! De rest van zijn extreme briefje en van het nep pistool was nodig om zijn overtuiging, kracht bij te zetten om te laten weten aan al die mensen dat hij geen onzin kwam verkondigen etc ! want Alle nieuwszenders zouden hem uitlachen als hij zoiets kwam vertellen , en daarna zouden ze hem nog opzoeken ook om in cia technische termen te spreken *de bedreiging te neutraliseren* Ook wel het is een groots offer wat deze jonge man heeft gemaakt om een poging te doen om ons de waarheid te willen tonen (mits hij dit echt wist, maar mijn gevoel zegt indd dat ie wel wat door had) naar ons mensheid om ons wakker te schudden . Ik persoonlijk vind hem een held. ondanks zijn manier van aanpakken niet goed was, maar daarintegen, welke manier had dan wel goed geweest om met dit soort informatie naar buiten te komen. de inlichtingendiensten die onder service van de corrupte regeringen staan en banken familie,s en elite,s zouden alles op alles zetten om de dreiging te neutraliseren ! Dus ik vrees dat deze jongen geen andere keuze had !

Balki
Balki
6 jaren geleden

Mooie show hoor.

Doorschreeuwen dat hij het wapen moet laten vallen als het al op de grond ligt.

Tekstvast zijn ze wel. Teleprompter?

Arnout
Arnout
Reactie op  Balki
6 jaren geleden

Heb jij dan een politie opleiding gehad? Misschien militaire ervaring?
Een vriend van mij zit bij de marechaussee en die vertelt mij ook dat iedereen het moet roepen omdat je in zo’n situatie heel duidelijk moet maken wat er moet gebeuren.

Bovendien moeten ze met een heel team door 1 deur. Denk je dat de achterste ook kan zien dat hij al zijn wapen heeft laten vallen?

m.b
m.b
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

… geloof niet dat de achterste dingen moet roepen als hij/zij niet kan zien wat er gaande is. Beetje rare opmerking.

welniet
welniet
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Dat jouw “vriend” een dergelijke opleiding heeft gehad maakt jou geen expert.

Edwin
Edwin
Reactie op  welniet
6 jaren geleden

Lijkt mij dat de politie niet in mag grijpen bij een gijzeling? Maar een at team. Ze gingen zonder bepakking geen vesten niets naar binnen op zoek naar een gewapende man? En tariq heeft nog vrienden toegevoegd op fb. Tijdens zijn actie had hij er 100 minder dan daarna. Hoe kun je mensen accepteren als je opgesloten zit? Zal mij benieuwen wat hier achter zit maar het verhaal stinkt aan alle kanten

Paul
Paul
6 jaren geleden

Waar is de brief met zijn boodschap?

Ben overigens benieuwd of hij “zelfmoord” zal plegen in de cel.

Aequus
Aequus
Reactie op  Paul
6 jaren geleden

Zoals al geschreven, ik heb erg veel medelijden met deze jongen want welk lot staat hem nu te wachten. Ik ga er nog sterds vanuit dat het een valse vlag operatie was, waar hij net als de Boston broers mee in is geluisd. Mocht het toch anders zijn, zou hij ongewild plat gespoten kunnen worden om vervolgens te verdwijnen in niemandsland waar niemand hem meer serieus zal nemen. Mijn gedachten hierin zijn, dat deze jongen een rol is beloofd om in een scene te spelen en om het voor de burgers, een zeer mooie draai in deze valse vlag te geven, met als boodschap en uit de school wilde klappen over zeer belangrijk nieuws voor de gewone burger zodat wij gepaaid worden in onze gedachten. Vergeet met z’n allen niet dat de hooggeplaatsten in Den Haag peentjes hebben gezweet toen break the system naar het Binnenhof op wilde rukken. Zij moeten iets, een kat maakt namelijk rare sprongen in het nauw. Het was allemaal op alle zenders TE voorbereid om deze valse vlag uit te zenden, dat beseffen wij hopelijk toch wel allemaal…

Tsimara
Tsimara
6 jaren geleden

Niet te geloven… letterlijk.

Hier de nederlandse variant van de onruststokerij van de Cabal. Jammer… mislukt.
Ik trap er niet meer in….. neem me het maar niet kwalijk.
Even laten zien hoe paraat Nederland is.. okay. Zo is het wel weer genoeg….
Angst … NEE !

Bert
Bert
6 jaren geleden

Tarik Z. was veel bezig met de nieuwe wereldorde, lees ik hier.
Bill Gates is daar ook veel mee bezig, las ik in het vorige topic.

Ik krijg desondanks toch niet het gevoel dat ze op dezelfde lijn zitten.

Willem
Willem
Reactie op  Bert
6 jaren geleden

Grote kans dat hij onder Mind Control zit.

Onderzoek: MK-ULTRA

vladi
vladi
Reactie op  Willem
6 jaren geleden

Precies dat vermoed ik ook Willem,maar voor mk ultra zijn de meeste lezers nog niet klaar.

Ik denk dat we dit jaar nog heel wat gaan meemaken in Nederland.

fff

Stefan T.
Stefan T.
Reactie op  vladi
6 jaren geleden

Aannames, aannames en nog eens aannames. Als we ons nou gewoon op de feiten focussen dan zouden dit soort websites een stuk meer krediet opbouwen bij de meeste mensen.

Arnout
Arnout
6 jaren geleden

Het was dus gewoon een gek.

Het blijft mij verbazen dat mensen niet simpelweg gewoon kunnen accepteren dat dit echt gebeurd is.

Nee het is weer een false flag….

manmanman, want het ziet er allemaal zo nep uit….?
Oh? Volgens mij heeft iedereen teveel het beeld van hollywood in zijn hoofd.
Het was slecht geacteerd? Het was gewoon echt. In het echte leven zijn de dialogen ook nooit zo mooi.

Wat hadden jullie verwacht? Dat alles en iedereen perfect zijn zin uitspreekt? Dat het een drama zou worden en iedereen diep respect voor hem zou krijgen?

Ik ben juist blij dat hij ingerekend is en dat het goed afgelopen is.

lucifall
lucifall
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

helemaal mee eens..
Complotdenken kan mensen best ziek in het hoofd maken; deze jongeman is daar een goed voorbeeld van.. gewoon een paranoia ontspoorde geest geworden..

Arnout
Arnout
Reactie op  lucifall
6 jaren geleden

Vandaag in editie NL was een mooi stukje gewijd aan complotdenkers:
http://www.rtlxl.nl/#!/editie-nl-216694/092c471e-9e49-3db1-a3de-08ca0ffcdd40

Al hoewel deze site niet expliciet genoemd wordt komt het enorm overeen wat er beschreven wordt. Beschreven door een EXPERT!

Precies wat bijna iedereen hier roept, gelukkig lucifall zijn er nog ‘normaal’ denkende.

henk
henk
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Heb je ook de link voor op mobiel? Kan het niet vinden en vandaag geen mogelijkheid tot het vinden van een pc.

Edwin
Edwin
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Ik was het helemaal eens met die expert, of wacht eens effe….zit die soms ook in het complot?
Uiteindelijk was het wel een commerciele zender waar dit op werd uitgezonden 🙂 🙂 , en als ik afga op al die bange reacties hier is ALLES wat de commerciele zenders laten zien deel van EEN groot complot 🙂

joppie
joppie
Reactie op  lucifall
6 jaren geleden

Zelf standig nadenken is echt gevaarlijk joh dus nooit aanbeginnen dat is zo fout.
http://jdreport.com/ongehoorzaamheid-aan-overheid-officieel-een-psychiatrische-stoornis/

EllenB
EllenB
Reactie op  joppie
6 jaren geleden

Ja, in de V.S wordt je bijv. al als terrorist aangemerkt, als je niet in Global Warming gelooft.

Armonicus
Armonicus
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Uiteraard was het ‘gewoon een gek’! Met een gymnasium diploma op zak, momenteel studerend op de TU Delft, dan moet je wel gek zijn, toch?
Volgende week misschien een ISIS strijder die ‘live’ een NOS presentator onthoofd, dan weer wat pro-Russische seperatisten die een loflied ter ere van Putin gaan zingen, of extreme zwarte Pieten die het niet langer pikken. Als ik jou was Arnout, zou ik die belangrijke televisie nooit uitzetten, straks mis je nog iets in je ‘leven’.

Arnout
Arnout
Reactie op  Armonicus
6 jaren geleden

Zucht….. Een geleerde kan zelfs nog anti sociale problemen hebben. Dat hij een gymnasiumdiploma heeft doet daar niets aan. Ik heb dat namelijk ook.

Wat mij vooral stoort is dat er blijkbaar redelijk wat mensen zijn die als ze iets kenbaar willen maken dergelijke absurde acties in overweging nemen. We leven in een maatschappij waarin het geheim houden van iets bijna onmogelijk geworden is, en tegelijkertijd heb je nog naïevelingen zoals jij die nog geloven dat de regering van een land nog steeds in staat is om informatie te onderdrukken en een false flag op te zetten…..

Als die jongen iets had kenbaar willen maken had hij de keuze uit 1000den media waar niemand makkelijk aan kan. Als zijn boodschap had aangeslagen was die boodschap op 1000den andere sites gekopieerd geweest en dan kan geen enkele bestaande regering of instantie er nog iets aan doen.

Tenzij je zoals veel naïevelingen in Big Brother gelooft, in welk geval het mss. niet zo onverstandig is je te laten opnemen alvorens je overweegt om in zijn voetsporen te treden….

Edwin
Edwin
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Autistische mensen zien vaak OOK overal een dreiging in

Roy
Roy
Reactie op  Armonicus
6 jaren geleden

“Uiteraard was het ‘gewoon een gek’! Met een gymnasium diploma op zak, momenteel studerend op de TU Delft, dan moet je wel gek zijn, toch?”

Dus jij beweerd dat mensen met een Psychotische stoornis niet kunnen studeren. Dat is nogal een groot vooroordeel.. Megalomanie is een term die bij mij door mn hoofd schoot toen ik de verhalen over deze jongen hoorde..

r.Salmi
r.Salmi
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden

Het neemt niet weg dat het een vaag verhaal blijft en dat het het vraag ❓ tekens oproept en vooral omdat het al sinds s’morgens al bekend was dat de uitzending uit zou lopen bij nos had hij vroeg in de morgen misschien al een afspraak met de studio gemaakt???

Arnout
Arnout
Reactie op  r.Salmi
6 jaren geleden

Hoezo was bekend dat de uitzending uit zou lopen?

Manmanman, waar halen jullie toch die misinformatie vandaan?

Om half 9 zou gewoon wie is de mol beginnen. Mijn vrouw kijkt daar altijd naar.
Doorgaans duurt een 8 uur journaal altijd een half uur. Maar jij kijkt zeker nooit naar het nieuws want dat wordt waarschijnlijk in jouw ogen gecontroleerd.

Chiel
Chiel
Reactie op  Arnout
6 jaren geleden
Roy
Roy
Reactie op  Chiel
6 jaren geleden

Gewoon een foutje in een gids, wat vaker gebeurt, zie hier..

https://twitter.com/Riemenserik/status/560905757278093313/photo/1

Mammon
Mammon
6 jaren geleden

Zojuist op RTLZ:

Ze gaan de mensen die op de forum’s tegen deze Tariq en islam op internet hun
gal hebben gespuid proberen te vervolgen!
Is toch werkelijk de wereld op zijn kop! Deze knul zal wel helemaal vrijuit gaan
en de Nederlanders die hun gal hebben gespuid gaan de pineut worden.

Nou, dan is het inmiddels echt te laat. We zijn Nederlander verloren aan de Linke politieke
garde en de multiculti en moslim cultuur. Ze hebben dus gewonnen.

Paul
Paul
Reactie op  Mammon
6 jaren geleden

Je trapt er nog steeds met open ogen in, net als vele anderen…
CITAAT:
WO III: geheime agenten van de Illuminatie (CIA enz.) stoken de Islamitische volkeren op tegen de eeuwige vijand: Israël. Dit zou leiden tot grootste internationale spanningen en een wederzijdse vernietiging. Met name de Arabische landen moesten op den duur gedwongen worden met elkaar te strijden, maar er zullen door spionnen ook volksopstanden worden gecreëerd. Dit alles leidt uiteindelijk tot een totale uitputting op fysiek, mentaal, spiritueel en economisch gebied. In de ogen van Pike het ideale decor voor het uitroepen van een wereldregering.
http://www.complot-samenzwering.nl/het-voorspellend-vermogen-van-albert-pike/

Engelstalige bron:
http://www.threeworldwars.com/albert-pike2.htm

Enkidoe
Enkidoe
Reactie op  Paul
6 jaren geleden

Untrapt er nog harder in. De islam is al sinds haar stichting een rqciwtische en fascistische ideologie die alles doet om te onderdrukken en te moorden. Islamistn die aanslagen plegen, doen niets anders dan de daden van hun grote leider volgen, zoals bevolen.

Patty
Patty
Reactie op  Enkidoe
6 jaren geleden

Leer eerst een Nederlands te schrijven, man man man wat een wartaal , blijf lekker het schaap, maar ga straks niet zitten janken.
Want weet wel, complotdenkers denken tenminste verder, en nemen niet alles klakkeloos aan. En nu wordt er beweerd dat complotdenkers niet sporen, wahahahaha je gelooft zeker ook alles wat de reclame zegt, wordt toch wakker man.

Martijn
Martijn
6 jaren geleden

Respect voor deze man
Stop the new world order

Albertien
Albertien
6 jaren geleden

Ach lieve mensen, laten we ons niet zo laten opruien door dit gehele nepte sprookje, of de man iets heeft met de NWO of vrijmetselarij. Alle varianten zijn mogelijk, misschien is hij de afgelopen 3 weken wel gebruikt voor een mind control spelletje van de elite, hij was in ieder geval al 3 weken niet op school geweest, aldus een klasgenoot. Of hij heeft zelfstandig gehandeld, maar laten we alsjeblieft ons hier niet zo druk meer om maken. Het sprookjesjournaal heeft behoefte aan meer kijkers, daar zijn ze goed in geslaagd, maar ik mag hopen dat de massa inmiddels wel doorheeft dat de gehele mainstream media in handen is van Reuters, de elite dus, die raken een beetje gefrustreerd omdat meer mensen hun spelletjes doorzien, zie ook hoe de politie, de ME, tekeer is gegaan tegen de demonstranten van Break The System, ze worden bang voor ons en het laatste woord is in dit jaar nog niet gesproken.
Laten we de rust bewaren en ik zeg, niet meer kijken naar het sprookjes/staatsjournaal, hoe minder kijkers, hoe beter, uiteindelijk zal de elite het toneel moeten verlaten met de staart tussen hun benen. Heb het goed met jezelf, met geliefden, gelijkgestemden, blijf in je hart, dat is mijn advies aan alle mensen en laat je niet opnaaien door dergelijke fratsen en sprookjes!

pieter
pieter
6 jaren geleden

Maak van deze jongen vooral geen held. Wat heeft een psychotische (?) 19-jarige nou te openbaren over ‘Het Grote Wereldcomplot’ behalve dan wat zich in zijn verwaaid verdwaasd hoofdje afspeelt. En kom nou ook niet beweren dat hij gestuurd werd door de mossad. Dit is een intriestig persoonlijk drama dat veel slechter had kunnen aflopen. De Nederlandse politie trad correct op. Groetjes uit België.

x

Check Also

pfizer

Pfizer stuurt ‘meest zieke tweet van de 21e eeuw’ de wereld in

Hugo de Jonge, de buikspreekpop van Pfizer, ...

frans

Lange Frans dropt Kamervragen 3: ‘Heel Hollywood is verslingerd aan die adrenochroom’

Kamervragen 3 is uit, zo laat hiphopartiest ...

Waarom Pushmeldingen?

Facebook en Twitter censureren steeds meer. Het nieuws dat NineForNews brengt wordt steeds vaker door ze geblokkeerd.

Met pushmeldingen informeren we je rechtstreeks, zonder risico op deze censuur.

Waarom Telegram?

Overheidscorruptie wordt steeds erger. Websites en domeinen worden in beslag genomen, omdat de criminele regering geen tegengeluid duldt.

Ons Telegram kanaal staat los van onze websites. Daar krijg je een overzicht van onze berichten, ook als we 'ineens' verdwijnen en met een andere nieuwe domeinnaam/website terugkomen.

Blijf onafhankelijk! Weet ons altijd te vinden! Abonneer je nu gratis en vrijblijvend op ons telegramkanaal.

Stuur jouw ideeBedenk een idee, kreet of one-liner voor op onze producten.

Elke maand kiezen we de beste, leukste of meest originele inzending. En als dat jouw inzending is, win je een T-shirt met jouw idee erop!

71
0
We lezen graag je reactie!x